|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
24.4.2009 22:04:51   
Nasy
Joj, tole vreme me spravlja že ob žiceuser posted image upam, da bo jutri končno kaj bolje, ker že komaj čakam, da greva malo ven. Danes sva se z bebo malce postrigli, je imela Karmen tudi animacijo čezuser posted image še dobro, da ve, kako to gre, smo celo uspeli kolkor tolko ravno postrič našo vrtavko.
Bodite v cvetju!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
24.4.2009 22:05:31   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke user posted image
Nasy-ja user posted image  heheh, izjava tedna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
24.4.2009 22:07:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Joj, tole vreme me spravlja že ob žiceuser posted image upam, da bo jutri končno kaj bolje, ker že komaj čakam, da greva malo ven. Danes sva se z bebo malce postrigli, je imela Karmen tudi animacijo čezuser posted image še dobro, da ve, kako to gre, smo celo uspeli kolkor tolko ravno postrič našo vrtavko.
Bodite v cvetju!

Upam, da ne računalniške, ker te potem izgubimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, animacija. A je tiste plastične palčke vtikala v luknjice, a ne? user posted image user posted image  Pa na pregrinjalu je živali iskala.. heheh, vemo kako to gre, ja.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3178
24.4.2009 22:32:58   
Anonimen
No, zdaj pa še tisto redno javljanje user posted image , potem pa pod kovter user posted image
Smo bili v Kočevju na FT vsi 4-je. Petra pravi, da nimamo več kaj hodit na 14 dni, imamo datum čez 1 mesec. Po mojem nas je imela dovolj, smo bili kot razjarnikovi user posted image user posted image user posted image  No, saj ni bilo tako hudo.
Smo šli po material (stranice omar in predalov) in dobili drugo barvo, kot smo jo naročili user posted image user posted image  Zdaj pa ne vem kako se bo rešilo, se nismo dobro razumeli pri naročilu. Sem bila jezna kot user posted image ! Zdaj sem že malo manj.
Sem/sva pa vse pospravila, da mi jutri ne bo treba, ker je bilo že nujno. Jutri ne bo časa, me bodo punce čisto okupirale po mojem. Pa posvetit se jima moram, kolikor bom seveda mogla..

Sayuri- smo se videli. Oz. mi smo tebe videli user posted image  V Seny-nem kraju user posted image  Je bil radar tam nekje pri Kočevju, sem se spomnila nate, je reku moj naj te pokličem user posted image  ma Lana že 2 dni pojokava vsake toliko časa, da jo trebušček boli. Vse ok, potem pa jo "zaštiha".. Dobila je sirup proti bolečinam, pa ga še ni vzela do sedaj, ni take panike.
Spakirala že?? Ufff, si prav predstavljam kako je zdaj pri vas doma. Danes ne bi bila na vašem mestu! Jutri pa! user posted image user posted image user posted image  Uživajte družinica! user posted image

Muklla- Ja, ja, jaz bi na tvojem mestu tud poklicala. Bi rekla, da so vsi dobili tisti obrazec, samo ti ne.

dulcinea- pridna si. Pri nas ni nobene soje, nobenih kalčkov..nič od tega user posted image

seny- nisi se nič javila. Te razumem, zihr še vedno tlačita v avto vse NUJNO potrebne stvari user posted image user posted image user posted image user posted image  Če me rabite, da še jaz skočim na prtljažnik da se zapre, kar pokliči, pridem takoj user posted image user posted image  No, obešalnik je spakiran al ne? Jaz niti pomislila ne bi na to, da bi šla na tako pot brez obešalnika.. Kam boš pa obesila npr. Tijino sivo jakno? user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  Uživajte!!! Maximalno!!!

nogica- jaz bi se na tvojem mestu pozanimala obvezno.. glede lončka mislim.. ker tvoja Tara je že "krepko" čez eno leto stara, pa ne vem koliko bi ji znala una slamca škodit user posted image user posted image user posted image user posted image
Zalogo flaš sem pri Lani skrbno shranila za drugič. Zdaj drugič, bom skrbno shranila za tretjič, tretjič za četrtič..in tako naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti ne??
Drugač pa ja, tud pri nas niso bili vsi ti lončki oz. niso skoraj nič v uporabi. Pa steklene flaše sem tudi spravila, so mi prav prišle, dokler se niso razbile user posted image  No, pa saj itak sem dodatne 4 kupila, tako da ni panike user posted image
Ne, res. Brez Seny v Supernovo?? To je kot na morje poleti brez kopalk. user posted image user posted image user posted image
smrka- sonček? Jupiiiii, vsaj nekdo ga ima. Baje bo jutri tudi pri nas! user posted image

Punce- lepo se imejte...

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
25.4.2009 8:09:02   
sayuri
No takole. Mi smo spakirani. Sam še v avto je treba znosit. To je moževo delo user posted image . Ga moram počakat, da iz službe pride. Itak pa odrinemo šele okrog 12h-najprej še na kosilo na en RD, potem pa proti morju.

L&Z sta zdaj zaspala, Filip gleda Krtka Črtka, jaz imam pa še malce miru, da kavico spijem. user posted image  MAlce sem nervozna, ker ne vem, kako bomo funkcionirali s hrano in obroki v hotelu zarad L&Z. Upam, da se bom lahko zmenila, da bom zjutraj in zvečer v kuhinji pogrela mleko. MA bomo že kako. Itak smo bolj indijanske sorte user posted image

pikica a šele čez 1 mesec mate FT? Radarja pa nisem nikjer zasledila user posted image , zihr so se že umaknili, drugače bi nanj naletela.user posted image Se mi je včeraj mudilo in sem bla malo pozna. user posted image  Nredite si dober "babji Žur". Je pa Lana res posrečena s svojimi izjavami. ZA bolečine v trebuščku so pa super kapljice Bio Gaia - dobiš v lekarni. user posted image
seny že na morju. Bog ve, če je vzela kopalke s sebojuser posted image  Kolk cajta je ne bo? Cel teden?
Muklla aja, v Laščah sta dala vlogo. A tam tud tolk komplicirajo? Kje je pa v LAščah sploh možno zidat? V Kijanah?
dulči sem hotla že napisat, da smo mi kosili travo že pred Veliko nočjo, pa najbrž ne šteje tale vrtna košnja s ta malo kosilnico user posted image

klepetka nas pa čist preveč zanemarja. A se vam ne zdi, no?
Nasy o, pri frizerju ste bili? ANimacije so tudi meni znane user posted image  Ampak Karmen to obvlada. user posted image
smrka kdaj točno ti prideš v Slo? Za Adrianin RD?
Menčy seveda lahko do mene prideš. user posted image  Kadarkoli user posted image  Ti lahko pomagam oblačilca tud poslikat, v album dat, oglas napisat, kšeftat ...ni problema user posted image  Mi je včasih prav zabavno. user posted image

Moram it zložit še perilo iz sušilca....  Uživajte... upam, da bo sooooončččeeeekkkk user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
25.4.2009 9:41:03   
Menčy
samo na kratko, da se javim, ker me nakaj časa ne bo za dobit nza računalnik

- včeraj bila v Lj, se srečala s sodelavko, malo sva poklepetali in žal mi je unočila še tisto malo željo po vrnitvi nazaj v službo, baje je čist noro (podpisovanja, pa foušija , pa nižja plača, nič več možnega napredovanja, zarad vsega tega salbši odnos med sodelavci...)
_ seveda nisem mogla mim Mullerja in H&Mja user posted image ,  kupila nekaj za darila, šla še v Baby center po trak in zaščitno rutico za Tobija pa seveda po žličekeuser posted image user posted image
- danes bom celi dan na intenzivnih vajah
- jutri pa na žegnanju
- v ponedeljek pa pri kolegici v Domžalah ,

tak da mejte se skrajno lepo in uživajte
ko bi vsaj malo posijalo sonce

papa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
25.4.2009 13:21:14   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

dulči sem hotla že napisat, da smo mi kosili travo že pred Veliko nočjo, pa najbrž ne šteje tale vrtna košnja s ta malo kosilnico user posted image

Ma nismo mi tisto lepotno travco kosili. Mi smo travo nakosili za ovce. Še kak teden, pa bomo začeli že s senom.

Danes sva pa z dragijem pospravla eno prikolco salonitk. Še za enkrat tolk jih bo, sam te so še na lopci. Morva najprej jo pospravt, pol podret... Sva pa na enem kupu med salonitkami najdla ene 4 odrasle škorpijončke pa ful enih mladih. Mene je spet kurja polt oblila. So pa tam 4 do 5 cm veliki. Mende niso nevarni, je rekla sošolka/exsodelavka/biologinja.

Eh, jst grem kar ven na sonček. Je ful lepo danes. Pa toplo. V kratkh rokavih zunaj skačem. Tud jaz ne vem., če bom kaj dost prišla na forumčka te dne.

Lepo se imejte.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
25.4.2009 15:08:04   
lotoska
Dulcinea, v torek me ne bo doma. Bi šlo kater drug dan?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
25.4.2009 15:10:31   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Dulcinea, v torek me ne bo doma. Bi šlo kater drug dan?

Torek 5.5? Ja, pol pa tist vikend, ko pride za tem torkom. Zdaj med prazniki pa tud ne vem, če bova kaj zalutala v Ribnški konc. Razen če nama uspe vse pomidorčke prej posadit.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
25.4.2009 15:13:19   
lotoska
Ja 5.5. sm mislila. Pa prosim prej pokliči, da ne bom glih kje na sprehodu.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
25.4.2009 16:31:28   
Anonimen
Dober dan!

No, eni že uživajo na morju, drugi kje drugje. Jaz doma. Je kar fajn. Lano sem oddala k sestrični, Zoja spi, je zelo pridna danes. Kuham govejo juhico za jutri. Punce sem peljala na en sprehod čez gozdiček pa do Griča.. Zdaj sem si prižgala računalnik. Malo za dušo user posted image  Vidim, da bo bolj mrtvo te dni tukaj gor..
Uživajte, kjerkoli že boste.

Sayuri- nisem vedela da greste v hotel. Seveda bo vse ok, vse se da, če se hoče user posted image  Ja, Seny je odšla za ves teden, pravzaprav za 8 dni user posted image . S kopalkami pa ne vem če bo imela kaj opravka  user posted image  Mislim zato, ker ima rada toplejšo vodo in ozračje, kot je zdaj. user posted image  FT šele čez en mesec, ja, Petra pravi, da je vse bp, da nimamo več kaj bolj pogosto hodit user posted image  Po mojem se je ustrašila, da ne bi vsi 4-je spet prišli  user posted image user posted image user posted image
Menčy- super za nakupe, predvsem žličke user posted image  user posted image user posted image  Uživajte na potepanjih! user posted image

Se beremo, vidimo, slišimo...
pa pa

Dulcinea- a vi imate ovce? Ma sta vidva full aktivna.. user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3186
25.4.2009 21:41:32   
dulcinea
Ovce ima tast.

Midva pa od njega sestra smo bli pa danes malo po SLoveniji. Smo iskali geocache.

Lotoska, te pokličem. Čene ti pa kar prped hišo pustim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
26.4.2009 15:02:27   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Ja, imam pa še eno motivacijo za hujšanje.user posted image

Pol pa rajš črnca pr mir pustiuser posted image , je preveč bogat. Meni se je kar zagabilo. Drugače je dober, mmm, sam res kaloričen. Če še nisi našla recepta, ti ga napišem:

1,5 zmiksane banane, 1 kisla smetana, 1 lonček mleka. To najprej skupaj zmiksaš. Nato zmiskaš še 2 skodelici pšeničnega zdroba, 2 skodelici sladkorja, 4 žlice kakava, 1 žličko kave, 2 žlički sode bikarbone, 1 lonček olja.

Za čokoladni preliv pa 10 dag jedilne čokolade, 1 vanilin sladkor, 5 dag masla, 10 žlic mleka.

Pa dober tekuser posted image .

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
26.4.2009 20:43:01   
Anonimen
nogica- flaško tisto s slamico imam, samo je še ne uporabljamo, saj veš, gor piše po 12-tem mesecu, in tega se je treba strogo držat user posted image user posted image user posted image Ne, saj ne. Zoja jo bo uporabljala malo kasneje, če jo bo znala. Lahko pa ti jo dam za probat, da boš videla če bi Tara pila iz nje. Kupila sem jo v LClercu, imajo jih pa tudi v Baby centru. Pa verjetno še kje user posted image
user posted image za prestavljen izlet. Seveda sem tudi jaz za user posted image

pikica hvala za ponujeno flaško. Sem jo dobila v Leclercu, v BC je niso imeli. Sem vzela od Nubyja in pa to od Tommy Tippe in so krasne. Od Nubyja smo jo sprobali in Tara jo je že osvojila, jutri pa še od TT user posted image .
Ja itak brez seny ne smemo na izlet user posted image user posted image user posted image . Upam, da uživa dol, da imajo lepo vreme in da se imajo krasno.user posted image

Hišico imamo doma, jo je šel včeraj mož iskat. Joj kok je ogromna, še na prikolico je komaj šla. Sem rekla, da bi dve pripeljal, ma ni šans, komaj ena je šla gor user posted image . Tako da ta teden jo bomo pa poštimali, upam, da do konca tedna, drugače se pa itak tako zelo ne mudi, mam cajt do konca meseca user posted image . Tara je pa čist navdušena.

Mi smo zdajle ravno prišli iz obiskov do katerih smo se odpravljali 7 mesecev, tako da sem prav vesela, da smo šli. Tara je bila seveda zelo utrujena zaradi poti in malo spanja ampak je pa zdaj takoj zaspala in upam, da do jutra ostane tako.

klepetkaa tebe pa že zelo pogrešam tu gor user posted image user posted image user posted image Oglasi se kaj.

Punce lep teden vam želim. Tudi sama ne vem če bom kaj tukaj gor, razen če bom kaj nujno rabila user posted image .

Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
28.4.2009 7:56:40   
sayuri
Jutro. Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Mi smo včeraj prišli z morja. Imeli smo se lepo, kljub slabem vremenu. Ne vem, kdo je napovedoval sonce user posted image  Sobota je bila sicer sončna, nedelja in ponedeljek pa vetrovna, mrzla, nič sonca, malo dežja.... Jah no...za nekaj sprehodov, vragolije v bazenu, nabiranje školj in hojo po skalah je kar bilo user posted image  FAjn smo se imeli. Še nekaj sličic:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
28.4.2009 9:20:06   
dulcinea
Super. Lepi ste user posted image

Sam voziček je pa zakon.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
28.4.2009 10:34:07   
Anonimen
Jutro!

Samo da vas pozdravim
Sayuri, krasne fotke. Vidim, da ste uživali... user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, kljub dežju. Torek je, ura za telovadbo, tako da... go,go,go user posted image  Vsaka svoj armaflex na tla in gremo user posted image

Jaz še v pižami, Zoja spi...da se mi čisto nič.. če bi bilo lepše vreme, bi kaj o morju razmišljala, tako pa se mi še to ne da user posted image

Čau

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
28.4.2009 10:54:29   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Jaz še v pižami, Zoja spi...da se mi čisto nič.. če bi bilo lepše vreme, bi kaj o morju razmišljala, tako pa se mi še to ne da user posted image

Čau

JAz sem se pred 5 minutami preoblekla, ker je poštar zvonil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, tale dež....tud če bi ble zmenjene za kafe, se mi ne bi dalo v tem dežju ven. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
28.4.2009 13:51:39   
Anonimen
sayuri- user posted image user posted image user posted image  dobro, da imamo poštarje, a ne? Povej, kako je Filip??

klepetka- tebe pa res pogrešam že user posted image . Daj se no kaj oglasi..

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3194
28.4.2009 14:09:03   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

sayuri- user posted image user posted image user posted image  dobro, da imamo poštarje, a ne? Povej, kako je Filip??

klepetka- tebe pa res pogrešam že user posted image . Daj se no kaj oglasi..

Ja klepetka. KAj se zdaj to pravi. Čist nas zanemarjaš. user posted image

Filip je fajn. Po moje že skoraj zdrav. Ampak ga bom imela kar še cel teden doma. user posted image  Sicer morava skoz neki počet, drugače mu je dolgčas. PA že cel dan mi tečnari, da bi šel nekam na obisk user posted image  Men pa v tem dežju res ni za okrog skakat. VSaj sama s tremi otroci ne. user posted image
Joj, L&Z mi nič ne spita danes. Prejle sem ju naštimala, da gremo ven in za vsak slučaj še 1x preverila skozi okno vreme. JAh...deževalo kot zmešano. user posted image

Klavdi hvala za natresk user posted image . Sem bla kot ena butara. LAhko bi te na kavico povabila user posted image  Sem z enim ušesom gor poslušala, kaj Lovro počne in ko sem šla po stopnicah, me je skor kap. Je priplezal prav ven do stopnic. user posted image  LAhko bi se dol zakotalil. user posted image

Kaj je pol jutri? Ne gremo v Lj al gremo? Nč ne vem zdaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
28.4.2009 14:19:11   
Anonimen
heheh, Filip je potem kot Lana. Ves čas mora nekaj počet, in ves čas bi nekam hodila. Zadnjič mi je težila, da bi šla k Filipu, da ni bla še nikol pri njemu, da ne ve kakšno sobo ima...ejejej, zjutraj danes me je zbudila, da hoče imet kitke iz čopkov user posted image user posted image  
Jaz se danes nimam namena odpravit ven. Zoja mi spi zdaj že drugo rundo, jaz sem pomila tla, zdaj pa bi mogoče še par oken umila. Skuhano je že...jah nč, veselo na delo user posted image
Izlet jutri- po mojem da odpade, kakor je bilo naknadno dogovorjeno. In to zarad Seny, ker ona bi vročino dobila da ne bi šla na izlet v Supernovo. No, saj jaz bi jo tud verjetno user posted image user posted image user posted image
Joooj, stopnice... mi tako vneto zapiramo ograjico v mansardi, pa spodaj vrata od dnevne sobe.. 1,2,3 je že na stopnicah..
Mi se pa nekaj pogovarjamo da bi šli v četrtek na morje. Gledam vreme in bo lepo. Tako pišejo vsaj..

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
28.4.2009 20:20:00   
klepetkaa
Živjo,

nogica, sayuri in pikica  berem, da sem med pogrešanimi......po sili razmeruser posted image

Sicer pa berem vas redno, pišem neredno.. tako da nujno en kofeparty, da povem kako, kaj, zakaj....

sayuri, krasne slike...

kofe v Lj; zarad zdravstv. stanja seny je bolj varno, da se prestavi....user posted image . Drugače pa grem jaz kljub vsemu jutri v Lj.. saj veste, motika pa touser posted image

dovolj zaenkrta, kaj več pa v živo

lep večer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
28.4.2009 22:55:42   
sayuri
Nekam pogosto padamo na drugo  stran user posted image

klepetka ok, potem pa več ob kavici. Ni 2x za reč, da bom šla jutri tud jaz proti LJ. Tole vreme ne ubija. Skoz notri s tremi mulci user posted image

pikica naj Lana kar šride pregledat Filipovo sobo. Bo vidla, kako ima razkopano.  user posted image  

JAz grem počasi v mižule. Mi je cukr padel, pa je bolje, da grem v spalnico, kot v kuhinjo user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
28.4.2009 23:33:09   
Nasy
Sayuri, sem vidla že včeraj, da ste doma, ko smo šli mimo vas, so bila okna odprta, pa reče moja sestra, da je pršla morda Fata malo, da popucauser posted image tko, čist k Lucijauser posted image sori, mal heca, ma moja sestrica je znala na pamet to serijouser posted image je bila ful vesela za tist list, še enkrat hvala. No, sej potem smo vas pa vidle, samo smo bile predaleč, da bi kričale in mahale. Lepe slikce, upam, da ste se kljub slabemu vremenu naužili morskega zraka.

Klepetka, kam to greš, v Semenarno? Mene že tud nekej vleče spet, sam kaj, ko je pol takoj tolk domov za peljat..pa seveda prazna denarnica..raje ne gremuser posted image sam bo treba najbrž, k nimam še vsega, kar nucam. To bo možek vesel user posted image

Drugače pa je res prav obupno tole vreme, smo se danes naštimali, da gremo ven, pogledam za vsak slučaj čez balkon, je že spet padalouser posted image pa smo se nazaj slekliuser posted image
Naša bejba je šla spat zvečer že kmalu po osmi, ker je zjutraj rogovilila že pred sedmo, potem čez dan pa spala samo eno uro..logično, da je bila tečna zvečer in je zaspala kr hitro. Upam, da bo noč mirna. Spet nam en zobek malo nagaja, ker ima prst v ustih pa za jest so spet borbe.

Upam, da bo jutri kak nedeževen moment za vozičkanje.

Nočko! user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
29.4.2009 0:11:21   
Anonimen
No, lepo. Klepetka se nam je oglasila user posted image . Potem kofeparty čimprej, samo ni vrag da ga spet ne boš prešpricala user posted image
Mi smo spakirani za na morje. Smo se potem kar za jutri odločili da gremo. Tale pakiranja... user posted image  Jutri popoldan bo že bolje. Če nam znese, skočimo še Seny pogledat, malo v kontrolo user posted image ..

Nogica- kdaj greste vi?

Zdaj pa nočko lepo, se jutri verjetno še kaj oglasim..

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.