|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 6.5.2009 10:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla od mene HVALA ZA KOFE pikica , mi je manjkal. IZVIRNO SPOROČILO: seny nogica , jaz bi tud copatke imela A lahko še naročim ?Kako je Tara? In kje zdaj delaš ?Nisem nič informirana seny copatke lahko naročiš. Tara je ok, od ponedeljka je v vrtcu in vsak dan ko pride domov nam daje rokice in govori: " vse boljše za te !" , najbrž otročki praznujejo kar vsak dan . Faca je. Ja, na hitro sem si nekaj našla v okolici, sej boš hitro zvedla Tiste, ki rabite copatke, oglejte si jih na tem LINKU in mi pošljite povezavo z željenim copatkom, pa obvezno glejte, da bo prava št. npr od 12-18 m.... pikica kako lepe slikice iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Kakšne lepotice iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... menčy škoda, ker se ne vidimo v petek, se moram do tebe odpravit. Danes ne, mogoče jutri popoldne. muklla sem prejela tvoje sporočilo ampak ga še nisem predelala, bom mogoče pozno zvečer ko se vrnem iz Lj. Vidim, da mate vse za likat, tud jest, čeprav nisem bla na morju . V petek torej srečanje, predstavitev. pikica jaz pridem okrog 7-ih ali malo kasneje, da vse pripravim. Sem bla ful jezna, ker sem prejšnji teden dobila vso robo polito z enim tonikom, pa mi bodo hvalabogu danes zamenjali, drugače vam pol sončne kolekcije ne bi imela za pokazat. Joj men se kar meša od vsega . Mam tolk enih stvari za zrihtat, da me kar zvija od živcev. Najbolj pa me mori najti si čas za pisanje, cele dneve bit za tem ekranom mi res ne leži, sploh ko te enkrat mine tako kot mene potem je ful kriza. Bi potrebovala konkretno brco, da bi se spravla v red Zdej grem še par cunjic zlikat od prej, pol ven nekaj barvat, pol čemažev pesto do konca zrihtat (mimogrede a se je katera kaj lotila? Zdaj je ža malo velik ampak jaz sem ga eno košaro še uspela nabrat za pesto, pesto za omakice sem pa že naredila prej), pol bi mogla v gozd po smrekove vršičke, pa po regratove cvetke za med, pa na vrt plevel iztrebit, pa pokosit, pol pa kuhat, ma res ne vem kje naj se lotim, zato moram hitro od tukaj dol. Danes sem frej, imam pa zvečer sestanek in to še v Lj.
< Sporočilo je popravil nogica -- 6.5.2009 10:10:49 >
|
|
|