|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 4.5.2009 13:51:43
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Hiter pozdravček še od mene seny welcome back . Nismo prišli na kofetka dol, pa še dobro, da se nismo včeraj po kosilu odpravili, ker bi se glih na poti srečali . Sej poletje je še dolgo, tako, da nam kavica ne uide sayuri kako ste fletni na slikicah iz morja menčy ja jaz ti moram rožice dostavit, samo da vidim razplet tega tedna, drugač pa ti jih en dan pred vrato odložim. Se bova za jutri popoldne slišale, ko sem frej, kako in kaj. JA, SE BOVA ŽE ZMENILI IN NAŠLI EN SKUPEN "TAJM" , jutri sledi prkrivanje strehe na Vincah, tak da ne vem če bom ravno utegnila ...se slišiva COPATKE mi lahko naročate do 8.maja, potem bom poslala naprej. Je pa ta punca rekla, da ne bo več naročala, to naj bi bilo zadnje naročilo pri njej. Mogoče si premisli , drugač se bom pa jest naučila preko ebaya naročat, bom šla k nasy v inštrukcije . 8. maj torej, ok ti pošljem link, katere bi jaz rada mela in ja, super, da se boš naučila poslovanja z EBAYjom Vreme ta teden je bilo obupno, a ne. Prav sita sem dežja in blata . KAKO ŠELE JAZ, SEM te dni POMISLILA na to , DA BI VSE KAR MAM, ampak nimam dovolj , PRODALA IN ODŠLA KAM NA PRIMORSKO ... saj sanjati je pa dovoljeno, a ne? Tara je bila cel teden doma, pa je blo prav fletno, na momente tudi tečno, saj je zahtevala 100 % pozornost, sploh od mamice . Sva pa kar nekaj lumpale naokrog (same), včeraj smo šli pa v Volčji potok, pa nas je popoldne že ploha ujela. Drugače je blo pa fletno, Tara se je naužila spuščanja po toboganih, mami pa napasla oči ob rožicah, sploh japonskih javorjih . Danes začnem delat nekje drugje, ker imamo tam zdaj 3 mesece zaprto. Bo pa to najbrž prehodno za 3 mesece, potem bom pa videla pogoje v prejšnjem šihtu . Jutri me ne bo na kavico, ker delam dopoldne, se pa slišimo za kdaj vmes. ŠKODA, KER TE NE BO IN SUPER ZA NOV "ŠIHT", MORDA SE PA OBNESE... Sicer pa v petek ob 20-ih predstavitev JUST pri pikici , tako da se tam vidimo. Pikica in ostale malo mi povejte udeležbo in če vam to vse odgovarja - ura, dan. MENE ŽAL NE BO, KER MAM TAKRAT PEVSKE VAJE, ŠKODA Lep teden vam želim, pa nakofetkajte se jutri še zame.
|