|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 22:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdaj pa še tisto redno javljanje , potem pa pod kovter Smo bili v Kočevju na FT vsi 4-je. Petra pravi, da nimamo več kaj hodit na 14 dni, imamo datum čez 1 mesec. Po mojem nas je imela dovolj, smo bili kot razjarnikovi No, saj ni bilo tako hudo. Smo šli po material (stranice omar in predalov) in dobili drugo barvo, kot smo jo naročili Zdaj pa ne vem kako se bo rešilo, se nismo dobro razumeli pri naročilu. Sem bila jezna kot ! Zdaj sem že malo manj. Sem/sva pa vse pospravila, da mi jutri ne bo treba, ker je bilo že nujno. Jutri ne bo časa, me bodo punce čisto okupirale po mojem. Pa posvetit se jima moram, kolikor bom seveda mogla.. Sayuri- smo se videli. Oz. mi smo tebe videli V Seny-nem kraju Je bil radar tam nekje pri Kočevju, sem se spomnila nate, je reku moj naj te pokličem ma Lana že 2 dni pojokava vsake toliko časa, da jo trebušček boli. Vse ok, potem pa jo "zaštiha".. Dobila je sirup proti bolečinam, pa ga še ni vzela do sedaj, ni take panike. Spakirala že?? Ufff, si prav predstavljam kako je zdaj pri vas doma. Danes ne bi bila na vašem mestu! Jutri pa! Uživajte družinica! Muklla- Ja, ja, jaz bi na tvojem mestu tud poklicala. Bi rekla, da so vsi dobili tisti obrazec, samo ti ne. dulcinea- pridna si. Pri nas ni nobene soje, nobenih kalčkov..nič od tega seny- nisi se nič javila. Te razumem, zihr še vedno tlačita v avto vse NUJNO potrebne stvari Če me rabite, da še jaz skočim na prtljažnik da se zapre, kar pokliči, pridem takoj No, obešalnik je spakiran al ne? Jaz niti pomislila ne bi na to, da bi šla na tako pot brez obešalnika.. Kam boš pa obesila npr. Tijino sivo jakno? Uživajte!!! Maximalno!!! nogica- jaz bi se na tvojem mestu pozanimala obvezno.. glede lončka mislim.. ker tvoja Tara je že "krepko" čez eno leto stara, pa ne vem koliko bi ji znala una slamca škodit Zalogo flaš sem pri Lani skrbno shranila za drugič. Zdaj drugič, bom skrbno shranila za tretjič, tretjič za četrtič..in tako naprej! A ti ne?? Drugač pa ja, tud pri nas niso bili vsi ti lončki oz. niso skoraj nič v uporabi. Pa steklene flaše sem tudi spravila, so mi prav prišle, dokler se niso razbile No, pa saj itak sem dodatne 4 kupila, tako da ni panike Ne, res. Brez Seny v Supernovo?? To je kot na morje poleti brez kopalk. smrka- sonček? Jupiiiii, vsaj nekdo ga ima. Baje bo jutri tudi pri nas! Punce- lepo se imejte...
|
|
|