|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
18.5.2009 13:09:27   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

sayuri hvala za predlog. bom pogledala na mama.si, ker na bolhi je najcenejši 18 evrov+poštnina, pa se mi več ne splača.

Še vedno se splača. Poštnina bo 1,60€ Preevrjeno user posted image  Drugače pa res daj oglas na Mama.si. Se ti bojo hitro javile punce. user posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
18.5.2009 13:49:38   
anita goitan
danuser posted image , v slikah bom vse povedala:

še mal mami pa bom splezala čez ograjo..a veš

user posted image

user posted image

ta rumene so mi najbolj všeč:

user posted image

joj mami, a res gremo že domov:

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
18.5.2009 14:11:33   
sayuri
anita goitan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
18.5.2009 16:06:30   
Krysia
gajka in anita, super slikce!

Sem se kr mogla javit, ko sem vidla te luštne slikce, res user posted image

Rok spi - ga je očitno dopoldanski izlet v Trzin fajn zmatral ... jst imam pa kosilo že skuhano ... user posted image Eh, pa sej bo - naj spi ... ga je ponoč mal biksal - se je zbudil ob 3:30, pa do 5:30 ni zaspal in je imel svoj žur ... jst sm bla pa seveda tud pokonc, ker je nonstop nekaj komentiral ... tko da že 2 uri razmišljam, če bi šla jst tud mal vodoravno, sam kaj ko se bo itak zbudil takoj, ko se uležem - murphy vedno deluje ...

Aja, pa Erin ... vidva sta tud ful lušna na slikcah. Pa Tilen ti je čist podoben ...

Gajka, koliko stopinj ima morje - se je že za vržt notri? Mene ena taka nostalgija po morju daje, da ne vem, če ne bom šla na začetku junija z mojim, ko gre s kolegom prikolco postavljat na Rab (Lopar) ... pa po moje bi takrat lahko tud Rok vsaj roke in noge namočil v "veliko lužo". user posted image

sandra123, čimprej se pozdravte, enako velja za Erin. Pa sandra, izkoristite tisto morje, če se le da ... mogoče ti pa rata veljavnost podaljšat?

betty, uživajte v praznovanju! Pa na morju ... oh, morje ... sem že zgoraj povedala ... user posted image

karmar, vi imate pa pestro - vsak dan kaj novega - zobki, plazenje, posedanje... bravo za Uršo!

naty13, fajn da si se javila! Pa čist prav imate, da ste zunaj. Jst sicer v največji vročini ždim doma, drugač pa tud probava izkoristit lepo vreme ...

a katera ve, kaj je s cebrco? me fajn skrbi za njo po vseh težavah, ki jih je imela ...

Sayuri, kdo je star? Punca, star si takrat, ko svečke za torto stanejo več kot torta! Zdej pa ... najboljš varianta je draga torta brez svečk - pol nikol ne boš stara user posted image in kot je rekla buhtlčk, ti si moj letnik, nč nisi stara user posted image

Erin, dobr ti gre tole - sam napišeš seznam pogrešanih, pa prec prilezejo na plan user posted image user posted image

Nič, grem gledat, če naš otrok sploh še diha - spi že od enih, pa še prej je v avtu spal od Trzina do Ljubljane ... sej vem, ko pridem v sobo, bom pa vidla, da gleda in je čist tih pa se smeji ... user posted image

Se tipkamo ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
18.5.2009 18:46:43   
minca_n
danes smo imeli posvetovalnico
Zoja:
6890g, 65 cm
Nia:
6860g, 62 cm

sta bolj mali pikici user posted image
dobile smo tudi 3-ji pikec in ga seveda prenesle kot prave babe. brez solzic user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
18.5.2009 18:48:01   
minca_n
aja sayuri ti si denar nakazala al je šlo po povzetju?

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
18.5.2009 19:56:58   
bambi14
Oj,

bili na pregledu za 9. mes. No smo zrasli za 5 cm in se zredili malo,..
imamo komaj: 6050g in 66cm, smo miceni, miceni. Nama je dala še napotnico za alergologa in sma komaj na vrsti 26.6, pa za gastro 29.6., a ima kera kaj izkušenj kaj tam delajo user posted image . Me malo skrbi, da je ne bojo čisto zmatrali, prepikali,user posted image .....ker je pač olj lahka in mala. Pa nepravilno se plazimo, prestavla rito, spodaj pa ima nogo in se odrine,...neki specialni način plazenja je to.
Grem jo spravit spat našega bauca malega.

Naša je nora na balone, se zamoti z njim full dolgo, probajte.

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
18.5.2009 20:21:07   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

aja sayuri ti si denar nakazala al je šlo po povzetju?

NAkazala. PA prodajalka navadno pošlje. Po povzetju je ful drago.

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
18.5.2009 20:23:04   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

.

Naša je nora na balone, se zamoti z njim full dolgo, probajte.

Naša dva se jih pa bojita user posted image user posted image user posted image .
DRugače je pa Elanina res ena suhica. user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
18.5.2009 21:48:03   
K_a_t_j_a
Maja T,. bambi, Erin, gajka, anita goitan lepe slikice!!user posted image user posted image Pa sayuri tvoja sestra je bla pa ful luštna!user posted image user posted image

andrejaboris ti se kr pocajtaj, pol se pa zmenima ja za kavo. Držim pesti, da bo čimprej tvoja roka ozdravljena.

PABLO jaz sem bila pri telovadnici okrog 11.20 pa do 12.00 Pol sma pa z Janom šla domov k našim na kosilo, po kosilo pa ponavai gre Jan spat. Js sem pa to šele potem zvečer vidla, kar si napisala.

Za srečanje CE sem tudi jaz. user posted image

Za srečanje Mb še bom vidla. Tist tedn mam okulista in G. Bom vidla kak bo, pa še RA bomo mogoče meli v tistem tednu. user posted image

Erin
tudi jaz sem imela 2 dno bolj namete pri in polne,k o sem nehala dojit pol so se pa nekak vrnila v normalno velikost. No zdaj imam mal večje, kot sem jih imela pred porod. user posted image Pa Tilen je res čist tebi podobn. Čista mamica!user posted image

Zoja Miša verjamem, da je blo fajn na kolesu in  da si uživala.user posted image

Sandra123 in Erin user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravite! Šccccccccc bolezen!

karmar user posted image user posted image user posted image za zobek, sedenje in plazenje!

naty13 super te je spet brat! Verjamem, da uživate vzunaj, tudi jaz sem veliko vzunaj z Janom, ker je zelo zelo rad vzunaj na svežem zraku. Pa user posted image za zobke!

Sayuri tudi jaz sem preležala lansko pomlad in še malo poletja zraven in tudi nisem imela občutka, da je bilo poletje. Eh, saj letos bo drugač. user posted image Pri meni je pa že bilo leto, odkar sem žla za 6 tednov v P. Tega ne bom kr tk pozabla. user posted image za Lovrov zobek!

buhtlčk ja je zaj***** tole kuhanje, če je alergija. Jaz bi bla tak vesela, če bi lahk Jan že jedu tako hrano, ko ostali dojenčki. Keksi, jogurti, skutke,  topljeni sir... user posted image Tudi jaz že komaj čakam, da bo 15.6., da vidimo pri čem smo zdaj.

Men je rekel P, da lahko tak otrok že vse je razen tist, kar se ne sme do 1 leta. Js nebi tk komplicirala, če nebi imela Jan alergije. Se pa včasih upadam s tem kaj mu narest za kosilo, da se mu ne ponavlja tako jedilnik. user posted image user posted image

minca_n user posted image user posted image za samostojno sedenje tvojih punčk. Uh una glede user posted image , bi tudi jaz zablokirala, če bi imela 9mesečni dvojčici.

aradej tudi tebe je lepo spet brati. user posted image

Carol11 user posted image user posted image , ker si tako dolgo dojila!

bambi14 upam, da bo vse vredu na pregledis z Elanino, pri alergologu na rokici testirajo, mal napikajo not v kožo, sam to se skor nič ne čuti baje. Jan se takrat ni jokal. Ni tak bav-bav. Za gastro pa jaz žal ne vem kako to zgleda. Tudi Janu so všeč baloni.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.5.2009 21:48:46   
kaja02
čer!!!!!

sayuri- user posted image  vidim, da si večim v pomoč!!!! sam da te mamouser posted image , sem dans s tvojo pomočjo težja za 80 eurov!!!!!!

minca_m- ti svetujem ti se kar na sayuri obrn, ona ve vse prave odgovore!user posted image , drugače pa veliko streče pri nakupih, iz prve roke, ti lahk povem, da gre ZELO hitro!!

Pablo- sem takoj za vozičkanje!!!,sam jast nimam nekega lahkega vozička, je bolj ubovten, tako da lahk da bom mal počasnejšauser posted image , dejva se zment za en dan,. sam če lahk dopoldne, ko še ni vroče, pa ob 11.30, morm bit v šoli zaradi Kaje, pa v petek ne morm!!!user posted image , a se bo našu še ker danuser posted image , bo, bo....

gajka, erin, anita, betty- lepe slike, mali so pa itak sami cukri!!!!kar malo preveč sladkiuser posted image

vse najboljše za obmesečnice, včerajšne, današnje, jutrišnje....

pa da se pohvalim, sem lažja za 11,5 kg, zdej gre bolj počas, me pa še čaka slab mesec dni, tako, da nekaj bo menda ja še šlo dol!!

ostalo pozabla, ali pa ni več aktualno

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.5.2009 21:55:56   
K_a_t_j_a
kaja02  user posted image user posted image user posted image za uspešno prodajo!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.5.2009 21:59:53   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

pa da se pohvalim, sem lažja za 11,5 kg, zdej gre bolj počas, me pa še čaka slab mesec dni, tako, da nekaj bo menda ja še šlo dol!!

Se pridružujem čestitkam za obmesečnice!

Pa kaja02 BRAVO za -kg! user posted image user posted image user posted image Super ti gre! Kr tako naprej! Jaz bi tud mogla it dol 4 kg, pa nimam volje za ločevalnouser posted image , čeprav je moja sestra tut ful shujšala.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.5.2009 22:12:59   
Maja T.
Čer,

Bambi, Andrejaboris, komot se lahko zmenimo za vozičkanje po parku user posted image .

Andrejaboris user posted image user posted image user posted image , da se ti roka čim prej pozdravi.

Slikice Bambi, Sayuri, Erin, Betty, Gajka, Anita Goitan, kako lepe slikice user posted image

Erin jaz sem si mleko ročno stiskala, da sem napetost sprostila in je kar hitro potem usahnilo user posted image .

Zoja Miška sva se tako slišali, jaz zjutraj skuham riž ali polento ali ovsene kosmiče + jabolko, zraven pa še potem različno sadje: marelice, breskev, mango, borovnice, hruške, češnje ... Vse premiksam, včasih še naribam keks.
Posodico zavijem v alu folijo, ostane zelo dolgo toplo. Kosilo pa vedno jeva doma ali pri tašči. 

Glede bodya, Zara ima samo body s kratkimi rokavi. Zraven imam vedno tanko jopico, če bi slučajno pihalo.

Sandra user posted image user posted image user posted image , da se TTT čim prej pozdravijo.

Sayuri, ti stara. No, no, saj si prava lepotica user posted image . Drugače pa je Zara nekje 77 cm, je res "vlka baba" user posted image

Kaja02 user posted image user posted image user posted image za - kg

Jaz sem pa Zari v lekarni kupila Mustelino kremo za sončenje +50, je zelo dobra, tudi za dojenčke, ki majo dermatitis.

Ta teden pa grem na lov, da si bom probala podaljšat porodniško. Je že katera dala vlogo?

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.5.2009 22:14:39   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image

to ni natečaj za tekmovanje za miss...in nehi nas obremenjevat s kilogrami...user posted image ene smo pač bolj baročni stil user posted image ..

p.s.
kmalu pridem tudi jaz na to igrišče, upam, da je všeč tudi Kaji Lini user posted image in da ji uspe prepričat mamico....user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.5.2009 22:16:01   
Maja T.
Bambi user posted image user posted image user posted image , da bi bilo vse ok z Ela Nino.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
19.5.2009 7:21:27   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: betty

Dobro jutro in eno kavico user posted image user posted image user posted image

bambi 14 - kako fletne fotke! kr cokolado si ji dala? kaj pa morebitne alergije in podobno? jst se ful drzim pravila, da cokolade,arasicov, kravjega mleka, medu... ni do prvega leta. in tudi ostalim ne dovolim ,da mu kaj dajo. kr popenim, ce mu kdo kaj ponudi in rece : sej je cist malo . uf!!!

...saj sama baje tudi fulll kompliciram, to poslušam nonstop- grrrrr
Sem malo premisla o svojem kompliciranju in se odločila, da po 9 mescu več ne smem komplicirat, ker ji mingrede ko ne vidim kdo kaj potisne v roke, pa vrtec se hitro bliža,....glede tega naj ti ostalew povejo kaj vse tam jejo- VSE

..je tudi že probala smokije in je nora nanje

///seveda pa vedno spremljam, če se kaj čudnega začne pojavlat na koži, mislim kaka alergija, ipd,..

SMO NEHALI KOMPLICIRATuser posted image
in mi je lažje!

No tule se pa js podpišem - tud mi smo nehali komplicirat kak mesec nazaj in se mi je življenje občutno poenostavilo - pa ne da bi mi bilo kaj težko za tamalega nardit. Ampak karkoli sem mu skuhala posebej, je pojedel dve žlički (z izjemo sadja in različnih kombinacij sadja, skute in jogurta) in potem konec. Zdaj, ko kuham za vse skupaj je z velikim užitkom - s to razliko, da si zadnje čase izbira moj krožnik, četudi je v njegovem isto. verjetno me bo ktera linčala, ampak je res skoraj vse (o.k. danes smo imeli med zelenjavo gobice - teh mu nisem dala), tudi solato. Uživa v kislih stvarehuser posted image

Krema za sončenje - mi imamo tudi od dr.haushko, smo zelo zadovoljni - edino kar me malo moti je, da je full rumene barve in posledično je kej na oblačilih - ampak nikoli nismo povsem zadovoljni.

Se tud js javljam na raport - mi smo si oddihovali pri moji mami... paše malo razvajanja.
Glede na to da smo imeli ves čas lepo vreme, smo tudi ogromno prevozičkali. Smo se pa začeli držati bolj kot ne "varnih" ur, tko da zjutraj smo zunaj tam do 11h, potem pa domov - kuhat, se igrat in po možnosti spat. Ven gremo spet okoli 16 ure.

Sicer pa tudi midva v večini jeva kar zunaj. Pa ne v restavracijahuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tudi ne kupljenih kašic oz. zelo redko. Mah ne vem no, pri meni pač poje zajtrk, kosilo in večerjo doma za mizo - malico dvakrat (včasih večkrat) pa na sprehodih. Narežem pa kr kakšno sadje na koščke in ga dam v posodico ali pa kakšen jogurt, ali puding al pa konec koncev kruh pa klobaso - v glavnem da pob ni lačen. No nam se obnese, mi je pa čisto jasno, da lahko do tole čez neki časa ne bo več zneslo - se bomo pa takrat drugače prilagajali.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.5.2009 7:24:22   
nell
Me neki zanima - a vašim bibekom kej motijo jutranji spanec, vedno bolj svetla jutra.

Opažam pri Tiborju da se je začel prej zbujat - no sej njemu verjetno tko paše, men pa čist nič.user posted image user posted image user posted image

bežim kr me jokec kliče

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.5.2009 7:38:22   
sayuri
Jutro user posted image . NAša dva sta postavla rekord. Zaspala sta včeraj ob petih popoldne in spala danes do 6h user posted image  Res ne vem, kaj je zdaj to user posted image  user posted image  Zgleda, da morata polovit spanec za nazaj. Verjetno so ju nehali zobki mučit. user posted image

JAz se odpravljam  v LJ. Relacija Rudnik. Grem kar tako. Res, kar tako. Oz. v Merkur moram, potem bom šla pa še v Deichmana pogledat, kakšno obutev imajo. Pa kavica, pa bo to TO. Če bo katera imela cajt, se mi lahko pridruži na kafetu user posted image  

kaja....uuuuuu punca, bravo za izgubljene kg user posted image . Dobra si user posted image  JAz bom začela v ponedeljek še z eno kuro. user posted image  NO, vidiš, da je prodaja stekla user posted image . PA tisti € tud fajn pridejo za nabavo drugih stvari. user posted image

nell in bambi ja...kompliciranje nas velikokrat privede do 10000 vprašanj, pa do negotovosti, tehtanj "bi, ne bi"... Kako je vse lažje, ko si zadeve poenostavimo. Tud moja dva z užitkom jesta na koščke narezano sadje. Joj, sta smešna, ko jima polzi izpod prstkov user posted image user posted image user posted image

Imejte se lepo... Se beremo/vidimo...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.5.2009 8:10:20   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

JAz se odpravljam  v LJ. Relacija Rudnik. Grem kar tako. Res, kar tako. Oz. v Merkur moram, potem bom šla pa še v Deichmana pogledat, kakšno obutev imajo. Pa kavica, pa bo to TO. Če bo katera imela cajt, se mi lahko pridruži na kafetu user posted image  

Kdaj? Jst moram tud na Rudnik - pižama za Roka, hrana, ... tko da bom itak tam, ti sam povej, kdaj ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
19.5.2009 8:26:12   
betty
Sayuri , Krysia - jst sem bila pa vceraj na Rudniku, pa v merkurju + Supernova. ce bi sla danes, bi se pa mogoce srecali. o. saj res v merkator bom sla dopoldan ( me bo tast peljal), mogoce se pa res vidmo :), samo jst bom brez Roka - babi servis

Dobili zavrnjeni vrtec!

Rok se spi. od 22 - 8.16, pa se spi. samo ob 6.45 je nekaj rogovilil, pa sem mu dalala malo caja za piti in je zaspal nazaj. Opazam ,da ce je svetlo zunaj, da prej vstane, danes pa se ni soncka in se spi ter smrči.

ROK je moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.5.2009 8:27:15   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Kdaj? Jst moram tud na Rudnik - pižama za Roka, hrana, ... tko da bom itak tam, ti sam povej, kdaj ...

JAz bom zdajle krenila. Ma itak bom do 12 ali še dlje tam user posted image  Zihr se bova kje srečali. user posted image  Nekaj pravijo še mamice iz našega konca, da grejo tud... No ja..jst bom v glavnem zdajle šla. Najprej v Merkur, potem pa v Supernovo. Lokacija za kafe v Sup'ernovi ti je pa itak znana. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
19.5.2009 8:30:03   
Krysia
sayuri, mi še spimo ... ampak verjetno se itak vidimo, če boš do 12h tam user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
19.5.2009 11:28:47   
kaja02
Dan!!!!

a še vsiuser posted image spijo???? ali že veselo vozičkate naokoli??

dejte mi povedat Ljubljančanke, no pa če kera druga tud ve: Morem it v Ljubljano, pa bi šla po stari cesti, zdej pa me zanima a morem imet tudi vinjeto za relacijo Trzin- Tomačevo ( grem na pedagoški fax) ker za na moj avto se mi je pa res ne splača kupovat, z drugo "ladjo" pa tud nikamor ne grem rada, ker mam mal problemov s parkiranjemuser posted image

sayuri, krysia...- dobre nakupe in čvekanje vam želim!!!

pa hvala za pohvale, sej se morem kr sama hvalt, doma mi noben nč ne rečeuser posted image , pa dobim kar nekaj cot že gor, ki sem jih mela pred nosečnostjo

aja pri hrani pa mi tud nič več ne kompliciramo, že kr nekaj časa, mala je z nami, je zelo rada, nima več nekih posebkov , no ja ocvirkov še ni dobilauser posted image
pa dojiva se še zjutri za dobro jutro, opoldne za malico ( tle sam mal pije, ker pol vedno zaspi), pa zvečer za lahko nočuser posted image , nima pa še večerij, ker mam še dosti mleka, pa sem ji parkrat probala dat še prej večerjo, pa se mi je vedno zbujala, pa jokala, kot da ji je težko v želodčkuuser posted image , eh sej bo, enkrat

nič gremo ven, ko se bo zbudila

lep dan vam želim!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.5.2009 11:54:42   
matejchi
kaja mislim, da boš mogla čez Črnuče.. pomoje, nič do Tomačevega user posted image

PABLO kakšen vir, jaz sem mislila, da se seliš...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.