|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
19.5.2009 12:53:46   
Zoja Miša
Se včeraj potem nisem več nič javila. Ko sta punci odšli, sva se šli namočiti in osvežit v bano (Krysia hvala za super idejo), malo sva se še špilali, potem je zaspala, jaz pa sem na balkonu uživala in brala knjigo! >Sem zopet knjige odkrila in je super! Balkonček, ledena kava in knjiga. Ni boljšega, ko princeska spiuser posted image

Danes sem pa cela hin, imam M in me user posted image  vse boli. Drugače bi prišla v Supernovo, tako pa sem ko cota, mi še tablet boh ve kaj ne pomagauser posted image .

Naty, hvala včeraj za odgovor in lepo da si prišla nas malo pozdravit. Važno, da ste zdravi in da uživate na zraku!

Gajka, Anita, super fotke!

Carol, kje si kupila ta vložek za avtosedež? In ali gre v vsak avtosedež? Nam pa niso vzeli krvi na pregleduuser posted image

Krysia, Cebrca je kar o.k. Doma imajo sicer ful pestro. Mogoče se nama uspe drug teden nekje dobiti, pa potem še kaj več povem. Bi že danes prišla sem, pa sem jaz čakala nekaj lastnika, pa HB da se nisva zmenili, ker nisem ravno pri volji za kar koliuser posted image  Povej, če boš našla kako kul pižamico brez nogic. Jaz sem zadnjič kupila 3, ampak imajo kratek rokav in hlačke, tak lušten pajacek je, ampak sedaj bi imela pa še dolge rokave in hlače, sam nogice da bi bile ven. No, saj veš kaj mislim.user posted image

Sayuri, upam, da je bilo kul v Lj. Pa stara, stara pa res nisi! Si moj letnik, haloooo!!!user posted image Čeprav vem kako je, jaz tudi nad gubicami obupujem in se včasih počutim staro 40 let, glede na gubeuser posted image  V Daichmanu, od kolk št. naprej dobiš čeveljčke Elephant?

Bambi, ste pa res miceni, pa sem jaz mislila, da smo drobniuser posted image  Gastro, joj, to pa po mojem res ni fajn!

Kajauser posted image

Katja, upam, da bo vse bp 15.6. Še malo...user posted image  Kot ti je Matejchi napisala, čez Črnuče pojdi, ker od Trzina do rondoja Tomačevo je že obvezna vinjeta.

Mene pa zanima tile copatki Rebeez, so lepi in oh in sploh, ampak gumica je tako močna, da ima potem odtisek v nogicah in po moje jo to boliuser posted image  Pozna katera še kakšne druge copateke, ki so glih tako fajn, pa da niso ravno 40 eur, tako kot Anna&Paul, ki so super, ampak dragi ko user posted image
In ali mislite, da lahko po parketu kar bosa hodi, brez zoknčkov, mislim, ali je premrzlo?

Tejkaz, kako avto?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.5.2009 12:56:44   
Zoja Miša
Eh, Kaja je spraševala za vinjeto, Katja se opravičujemuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.5.2009 13:42:37   
buhtlčk
Bambi mi smo bili zaradi suma alergij na gastro, pa nam je isto delala kot alergolog - našpikala mu je rokice pa izmerila reakcijo, vzela še kri za teste, pa prinest smo morali izvid od pregleda blata s sabo, drugače bi to tud tam testirali. Je manjša gužva na gastro kot pri alergologih, sam tud sanja se mi ne zakaj greste vi hkrati k obema.

Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.5.2009 13:43:25   
Krysia
evo, zjutraj vas še pozdravila nisem, sem se sam s sayuri menila - se opravičujem in vam želim en lep dober dan user posted image

Supernova uspela - denarnica prazna ... user posted image Smo se dobile sayuri pa še 3 mamice z drugega foruma in jaz ... aja, pa betty nas je tud priletela pogledat. V glavnem .. otroci so uživali na tleh - Rok je dobil inštrukcije iz plazenja, upam, da je kaj odnesel od tega. Zara in Lovro tako šibata, da vam povem (pa to že itak vemo), da je Sayuri res ena supermama, da ji znese na njiju pazit pa še vse drugo naredit ... Po kofetu pa še mal po trgovinah ...

Zoja Miša, H&M in C&A sta precej izropana - nekaj takih pižamic kot jih iščeš sem sicer videla v H&M, ampak se spomnim sam takih mal bolj fantovskih barv ... nisem bila pozorna na roza in rdeče, verjetno jih pa imajo ... sem tud jaz nameravala kupit eno, pa sem se potem kar za kratke odločila, ker je Roku res ful vroče ...

GAŠPER (buhtlčk) in ŽAN (URSKA_P), čestitke za 9ko! user posted image user posted image

Evo, fant spi - no, tišina je, verjetno je zaspal, ker je bil že v Supernovi čist adijo, jst grem pa še na FB user posted image . Aja, pa jutri držite pesti zame, se grem še mal z našo ravnatelco pogovarjat ... bom poročala, če bo uspešno - odkar sem se ji napovedala, nimam več ene kepe živcev v želodcu ... tko da sem bolš ... (sem se res že bala, da bom čir na želodcu fasala, ker sem skoz čutila eno tako kepo ...)

se tipkamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.5.2009 14:45:24   
kaja02
NUJNO RABIM LINK DO STRANI, NA KATERI JE OPISANO, DA LAHKO BREZPLAČNO BIVAŠ ZRAVEN OTROKA V BOLNIŠNICI, A MA KATERA SHRANJENEGA!!!!!!! 

ERIN, MATEJCHI, TEJKAZ, ZOJA MIŠA, KRYSIA, BUHTLČEK.....

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.5.2009 15:08:45   
veveričica
kaja poglej na  podforum nedonošenčki na 2 strani je  naslov starši otrok do 5 leta pozor.vse  lepo piše  to je isto tu gor na ringaraji sam da  ne greš  na dojenčke ampak nedonošenčke

< Sporočilo je popravil veveričica -- 19.5.2009 15:09:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.5.2009 15:14:41   
veveričica
punce koliko  ve oblečete svoje  za ponoči.moja je  v bodiju z kratkimi rokavi pa  je še vedno vsa premočena.user posted image

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.5.2009 15:15:44   
kaja02
VEVERIČKA  HVALA!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.5.2009 16:24:10   
andrejaboris
Kaja02 zakaj te zanima kaj je z vami kaj narobe??? Upam, da ne sprašuješ za sebe. No pa saj za bilo koga je upam, da ni nič resnega!!! user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.5.2009 16:25:19   
minca_n
no da vam zaupam kaj se mi je zgodilo danes oz. mojima punčkama.
včeraj smo dobile 3-ji pikec in danes okoli 15.00 je nia zakuhala, kakšnih 15 min za njo pa še zoja.
zgleda da so enojajčni dvojčki zares zelo povezani...

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.5.2009 17:01:19   
bella02
Hej!
Vas berem, le za odgovarjat ni cajta. Bom kratka.

Kaja02, čestitke za -kg, pridna si! Mene pa noče minit želja po sladkemuser posted image in sem na izgubljenih 12- dobila 3 nazajuser posted image . Bo že. In upam, da vam ni treba v bolnico. Aja, vinjeto pa rabiš za ta del.

Zojko Mišek, si mi naredila lušte z ledeno kavo. Saj jo mam, le sladoleda nimamuser posted image . Verjetno se vidiva po tvojem dopustu. prej težko. Kdaj že gresta?

veveričica, jaz ji oblećem body z dolgimi rokavi in jo dam v vrečo. Bolj je mokra čez dan, ko gre spat.

Bom morala izkoristit vsako uro, ko bo mala spala, da se učim. Včeraj zvečer sem začela ob 22h in ob 23.30 se mi je že zadremalo in sem šla. Torej nisem naredila veliko. Pa če nisem gledala Gospodinj, pol vam je jasno, da se moram učituser posted image . Prejšnji teden sem 2 noči zdržala do pol 2h, sem prej kavo spila, nato me je pa začel bolet želodec. Zdaj ene tri dni ne pijem kave in je OK, jo bom pa danes zvečer, da vidim, če je to res od tega. Sem si včeraj naštimala pravi čaj, pa mi ni nič pomagal.
Čez vikend smo bili v Kočevju in smo se imeli lepo. Zdaj je priča spet doma in ne tisoče km stran. Mi je blo res dolgčas in ko potem še pomisliš, kako daleč je ... Samo, da sta uživalauser posted image .

Nič, Teja še panča, se grem še učit. Pa pa

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.5.2009 17:36:14   
Carol11
Zoja Miša: to je ta prevleka http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168204. Je res super, smo jo sele pred dopustom oblekli, pred tem pa je bla tud Hana vsa premocena.
Mi imamo pediatra v Ljubljani pa je zgleda drugačen režim kot v Domžalah.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.5.2009 20:19:25   
sayuri
Ojla punce. Nekam tiho je tukile gor user posted image

kaja02 kaj ste morali vi v bolnico? S ta starejšo? Upam, da bo čimprej vse ok.

DAnes je blo prav fajn v LJ. user posted image  Kofetkala s Krysio, na hitro videla betty user posted image . user posted image  Ja, Krysia, L&Z sta res pokazala vse plezalne sposobnosti in dodobra počistila tla user posted image user posted image user posted image . MA zdaj ju je res povsod dovolj. PA še vsak v svojo smer se ponavadi odpravita user posted image . Rok je po moje danes matematično vse skeniral, čez noč bo preučil podatke, jutri bo pa začel plezat. Boš videla. user posted image  DRugače je pa tko prisrčen. MI deluje zelo nežen, ampak se zna postavit zase in prav je tako user posted image  Luštni so bii tam pod mizo. user posted image  JAz sem potem iz H&Ma zavila še v Okaidi, ker so bile ostale p'unce tam. Še dobro, da tam ne znam nič kupit, ker drugače bi še tam kaj iropala. Sam ene pajkice za Zaro sem pa mogla vzet. In to zato, ker so bile oranžne. POnavadi vedno letim v roza oblačila, pa mi že malce presedajo. Pa v Daicmana sem šla pogledat. Tole je info za Zojo Mišo. Ja no, imajo kar nekaj čeveljčkov, zaprtih in odprtih sandal z visokim opetnikom. In to po 10-15€. SAmo ni bilo številk.user posted image Zara bi rabila 19, pa je ni bilo - so bile samo večje. Sem dobila ene fantovske-vsaj toliko,d a sem ji probala, kako ji nogica stoji not. PA res so bili zlo mehki. Za LOvra pa 20 tke i bilo - so bili sami punčkasti modeli. Tko, da imam zdaj spet razlog, da grem enkrat v LJ. Sem pa videla najmanjšo št. 18.
Potem sem šla še v C&A, pa me je kar naenkrat tko začel želodec bolet, da mi je bilo kar slabo. user posted image SEm že razmišljala, če naj mojega pokličem. Uf, kako sem se grozno počutila. POtem sem ugotovila, da v vsej današnji sopari sploh nisem še nič pila.user posted image SEm šla do prvega bara tam pri dvigalu in prosila vode. Me je natakar še spraševal, če je vse v redu, če potrebujem pomoč. user posted image  KAr mrzel pot mi je šel po hrbtu. VOda je zgleda začela hitro učinkovat in po nekaj minutah sem biola bolje. Me je biolo pa kar strah, kako bo do doma. Pa sem bila potem čist k. Jah, zgleda, da bo treba več pit. user posted image

V glavnem...meni res paše vsake toliko časa izlet od doma. Pa da se naši otročki družijo... user posted image

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.5.2009 20:24:04   
andrejaboris
 jaz pa sama z malima, dragi na lampijončkih, službeno seveda, moja roka malo bolje, upam, da šivi ne popokajouser posted image user posted image user posted image

se jutri javim

nočko vsem

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.5.2009 20:25:46   
andrejaboris
sayuri ja v tej vročini je res treba dost pit. no samo da je blo vse vredu. pauser posted image user posted image user posted image za šoping in druženje

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.5.2009 20:36:37   
sayuri
andrejaboris super, da je roka bolje. user posted image  Pa lahko z njo sploh kaj počneš? Al jo moraš čuvat? Mislim...ko si sama z obema ...kako to zrihtaš? Jah, z eno roko, a ne? user posted image  user posted image user posted image user posted image  Kaj sploh sprašujem user posted image

minca ajej, obe sta dobilir eakcijo na cepljenje? POvej, če je kaj uspeha s Fredovim obročom?

bella ooo, v naših koncih ste bili čez vikend. Zdaj, ko maš svoj avto, se lahko tud do mene kaj zapelješ. user posted image  PA vsaka ti čast, da sploh imaš energijo in voljo za učenje. Res te občudujem. In to zvečer oz ponoči. Ej, dobra si. Kolk ti zdaj še manjka do konca?
Erin kako ste opravili danes?

Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.5.2009 21:07:10   
matejchi
za tiste, ki ne dojite... upam, da ima vsaj ata še kaj od vas.. user posted image

Sin: "Ata, moramo prodati mamo!"
Oče: "Zakaj?"
Sin: "Jaz več ne zizam, ti je ne kavsaš, zakaj bi jo hranili za soseda?"

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.5.2009 21:18:51   
andrejaboris
Sayuri ja z eno roko, pa še desnico mam pohableno.user posted image user posted image user posted image Eh se bo, samo da ni kaj hujšega. Ja malo jo moram čuvat, šemam šive not, pa  čuvam kolk lahko. Prej sem se udarla v njo, sem vse zvezde vidla.  Pa čeprav je oblačno.user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.5.2009 21:20:31   
andrejaboris
Matejchi user posted image user posted image user posted image user posted image . MOj nima kaj dost od mene .

Mam že 11 dan menstruacijo. Sem pa začela tabletke jest one Cerazete al kak so. MIslite da od tega tak dolgo krvavim??

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.5.2009 21:22:12   
minca_n
sayuri no ja. na mama.si ni bilo nobenega odgovora, na RR tudi ne, tak da je še vedno oni za 18 e v igri. malo še bom počakala, pa bom vidla kak bo.
očitno so ugotovili da je to super stvar in da se je ne splača prodat user posted image
sem šla tud v baby center pa pikapolonico vprašat, če dajo kaj popusta za dvojčke, pa so rekli da je prenizki znesek user posted image  te že user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.5.2009 21:31:42   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

za tiste, ki ne dojite... upam, da ima vsaj ata še kaj od vas.. user posted image

Sin: "Ata, moramo prodati mamo!"
Oče: "Zakaj?"
Sin: "Jaz več ne zizam, ti je ne kavsaš, zakaj bi jo hranili za soseda?"

user posted image user posted image user posted image

Evo mene spet! Še na dopustu ne morem brez RR. user posted image Ta mali spi, ''ta velik'' pa neko seminarsko skupaj paca, jaz pa malo surfam... Pa zraven sem prisiljena poslušat eno muziko iz nekega šotora tule blizu, imajo neki Osterajharji že nekaj dni vsak večer neko fešto... user posted image
Ne vem, katera je že spraševala (krysia mogoče?) glede temperatur vode. Uradno ima na naši obali 22°C. Sem jo danes na lastni koži preverila in se orng načofotala, prvi trenutek imaš filing, da je ful mrzla, ko pa se not vržeš, pa je že po 2 sekundah čisto prijetna. Je še pa to občutno premrzlo za naše palčke, mi smo se šli včeraj kopat v Žusterno, da se je še Rok načofotal, pa mogoče gremo jutri tudi.
Naj bode to dovolj mojega teženja, ko vam še med dopustom ne znam dat miru. user posted image Uživajte!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.5.2009 21:39:53   
Zoja Miša
Na hitro prebrala.

user posted image Kaja upam, da ni zate!

Veveričica, mi imamo za enkrat pižamo, tanko še z nogicami notri, pokrita ni nič, ker ji gre vse na živce.user posted image Ko jo bom dala v pižamo s kratkimi rokavi in hlačkami pa bo porita z nečim, nimam pojma s čim, ali lahko, tanko dekico ali pa rjuhico ali pa kar s pleničko. Nekaj se bo našlo.

Carol, hvala tiuser posted image , bom kupila, sem se odločila. Mi je ful lepa plava, a mislim, da bo bela bolj smiselna. Bom poklicala v BC, če imajo na zalogi ali moram prek spleta naročiti! Ti si naročila? Pa veš kaj še, tale zobarca, ki si mi dala cifro, se mi sploh ne javi na telefon, kak predlog?user posted image

Sayuri, hvala za info!user posted image Torej nič za nas, ki smo pri 17user posted image . Hmmm, sploh ne vem, kaj za poletje oz. za morje ji vzeti? Saj vem, da je najbolje, če bo bosa, ampak skos?user posted image user posted image user posted image  Kakšna ideja??? Pij pa le malo več, ne nas takole strašit!!!
Gajka, uživaš!!!! Bravo za vas! In zate, ko se javiš iz dopusta!user posted image

Andrjaboris, nimam pojma, ampak 11 dni je malo veliko, ne?user posted image

Erin, kako ste rihtali danes?

Mi2 imava pa jutri pregled za najino luknjo. Me prav zanima kaj nama bodo rekli. Me že sedaj zvija, če bo že o kakšni operaciji govora. Pa itak vem, da jo bova morali preživeti, ampak vseenouser posted image  Ne šeuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.5.2009 22:01:32   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Carol, hvala tiuser posted image , bom kupila, sem se odločila. Mi je ful lepa plava, a mislim, da bo bela bolj smiselna. Bom poklicala v BC, če imajo na zalogi ali moram prek spleta naročiti! Ti si naročila? Pa veš kaj še, tale zobarca, ki si mi dala cifro, se mi sploh ne javi na telefon, kak predlog?user posted image

Prevleko smo kupili v trgovini BC. Tudi midva sva razmisljala o beli, pa sva se potem za modro odlocila,ker bela se hitro umaze.
Glede zobarce pa se enkrat poglej za tel na tem linku (bolj proti koncu je zobozdr. dej. za mlade) http://www.zd-domzale.si/cgi-bin/pccms.cgi?page=119&naslov=Urnik%20ambulant
Ce se ti se vedno ne oglasi, pa na informacije preveri kaj za vraga se grejouser posted image .
Naj se vama jutri pregled cimbolje iztece.

Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.5.2009 22:49:55   
matejchi
Tole zobarja pa se mi zdi, da samo v Domžalah naročajo... v Kamniku sem jo vprašala pa je rekla, da to samo Domžale... kr neki.. in kaj to gledajo?? Nimam predstave.. ZM razlaga??

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
19.5.2009 22:55:50   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Povej, če boš našla kako kul pižamico brez nogic. Jaz sem zadnjič kupila 3, ampak imajo kratek rokav in hlačke, tak lušten pajacek je, ampak sedaj bi imela pa še dolge rokave in hlače, sam nogice da bi bile ven. No, saj veš kaj mislim.user posted image

Zoja Miša jaz sem za Jana kupila pižamo brez stopalk v Pikapolonici. Je pa oranžno-rumene barve, ima gor motiv iz risanke medvedek Pu.

Kaja02 upam, da niste vi rabli tega.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 19.5.2009 22:56:19 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?