|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
29.4.2009 18:21:36   
ledenka
takoj ko bom lahk, bom začela vozičkat na dolge proge user posted image  da kilce dol spravim! sej se nisem fejst zredila, ampak čas kratkih krilc se bliža pa moram bit v formi user posted image   tak da pridem kamorkoli po LJ in prinesem malco zraven!

slikce pa so dobre user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
29.4.2009 18:22:36   
pikicao.
iiiiiii kok si prjazna.. no te bom drzala za besedo user posted image user posted image
ajaja se dost jih mam user posted image user posted image  tko d do tkrt pa ti kej prpel svojo strucko user posted image user posted image  d jo jz mal pocartam user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
29.4.2009 18:24:02   
pikicao.
ajsi en jabuk prnes in to je to user posted image user posted image user posted image  sicer pa ne vrjamem d bom mela za jabuk cs..ce bom tvojo strucko crklala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a mas ze kej treme pred porodom?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
29.4.2009 18:28:25   
sonček33
ajsi - men ej ostalo še pol kilce od poroda...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
29.4.2009 18:28:40   
pikicao.
ahahahahaha pa mam monologeee lalalalala
kok je lusn
to pa zeeee tooook casa nism delala user posted image user posted image

u la la la la la la

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
29.4.2009 18:29:29   
sonček33
sej te le ne dohajamo

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
29.4.2009 18:29:42   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ajsi - men ej ostalo še pol kilce od poroda...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooo lejo lejo..kaj si pa delala user posted image user posted image user posted image  kok lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
29.4.2009 18:32:20   
sonček33
pikica.o živcirala sem se pa je šlo... no resno, prvih 5 tednov sem imela take težave - abscesi, glavoboli itd...pol je bilo 3 teden ful elpo in sva s tamalim bila vsak dan vsaj 7-8 ur zunej...res skoz na terenu z vouičkom...mami je jedla samo jabke, za malega pa termovska pa melko pa flaška...pol pa sam še klopica pa je bilo

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
29.4.2009 18:32:57   
pikicao.
ce mam visek energije user posted image user posted image user posted image  k se mi dons ne da tect user posted image user posted image user posted image  mi pa prsti zto tok bolj sibajooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
29.4.2009 18:33:03   
ledenka
jaz sem nabrala 10 kil vsega skup, kar je kar v redu user posted image  tako da računam, da mi kaj dosti viška ne bo ostalo. je pa še od prej nekaj za spravit dol, ko nisem bla pridna... user posted image  

sonček, kolko pa si se ti zredila?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
29.4.2009 18:34:48   
ledenka
si res dobra, da si spravla dol vse tako hitro user posted image  sicer te je najbrž od skrbi precej pobralo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
29.4.2009 18:36:11   
pikicao.
ajsi sj ce hoces d bo se tebe kj skrbel..se lhk namest mene sekiras za vsak izpit user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
29.4.2009 18:36:33   
Anonimen
oooooooooo čvekice moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica lepo te je brati spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem ti že danes hotla SMS poslat, da bi se lahko vsaj malo oglasila, da bodo tudi ostale vedle kje si in kako si user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzzi LEPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Komi čakam da vidmo fantiča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa sem malo prej domov prišla in se že veselo napapcala, zdej grem pa mal počivat ker našmu fantu prov nič ne paše tale poza za lep-topom user posted image user posted image user posted image

Jutri se oglasim, takoj ko bom kaj več vedela s pregleda v P, ok?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4588
29.4.2009 18:36:56   
sonček33
ajsi a samo 10 kilc? ma to boš že iz P šla idealna
jaz sem se zredila 13kg..ja skrbi so krive

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
29.4.2009 18:37:50   
pikicao.
ziva laptop si daj v narocje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
29.4.2009 18:40:42   
Anonimen
heheheh mu tudi to ne paše, ker sem preveč skrčena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mah kr nej se malo pritožuje... Čist vse po njegovo pa tut ne more bit a ne user posted image user posted image user posted image

Sonči med 10 in 13 je pa res VELIKAAAAA razlika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz sem še vedno 6kg v minusu user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam da bom do konca tko ostala kot sem zdej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
29.4.2009 18:46:24   
ledenka
pujsek, bova obe na jabolkih, da kilce ne grejo gor user posted image  

grem perilo obesit... se mi že par ur v stroju valja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
29.4.2009 19:04:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz sem nabrala 10 kil vsega skup, kar je kar v redu user posted image  tako da računam, da mi kaj dosti viška ne bo ostalo. je pa še od prej nekaj za spravit dol, ko nisem bla pridna... user posted image  

sonček, kolko pa si se ti zredila?
user posted image user posted image user posted image pridna ,to boš šla kot je rekla že sonček iz P na nuli

Jaz sem danes 6 dni po porodu na -10 še 7kg pa bom na svoji teži pred porodomuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj je pa rodila matt ,meni se zdi da nam ni še nič sporočila in tudi k sem jaz šla v P do takrat še ni rodila ,no sedja je pa že po moje res skoraj morala rodit.Grem tudi jaz malo v  izvidnico user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
29.4.2009 19:05:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

sonček85..mali Aleks spi?

ja pridno pančka in danes smo imeli prvič patronažno na obisku.Mali se lepo redi in je že na +g
Ksmo prišli iz P je imel 3610g sedaj jih ima že 3776g(ob porodu 3700g)na dan nekje 55g ,kar je že baje maxuser posted image user posted image

pikica:super ,sedaj pa lepo uživajte vsi skupaj na dopustu,si si ga zaslužla user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
29.4.2009 19:08:36   
sonček85
matt.kolikor sem videla pri dolenjkah še ni rodila in tudi na aprilkah nam se ni javila ničuser posted image po moje glede na datum da je že,ker je le že 18 dni po PDP 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
29.4.2009 19:22:27   
sonček85
OJ!

jaz še vedno v enem kosu... potrpežljivost me že resnično mineva. včeraj je bila v P taka norišnica, da sem čakala 3 ure na CTG, pa še kako 1,5 uro na pregled... če bi bilo vedno tako bi res kar tam dočakala popadke user posted image
No, v enem tednu sem napredovala 0,5 cm user posted image - odprta dobra 2 cm, glavica že prejšnji teden čisto nizko - že spet so mi obljubili, da zdaj pa res kmalu bo... že vse tete, pa še kaka kelnarca so sanjale moj porod user posted image - moje dete pa noče in noče ven, pa celo nosečnost smo se bali, da ja ne bi prehitro rodila...
Tisto o sluzastem- krvavem čepu - sem ga že prejšnji teden imela, pa se je umirilo, zdaj pa imam spet... mislim pa da je od pregleda.

me pa zanima, a se kaj kopate v banji, da bi pospešile... jaz zdaj prakticiram na 2-3 dni, posebno kadar me full boli križ, ker mi blazno pomaga, zdaj pa sem se začela spraševati, če s tem ne zaviram svoje popadke...???
posteljne zadeve pa mi nikakor ne pašejo, kot sem napisala, pri nas je "po volčje" - stoji pred luknjo in tuli user posted image user posted image user posted image

No, jutri imam spet pregled in ker je to datum, ki ga napoveduje moj mož že celo nosečnost - resnično upam, da ga bo dete ubogalo in  me zadržijo. Tudi G, ki pride jutri z dopusta, mi je že obljubljal pomoč.. tako, da ga bom probala kar nagovorit... bom rekla, da sem prav njega čakala user posted image

Joj, čestitke novopečenim mamicam, naj vaši biserčki pridno rastejo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

to se je nazadnje javila 16.4.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
29.4.2009 20:11:05   
ledenka
sonček, sem najprej brala, pa mi ni blo jasno, kak si še vedno v enem kosu user posted image  potem pa le vidim, da je to od Matt user posted image  se vidi, da sem čisto čudna!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
30.4.2009 7:22:56   
Anonimen
JUTRČKA!!!

Kje ste čvekice moje?

Spps veš da sem te prov pogrešala... Sem si glh včeraj mislila, da se bolj malo oglašaš, pa sem se potem spomnila, da verjetno nimaš veš tolko časa kot prej user posted image user posted image user posted image

Beyba ti nam tudi že dolgo nisi privoščila kakega videa ali slikice vaše Ele...

Kje pa ste ostale kaj danes? Je kera u službici? Aqui je ziher spet pridna za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ena koffee za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

In čajček za tiste ki bi se kavici odpovedale danes....

user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 30.4.2009 7:25:32 >

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
30.4.2009 9:03:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

JUTRČKA!!!

Kje ste čvekice moje?

Spps veš da sem te prov pogrešala... Sem si glh včeraj mislila, da se bolj malo oglašaš, pa sem se potem spomnila, da verjetno nimaš veš tolko časa kot prej user posted image user posted image user posted image

ojla!

živa,res imam bolj malo časa-takrat,ko je lepo vreme smo itako čez cel dan vzunaj,drugače,pa imam v šoli tud gužvo...

mam glih en problem,ko moram za statistiko naredit seminarsko pa nimam pojma kako temo naj izberem,da lahk pol naredim anketo,da na podlagi le-te podatke statistično uredim...beda...

in kako si ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
30.4.2009 12:25:03   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

aquica, posebej zate... tegale sem naročila

user posted image

v tej barvi user posted image  

fajn mašinca, kaj pa je tole za eden??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa tisti karbonski...user posted image  a nisi ene slikice gor dajala, men je bil tisti fuuuul dober, kaj bil pa tisti za eden??? user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?