Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 10:41:55
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa Matt je tudi rodila....grem v akcijo kaj imajo....jo bomo za ušesa ko se javi.... Pa Žižp ima maja pri Rešu..... Kdo pa je Prometrium??? to so arcnije, ki jih ma aqua!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 10:45:44
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa seznamček je super duper, kot nalašč za našo pikiO!! Ja Aqua...saj rcnije...se mi je čudno zdelo da bi imela katera nick od tablet k si jih v piško tlačiš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 10:52:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa seznamček je super duper, kot nalašč za našo pikiO!! Ja Aqua...saj rcnije...se mi je čudno zdelo da bi imela katera nick od tablet k si jih v piško tlačiš ta bi bla pa globoka...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 10:53:22
|
|
|
|
aqua77
|
morem našmu roza pujsu javit, da mamo seznamček kot ustvarjen zanjo...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:17:02
|
|
|
|
ledenka
|
hello, žabice vidim, da se je seznamček našel spet mam kup zadev za opravit, zdaj mi pa res že zmanjkuje časa... jazzzika, seznam sem ti poslala, AC sem pa ravno dobila, bom povedala, kako zgleda
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:21:37
|
|
|
|
aqua77
|
Oj ajsi, kako si pa ti okupata zadnje čase!!! kaj bo šele, ko bo Maks tukaj!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:23:28
|
|
|
|
jazzz27
|
punce dajte si pogledat tole stran....meni se zdi tale posteljnina full ugodna... www.galeb.eu Ajsi hvala za seznam....RTM!!! Aqua, ti pa le sporoči da je dobila konkurenco v miganju
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:25:25
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 punce dajte si pogledat tole stran....meni se zdi tale posteljnina full ugodna... www.galeb.eu Ajsi hvala za seznam....RTM!!! Aqua, ti pa le sporoči da je dobila konkurenco v miganju Veš da bom, mogoče pa bo pol svojo ritko sem primajala.... Drugače pa itak skozi miga za vse nas....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:28:00
|
|
|
|
murkica
|
Evo mene iz kavice... Danes je pa res tako turoben dan, da je za znoret... Prav potrebujem že malo vreme brez dežja in še kakšen sončen žarek, da me ponovno napolni z energijo. Vidim, da ste zopet našle seznamček!!! Zdaj bomo pa res kmalu vse v spodnjem delu seznama... Kako lepo se je vse obrnil Jaz bom danes kuhala kar makaronflajš, ker mi je ful zapasal. Nasploh celo nosečnost že sanjam o makaronih in bi bila komot to hrana, s katero bi preživela celih 9 mesecev !!! ... no popravljam, očitno danes ne bom nič kuhala, ker je me je ravnokar klical moj in mi je sporočil, da greva dons vn jest z njegovimi sodelavci :))) Tako, da bo makaronflajš pač padu jutri Upam, da se imate vse lepo in da uživate kljub slabemu vremenu. Jaz sem jutri in pojutrišnjem frej in bomo šli k mojim na vikend na dolensko!!! Če ne bo dežja bomo seveda zakurili kres in uživali!!! No poljubčke vsem pa se definitivno še kaj javim :)))
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:31:59
|
|
|
|
beyba
|
sam na hitro vam sporočim da mi je oktavia napisala sms: kot sem predvidevala sem včeraj ostala v bolnici zaradi tezav z mehurjem.Bebica je ureduj, jaz bom pa tudi kmalu ok. Lep pozdrav vsem iz borbe! Ko bo vedela za izvide mi sporoči in jaz vam..... lp vsem objemčke poljubčke malim, božite bušije....moj kolega je ravno dans ob 10 dobil fantka val bora 51cm in 3600g....otrok full velik....full fajn! lp grem tamalo naprej zabavat.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:32:15
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, poglej še tu za posteljnino http://www.zibka.com/ aqui, hja, vse moram ta teden zrihtat pol ne bo več časa! moram še mal pospravit, mama pride čez par minut pa mam svinjak
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:34:43
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica ... no popravljam, očitno danes ne bom nič kuhala, ker je me je ravnokar klical moj in mi je sporočil, da greva dons vn jest z njegovimi sodelavci :))) Tako, da bo makaronflajš pač padu jutri Ko bi bila jaz te sreče..pa nč!!! Jaz pa se moram pohvalit, da sem dobila obrazec in prijavnico za darovanje popkovnične krvi....jeeeeee...skoraj ena stvar manj na spisku za skrb :) Ajsi...seznam je fulll uporaben!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:35:00
|
|
|
|
aqua77
|
Mah ajsi na kavč se poč, bodo drugi pospravljal!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:37:23
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba sam na hitro vam sporočim da mi je oktavia napisala sms: kot sem predvidevala sem včeraj ostala v bolnici zaradi tezav z mehurjem.Bebica je ureduj, jaz bom pa tudi kmalu ok. Lep pozdrav vsem iz borbe! Ko bo vedela za izvide mi sporoči in jaz vam..... lp vsem objemčke poljubčke malim, božite bušije....moj kolega je ravno dans ob 10 dobil fantka val bora 51cm in 3600g....otrok full velik....full fajn! lp grem tamalo naprej zabavat..... Držimo pestke za Oktavijo in za malo bebico!! Da se čim prej pozdravita in nas prideta spet mal pogledat. Čestitke tvojemu kolegu...za Val Bora...naj se lepo cartajo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:40:20
|
|
|
|
murkica
|
Pozdravi Oktavijo!!!! Naj poboža bušija in ji seveda želim čimprejšnje okrevanje!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 11:49:58
|
|
|
|
aqua77
|
Okti drži se borba je s teboj!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 14:37:35
|
|
|
|
aqua77
|
Punce men je pa tale voziček tudi lep... Sem šla mal pogledat skupaj s kolegico, ki je zagledala + prejšni mesec...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 14:43:27
|
|
|
|
sonček33
|
to je tanov kvini, a ne? men je barve hude, sam model mi pa ni
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 14:44:36
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Punce men je pa tale voziček tudi lep... Sem šla mal pogledat skupaj s kolegico, ki je zagledala + prejšni mesec... Ful je lep, samo mislim, da je full drag... To je un od Quinnya ane? Ker takšen s košaro pride 1100€... Pol smo se pa mi mal premislil, pa nam ni več všeč
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 14:45:55
|
|
|
|
aqua77
|
Sanšjn, tolk se še ne razumem kaj je in kaj ni... Mi je pa lep, tko za pogledat... Drugače mam pa že enega zbranega oziroma sem uč nanjega vrgla že nekaj časa nazaj in ko bo čas za to....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 14:46:48
|
|
|
|
aqua77
|
No ja, cene nisem gledala...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:10:52
|
|
|
|
spps
|
oljla! kako ste kaj?kje boste za prvomajske? mi smo dobro,pridno rastemo,edin ponoč bedimo mali je skor vsako noč od 3-5ih buden in gleda ,ko sova... drugače,sem pa ok,občasno precej utrujena(mogoč me že emšo J... hahaha)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:16:18
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Punce men je pa tale voziček tudi lep... Sem šla mal pogledat skupaj s kolegico, ki je zagledala + prejšni mesec... Ful je lep, samo mislim, da je full drag... To je un od Quinnya ane? Ker takšen s košaro pride 1100€... Pol smo se pa mi mal premislil, pa nam ni več všeč K maš pa tak voziček pa mal folk zaj*, da ne vedo al maš fanta al punčko Obožujem varljive barve Drgač mi pa tale štanga ni spodaj....ne potegne....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:17:54
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps oljla! kako ste kaj?kje boste za prvomajske? mi smo dobro,pridno rastemo,edin ponoč bedimo mali je skor vsako noč od 3-5ih buden in gleda ,ko sova... drugače,sem pa ok,občasno precej utrujena(mogoč me že emšo J... hahaha) Bogica....saj bo kmal bolš....sicer ni pa nikol tako slabo, da nebi mogl bit še slabš ...TOLAŽBA, ni kaj..... Važno da ste zdravi...pa kaka slikca bi tud lahko padla....da vidimo našga nečaka...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:19:31
|
|
|
|
jazzz27
|
evo, še naš bauhi obljubljam že 2 meseca...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Dojenje...пеперутка16Do kdaj ste dojile?3 mesece. (
6%)
6 mesecev. (
9%)
12 mesecev. (
13%)
24 mesecev. (
2%)
Več kot 24 mesecev. (
17%)
Nisem dojila. (
53%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!