|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
27.4.2009 10:33:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

sonček, uau, taki porod bi si jaz želela. zdaj se pa pridno cartajte in uživajte.

midve z malo uživave same. ni ne mojih staršev, pa še moj dela. skratka mir je taki, da ne morem verjeti, da je to pri nas doma.user posted image user posted image
hvala ja res je bil nepozabenuser posted image user posted image
čajček malinov in masiranje presredka pa bouser posted image user posted image user posted image a rabi katera čaj ,ji ga dam ,poklonim user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
27.4.2009 10:33:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Opa, kakšen maneken!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kak frajer je že user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
27.4.2009 10:34:20   
sonček85
PORODNA ZGODBA:

Vse se je začelo  23.4 ob 5,30h ko sva se z dragim peljala  v CE da je šel v službo.Potem sem jaz vzela avto ,da bi šla v Laško dat še vodo ,saj naj bi imela pregled ob 13h popoldan.Ko sem se vstala me je tko šravfalo in zvijalo da sem rekla dragemu da mislim ,da o pa danes res kaj kot mi je napovedala Jnanja in da mogoče ga pokličem da naj bo pripravljen.Jaz se še lepo peljem domov z avto,pridem tle na rr,grem na wc roza izcedek ko sem se obrisala,potem se odločim da grem še pospravlat in obrisat prah ,malo visim na rr ,potem pa grem spet na wc kjer je bil sluzast izcedek z rdečimi nitkami(po moje čep-da se je rahlo luščil,ker čula nisem da bi kaj štrbunknilo v WC ) no in potem grem pod tuš(še prej sem ves prah in vse počistila ,kopalnico,...)in pokličem draggega da če lahko gre takoj iz službe da se prpeljem v CE in greva v P se pogledat.Ja frajerka sem šla še z avtom v CE sama s popadki na 15 min user posted image user posted image user posted image user posted image ,nato pa prideva z dragim v P kjer me pošljejo po kartoteko,in potem sva tam še čvekali lepo z Brigito ,ki je tudi imela CTG(PRAVA FACA JE)me dajo na CTG 8kaj je pokazalo ne vem user posted image ),potem pregled in mi reče G da sem odprta 4cm ,lepo zmehčano in da gremo  kr  v pripravo za porodno in klistir,meni so kr solze pritekle od vsega k nisem mogla verjet da zdaj bo šlo pa zares.Pokličem dragega mu povem in je nto je on še lahko šel za 1-2h malo naokoli jaz pa sem mu sporočila k sem čičala na WC -ju da naj počasi pride  da bom šl kmalu v P in da ga pokličejo .Pred tem sem seveda vse obvestila da grem v porodno user posted image user posted image
Ko sem prišla v porodno ,me dajo na CTG , in sem čakala dragega.Ko je prišel sem imela popadke že na 5 minut,saj so mi dodaljali še malo umetnih,odprta sem pa že bila za 5cm
Popadki so bili čedalje bolj močni ,bolj pogosti  in dala mi je še za proti bolečinam eno injekcijo(dolantin al kaj) no in  potem smo že bili v veliki pripravi za Aleksa ,ki pa nikakor ni hotel da bi se še rodil ,saj se nekaj časa nisem dovolj hitro odpirala mali pa je kr silil dol user posted image user posted image ,no in potem me G pregleda in reče oooo zdaj smo pa že čist odprti in gremo probat potisnat,prvič ni šlo,potem je rekla še par popadkov in potem spet probamo-spet nič,medtem sem pa jaz že sama tko potiskala da se je glavica videla(bila sem že čist hin in nisem imela več moči) in potem smo šli do konca,babice so bile super,moj je bil pravi srček in  tako smo  rodili ob 18.01 zdravega fantka s pomočjo dveh babic in G.Ena babica mi je širila presredek  za glavico da je lepo lezla ven,ena se mi je pa tudi malo ulegla na trebuh saj nisem imela več moči,sem že rekla vmes da se bom raztrgala pa je rekla G da ne da naj še samo 1x potisnem in bo zunaj-še moj je rekel glavico vidim user posted image user posted image in tako sem potisnila z vso močjo koliko je šlo in tako zagledala princa-sončka.Prve besede so bile MARKO SLIKAJ GAuser posted image user posted image (še babica je rekla počakajte da ga mlo obrišemo ,sem pa rekla vseeno je saj je tko cartkan )nato so mi ga dale na trebuh in  k prsim  in to je bil moj prvi najlepši trenutek s sinčkom,nato so sledili vedno lepši ,ki so še danes in bodo vedno ,vsak dan .Sledilo je vaganje,.... in prvi podoj
Z dragim se ga ne moreva nagledat
Ko smo prišli včeraj domov je spal  od 15-20h in če ga nebi zbudila da sva se šla previt in nahranit bi še kr spančkal user posted image je tak mali cukerček.

mleko:ga je toliko da me prsi prav bolijo in sem si že naročila prsno črpalko da si ga bom še pumpala
videz.je cel ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
27.4.2009 10:49:28   
sonček85
 in še ena slikca , k si jo je živa zaželela user posted image pa še kateera user posted image user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
27.4.2009 10:58:56   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

in še ena slikca , k si jo je živa zaželela user posted image pa še kateera user posted image user posted image

user posted image

iiiiii, kako je luškani!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
27.4.2009 11:06:07   
Anonimen

PORODNA ZGODBA:

Vse se je začelo  23.4 ob 5,30h ko sva se z dragim peljala  v CE da je šel v službo.Potem sem jaz vzela avto ,da bi šla v Laško dat še vodo ,saj naj bi imela pregled ob 13h popoldan.Ko sem se vstala me je tko šravfalo in zvijalo da sem rekla dragemu da mislim ,da o pa danes res kaj kot mi je napovedala Jnanja in da mogoče ga pokličem da naj bo pripravljen.Jaz se še lepo peljem domov z avto,pridem tle na rr,grem na wc roza izcedek ko sem se obrisala,potem se odločim da grem še pospravlat in obrisat prah ,malo visim na rr ,potem pa grem spet na wc kjer je bil sluzast izcedek z rdečimi nitkami(po moje čep-da se je rahlo luščil,ker čula nisem da bi kaj štrbunknilo v WC ) no in potem grem pod tuš(še prej sem ves prah in vse počistila ,kopalnico,...)in pokličem draggega da če lahko gre takoj iz službe da se prpeljem v CE in greva v P se pogledat.Ja frajerka sem šla še z avtom v CE sama s popadki na 15 min user posted image user posted image user posted image user posted image ,nato pa prideva z dragim v P kjer me pošljejo po kartoteko,in potem sva tam še čvekali lepo z Brigito ,ki je tudi imela CTG(PRAVA FACA JE)me dajo na CTG 8kaj je pokazalo ne vem user posted image ),potem pregled in mi reče G da sem odprta 4cm ,lepo zmehčano in da gremo  kr  v pripravo za porodno in klistir,meni so kr solze pritekle od vsega k nisem mogla verjet da zdaj bo šlo pa zares.Pokličem dragega mu povem in je nto je on še lahko šel za 1-2h malo naokoli jaz pa sem mu sporočila k sem čičala na WC -ju da naj počasi pride  da bom šl kmalu v P in da ga pokličejo .Pred tem sem seveda vse obvestila da grem v porodno user posted image user posted image
Ko sem prišla v porodno ,me dajo na CTG , in sem čakala dragega.Ko je prišel sem imela popadke že na 5 minut,saj so mi dodaljali še malo umetnih,odprta sem pa že bila za 5cm
Popadki so bili čedalje bolj močni ,bolj pogosti  in dala mi je še za proti bolečinam eno injekcijo(dolantin al kaj) no in  potem smo že bili v veliki pripravi za Aleksa ,ki pa nikakor ni hotel da bi se še rodil ,saj se nekaj časa nisem dovolj hitro odpirala mali pa je kr silil dol user posted image user posted image ,no in potem me G pregleda in reče oooo zdaj smo pa že čist odprti in gremo probat potisnat,prvič ni šlo,potem je rekla še par popadkov in potem spet probamo-spet nič,medtem sem pa jaz že sama tko potiskala da se je glavica videla(bila sem že čist hin in nisem imela več moči) in potem smo šli do konca,babice so bile super,moj je bil pravi srček in  tako smo  rodili ob 18.01 zdravega fantka s pomočjo dveh babic in G.Ena babica mi je širila presredek  za glavico da je lepo lezla ven,ena se mi je pa tudi malo ulegla na trebuh saj nisem imela več moči,sem že rekla vmes da se bom raztrgala pa je rekla G da ne da naj še samo 1x potisnem in bo zunaj-še moj je rekel glavico vidim user posted image user posted image in tako sem potisnila z vso močjo koliko je šlo in tako zagledala princa-sončka.Prve besede so bile MARKO SLIKAJ GAuser posted image user posted image (še babica je rekla počakajte da ga mlo obrišemo ,sem pa rekla vseeno je saj je tko cartkan )nato so mi ga dale na trebuh in  k prsim  in to je bil moj prvi najlepši trenutek s sinčkom,nato so sledili vedno lepši ,ki so še danes in bodo vedno ,vsak dan .Sledilo je vaganje,.... in prvi podoj
Z dragim se ga ne moreva nagledat
Ko smo prišli včeraj domov je spal  od 15-20h in če ga nebi zbudila da sva se šla previt in nahranit bi še kr spančkal user posted image je tak mali cukerček.

mleko:ga je toliko da me prsi prav bolijo in sem si že naročila prsno črpalko da si ga bom še pumpala
videz.je cel ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem kar solzne očke dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO MALI ALEKS IN MAMICA MATEJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice so FENOMENALNE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4406
27.4.2009 11:34:17   
murkica
Sonček85 tudi jaz sem dobila čisto solzne oči ob tvoji porodni zgodbi!!! Fullllll sem vesela, da je potekalo vse tako gladko!!!!

Mali je pa itak cel maneken!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
27.4.2009 11:48:19   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Sonček85 tudi jaz sem dobila čisto solzne oči ob tvoji porodni zgodbi!!! Fullllll sem vesela, da je potekalo vse tako gladko!!!!

Mali je pa itak cel maneken!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tvoj post.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
27.4.2009 11:56:35   
pikica36
user posted image user posted image  BRAVO SONČEKuser posted image user posted image user posted image  kaki cukrček je maliuser posted image user posted image user posted image user posted image
dobro si opravila svojo nalogouser posted image  zdaj pa uživajte in veeeliko se cartajte

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
27.4.2009 12:43:10   
Serendipity
pikolino sunshine 85 - so me kar solze zalile kak fajna porodna zgodba! Tamalček je pa lepotec na celi črti. Pocajtaj ga v našem imenu user posted image  user posted image  user posted image

živa - lep vozek mata. user posted image

sunsshine33 - opa, tamal pa raste sto na uro! Pravi maneken postaja!

nonči - tale tudi fajn zgleda. Kakšne tehnične lastnosti ima? user posted image

ajsi - saj vem, da te ni strah kot STRAH. Le feeling, da bo kmalu drugače user posted image Komaj čakamo na tvojega bebija! Hm, si nam že zaupala ime?

vsem velik *hug* sem samo na hitro preletela vse.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
27.4.2009 13:15:35   
ledenka
sonček85 user posted image user posted image user posted image  super, da je šlo brez težav user posted image user posted image user posted image  mali je res lepotec user posted image  lepo se cartajte, ti želim uspešno dojenje

Se*, ime ni skrivnost user posted image  Maks bo. sicer ugotavljam, da je to zadnje čase popularno ime, ampak še vedno jih ni toliko,. da bi bilo moteče. tud jaz mam pogosto ime user posted image

midva bova počakala še kar do naslednjega tedna, naj se do konca razvije user posted image  ma menda še plac pa dovolj plodovnice, tako da naj ne bi silil ven čez praznike user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
27.4.2009 13:39:50   
aqua77
Sonči, porodna zgodba je super!!!! Prava paša za nežne ženske duše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mali je pa itak takooooooooooo cart!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 4412
27.4.2009 15:00:39   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Se*, ime ni skrivnost user posted image  Maks bo. sicer ugotavljam, da je to zadnje čase popularno ime, ampak še vedno jih ni toliko,. da bi bilo moteče. tud jaz mam pogosto ime user posted image

Uuuu, lepo ime bo mel vaš sonček. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
27.4.2009 22:09:03   
beyba
oila babe žabe.....

Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke...krasnega sinčka maš....

PIKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA36  ne morš da vrjameš TOLK VELIK sem vesela zate borkica moja mala!!!!!!!!!!!!!!!1  ne skrbi vse bo ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ČESTITAM

Nuhalna za vse....in dodatne krvne preiskave....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tut vam zdej pa le uživite naprej!!!!BREZSKRBNO PROSIM!!!!

Ledenka ja kmal bosta v dvoje ali v troje hodila na trg...še malo.....

sonček33 mali je pravi car...luštkan ko strela!!!

Ne mi zamerit ker sem sigurno kaj pozabla omenit......pa komentirat, sam sem sam na hitro preletela vse!!!
mi se bomo od danes naprej odvajal joške ker je tole crklanje zraslo čez vse meje...sem kar jokala ko sem sprejemala tako odločitev...ker mi je dojiti to mao bitje nekaj najlepšega na svetu, samo vem da se ona sama ne bo odklopla, in da bo to morala bit moja odločitev....full mi je bad!!!

Vsem ostalim lep pozdravček, se bom še kaj oglasila z druguh računalnikov moj je namreč na popravilu, je crknil in to je razlog dalje odsotnosit.....no se če bo mela sreča mlade bo kmalu.....

vsem objemček in vživajte vsak trenutek pri svojih sončkih...tako hitro rastejo in trenutka ni več nazaj......

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

Neposredna povezava do sporočila: 4414
27.4.2009 22:48:29   
Erin
sonček še enkrat čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Lepa porodna zgodba...fajn da je vse tako lepo steklo in da se tako lepo cartate...user posted image user posted image user posted image

čajček malinov in masiranje presredka pa bouser posted image user posted image user posted image a rabi katera čaj ,ji ga dam ,poklonim user posted image

Vidiš, meni to ni pomagalo niti malo..ne prvo ne drugo.. sem bila kr fajn strgana, tko da to ni garancija za lep porod... vse je odvisno od elastičnosti tkiva...očitno sem jaz en tistih bolj zategnenihuser posted image ..

Aleks je pa pravi lepotec! user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
27.4.2009 22:57:02   
Erin
Pa še par stvari sem pozabila...

sonček33 - Lovro je user posted image user posted image user posted image user posted image  

ledenka - lepo ime za sineka.. a bosta potem sama določila datum poroda?user posted image Sej nisem zamešala..boš imela CR ane?user posted image   5.5. je lep datum.... 10.5. tudi - ima pa naš Tilen krst na ta dan... kateri dan imaš ti v mislih? No, če pa rodiš 1.5. pa narediš malemu uslugo..na roj. dan bo vedno frejuser posted image user posted image

pikica36 - KAko si? Še zaskrbljena? Če si..šššššššššššššššccc.... negativne misli stran, velja?user posted image user posted image user posted image

beyba  žal tudi ta dan pride...se kar navežeš na trenutke dojenja, je le neka edinstvena vez med mamo in otrokom... tudi naja čaka to ..kmalu... v roku 2 mesecev če ne bo prej do recesije prišlo ali pa da bo on odklanjal.. drži se in pa user posted image user posted image user posted image user posted image nasmeh na obraz in bodi ponosna nase... navsezadnje si jo dojila skoraj 1 leto. BRAVO!user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
28.4.2009 8:41:52   
gigi1
IIIIIIIIII kolk je lepih novičk in zgodb user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nonči in Podganaca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jupiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Aquica super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Norda bova pa pri atu čisto skupaj v postopku user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pikica zlato moje jst sem takooooo hepiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Res sem verjela, da bo ta mesec vajin user posted image  user posted image  user posted image

Sonček85 res lepa porodna zgodba. Čestitke še enkrat draga moja user posted image  user posted image  user posted image . Aleks je pa tako lep user posted image

Sonček33 Lovrota se pa kar ne morem nagledat.

Larilu srce, pa si res lepa. Sploh ne vem kaj in kam ti gledaš. Meni se zdi tvoj buši prelep.

Ajsika moja upam, da Maks še malo počaka. Do dogovorjenega dne. user posted image  user posted image  user posted image

Puppe moje zlate. Tolk je bilo lepih novičk. Upam, da nisem katere spustila. Rada vas imam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
28.4.2009 8:55:13   
pikica36
jutro punce!

da še tukaj vprašam. 4.5 sem naročena pri G. takrat bom user posted image 5tin 3 dni a sploh ma smisel da grem na pregled, ker verjetno se ne bo nič videlo ali naj se prenaročimuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
28.4.2009 9:20:02   
gigi1
Pikica takrat se še ne bo nič videlo. Lahko pa pustiš termin in ti da napotnico za test BHCG.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
28.4.2009 9:30:48   
aqua77
Se strinjam z Žižkom. Vidlo se ne bo še nič....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
28.4.2009 9:46:21   
pikica36
user posted image pol verjetno nima smisla da hodim

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
28.4.2009 9:58:29   
ledenka
zdaj bom pa jezna, sem napisala post, pa ga ni poslalo user posted image  

no, pa da vas sam pozdravim, polubčkam in poobjemčkam, moram letet!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
28.4.2009 10:05:07   
bivša vita80
Babe žabe, ste že pozabile name? Mal sem se potuhnila zadnjih par mesecev in se k vam znova vračam kot sveže poročena in kot SREČKA NOSEČKA!!!!!!!! Včeraj je test pokazaluser posted image user posted image !!!! Po 3 letih truda, je tudi nam uspelo! Upam, da bo vse ok!!!!

vita80

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
28.4.2009 10:26:41   
gigi1
Vita user posted image  user posted image  user posted image . ČESTITAAAAAM. Kar 2x user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . In nismo te pozabile user posted image . Vso srečo ti želim user posted image

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
28.4.2009 10:35:51   
Anonimen
VITA BRAVO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

osebnostni test
nada56

Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?

me ne zanima (45%)

ne zaupam testom (18%)

od 15 do 20 eur (27%)

od 20 do 25 eur (9%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!