|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
29.4.2009 9:41:26   
dulcinea
Nasy, moj je pa glede tega čist drgač. Prav: kupi. No, saj on tud kupi. Pa ga vprašam, kam bo to vsadil, pa pravi, da še ne ve, da se bo že našel plac.

Tle je tud še zmeraj deževno. Nama bo pa fajn zalilo njivco za paradžnike. Upam, da se za praznike kaj izboljša, ker sva jih mislila v zemljo dat. Nasy, en dan mogoče celo prideva v Ribnco med prazniki, pa ti lahko tud prpeljeva sadike.

Lotoska, če bereš slučajno: A za vikend boš kašen dan doma?

Ampak je pa res dolgcajt tle gor. Se vidi, da ni glavne klepetulje user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.4.2009 10:15:22   
Nasy
Ja dulči, mojga pa tvojga ne moreva primerjat, sta iz tako različnega foha, da...pa še, če ni veselja za to, potem...no ja, ni panike, sam d mam zemljouser posted image super, če prideta, jaz bom najbrž šla dol 3., ker ima Tina v pon. šolo. Mudi se ne, zdej je itak povodenjuser posted image

Pikica, uživajte, upam, da se vreme kaj izboljša, da boste uživali še kaj na sončku!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.4.2009 18:24:16   
Muklla
Nogica a lahko tudi jaz naročim copatke? Je moja mati kupila ene v Lidlu (mislim, da), pa sem danes odkrila že luknjo, tak da rabimo nove.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.4.2009 20:07:01   
srki
Vidim, da se vas kar dosti po morju že potika. Fajn. Mi pa noge zaenkrat v lavorjuuser posted image .

Sayuri, kako so tvoji otročki lepi, Lovro ima ful lask, saj naš kuštravec tudi, samo ni tako čupav, kot Lovrouser posted image .

Klepetko sem pa tudi jaz pogrešalauser posted image .

Drugač pa nič novega, presenetljivega.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.4.2009 22:49:43   
lotoska
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Lotoska, če bereš slučajno: A za vikend boš kašen dan doma?

Bom, ja. A prideta?user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
30.4.2009 9:21:00   
dulcinea
Eh, Lotoska. Še zdaj ne vem. Tukaj se je zdaj vreme izboljšalo, ne dežuje več. In če bo tako, bova sadila paradajze v soboto. Pol pa še ne vem. Mogoče prideva za v nedeljo kaj pogledat.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
30.4.2009 11:15:32   
Menčy
user posted image POZDRAVLJENE MOJE NAJLJUBŠE FORUMKE!!!

Vse te dni, ko sem bila odsotna in sem se držala tudi v poznih urah starn od računalnika, sem vas močno pogrešala. Hudo mi je bilo za torkov  user posted image  in sem mojemu že hotela reči, da spremenimo plane in ne gremo v LJ pa ...
Nio, pa vidim , da sploh niste kofetkale, al kaj? Ja, seveda, če vas je pa pol na morju user posted image user posted image user posted image , ma sam , da uiživate user posted image upAM, DA NA SONČKU user posted image ...drgač pa v krogu svoje družinice user posted image !!!

Drgač pa se mamo kar lepo, kljub dežju, ma če je možek doma je žeuser posted image  in  user posted image :
- sobota minila delavno, smo se napeli pa čeprav niti malo toliko kot včasih user posted image user posted image user posted image ,
- nedelja je minila praznično , smo se dobro napapcali, pri tašči, sem pa izpustila še boljšo ponudbo user posted image -ARBORETUM  s svojo sestrično in njenimi malimi (imela bi boljši klepetek pa še otroci bi se noro zabavali na novih igralihuser posted image , ) no, tja še absolutno v bližnji prihodnosti gremo user posted image ,
- ponedeljek smo bili pri moji kolegici in bilo je SUPER (malo sprehoda pa user posted image ,super kosilo, pa še nekaj cunjic in igrač mi je dala za Tobija user posted image , ona je res prava kolegica, takih je malo v današnjih časih user posted image ,
- v torek pa smo šli v Lj po avtosedež , ki je bil na akciji v Baby centru (MAXICOSI - RODIXR)ful lep user posted image  pa še 40 eurov ceneje user posted image
....pa seveda nova obutev za Zarjo, ki je vse prerasla, lanske superge je nosila sam 3 meseceuser posted image pol je bila pa že zima, ma so še kot novi, Cicibanovi, pa še dragi so biliuser posted image , zdaj so ji pa premajhni user posted image
... smo pa dobili vse nekaj ceneje, smo meli srečo, ker so bile ravno te številke Nikeove supergice za 15 eurov (40 posto znižane, zadnji kos) in balerninke od Geoxa za 30 eurov (50% ceneje) tako da user posted image user posted image user posted image juhuhu
pa smo šli še v H&M po sandalce, da bo v njih skakala doma pa na morju (7.50 eur)ma mislim da smo dober "kšeftal" no, pa tud zapravili user posted image , saj veste pa MUller, pa pizzza pa sladoledek ...pa kovančki kat letijo....user posted image
se je pa zarja lepo mela, se igrala v igralnici pa na igriščuuser posted image tak da super...user posted image

- včeraj sem celi dan pospravljala in kuhala, bilo je že močno "zasfinjano"  user posted image , danes pa sem rekla grem pa na računalnik in pregledam vso pošto user posted image pa ne vem, če mi bo uspelo in na forum seveda user posted image user posted image user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
30.4.2009 11:17:29   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Nogica a lahko tudi jaz naročim copatke? Je moja mati kupila ene v Lidlu (mislim, da), pa sem danes odkrila že luknjo, tak da rabimo nove.

NOGICA , JAZ TUDI RABIM ŠE COPATKE...user posted image
DO KDAJ LAHKO ŠE NAROČAMO???

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
30.4.2009 11:29:41   
Menčy
user posted image No, zdaj pa še amlo pokomentiram...

KLEPETKAA - kje si ?Maš tud ti velik dela, da se ven ne skoplješ? Upam , da se kmalu kaj vidimo, lepo je klepetati s tabouser posted image
SENY, PIKICA - UPAuser posted image M, DA UŽIVATE NA MORJU !!! pa prav gotovo se boste kaj videle a ne user posted image kofetek pa kaka pijačka user posted image , oh še jaz bi bila z vama?
PIKICA - kam ste pa šli? žal na JUST ne morem pridet, mam takrat vajeuser posted image ...
Seny in Klavdii - sta dobili RA? Jaz jo mam 2.6. ob 10.00, pa vidve ? user posted image
Lotoska - tebe pa še ne poznam???
SMRKA - ma kej si tpa ti? Mate tud vi praznike?
Sayuri - vidim , da ste uživali, slikce so ful lepe in vreme ni bili tak slabo, kot je videt a ne? Kje ste pa bili?
in ja , hvala za povabilo, res bom prišla z "goro" user posted image  cunjic na posvetek, inštrukcije in kofetek, se morva zmenit
Dulcinea - uspešno posadita vajine različne paradajzke
NOGICA - ste tud vi na morju, okrog hiše včeraj ni bilo nobenega videt, maš pa tako lepo razstavljene lonce user posted image , da me kar mikajo user posted image user posted image user posted image

TOREJ KOFETEK V lj, DRUG TEDEN, SUPER !!!

nekdo zvoni...
se še oglasim
da nisem koga spustila

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
1.5.2009 9:56:05   
smrka
Dober dan!!
Mi imamo ful super duper vreme, sansajn pribija.. vceraj smo imeli 25 stopinj.. ampak tukaj pravjo ce je april, maj lep, bo ziher poletje zasrano. No polet itak pridem v Slo, tako da me nebo motilo ce bo pa tle sralo user posted image .. bo pa skoda ce bo slabo vreme ko se vrnemo z dopusta, ker potem se nekako navadis na sonce in lepo vreme. Tolk je za prebirat za nazaj da mi nebo zneslo. Sayuri lepe slikce z morja, zihr ste uzivali. Mi pridemo 15.6. mogoce tudi prej.. nevem se.user posted image Komaj cakam da pridem domov, da zavoham vonj po senu, po ribniku, po poletju, po pticah......sej vem da sem trcena, ampak to je meni kul!

Drgac smo pa mi tudi veliko zunaj. Vceraj smo bili pri prijateljih smo prisli pozno zvecer domov. Imeli smo grill fest, tako da je blo zakon! Danes gremo v en park z A. kjer so ringispili in majhen zivalski vrt..., .. jutri bomo sli na morje in si bomo ustimal piknik, A. se bo pa igrala spet na tistih igralilh z otroci. V nedelo smo povabljeni na rojstni dan... no pa bo vikend mimo in spet delovni teden.

Bom zvecer mal pogledala kaj ste ve kaj delale pa bom komentirala. Drgac pa imejte se lepo, kot pravis Mency je super ko je druzinica skupaj prec je drgac... in se najde zmeraj kaj za pocet!

Zdaj pa sibamo vn, se igrat do kosila!

< Sporočilo je popravil smrka -- 1.5.2009 9:58:01 >

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
1.5.2009 14:41:10   
Menčy
no, pa vas res ni nobene več za dobit, torej se mate lepo in uživate , prav je tako.
Mi smo delavni, saj prekrivamo streho, tako da dela čez glavo...
Zato bomo kar doma preživeli te sončne praznike. user posted image ja, tako je , tudi prav, kar je treba je pa treba a ne ?

BO TELOVADBA V TOREK user posted image ? tOREJ SE VIDIMO IN POKLEPETAMO, kako ste se kaj imele... pa se zmenimo hitro še za kakšne user posted image  in klepetke, saj služba že trka na vrata, user posted image
joj , neeeeeeee..... jaz bom kar zbežalauser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
1.5.2009 14:47:48   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

nogica- flaško tisto s slamico imam, samo je še ne uporabljamo, saj veš, gor piše po 12-tem mesecu, in tega se je treba strogo držat user posted image user posted image user posted image Ne, saj ne. Zoja jo bo uporabljala malo kasneje, če jo bo znala. Lahko pa ti jo dam za probat, da boš videla če bi Tara pila iz nje. Kupila sem jo v LClercu, imajo jih pa tudi v Baby centru. Pa verjetno še kje user posted image
user posted image za prestavljen izlet. Seveda sem tudi jaz za user posted image

pikica hvala za ponujeno flaško. Sem jo dobila v Leclercu, v BC je niso imeli. Sem vzela od Nubyja in pa to od Tommy Tippe in so krasne. Od Nubyja smo jo sprobali in Tara jo je že osvojila, jutri pa še od TT user posted image .
Ja itak brez seny ne smemo na izlet user posted image user posted image user posted image . Upam, da uživa dol, da imajo lepo vreme in da se imajo krasno.user posted image

Hišico imamo doma, jo je šel včeraj mož iskat. Joj kok je ogromna, še na prikolico je komaj šla. Sem rekla, da bi dve pripeljal, ma ni šans, komaj ena je šla gor user posted image . Tako da ta teden jo bomo pa poštimali, upam, da do konca tedna, drugače se pa itak tako zelo ne mudi, mam cajt do konca meseca user posted image . Tara je pa čist navdušena.

SUPER ZA HIŠICO, POL BO RAVNO PRAV VELIKA ZA NAS VSE, KO SE ZBEREMO PRI TEBI user posted image user posted image user posted image ....
AL PA ZA TVOJO VELIKO DRUŽINICO user posted image user posted image user posted image AL KOK SI ŽE REKLA user posted image , POL PA KAR NA DELO user posted image ....

ma se sam hecam...
al pa tud ne

no, jaz jo pridem z malo gotovo pogledat, sam prej prideš še ti k meni user posted image

Mi smo zdajle ravno prišli iz obiskov do katerih smo se odpravljali 7 mesecev, tako da sem prav vesela, da smo šli. Tara je bila seveda zelo utrujena zaradi poti in malo spanja ampak je pa zdaj takoj zaspala in upam, da do jutra ostane tako.

klepetkaa tebe pa že zelo pogrešam tu gor user posted image user posted image user posted image Oglasi se kaj.

Punce lep teden vam želim. Tudi sama ne vem če bom kaj tukaj gor, razen če bom kaj nujno rabila user posted image .

Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
1.5.2009 15:12:12   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

pikica vlogo za Špelo sem dala, ja. Hecn, a ne, ker jo mislim dat V. Ker sem 100%, da ne bom dobila odobreno. Naslednje leto bi jo pa mogoč dala. Takrat se mi pa menda upoštevajo dodatne pike, ker so me prejšnje leto dali na čakanje. Ni tako? Sej ni panike, samo mi je pa čudno, da nisem dobila nobene pošte. Jst vam povem, da je "kuhna" user posted image user posted image user posted image . Vas poznajo, mene pa ne user posted image . Mogoč bi pa za hec poklicala, da bi jim dala vedet, da sem na tekočem.

sayuri midva sva dala za spremembo v V.L. Mož je od tam. Že 4 leta čakamo. Pa itak vem, no 99% sem prepričana, da bo negativen odgovor. Mogoč še boljš. Bi bila raje nekje stran od njegovih. Menda bo razgrnitev plana šele konc septembra. Pa sej je brez veze.

no, saj sem vedla, zakaj te tlačim tja v lašče user posted image , torej sem le nekaj prav sumila...user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
1.5.2009 16:24:47   
sayuri
Pa je res zatišje čez praznike. No, vsaj Menčy in smrka sta malce pokukali ven user posted image
Menčy, a potem se je od vas slišalo zabijanje s kladivom. SMo šli peš v Bukovico, pa je odmevalo user posted image  Pridni ste, pridni. V torek telovadba JE, kofitajm tud. Tko da ne smemo manjkat. user posted image   Za oblačilca pa velja. Ti kar spokaj v vrečke, pridi lepo eno dopoldne k meni, bova vse poslikali, naredili album, postavili cene, pa boš vidla, da bo hitro šlo. user posted image  Me zanima, kje Zarji kupuješ Geox supergice?

smrka tudi jaz imam rada ta vonnj po travi, po senu, pa petje čričkov.... Bliža se moj najljubši letni čas-poletje. No, saj še mesec in pol, pa boste tukaj. Tokrat nam Harlekin ne uide. user posted image
pikica je šla tudi na morje, vidim. Upam, da uživajo in se imajo lepo. Če je vreme lepo, potem se da zlo uživat. user posted image
nogica še vedno nisem izbrala copatkov. Bom kmalu. Saj si rekla, da do 8.5., a ne? PA super za hišico user posted image

MI smo zdajče tudi doma...bolj pospravljalno user posted image . Če mi takole kdo otroke pazi, potem lahko vsaj kaj naredim bolj temeljito.

Ujemite sonček...se beremo user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
2.5.2009 14:45:38   
Menčy
- kupili smo tale sedež.: http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=200085
Zarja se je zaljubila vanj, najprej namreč ni bila zadovoljna, da svojega prepusti T.

SAYURI- nisem kupila GEOX superg ampak bolj balerinke, mal huda barva, ampak je hotla take, saj veš otroci, sedaj si že izbira, kaj bi nosila in kaj ne user posted image ...
bom prišla ja , sam povej kdaj ti najbolj ustreza user posted image
saj nekaj sem že ustvarjala, sam ne vem , če čisst prav user posted image

vreme za user posted image  vsako minuto drgač...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
2.5.2009 14:52:54   
Menčy
SAYURI - a ja , sorry v Outletu Rudnik...

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
3.5.2009 16:19:23   
seny
Oj, klepetulje ....
Evo mene z dopusta ....še bolj zmatrana kot sem bilauser posted image user posted image user posted image user posted image hecem se...najraje bi šla kar nazaj...

No za zdaj sem vas prišla samo pozdravit ....saj veste ne morem brez vas , več pa kasneje ..user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.5.2009 8:46:31   
dulcinea
Živjo babnce... Tukaj je sonček in grem kar mal ven.

Jutri verjetno pridem v Ribnco dopoldne. Je kera za kofe z mano?

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.5.2009 8:58:41   
klepetkaa
oj

samo na hitro,

dulči, ja, jaz  sem ZA. POvej kdaj pa kje...

kaj več zvečer, sicer pa se bo zdaj moj urnik ustalil, ko so prazniki mimouser posted image  .
lep dan

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
4.5.2009 10:16:06   
Menčy

Živjo babnce... Tukaj je sonček in grem kar mal ven.

Jutri verjetno pridem v Ribnco dopoldne. Je kera za kofe z mano?

seveda sem tud jaz ZA,
SICER PA MAMO JUTRI USTALJENI MITING V GOLU, ob 11.00 uri, saj veš
"IZ GOLA V GOL!"  user posted image user posted image  pa lepo vabljena na sonček user posted image , ki baje jutri tud bo.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
4.5.2009 10:25:18   
Menčy
ma sem vas pogrešalauser posted image , saj sem nekaj dni kar skoraj sama s sabo kelpetala user posted image ...

WELCOME BACK user posted image user posted image user posted image !!! dopustnice in super, da ste se lepo imele.. user posted image
PIKICA ŠE NI PRIŠLA?user posted image

no, pri nas pa takole, zadnje 3 dni je Tobija pravi sitko, skoz hoče biti v pokončnem položaju in hodit , hodit

user posted image , mene pa že roke bolijo
pa sem ugotovila, da mu zgoraj rastejo kar 4 zobje hkrati user posted image , ma ful vse napeto, še dotaknit se ga ne smemo takoj  user posted image , bogi revček, tud ritko ma tako vnetouser posted image , da moram danes po Bephanten, ker mi ga je zmanjkalo pa še oček se mu je vnel, sem mu ga spirala s kamilicami
 pa mal grem do dr. M. pogledat, da ga še ona vidi, če potrebuje kako mazilce.
dr. M. je končno nazaj ... saj ne vem, ampak jaz sem bila zadnjič res zadovoljna s dr. L.user posted image

SENY in KLAVDII - kdaj mata razvojno? saj sem vaju že 1x spraševala pa sta bili na lepšem

TOREJ JUTRI user posted image IN KLEPETEK, juhuhu!!!!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
4.5.2009 11:00:08   
dulcinea
Se prav, da se jutri dobite ob 11h v Golu? A bo katera kaj prej pršla? K jst bi šla takoj po 8 od doma in prdem že okul 10h verjetno v RBC.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
4.5.2009 11:03:23   
sayuri

Se prav, da se jutri dobite ob 11h v Golu? A bo katera kaj prej pršla? K jst bi šla takoj po 8 od doma in prdem že okul 10h verjetno v RBC.

Ja, jutri po telovadbi kofetkanje v golu. user posted image

JAz sem bla eno rundo zunaj. Zdaj sta pa tok zaspana, da ju moram zgleda pred kosilom spat spravit user posted image  user posted image user posted image user posted image

seny, dobrodošla nazaj. SMo te pogrešale. user posted image  Pikico se mi zdi, da smo včeraj zvečer srečali z avtom user posted image  Po moje mora malo k sebi priti pa čez cune se prekopat do računalnika user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.5.2009 11:46:20   
Anonimen
Hiter pozdravček še od mene

seny welcome back user posted image user posted image user posted image . Nismo prišli na kofetka dol, pa še dobro, da se nismo včeraj po kosilu odpravili, ker bi se glih na poti srečali user posted image . Sej poletje je še dolgo, tako, da nam kavica ne uide user posted image

sayuri kako ste fletni na slikicah iz morja user posted image user posted image user posted image

menčy ja jaz ti moram rožice dostavit, samo da vidim razplet tega tedna, drugač pa ti jih en dan pred vrato odložim. Se bova za jutri popoldne slišale, ko sem frej, kako in kaj.

COPATKE
mi lahko naročate do 8.maja, potem bom poslala naprej. Je pa ta punca rekla, da ne bo več naročala, to naj bi bilo zadnje naročilo pri njej. Mogoče si premisli user posted image , drugač se bom pa jest naučila preko ebaya naročat, bom šla k nasy v inštrukcije user posted image .

Vreme ta teden je bilo obupno, a ne. Prav sita sem dežja in blata user posted image . Tara je bila cel teden doma, pa je blo prav fletno, na momente tudi tečno, saj je zahtevala 100 % pozornost, sploh od mamice user posted image . Sva pa kar nekaj lumpale naokrog (same), včeraj smo šli pa v Volčji potok, pa nas je popoldne že ploha ujela. Drugače je blo pa fletno, Tara se je naužila spuščanja po toboganih, mami pa napasla oči ob rožicah, sploh japonskih javorjih user posted image .

Danes začnem delat nekje drugje, ker imamo tam zdaj 3 mesece zaprto. Bo pa to najbrž prehodno za 3 mesece, potem bom pa videla pogoje v prejšnjem šihtu user posted image . Jutri me ne bo na kavico, ker delam dopoldne, se pa slišimo za kdaj vmes.

Sicer pa v petek ob 20-ih predstavitev JUST pri pikici user posted image user posted image user posted image , tako da se tam vidimo. Pikica in ostale malo mi povejte udeležbo in če vam to vse odgovarja - ura, dan.

Lep teden vam želim, pa nakofetkajte se jutri še zame.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.5.2009 13:44:39   
Menčy
SAYURI .- maš ZS!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.