Nejka23
|
DOber vecer cvekice! Na hitro se vam javim,pri nas je kar pestro, Jaka je zopet nekaj zbolel,ampak HB nic kaj resnega.Vcerej je zakuhal na 38,pa zvecer jokal,tako da sem mu dala svecko,danes pa naspidiran 1000 na uro Sva bila pri P ker je zacel nekaj z glavo migat,pa so HB useski ok, morva pa se naprej spirat in inhalirat,pa operil nama je dal za preventivo nekaj dni,ampa ga se nisme dala,ker cist lepo diha...No,upam da ne bo kaj hujsega. Sem brala o jagodah, jaz mu jih se nisem dala,nasa p pravi da po enem letu,na vrtu jih imamo polno,pa jih tudi jaz ne jem,ker ga je teko grozno zvijalo kasne dva ali tri mesece nazaj,tako da sme rekla dokler dojim,jih poac ne bom jedla...No,mogoce me premamijo,ko bo na vrti vse rdece Cesenj bomo tudi imeli ogromno,ce bo vse po sreci,brez kaksnega neurja ali toce :(:(:(.... Ja, MATEJCHI z ana seznam, uradno in cist po pravilih plazimo od petka!!!!! (15.5.2009) Je tok fajni,kr naprej ga gledam,sem tako ponosna na njega,pa na sebe tudi,kolker hodiva na fizio...Je moj trud poplacan,zdej pa nej puza kolker hoce,seveda prileze tudi tja,kamor ni treba Ja, zgoraj nam leze venm leva enka,je ze bela crtica,ampak dlesni pa ne predre...Verjetn zato tako slabo spi in slabse papca???? Ima kr zateceno,pa nic ne pusti sarit po ustih,revcek... Kaj je se novega pri nas.... Nic kaj,jutri grem z v Lj in Grosuplje,malo pogledat sodelavke in na kavo,potem pa greva malo v shoping,na trznico me vlece ko ne vem kaj CESNJE seveda...Imam izgovor,da jih kupim za Lano,ki jih obozuje...Bova sla kr v BTC na trznico...pa mlad krompircek...njaaaaamiiiiii....Komaj cakam,se leto dni nazaj sem bila stalno tam ookoli,sedaj pa je pravi podvig se odpravit v Lj... Nic,lepo se imejte,vas se malo preberem, vsem cestitke za vse dosezke,obmesecnice.... BODITE ZDRAVI!!!!!!!!!