Krysia
|
jutro. na hitro, pol šibamo ven ... JAKA (nejka23) in ROK (betty), čestitke za 3/4! ZM, hvala za kavico ... ravnatlca je pa itak sumljiva 100 na uro ... ti povem, da so tuki ena "mutna posla" vmes. Zdej sva zmenjenje v pondelk ob 7:30, ker mamo pol P. Bomo vidl, če si bo spet premislna. Sem bla pa včeri s sodelavkami na pijači, pa so rekle, da je sicer res mela gužvo, tko da ... naj ji bo, za enkrat. Jst pa vadim svoj govor za njo v pondelk ... sej po vsem, kar sem učeri na pijači slišala, niti ne vem, če bi še tm delala, sam ... nekje pa morm delat, a ne? minca_n, hvala da si prilimala tist o pravici do skrajšanega delovnega časa .. zna bit, da mi bo še prov prišlo ... anita, res si na uni fotki ta prava zvezda s svojo sončico . nell, ja hitr se kakšen tak štrbunk zgodi, pa nič ne pomaga, če si čist zraven. Sam da ste ok, ti pa čist verjamem, da si se fajn ustrašla. Pa tud to razumem, da pol pomisliš, da si nesposobna al pa slaba mama, sam sej veš, da ni res, a ne? Se bo pa sigurno vsaki od nas to zgodilo, če se nam še ni ... Drugač se pa čist strinjam s tvojim razmišlanjem o zobarju - ni fora v tem, da jim je treba zdej že zobe popravlat pa ne vem kaj po ustih šarit, stvar je v tem, da se navadijo, da v tisti ordinaciji ni nič strašnega (in to pišem jst, k se zobarja ful bojim ). Hvala za odgovore glede temp. vode za kopanje v morju ... sej sm tko nekak razmišljala - igral se bo v pesku, tm ob robu morja, pol bo pa počas nogo not namoču .. in če bo premrzla, bo že začel tulit ... kr tko u direkt vodo ga pa itak nisem nameravala vržt . U glavnem, kolikor jst poznam našega fanta, ga bomo komaj stran od vode spravili, ker je že med prvomajskimi uspel noge v morje namočit, čeprov je melo 16 stopinj ... pa se ni nič sekiral, edin protestiral je, ko smo mu to preprečil ... tatly, bravo za plazenje po vseh štririh! Pa lepo, da si se oglasila ... matejchi, fajn za vlak do MB - po moje bosta otroka uživala. Če se pa bojiš, da bo tvoj torto načel do MB-ja, naj pa rajši 2 prinese ... pol lahko eno poje Evo, grem - pride sodelavka pa gremo na špancir ...
|