|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
21.5.2009 10:47:08   
buhtlčk
Jutro

sva že od P, vse ok. Matejchi 9m 75cm in 11010 g (sam ne vem, a zdej bo pa računalničar user posted image )

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
21.5.2009 11:23:02   
anita goitan
tiste ki imate punčke, kako ste lovile vodo..mislm urin..dobila sem 2 vrečki sedaj pa naj moji supertruper ekstra živi Zoji prpopam na lulico, haloo si je ta prvo tako na silo dol spulilauser posted image ..jah itak da jo moti, tista plastika pa lim na koži...za kri s prstka ni blo ptoblema, jo je moj držal da so kapljice lepo odtekale v epruvetko..sam tale urin, jaoouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
21.5.2009 11:25:45   
Ryssa
Ojla.

V torek smo imeli P in tukaj so še naše mere za 9m: 76cm in 10100g.

Ne vem kaj je še kaj novega....

Aja dobili smo zeleno luč za jagode, domače seveda. Zdajle so se začele in mi je bilo škoda, da jih ne bi smel, so pa čist bio. A ve že dajete jagode?

Dolg nisem pisala zdaj pa sploh ne vem kaj naj napišem user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
21.5.2009 11:27:57   
Ryssa
anita, ko smo mi dajali urin (sicer je fant) ga je nekdo ali nekaj zamotilo pri glavi, nato je sestra napopala tisto gor, potem pa obvezno čez še pleničko če ne bi si vse dol potrgal. Pol sem pa vsake toliko pogledala če je že user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
21.5.2009 11:28:33   
anita goitan
Ryssa dala jagode, pa suhe fige, pa češnje...vse lepo sprejela

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
21.5.2009 11:29:58   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

anita, ko smo mi dajali urin (sicer je fant) ga je nekdo ali nekaj zamotilo pri glavi, nato je sestra napopala tisto gor, potem pa obvezno čez še pleničko če ne bi si vse dol potrgal. Pol sem pa vsake toliko pogledala če je že user posted image

ja sej sem tako tud jaz nameravala..sam bom počakala na mojga..sam pride pozno..urin pa je treba takoj nest v labuser posted image ..pa že več kot 1m se mi noče previjat, sploh nima ritke, jo kar stoje namažem in dam pleničko gor, ritko pa via pod umivalnik

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
21.5.2009 11:39:58   
Ryssa
Pr nas vžge kak daljinc al pa kaj druga kar ni igrača in pol si ogleduje, tačas pa hitro menjam pleničko user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
21.5.2009 11:41:35   
bella02
anita, je umetnost dat tisto vrečko gor, še posebej pri tvojem živčku, če ji moraš že plenico dati stojeuser posted image . Naša je tud živc, sam tolk pa spet neuser posted image user posted image user posted image . Ji moram pa tud jaz dat enih 5 stvari ta čas, da je kolikor toliko pri miru. Za daljinca pa naša misli, da je avto in ga fura po stanovanju sem in tjauser posted image user posted image user posted image

Baje pri starosti našihuser posted image user posted image user posted image mleka ni več treba mešati z vodo, to je mišljeno za prve mesece. Keksolina in čokolina pa še nisem dajala. Kar ni bilo še potrebe.

Zojko Mišek, sem odkrila nekej dobrega (beri sladkega) za ohladitev v tej vročiniuser posted image . Pa če se vama da, se oglasita. Pa katera druga tud, da se razumemo, sam Zojko gre pol na morje.

Sayuri, jagode bodo drugi teden. Če boš kaj v Lj, se komot zmenva. Ne grem nič v vašo smer. Pa če bi še katera želela, jih bo tašča z veseljem oddala.

krysia, upam, da dobro zrihtaš. Kaj bi dala, da bi se jaz že lahko potegovala za službo, imam pa še tavžnt teh glupih izpitovuser posted image user posted image user posted image . Sej vem, tudi to bo nekoč za mano (Kdaj že? Leta 2 pa 100). Ah ja ...

Pa pa, šibam med knjige, je Teja zaspalauser posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 21.5.2009 11:45:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.5.2009 12:26:47   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Jaz tut ne dam čokolina, ne keksolina... ampak one zadeve ko se z vodo naredijo in so na bazi sadja. Bebivita, hipp..

jaz dam zvečer v mleko 1/2 žličke keksolina, kot obrok pa ne... kašico od hippa al pa alete.. po večerji, ker ji ne dam za večerjo samo mleka. Je vse drugo

anita a vsak mora dat vodo in kri?? Ker vem, da je Žiga ni, vsaj spomnim se ne, da bi mu kaj lovila user posted image .. ali imata kaj posebnega

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1534
21.5.2009 12:32:58   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Jaz tut ne dam čokolina, ne keksolina... ampak one zadeve ko se z vodo naredijo in so na bazi sadja. Bebivita, hipp..

jaz dam zvečer v mleko 1/2 žličke keksolina, kot obrok pa ne... kašico od hippa al pa alete.. po večerji, ker ji ne dam za večerjo samo mleka. Je vse drugo

anita a vsak mora dat vodo in kri?? Ker vem, da je Žiga ni, vsaj spomnim se ne, da bi mu kaj lovila user posted image .. ali imata kaj posebnega

jah pr Novaku se da, sosedin sin pr Brezniku pa ni dal

pa še neki, čitam da je zoja miša napisala da ma mir s P za eno letouser posted image mi mamo posvetovalnico pri Zojinem 1.letu, no datum pa 18.8...ful različno od P do P

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 21.5.2009 12:39:45 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.5.2009 12:44:16   
Ryssa
Mislim da je ZM mislila na pregled za luknjico v nebu, pediatra pa imamo kar vsi najbrž spet pri 1 letu.

Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.5.2009 13:13:39   
majči22
Samo na hitr se javim. Smo skoz uzunaj in mi nikakor ne znese pridit do računalnika. Ko pa sm na računalniku pa iščem službo, tako da....
No naše mere: 7.900 in 71,2 pri 9m.
Dobili napotnico za alergologa in sem jo že naročila. Imamo ga 3.8.

Nč zdej pa šibam kuhat in mal pospravit.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.5.2009 13:54:59   
Neža7

A ve že dajete jagode?

Se ne upam user posted image  čeprav  pojej skuto z jagodami in je BP. Jaz jih kar jem kot nora user posted image user posted image user posted image  pravkar sem jih imela user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.5.2009 13:59:23   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Vprašanje - ko mešate keksolino ali čokolino, ali ga z adaptiranim mlekom? Jaz sem ga 2x pa noče jest, ker tak poc rata.user posted image A dajete že drug mlek?

Jaz ga z AM naredim in obožuje. Tudi ati, če kakšno žličko pusti user posted image user posted image  Moja prijateljica je morala mešat alpsko in AM skupaj, ko je bil njeni fantek 10 mes star, ker ni hotel piti AM in je zdrav in živahen 19mes fantek.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.5.2009 14:04:47   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

tiste ki imate punčke, kako ste lovile vodo..mislm urin..dobila sem 2 vrečki sedaj pa naj moji supertruper ekstra živi Zoji prpopam na lulico, haloo si je ta prvo tako na silo dol spulilauser posted image ..jah itak da jo moti, tista plastika pa lim na koži...za kri s prstka ni blo ptoblema, jo je moj držal da so kapljice lepo odtekale v epruvetko..sam tale urin, jaoouser posted image

Prav tako se da gor direkt na lulico in daš plenico normalno nazaj gor. Po 30 ali je bilo 1 uro user posted image  moraš zamenjat, če ni še nič lulala in ponovno gor daš in upaš, da uspeva hitro. Pri Neži je dala sestra od P gor, ko je bila 6 mes stara in sva imela srečo, da je v tisti 30min ali 60min lepo polulala v vrečko. Tudi jaz sem samo gledala, kako to kar direkt gor dajo user posted image  Se mi je smilila, ko sem ji dol spulila ampak ni imela nič proti.

Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.5.2009 14:07:22   
Neža7
Res je da je odvisno od P do P, ker Neži so že pri 6mes vzeli kri in vodo. Če se prav spominjam pri gajki pa niso in hodi isto v Velenje k P vendar eni drugi. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.5.2009 16:57:36   
andrejaboris
Anita men je to vedno sestra gor dala, pol pa je vedno lulal do zdravnice.

Neža zakaj pa se ti je smilila, saj to ni nič takega, pa še boli ne.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
21.5.2009 17:16:35   
Neža7
Saj vem user posted image  Ona ni nič čutila.

Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.5.2009 19:29:23   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

neža vidim, da tebi hormoni dajo migat. Si ful aktivna. Ma saj to je fajn, da se zamotiš....splo, če ti je slabo. Jaz kar komaj čakam, da rodiš user posted image  A bosta kaj vprašala za spol? user posted image

Hvala sayuri user posted image upam, da bom po 34.t rodila in je prej. Mislim, da bova sedaj vprašala za spol, čeprav nama ni važno samo, da je zdrav user posted image

Uro in 20 min sem se zabavala, da mi je Neža zaspala user posted image  No, upam, da sedaj bo do 6. ure user posted image

Lep večer in lahko noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
21.5.2009 21:03:23   
sayuri
Čer. Piševka punce, kje ste vse, no. user posted image user posted image user posted image

bella juhu, jagode.user posted image   Ma, saj veš, da men ni problem v LJ priti user posted image . V četrtek imam z Lovrom pregled na PeK. Bo takrat ok?

anita mi nismo nč lulali v vrečko user posted image  Šparajo user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
21.5.2009 21:25:00   
andrejaboris
Ja res nobene ni več na RR. Pa ne mi govort da ni cajta ker ste vse zunaj. Mi smo tut. Pa še roko mam sferderbano, pa sama sem z malima.... PIišuka na raport, zdaj se bom pa jaz razjezla namesto Erinuser posted image user posted image user posted image user posted image Ajmo babke!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
21.5.2009 21:30:01   
Nejka23
DOber vecer cvekice!
Na hitro se vam javim,pri nas je kar pestro, Jaka je zopet nekaj zbolel,ampak HB nic kaj resnega.Vcerej je zakuhal na 38,pa zvecer jokal,tako da sem mu dala svecko,danes pa naspidiran 1000 na uro user posted image Sva bila pri P ker je zacel nekaj z glavo migat,pa so HB useski ok, morva pa se naprej spirat in inhalirat,pa operil nama je dal za preventivo nekaj dni,ampa ga se nisme dala,ker cist lepo diha...No,upam da ne bo kaj hujsega.
Sem brala o jagodah, jaz mu jih se nisem dala,nasa p pravi da po enem letu,na vrtu jih imamo polno,pa jih tudi jaz ne jem,ker ga je teko grozno zvijalo kasne dva ali tri mesece nazaj,tako da sme rekla dokler dojim,jih poac ne bom jedla...No,mogoce me premamijo,ko bo na vrti vse rdece user posted image   Cesenj bomo tudi imeli ogromno,ce bo vse po sreci,brez kaksnega neurja ali toce :(:(:(....
Ja, MATEJCHI z ana seznam, uradno in cist po pravilih plazimo od petka!!!!!  (15.5.2009)  Je tok fajni,kr naprej ga gledam,sem tako ponosna na njega,pa na sebe tudi,kolker hodiva na fizio...Je moj trud poplacan,zdej pa nej puza kolker hoce,seveda prileze tudi tja,kamor ni treba user posted image
Ja, zgoraj nam leze venm leva enka,je ze bela crtica,ampak dlesni pa ne predre...Verjetn zato tako slabo spi in slabse papca???? Ima kr zateceno,pa nic ne pusti sarit po ustih,revcek...
Kaj je se novega pri nas....
Nic kaj,jutri grem z user posted image v Lj in Grosuplje,malo pogledat sodelavke in na kavo,potem pa greva malo v shoping,na trznico me vlece ko ne vem kaj user posted image user posted image user posted image   CESNJE seveda...Imam izgovor,da jih kupim za Lano,ki jih obozuje...Bova sla kr v BTC na trznico...pa mlad krompircek...njaaaaamiiiiii....Komaj cakam,se leto dni nazaj sem bila stalno tam ookoli,sedaj pa je pravi podvig se odpravit v Lj...
Nic,lepo se imejte,vas se malo preberem, vsem cestitke za vse dosezke,obmesecnice....
BODITE ZDRAVI!!!!!!!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.5.2009 21:32:10   
matejchi
evo mene... mi mamo babo spitano na 7940 in 70 cm..- 9 mesecev
AB NE POZABI 25.5. OB 10.00 ALI 10.30? IN OSTALE ŠTOJERKE... upss caps

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.5.2009 21:35:11   
Zoja Miša

Mislim da je ZM mislila na pregled za luknjico v nebu, pediatra pa imamo kar vsi najbrž spet pri 1 letu.

Hvalauser posted image , res je tako! P imamo 18.8., saj mora biti še cepljena. Anita, slabo berešuser posted image

Krysia, dobro zrihtaj, bom držala pesti, da ti uspe jo vsaj delno napuser posted image

Bella, bom imela v mislih, upam, da mi v teh 14 dneh to še uspeuser posted image , hvala za povabilo. Le pridno se uči. Pa ne tako
user posted image
AB, jaz mleko še kupujem, ker obvezno ga jeva ponoči in zvečer občasno.

Glede mleka ste torej mal razdvojene (hvala vsem za odgovore), in prav tako s keksolinom in čokolinom. Keksolino z adaptiranim mlekom nam ni dober, čokolino še nismo probali. Sam kaj vem, bom sedaj še un mlek kupila, pa ga prekuhala, pa bom videla. Alpsko sem ji dala enkrat z blitvouser posted image , ker drugega mleka ni bilo pri roki, adaptirano pa nisem želela dat notri, ker je potemuser posted image , pa je bilo vse o.k. No, bom videla, počasi bo itak treba vse, imamo le še 3 m, da se navadimo jest vse po vrsti, vrtec se drastično približujeuser posted image
Po mojem je to bolj smiselno, kot da čakam na to da bo stara 1 leto in ji v roku 14 dni sfilam vse kar do 1 leta ni smela, ker drugače je lahko reakcija na kaj v vrtcu. A nimam vsaj malo prav? user posted image

Hoj Sayuri, kako si?user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
21.5.2009 21:38:19   
Zoja Miša

Ja res nobene ni več na RR. Pa ne mi govort da ni cajta ker ste vse zunaj. Mi smo tut. Pa še roko mam sferderbano, pa sama sem z malima.... PIišuka na raport, zdaj se bom pa jaz razjezla namesto Erinuser posted image user posted image user posted image user posted image Ajmo babke!!!

user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?