Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.4.2009 12:26:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa seznamček je super duper, kot nalašč za našo pikiO!! Ja Aqua...saj rcnije...se mi je čudno zdelo da bi imela katera nick od tablet k si jih v piško tlačiš evo sm sla mal pofirbcat zivaaaa kje si nasla moja dva bratca mi jih pa iscemo ja hvalaaa kako ste vse..mi aqua pridno vse poroca.. mi po savi sporocilca posilja ce je pa sava bl kalna..pa kr po wc-ju zivo sm zadnic vidla, kaj pa ostale.. bo kdaj kej srecanja? ceprou trenutno nism borka...sam se bi pa vseen prslinila na srecanje pr men pa vse tko kot ponavadi..mam nafilan urnik tok d se po domace povedan prdnt nimam casa in tako minevajo dnevi,mesci,... no evo dons lih delam neki na racunalniku..tko d bom se kej gor pocekirala..ce bo ktera kj napisala aja pa fuuul lepe buzzziiije mateee nemorem verjet!!!! moja tanartabolša tanarboljrozasta pujsolina se je javla!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.4.2009 15:08:46
|
|
|
|
murkica
|
Čist na hitro vsem poljubčke in pozdravčke.. Danes sem bolj leteča in mi nikakor ne uspe kaj veliko pokomentirati. Zdajle sem ravno pripravila kosilo, počakam, da pride moj domov, pojeva in šibava na dolenjsko k mojim... Mi je pa ravno mami rekla, da za večerjo že pripravlja golaž v kotlu, tako, da se bom tudi tam napapcala, pa če bo vreme hotel bomo seveda tudi zakurili kres Upam, da se boste tudi ve imele lepo čez praznike in da boste noro uživale. Tako, da vse nosečke pobožajte bušije, mamice polubčkite svoje malčke, borkice ve pa hitro , da boste tudi vi v maju božale bušije
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.4.2009 15:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
dan se zadnje cajte bolj mal javljam k me mali čist okupiral pa pol sm še zvedela da me nekdo bere (no sej sm vedla že prej sam sem mislna da bo vsaj zase obdržala pa ma prevelik gobec ) in sm tok jezna tko da ne mi zamert če ne bom več tok pisala upam da ste vse ok,jaz se spopadam z bolečinam ampak še živim,zgleda da me jeza skup drži jp kopriva nikoli ne pozebe ane
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.4.2009 22:06:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 Babe žabe, ste že pozabile name? Mal sem se potuhnila zadnjih par mesecev in se k vam znova vračam kot sveže poročena in kot SREČKA NOSEČKA!!!!!!!! Včeraj je test pokazal !!!! Po 3 letih truda, je tudi nam uspelo! Upam, da bo vse ok!!!! vita80 oooooooooooooo juhej juhej ... čestitam in želim ti da gre vse po planih...in lepo lepo nosečnost... pa eno lepo skupno pot vama želim z možekom... torej, čestitam dvakrat! P.S: Te tak dolgo ni blo, da si pozabla geslo!? Ostale punce... lepo se mejte....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.4.2009 22:12:09
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 evo, še naš bauhi obljubljam že 2 meseca... a to je una slika izpred dveh mesecev??? Si sam copate vstran izrezala??? Hecam se! Lep trebušček... no ja... zelo lep trebušček... tak lep nosečniški
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.4.2009 22:19:23
|
|
|
|
miska73
|
Lunči a tu si zdej, ko te jst na FB-ju iščem Piki pa kje si ti... Dej kej pogosteje pridi malo pomigat sem gor. Te je vedno luštno brat. Uuuuuuuuuu... pa še dedci so gor prilezli. Včasih so bili na dnevnem razporedu in to večkrat na dan Zdaj so pa bolj izjema. Vita, čestitke lubica
< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.4.2009 22:23:50 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 9:59:54
|
|
|
|
ledenka
|
maj, maj, maj... punce, zdaj pa gre zares. http://www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 10:24:41
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroooo ma evo me miskska mala ja mogla sm vam mal desce gor prpopat d mal obudim stare case k se i zdi d je aqua zacela s tem in je mene takrat na borbo spravla in tako sm mela v hipu 1000 postov prvi se mi zdi d je bil : vavavavavavvuuuuuum ja a ne aqui moja kje so zdj desci a a a a a a a a ??? jih vse zase sparas a ne..cccc.. nc noces men odstopit miska ti pa ves s cim si mene zasvojilaaaa, pa tud tuki gor nc vec tega ne vidm sam na fb-ju mi kdaj pa kdaj posljes kaj d pol jz nrdim aaaahhhh ajsiiiiiiii ..se maaaalll kdaj pol prides z vozickom do mene?? vsem ostalim ... kako ste? aja jazzii dej se mal zred no.. pol nous mela po porodu nc za hujsat..pa bo brez veze ziva, kako je blo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 10:29:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 fajn mašinca, kaj pa je tole za eden??? Kaj pa tisti karbonski... a nisi ene slikice gor dajala, men je bil tisti fuuuul dober, kaj bil pa tisti za eden??? tole je pa Teutonia Cosmo un karbonski je bil pa Concord. sam je bil rahlo drag, ene 2000 evrčkov piiiiikiiiiiiiii kaj delaš? kmalu pridem, kmalu, čez kak mesec ziher
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 10:38:18
|
|
|
|
pikicao.
|
pikii se trenutno prebujaaa.. pa caka d jo prtisne fax poslat pol bom sla pa mogoce mal tect.. k mi tok pase..sam sm se vsa taksna cudna k sm sla ob pol noce spat k sva eno komedijo gledala..prej sm bla pa v sluzbi pol po sluzbi v dm-u pol takoj v solarij, pol sva sla jest pol sm sla pa se do frizerja in na konc se 10 km prelaufala in pol se tusirala pa gledala film in zaspala.. zdj se pa pocaaas prebujam pol morm pa peglat se (uf kokrt sm tole besedo "pol" uporabla) aja pa se ucit se bom spt zacela..ufff sm blond pa ti ajsii ?? kje je pa aqua, dons dela..sj ma cajt hahaha
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 10:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! mene se je pa zgleda prehlad lotil tko da skoz kiham ma ni da ni ajsi a že odštevaš?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 11:09:17
|
|
|
|
aqua77
|
aqua se javlja!!! danes mamo ludnico!!!!!! ampak to ni razlog, da vam vsem skupi vsaj živjo ne rečem!!! ajsi, odštevamo!!! a že kaj dihaš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 11:11:44
|
|
|
|
ledenka
|
seveda diham, a ve ne tu pa tam prileti kak lažni popadek, sam trebuh mi otrdi in to je to pa spravljam se pod tuš, se mi ne da
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 11:14:00
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka seveda diham, a ve ne tu pa tam prileti kak lažni popadek, sam trebuh mi otrdi in to je to pa spravljam se pod tuš, se mi ne da ZAJ BI BIL ČAS KAKŠNO STAVNICO ZATE NAREST!!! Jaz pravim da bo Ajsi rodila...... 06.05.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 11:15:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka seveda diham, a ve ne tu pa tam prileti kak lažni popadek, sam trebuh mi otrdi in to je to pa spravljam se pod tuš, se mi ne da ZAJ BI BIL ČAS KAKŠNO STAVNICO ZATE NAREST!!! Jaz pravim da bo Ajsi rodila...... 06.05. narobe, rodila bom 5.5. razen, če se kaj prej začne. mam zmenjen datum
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 11:17:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka seveda diham, a ve ne tu pa tam prileti kak lažni popadek, sam trebuh mi otrdi in to je to pa spravljam se pod tuš, se mi ne da ZAJ BI BIL ČAS KAKŠNO STAVNICO ZATE NAREST!!! Jaz pravim da bo Ajsi rodila...... 06.05. narobe, rodila bom 5.5. razen, če se kaj prej začne. mam zmenjen datum NIKOL NE VEŠ AJSI!!! VČASIH TUDI DOHTARJI KAJ ZATAJIJO!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 11:20:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka seveda diham, a ve ne tu pa tam prileti kak lažni popadek, sam trebuh mi otrdi in to je to pa spravljam se pod tuš, se mi ne da ZAJ BI BIL ČAS KAKŠNO STAVNICO ZATE NAREST!!! Jaz pravim da bo Ajsi rodila...... 06.05. narobe, rodila bom 5.5. razen, če se kaj prej začne. mam zmenjen datum NIKOL NE VEŠ AJSI!!! VČASIH TUDI DOHTARJI KAJ ZATAJIJO!!! no, to je sicer možno ampak planirano je na 5.5.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 11:24:10
|
|
|
|
ledenka
|
kje pa je naša Živa, včeraj je mela morfologijo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 11:27:00
|
|
|
|
aqua77
|
Pojma nimam kje se naš Živči potika...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 11:28:24
|
|
|
|
ledenka
|
zdaj je pa res že cajt, da se grem oprat...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 13:32:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zdaj je pa res že cajt, da se grem oprat... a smo se očedli???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 14:14:05
|
|
|
|
sonček85
|
Samo da vas pozdravim in povem ,da mislim na vas. AJSI :DRŽI SE ŠE MALO IN BOŠ CARTALA vsem ostalim pa poljubčke in pozdravčke Aja pa včeraj točno 1t starosti nam je odpadel popek jupi Aleksander
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 14:14:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Punce men je pa tale voziček tudi lep... Sem šla mal pogledat skupaj s kolegico, ki je zagledala + prejšni mesec... ka noro zgleda
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 14:14:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 evo, še naš bauhi obljubljam že 2 meseca... joj kako lepo raste ,pa kako je lep.Zredila se pa res nisi veliko ,prav lepo postavco imaš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 14:14:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sonček, sem najprej brala, pa mi ni blo jasno, kak si še vedno v enem kosu potem pa le vidim, da je to od Matt se vidi, da sem čisto čudna! ni panike
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ime za fantka...Lubici... k priimku Skol?ADAM (
17%)
LUKAS (
14%)
DAVID (
29%)
KRIS (
7%)
ERIK (
24%)
RUBEN (
8%)
Število vseh glasov: 465Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!