|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Frizerka Ribnica-Kočevje
6.5.2009 14:31:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Seny, sam tolko da te spomnim. Pri nas si pozabila brošuro Dojenček- kako ga pestujemo in kako se ukvarjamo z njim. Je Lana tekla za avtom, pa si bila prehitra user posted image  No, zdaj veš kje te čaka brošura, sicer ne vem kako boš danes brez nje speljala, lahko ti jo dostavim, če bo nuja user posted image user posted image user posted image
joj, joj, prejoj , kako bom pa zdaj Tijo nafotrala?user posted image user posted image user posted image Povej Lani , da jo nujno potrebujemuser posted image Dostavi jo in to v najkrajšem možnem časuuser posted image

Bom dostavila, ker si glih ti, čeprav nimam zdaj preveč časa. Me skrbi, če boš sploh znala Tijo previt, umit, jo v posteljo položit user posted image user posted image user posted image
Aja, pa hvala ti za une skutice, ki jih bom lahko Zoji lahko dala šele 24.maja 2009 ob 16:01 user posted image user posted image  Drugič mi prosim prinesi kaj bolj uporabnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj tvoje so pa od sedem mesecev naprej , naša je pa že devet, misliš , da bo kaj narobe , če ji damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jaz ne bi upala, zihr je zihr user posted image  

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
6.5.2009 15:13:36   
dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Aja, Seny, en mail si mende obljubila. Saj si bla ti? Ker mene mal spomin zapušča zadnje čase.
poslala , upam , da si dobila.
Sayuri , še tvoj mail bi prosila , da ti pošljem.

Hvala. Sem že vse preštudirala. Jst bi kar vse kupila user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
6.5.2009 21:02:20   
Muklla
Ekola, smo opravili. Sva bile na vrsti takoj za Menčy, a ne Menčy? Veliki smo 71 cm (ni hotela ležat, tako da je to zelo približno) in imamo 7500 g. Ja, suhi smo. Ji je tamala povedala svoje. Skoz, ko je M razlagala, ji je govorila daj daj daj ......user posted image user posted image user posted image . Pol smo dali kri in nismo nič jokali. Jst sem bila čisto trda, tamala pa flegma. Ne moreš verjet, to nima po mami. Hemoglobin tudi OK. No, danes je prvič jedla puding user posted image . Res. Do sedaj ji ga nekako nisem dala. Ga je zmazala u šusu. Še probala ga nisem.
OK, zdejle spimo po obilni večerji. Kakšen mir. Mogoče bo to noč kaj bolje spala.

Mejte se!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
6.5.2009 21:10:18   
seny
Špela in Zoja bosta lepo manekensko linijo držale , naša Tija je pa bolj po mamiciuser posted image user posted image user posted image
muklla  superca user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregleduser posted image  No vaša Š. že zdaj ve kako  je  z M.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam , da je bila dobre volje user posted image A so tudi vama sestra krvne izvide pogledala ?

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
6.5.2009 21:19:06   
Muklla
Ja, M je bila full dobre voje. Res. Ja, sestre sta pregledali. Sem se nate spomnila "Uredu je". Sem mojo sestro vprašala zakaj samo hemoglobin kontrolirajo in menda se na hemoglobinu vse vidi, tako da...

Medtem, ko sem čakala, se je tam sprehajal en hud tip, ki so ga vsi lepo pozdravljali. Bolj temen, postaven. A je to G? Mater je bil dober. Sem takoj pogledala in ja, ima poročni prstan user posted image user posted image user posted image . Kak mi seka! Da ne bo pomote, ja, še vedno sem poročena in sem možu takoj povedala, da sem videla enga hudga user posted image . Res sem mu.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
6.5.2009 21:25:58   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Medtem, ko sem čakala, se je tam sprehajal en hud tip, ki so ga vsi lepo pozdravljali. Bolj temen, postaven. A je to G? Mater je bil dober. Sem takoj pogledala in ja, ima poročni prstan user posted image user posted image user posted image . Kak mi seka! Da ne bo pomote, ja, še vedno sem poročena in sem možu takoj povedala, da sem videla enga hudga user posted image . Res sem mu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj , si faca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
6.5.2009 21:27:32   
seny
smrka ku-ku user posted image  sem se že sprašvala , kje si , pa vidim , da nas berešuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
6.5.2009 21:28:20   
sayuri
Evo še mene. Končno se je stanje pri nas malo umirilo. Joj, sta bila popoldne sitna user posted image  Lovro je spal cele pol ure v celem dnevu. Zobki ga tko matrajo revčka. Zdajle sicer spi že 2 uri. Bomo videli, kako bo ponoči.

Z Zaro sem bila v posvetovalnici. DObila je tretjo pikico, pogledala ji je usta in poslušala srček in to je blo to user posted image . Nobene krvi user posted image  In mi ni čist nč jasno user posted image  Zakaj jo je pa Lovro moral dat pred enim mesecem user posted image  Men je to tko čudno. Se mi zdi,d a se dela po liniji najmanjšega odprora. Niti je niso nič tehtali, merili...nič. DA so itak mere iz razvojne pred enim mesecem zapisale notri user posted image user posted image user posted image  Če to ni za popuser posted image  Ampak nisem imela volje se danes kregat. Zara je bila tko pridna. Tud trenila ni z očesom, ko je dobila pikico. PA smejala se je mAroltovi na polno user posted image user posted image user posted image . Sem ji za nagrado eno tortico zase kupila. Mi ej tok cuker padel. SAj potem sem ugotovila, zakaj sem tko švoh, pa tečna, pa kar skos sladkarije jem...ja ta rdeča je prišla. In sem se kar malo zamislila Menčy, ko si danes omenila povezavo -ta rdeča  in sitnoba pri otrocih user posted image  Čist možno, da je kaj povezano.
No, z Menčy sva se nakofetkale. Mislim...lepi bova obe, ker sva pili mrzel kafe. user posted image user posted image user posted image  So naju vsi trije otročki kar okupirali. AMpak sva vseeno lahko malce poklepetali. FAjn je bilo. user posted image  Zdaj ji moram vrnit kafe, da ne bom dolžna. user posted image
seny moj mejl je sayuri.kristina@gmail.com PA že vnaprej hvala user posted image  JA, Filip je pa tkole kar zgovoren postal. user posted image  Mu je bilo en cajta zlo nerodno, pa je zgleda šel čez tisto fazo.
klepetka no, če je bil pa izgovor dober, da si včeraj manjkala, ti je pa oproščeno. user posted image
dulči ni problema, se komot zmeniva za v petek, da voziš za mano. SAm bi šla pa jaz res s svojim avtom...saj veš...če slučajno moram na brzino oditi. user posted image  Počakaj me pred Miklovo hišo 15 do osmih user posted image
nogica joj si pridna. Saj jaz si tud ne znam predstavljat, kako bo enkrat, ko bom v službi. Že zdaj se šele zvečer pod kovtrom najdem. TAakrat se pa verjetno nekaj dni sploh našla ne bom user posted image user posted image user posted image
Muklla Špela ima pa res manekenske mere. A tkole ti tipe loviš po ZDJu user posted image user posted image .
pikica kako sta L&Z danes? Zame se ni treba trudi zarad rdeče preproge user posted image  Ti pa povem, da naj tvoj zjutraj čekira oglasno desko. Aja..sam Lana je pa bolnauser posted image   NAj bi bil jutri zjutraj list za govorilne ure. Je moj danes spet malo zatežil, pa je rekla A., da bo jutri dala list ven. user posted image  Zdaj pa ne vem ...al je itak mislna, al zato, ker jo je S. spomnil user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 6.5.2009 21:33:44 >

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
6.5.2009 21:31:45   
dulcinea

A to misliš na Pipsa? Pardon... Raida. user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
6.5.2009 21:38:04   
Muklla
Ja, Dulcinea, ja. A je to ta? Zdej pa grem pod tuš pa pred TV. Boljš, ker mi seka, bom še kakšno večjo neumnost obeležla.

Papa

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
6.5.2009 21:52:09   
dulcinea

Ja, Dulcinea, ja. A je to ta? Zdej pa grem pod tuš pa pred TV. Boljš, ker mi seka, bom še kakšno večjo neumnost obeležla.

Papa

Ja, če se je španciral v beli obleki tak temen, mal plešast še, z brkci... To je Pips. Je pa poročen. Za novo leto je otroka dobil, ker je bl 3 tedne na očetovskem dopustu. Ti kar mene vprašaj, sem bla že 5x pri njem odkar je v Ribnci.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
6.5.2009 21:58:55   
klavdi*
OJ MUKLLA no lepo,da je to že za vami.Nas pa to še čaka 20.maja.
PIKICA a lahko tudi jaz v petek pridem na predstavitev.Če lahko mi moreš še povedat kje stanuješ,da te bom lažje našla.
DULCINEA ja ziher se me spomniš iz  tiste šole.ki je kuhinja.Ena od hčerk je v prvem nadstropju imela razred.
SAURy do cvetličarne prideš tako,da iz glavne cesta zaviješ levo na kurirsko pot in se pelješ naravnost.ko prideš na makadam nadaljuješ pot kar naravnost in cvetličarna se nahaja čisto na koncu desne strani.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
6.5.2009 23:34:43   
Anonimen
Enim vidim tudi dogaja, pomlad je tu user posted image  pa je prav tako.

L&Z sta bolje, sploh Zoja. Lana je tudi brez vročine, je pa zvečer omenila ušesek, tako da nič ne vem kaj nas čaka. Jaz bom ju3 kar v Ljubljano šla, sama user posted image  Bi raje po celi hiši generalno naredila in ne vem kaj še vse, kot pa skakala po trgovinah user posted image
Glede Maroltove- moj mož pravi, da ga iz obiska v obisk bolj preseneča... se ne more načudit njeni prijaznosti.. Ženske, mogoče je bolje, če pošljete svoje boljše polovice k njej user posted image  V torek je Lani dala pregledat vodo, kri, celo bris, za vsak slučaj, je rekla..
Smo pa dobili vabilo za posvetovalnico za Lano.

Muklla- vidim, da ima tvoja Špela 350 g manj, veliki pa sta enako. Manekenske postavice, ni kaj, kot je Seny rekla. Sta šle s Š. kaj na plavanje? Pogrešaš kaj četrtkovo namakanje? Jaz ne, sploh te dni, ko je polno vsega.

Sayuri-ja, Lana je bolna, pa itak ne bi prišli do lista za govorilne, ker G. Lano vedno pripelje pred sedmo v vrtec, takrat pa se še nič ne dogaja, na oglasni deski mislim. Itak ne pademo v finale.. Upam, da vsaj vi boste.

nogica- res si pridna. Jaz niti pomislim ne na take stvari, kaj šele da bi prišlo do realizacije user posted image

seny- pa kakšen link ti ponujaš naokoli? user posted image

klavdi- Zs

Zdaj grem pa računat dneve porodniškega dopusta, dopusta...skratka, kdaj se vrnem točno v službo in kolk dopusta bom pokurila.. Vem, vem, tečno delo, samo kar je treba, je treba.

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3288
7.5.2009 8:25:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ZA VSE VAS. JE ŽE DOLGO NISEM KUHALA user posted image

Včeraj nisem imela volje karkoli tle gor počet. Mi je uspelo skoraj vse kar sem si zadala user posted image , tako ,da sem se zvečer samo še na sedežno sesedla.

COPATKE mi naročite, tiste ki še potrebujete. Naročilo za seny, mukllo in klavdi sem oddala. Čakam še menčy, sayuri in tebe pikica. No saj če se boste za kaj določile. Danes zvečer bom oddala.

Muklla ti grem zdajle takoj odpisat še za Justa, včeraj se mi res ni dalo user posted image

Saj sigurno bom spet kaj pozabila pokomentirat. Če me katera kaj sprašuje pa ji ne odgovorim naj me še enkrat vpraša, ker sem sklerozna pa kar pozabim. Saj veste, emšo pa to user posted image user posted image user posted image Muklla vem, da si me ti že pred časom spraševala za modro tekočino oz. kopel od Justa. Te ni več, ti pa na ZS vse obrazložim. Oprosti, ker sem takrat pozabila user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
7.5.2009 8:59:30   
Anonimen
pikica sem se spomnila, da si me spraševala koliko naj jih bo na predstavitvi. Čimveč jih je boljše zate user posted image , dobiš lepše darilo. Je pa ful lepo darilo. Sončna kolekcija v hladilni torbi.
Poglejte si na TUKAJ user posted image pod novosti. Lušno darilo za določeno vsoto, če pa ni to pa izdelki po želji. Se splača.

Lep dan vam želim, jaz šibam na šiht user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
7.5.2009 9:02:48   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

DULCINEA ja ziher se me spomniš iz  tiste šole.ki je kuhinja.Ena od hčerk je v prvem nadstropju imela razred.

Aha, se pravi, da je bla tvoja hčerka pri Marjani. AL pri Danici? Drugi razred a ne?

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
7.5.2009 9:50:56   
seny
oj,

Vam moram povedat , da smo danes spale do devetihuser posted image user posted image user posted image user posted image Od kar sem rodila Tijo mi še ni uspelo , da bi tako dolgo spalauser posted image

sonček je zunajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
7.5.2009 10:03:55   
klavdi*
DULČI ja Marjana Osvald ji je bla razredničarka.
SENY lepo od vas,da vam je uspelo spati celo do devetihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No pojutrišnjem grem pa jaz mal v KOPER in bom tam njihovo SUPERNOVO preobrnila na glavo.Se že veselim kako bo to zgledalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
7.5.2009 10:12:01   
klavdi*
PIKICA imaš zs.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
7.5.2009 10:14:25   
Menčy
NOGICA - MAŠ ZS!

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
7.5.2009 10:36:39   
dulcinea
Klavdi, pol si mi pa res od tam znana, ker sm bla jst v sosednjem razredu.

A kar v Koper v Supernovo? Men se zdi pa koperska mal prazna, oz. n tapravh štacun not. Vsaj tko je blo včasih. Zdaj že kako leto nisem bla tam. So jo pa odprli lih tazadnji mesec mojega študija. Smo ble s cimrami prov jezne.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
7.5.2009 11:13:15   
Muklla
pikica, s tamalo bom hodila od tega tedna spet vsak teden plavat. Se bom pridružila sestri, ko nima nobenega zraven user posted image user posted image user posted image  .

Evo, alarm. Pa to ni res. Ko holem kaj natipkam, me ta moja ....

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
7.5.2009 14:41:56   
seny
Naša Tija je pa danes tako nekaj pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image brez problema zaspi in to spi celo urouser posted image user posted image user posted image mislim , da se bo zdaj pa stanje zboljšalouser posted image Ziher se pripravlja na to , da bom mogla kmalu na šihtuser posted image user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
7.5.2009 16:37:08   
sayuri

Naša Tija je pa danes tako nekaj pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image brez problema zaspi in to spi celo urouser posted image user posted image user posted image mislim , da se bo zdaj pa stanje zboljšalouser posted image Ziher se pripravlja na to , da bom mogla kmalu na šihtuser posted image user posted image

Bog ve, kaj si ji ti začela v hrano mešat user posted image user posted image user posted image   Sicer to tud mene zanima, ker tole zbujanje ob pol šestih pri nas je konstantno. user posted image  Hvala za mail seny. Nisem še nič prečekirala. Bom pa vsaj vedela, da mam to na majlu in v sili razmer bom takoj našla user posted image

nogica imaš ZS. Čeprav se mi zdi, da linki na ZSjih niso aktivni user posted image  Drugače ti bom na mejl poslala še 1x.

JAz sem bila danes v LJ. Se je bilo fajn srečat s cimrami iz porodnišnice, s katerimi smo prebile 2 meseca skupaj. Trije pari dvojčkov na kupu..luštno je blo. ZA spremembo sem ignorirala vse trgovine user posted image . Le tiste senčnike za na šipo avtomobila sem šla v Baby center iskat.  L&Z zdajle spita... Joj, je bilo toplo danes, a ne? user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
7.5.2009 18:53:18   
Menčy
NOGICA - SI DOBILA NAROČILO? ČE NE ME POKLIČI PA TI ŠE NA MAIL POŠLJEM, SAM NIMAM TVOJGA....SPOROČI MI

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.