Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 18:25:59
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka seveda diham, a ve ne tu pa tam prileti kak lažni popadek, sam trebuh mi otrdi in to je to pa spravljam se pod tuš, se mi ne da ZAJ BI BIL ČAS KAKŠNO STAVNICO ZATE NAREST!!! Jaz pravim da bo Ajsi rodila...... 06.05. narobe, rodila bom 5.5. razen, če se kaj prej začne. mam zmenjen datum jaz pa stavim na 9.5. pol bo tvoj malček praznoval roj. dan skupaj z mano.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 18:33:45
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka maj, maj, maj... punce, zdaj pa gre zares. http://www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A Maks, Maks, Maks .... ajsi, zdaj gre pa zares. Jst sem tok vesela za tebe... prav privoščim ti, iz vsega srca, to zdaj ne več tako "brezskrbno" življenje, kot si ga imela do sedaj.... Jah, pa ljudje ne vrjamejo, da za vsakim lepim pride še lepše....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 18:41:37
|
|
|
|
oktavija
|
Čao dekleta! No da se oglasim! Midva sva prišla iz bolnice in do kontrole 8.5. moreva počivat. Dejansko sva zaradi močnega vnetja mehurja morala bit na opazovanju... Med pregledi so ugotovili da je maternica prenizko in če se ne bo do 28. tedna dvignila nimamo dobrih napovedi.... Glavno je da naša bebica zdrava in zelo živahna vse ostalo pa že bo... Hvala vsem za pestke in pikakpoke!!! Hvala Beyba za SMS in slikice!!! Lep pozdrav vsem borkam!!! PAPA P.S. Jazzika lep buši!! Ajši stavim na 21.05. malček bo zamujal n se bo rodil na moj RD!
< Sporočilo je popravil oktavija -- 1.5.2009 18:42:55 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 18:54:50
|
|
|
|
Nončika
|
oktavija, pol pa se bo treba pazit. počitek in vse kar spada zraven. meni pa je zadnje dni kar slabo, non stop utrujena in boli me v spodnjem delu trebuha. pa neke krče sem tudi imela. trenutno sem ok, ne vem pa kaj se to dogaja z mano. a je kriva moja psiha in pa pritisk v službi????
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 20:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene... sem bla včeraj čist fertik ko sem dam prišla, ker sem šla vmes na ene čevapičiče in mi je blo pol slabo k pri norcih No ampak sem OK. Morfologija je bla pa kr neki Edino kar smo dejasko vidli so bila jajčka Slikica je slaba, mogoče jo bom v nedeljo uspela poskenirat ko pridem domov, ker sem zdej sicer v MS Pravijo da je vse OK, kaj več pa nisem zvedla. Niti tega ne, kolko je velik in kolko vaga. Samo da ima obseg trebuščka 187 (pa še to sem iz materinska prebrala) no ampak, sem se odločila da se za slikice ne bom obremenjevala več in da bo pa pol presenečenje tok bolj lepo Ajsi jst mislim da je 5.5. lepi datum Ampak včeraj sem v P srečala eno, ki je imela datum 4.5. pa je danes menda rodila, tko da...... Oktavija drži se... Važno da se otroček lepo razvija... Veš kako če gledajo predolgo bodo ziher kaj našli... Stavim da ni tok hudo kokr se sliši Počivaj, da ne bo kake panike in bo Pikica lepo da si se spet malo oglasila... Dej zaćni delat pol na 3000 postov Larilu a boš ti uspela še kaj uživat to nosečnost Revček bogi.... Leži in počivaj.... Nonči ti se pa ne pusti pritiskom. Če je prehudo je bolje da greš na bolniško in uživaš... te vsaj skrbelo ne bo No to je to od mene... se tipkamo še kaj.... BYEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 20:54:21
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Nonči ti se pa ne pusti pritiskom. Če je prehudo je bolje da greš na bolniško in uživaš... te vsaj skrbelo ne bo o, ti si pa v MS? lepo!!! bravo za morfologijo in da je vse ok. glede službe pa bodo sami križi. to,da me ne bo skrbelo je vizija nemogoče. sem zadnjič rekla, da me bodo valda še na porodni mizi klicarili in bom urejala stvari preko telefona. eh, delno sem si pa sama kriva. sodelavec me zna še za to poklicat, da me vpraša na keri številki bo dobil določenega dobavitelja. šment no. saj mamo imenik. se opravičujem, da vam težim. nekje se moram razpričat, da bo pol meni malo lažje.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.5.2009 23:00:04
|
|
|
|
spelka12
|
oktavija ojoj . Nisem vedela, da si sploh v bolnici. Če je maternica prenizko res glej, da boš čimveč ležala. Noge pa fejst skup tišč, da bo bejbi not do konca. jazzzy ulala kak buši. Zdej si pa že čisto prava nosečka. A si se sploh kaj zredila? Jest sem danes z angel soundom prvič poslušala srčka od mojega bebija. Sem ga v prvo ujela . Pa tko fino bije.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.5.2009 12:32:13
|
|
|
|
aqua77
|
En lep prazničen pozdravček vsem skupaj!!! Eni uživate, eni smo pa pridni in delamo...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.5.2009 12:49:28
|
|
|
|
sonček85
|
oktavija :super da sta že doma ,sedaj pa do kontrole le lepo počivaj in pšotem poročaj lepe in vesele novičke,bebi bo pa priden živa .jupi za mf IN JAJČKA
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.5.2009 12:51:16
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua eni pa musklfibr cajtamo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.5.2009 13:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! Živček super da je vse ok,no pa da so se jajčka videla pa tud fajn ane,je bil ati sigurn ponosen a? eh za uživancijo dete prav da ni časa,da to bo potem k bo prišel na svet pa k bom mela modrce pod očmi da se bo videl da sm žurala z njimm cele noči Sonči sorči te še nisem nič pozdravila odkar si prišla domov,ful maš lepega sinčka kar že veš ampak vseen povem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.5.2009 14:25:15
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aqua eni pa musklfibr cajtamo enim je pol fajn!!! a mi zaupaš od česa maš muskelfiber?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.5.2009 14:26:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Edino kar smo dejasko vidli so bila jajčka Čestitke za jajčka!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.5.2009 15:28:14
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aqua eni pa musklfibr cajtamo enim je pol fajn!!! a mi zaupaš od česa maš muskelfiber? hihi itak srce moje.. 2km sm v eni uri preplavala ..pa sm se mal prevec gonila.. pa mam en micken mf-ja..sam ni panike
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.5.2009 15:28:34
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Edino kar smo dejasko vidli so bila jajčka Čestitke za jajčka!!!! me to me to me to
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.5.2009 17:48:33
|
|
|
|
sonček85
|
larilu:hvala ,ja res je pravi Sonček In ti kako se počutiš ?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.5.2009 23:54:18
|
|
|
|
ledenka
|
še sem tu naglejte se me... lenarim in se potepam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 9:02:44
|
|
|
|
murkica
|
Punce jst sem pa tako žalostna... Včeraj mi je umrla babica, ki sem jo imela tako rada, da nikakor na morem dojeti, da je nikoli ne bom več videla... Zdaj niti ne vem kaj naj naredim s pogrebom, ker mene te stvari tako zvijejo, da včeraj skoraj nisem mogla ustati iz postelje ker mi je bilo tako slabo in solz nikakor nisem mogla ustaviti. Kaj bo šele na pogrebu? Moji me vsi prepričujejo, da naj se grem samo poslovit od nje, pogreb pa naj izpustim zaradi nosečnosti, da nebi bilo kaj narobe ampak jaz bi vseeno rada šla, pa me je resnično strah, da bi šlo kaj narobe... Ma hudo mi je Upam, da sta ostale v redu... Papa Murkica
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 9:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Murkica moje sožalje jaz ti svetujem da naredi tako kot ti srček govori ker druugače ti bo samo še huje,če pa vmes se ne boš dobr počutila da bi recimo dobila občutek da boš skup padla naj te pa tvoj odpelje domov,še enkrat moje sožalje Sonči sm ok pač bolečine so zraven ampak za enkrat je dete še v meni
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 10:00:22
|
|
|
|
pikica36
|
murkica- moje sožalje kar pa se pogreba tiče, naredi tako, kot se tebi zdi da je prav. če ne zmoreš pač ne pojdi, ti si zdaj na prvem mestu, pa kakorkoli že
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 10:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Murki moja Jaz bi se podpisala pod Pikico36... Naredi tako, kot sama najbolj misliš da je prav in če misliš da ne boš zdržala potem ostani doma in se tako poslovi od nje... Konec koncev se tudi tako lahko posloviš od svoje babi Misli nase in na pikico.............
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 11:21:21
|
|
|
|
sonček85
|
murkica:najprej iskrene sožalje in naj počiva v miru Meni je januarja umrla prababica in sem šla na pogreb,čeprav so mi vsi rekli da bolje da ne .a JAZ SEM SE HOTELA POSLOVITI OD NJE,RES JE DA V CERKEV NISEM ŠLA ,SEM ŠLA SAMO POKROPIT IN POTEM K SO JO ŽE POKOPALI SEM ŠLA SE ROŽICO NEST ,KER TUDI MILIM,DA NEBI prenesla k bi jo devali žaro v grobek.Odloči se in pomisli kaj je bolje zate in za bebija.Da ti ne bo sdlabo postalo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 12:47:39
|
|
|
|
ledenka
|
murkica moja moje sožalje! na pogreb pojdi, če želiš. kakor se boš počutila, tako se odloči.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 16:30:12
|
|
|
|
Nončika
|
murkica, sožalje. kar se tiče pogreba kakor ti čutiš in kakor ti veli tvoje srce. mogoče bi bilo kar ok, če bi obred izpustila ali pa vsaj bila kje v ozadju in z možnostjo, da če bo kaj lahko zapustiš pokopališče.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ali podpirate stavko JUMC09Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?da, delam v gospodarstvu (
24%)
ne, delam v gospodarstvu (
38%)
da, sem JU (
28%)
ne, sem JU (
10%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!