Krysia
|
gajka in anita, super slikce! Sem se kr mogla javit, ko sem vidla te luštne slikce, res Rok spi - ga je očitno dopoldanski izlet v Trzin fajn zmatral ... jst imam pa kosilo že skuhano ... Eh, pa sej bo - naj spi ... ga je ponoč mal biksal - se je zbudil ob 3:30, pa do 5:30 ni zaspal in je imel svoj žur ... jst sm bla pa seveda tud pokonc, ker je nonstop nekaj komentiral ... tko da že 2 uri razmišljam, če bi šla jst tud mal vodoravno, sam kaj ko se bo itak zbudil takoj, ko se uležem - murphy vedno deluje ... Aja, pa Erin ... vidva sta tud ful lušna na slikcah. Pa Tilen ti je čist podoben ... Gajka, koliko stopinj ima morje - se je že za vržt notri? Mene ena taka nostalgija po morju daje, da ne vem, če ne bom šla na začetku junija z mojim, ko gre s kolegom prikolco postavljat na Rab (Lopar) ... pa po moje bi takrat lahko tud Rok vsaj roke in noge namočil v "veliko lužo". sandra123, čimprej se pozdravte, enako velja za Erin. Pa sandra, izkoristite tisto morje, če se le da ... mogoče ti pa rata veljavnost podaljšat? betty, uživajte v praznovanju! Pa na morju ... oh, morje ... sem že zgoraj povedala ... karmar, vi imate pa pestro - vsak dan kaj novega - zobki, plazenje, posedanje... bravo za Uršo! naty13, fajn da si se javila! Pa čist prav imate, da ste zunaj. Jst sicer v največji vročini ždim doma, drugač pa tud probava izkoristit lepo vreme ... a katera ve, kaj je s cebrco? me fajn skrbi za njo po vseh težavah, ki jih je imela ... Sayuri, kdo je star? Punca, star si takrat, ko svečke za torto stanejo več kot torta! Zdej pa ... najboljš varianta je draga torta brez svečk - pol nikol ne boš stara in kot je rekla buhtlčk, ti si moj letnik, nč nisi stara Erin, dobr ti gre tole - sam napišeš seznam pogrešanih, pa prec prilezejo na plan Nič, grem gledat, če naš otrok sploh še diha - spi že od enih, pa še prej je v avtu spal od Trzina do Ljubljane ... sej vem, ko pridem v sobo, bom pa vidla, da gleda in je čist tih pa se smeji ... Se tipkamo ...
|