sonček85
|
OJ! jaz še vedno v enem kosu... potrpežljivost me že resnično mineva. včeraj je bila v P taka norišnica, da sem čakala 3 ure na CTG, pa še kako 1,5 uro na pregled... če bi bilo vedno tako bi res kar tam dočakala popadke No, v enem tednu sem napredovala 0,5 cm - odprta dobra 2 cm, glavica že prejšnji teden čisto nizko - že spet so mi obljubili, da zdaj pa res kmalu bo... že vse tete, pa še kaka kelnarca so sanjale moj porod - moje dete pa noče in noče ven, pa celo nosečnost smo se bali, da ja ne bi prehitro rodila... Tisto o sluzastem- krvavem čepu - sem ga že prejšnji teden imela, pa se je umirilo, zdaj pa imam spet... mislim pa da je od pregleda. me pa zanima, a se kaj kopate v banji, da bi pospešile... jaz zdaj prakticiram na 2-3 dni, posebno kadar me full boli križ, ker mi blazno pomaga, zdaj pa sem se začela spraševati, če s tem ne zaviram svoje popadke...??? posteljne zadeve pa mi nikakor ne pašejo, kot sem napisala, pri nas je "po volčje" - stoji pred luknjo in tuli No, jutri imam spet pregled in ker je to datum, ki ga napoveduje moj mož že celo nosečnost - resnično upam, da ga bo dete ubogalo in me zadržijo. Tudi G, ki pride jutri z dopusta, mi je že obljubljal pomoč.. tako, da ga bom probala kar nagovorit... bom rekla, da sem prav njega čakala Joj, čestitke novopečenim mamicam, naj vaši biserčki pridno rastejo!!! to se je nazadnje javila 16.4.