|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 30.4.2009 11:15:32
|
|
|
|
Menčy
|
POZDRAVLJENE MOJE NAJLJUBŠE FORUMKE!!! Vse te dni, ko sem bila odsotna in sem se držala tudi v poznih urah starn od računalnika, sem vas močno pogrešala. Hudo mi je bilo za torkov in sem mojemu že hotela reči, da spremenimo plane in ne gremo v LJ pa ... Nio, pa vidim , da sploh niste kofetkale, al kaj? Ja, seveda, če vas je pa pol na morju , ma sam , da uiživate upAM, DA NA SONČKU ...drgač pa v krogu svoje družinice !!! Drgač pa se mamo kar lepo, kljub dežju, ma če je možek doma je že in : - sobota minila delavno, smo se napeli pa čeprav niti malo toliko kot včasih , - nedelja je minila praznično , smo se dobro napapcali, pri tašči, sem pa izpustila še boljšo ponudbo -ARBORETUM s svojo sestrično in njenimi malimi (imela bi boljši klepetek pa še otroci bi se noro zabavali na novih igralih , ) no, tja še absolutno v bližnji prihodnosti gremo , - ponedeljek smo bili pri moji kolegici in bilo je SUPER (malo sprehoda pa ,super kosilo, pa še nekaj cunjic in igrač mi je dala za Tobija , ona je res prava kolegica, takih je malo v današnjih časih , - v torek pa smo šli v Lj po avtosedež , ki je bil na akciji v Baby centru (MAXICOSI - RODIXR)ful lep pa še 40 eurov ceneje ....pa seveda nova obutev za Zarjo, ki je vse prerasla, lanske superge je nosila sam 3 mesece pol je bila pa že zima, ma so še kot novi, Cicibanovi, pa še dragi so bili , zdaj so ji pa premajhni ... smo pa dobili vse nekaj ceneje, smo meli srečo, ker so bile ravno te številke Nikeove supergice za 15 eurov (40 posto znižane, zadnji kos) in balerninke od Geoxa za 30 eurov (50% ceneje) tako da juhuhu pa smo šli še v H&M po sandalce, da bo v njih skakala doma pa na morju (7.50 eur)ma mislim da smo dober "kšeftal" no, pa tud zapravili , saj veste pa MUller, pa pizzza pa sladoledek ...pa kovančki kat letijo.... se je pa zarja lepo mela, se igrala v igralnici pa na igrišču tak da super... - včeraj sem celi dan pospravljala in kuhala, bilo je že močno "zasfinjano" , danes pa sem rekla grem pa na računalnik in pregledam vso pošto pa ne vem, če mi bo uspelo in na forum seveda
|