Carol11
|
Pozdravljne, evo pogrešana se oglaša na raport . Mi smo se včeraj vrnili z dopusta v Strunjanu. Blo je fajn, predvsem smo se vsi naspali in to nam je bila velika izkusnja za naslednji dopust.....sli bomo v apartma z ločeno spalnico. Ker ko je gospodična popoldne zaspala, sva morala biti čisto tiho, tudi kuhati nisem mogla, ker je bilo vse v enem prostoru, zato sva se ulegla k njej in z njo spala ali gledala televizijo in bila seveda tiho kot miški. Prečesali oz prevozičkali smo vsa slovenska obmorska mesta. Pa odločili smo se da gremo konec junija vseeno na morje... v gužvo, ker jo Hana obožuje. Čim več ljudi je okoli nje bolj je zadovoljna. Bova mal potrpela, ker midva se izogibava gužve kakor se le da . Matejchi: za seznam. 11.5. pri 9 mesecih so Hano namerili 70,5 cm in 8,290 kg. Vzeli so ji se kri in vodo. Vse ok, razen v krvi je bilo videti kot da Hana preboleva kako virozo, čeprav je bila zdrava kot dren . Spanje čez dan: jaz se trudim, da če se le da spi doma in ne v vozičku. V vozičku spi max 40 min, v postelji pa ima mir in dopoldne spi cca 1,5-2 uri in popoldne cca 1 uro. Tudi jaz se uležem k njej v najino posteljo, zatemnim spalnico in ponavadi jo v 5-10 min zmanjka. Malo se vrti po postelji, me hoče vlečt za nos, usta, se mi smeji, jaz pa mižim in se delam, da spim. Krema za sončenje: za tiste ki je še niste kupile. Pri pediatru sem dobila tester Eucerina, KIDS MICROPIGMENT SUN LOTION, menda krema ne gre pod kožo (izraženo po domače ), naredi neko povrhnjico na koži in jo ščiti, je tudi za občutljivo kožo in se uporablja lahko od 6 meseca dalje. Cena je pa okol 15 eur. Dojenje: pred dvema tedenoma sem čisto zaključila, oz je zaključila Hana. Sem omenila pedijatrinji in je rekla, da je to najbolje, da se otrok sam odstavi in če se odstavi pri 8-9 mes je čisto u redu. Sem se malo bolje počutila, ker je bilo tudi meni hudo ker se je kar čez noč zaključilo. Erin: jest sem se pred dvema dnevoma imela dve bulici v desni joški in tudi nisem vedla kaj naredit. Mal sem masirala, pa mal ven stiskala (čist mal), zdaj je pa u redu. Zoja miša: za v avtosedež smo mi kupili frotirasto prevleko in Hana občutno manj švica, pa še bolj prijeten material je če je npr samo v bodyju in če se umaže ga snameš in opereš. Za v voziček pa ne vem.
|