Zoja Miša
|
Se včeraj potem nisem več nič javila. Ko sta punci odšli, sva se šli namočiti in osvežit v bano (Krysia hvala za super idejo), malo sva se še špilali, potem je zaspala, jaz pa sem na balkonu uživala in brala knjigo! >Sem zopet knjige odkrila in je super! Balkonček, ledena kava in knjiga. Ni boljšega, ko princeska spi Danes sem pa cela hin, imam M in me vse boli. Drugače bi prišla v Supernovo, tako pa sem ko cota, mi še tablet boh ve kaj ne pomaga . Naty, hvala včeraj za odgovor in lepo da si prišla nas malo pozdravit. Važno, da ste zdravi in da uživate na zraku! Gajka, Anita, super fotke! Carol, kje si kupila ta vložek za avtosedež? In ali gre v vsak avtosedež? Nam pa niso vzeli krvi na pregledu Krysia, Cebrca je kar o.k. Doma imajo sicer ful pestro. Mogoče se nama uspe drug teden nekje dobiti, pa potem še kaj več povem. Bi že danes prišla sem, pa sem jaz čakala nekaj lastnika, pa HB da se nisva zmenili, ker nisem ravno pri volji za kar koli Povej, če boš našla kako kul pižamico brez nogic. Jaz sem zadnjič kupila 3, ampak imajo kratek rokav in hlačke, tak lušten pajacek je, ampak sedaj bi imela pa še dolge rokave in hlače, sam nogice da bi bile ven. No, saj veš kaj mislim. Sayuri, upam, da je bilo kul v Lj. Pa stara, stara pa res nisi! Si moj letnik, haloooo!!! Čeprav vem kako je, jaz tudi nad gubicami obupujem in se včasih počutim staro 40 let, glede na gube V Daichmanu, od kolk št. naprej dobiš čeveljčke Elephant? Bambi, ste pa res miceni, pa sem jaz mislila, da smo drobni Gastro, joj, to pa po mojem res ni fajn! Kaja Katja, upam, da bo vse bp 15.6. Še malo... Kot ti je Matejchi napisala, čez Črnuče pojdi, ker od Trzina do rondoja Tomačevo je že obvezna vinjeta. Mene pa zanima tile copatki Rebeez, so lepi in oh in sploh, ampak gumica je tako močna, da ima potem odtisek v nogicah in po moje jo to boli Pozna katera še kakšne druge copateke, ki so glih tako fajn, pa da niso ravno 40 eur, tako kot Anna&Paul, ki so super, ampak dragi ko In ali mislite, da lahko po parketu kar bosa hodi, brez zoknčkov, mislim, ali je premrzlo? Tejkaz, kako avto?