|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
29.4.2009 10:41:55   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Živa Matt je tudi rodila....grem v akcijo kaj imajo....jo bomo za ušesa ko se javi....

Pa Žižp ima maja pri Rešu.....

Kdo pa je Prometrium???user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  to so arcnije, ki jih ma aqua! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
29.4.2009 10:45:44   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image Živa seznamček je super duper, kot nalašč za našo pikiO!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Aqua...saj rcnije...se mi je čudno zdelo da bi imela katera nick od tablet k si jih v piško tlačišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
29.4.2009 10:52:43   
aqua77

user posted image user posted image user posted image Živa seznamček je super duper, kot nalašč za našo pikiO!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Aqua...saj rcnije...se mi je čudno zdelo da bi imela katera nick od tablet k si jih v piško tlačišuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta bi bla pa globoka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
29.4.2009 10:53:22   
aqua77
morem našmu roza pujsu javit, da mamo seznamček kot ustvarjen zanjo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
29.4.2009 11:17:02   
ledenka
hello, žabice user posted image  

vidim, da se je seznamček našel user posted image  

spet mam kup zadev za opravit, zdaj mi pa res že zmanjkuje časa...

jazzzika, seznam sem ti poslala, AC sem pa ravno dobila, bom povedala, kako zgleda

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
29.4.2009 11:21:37   
aqua77
Oj ajsi,

kako si pa ti okupata zadnje čase!!! user posted image user posted image user posted image  kaj bo šele, ko bo Maks tukaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
29.4.2009 11:23:28   
jazzz27
punce dajte si pogledat tole stran....meni se zdi tale posteljnina full ugodna...

www.galeb.eu

Ajsi hvala za seznam....RTM!!!user posted image user posted image

Aqua, ti pa le sporoči da je dobila konkurenco v miganjuuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
29.4.2009 11:25:25   
aqua77

punce dajte si pogledat tole stran....meni se zdi tale posteljnina full ugodna...

www.galeb.eu

Ajsi hvala za seznam....RTM!!!user posted image user posted image

Aqua, ti pa le sporoči da je dobila konkurenco v miganjuuser posted image

Veš da bom, mogoče pa bo pol svojo ritko sem primajala.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugače pa itak skozi miga za vse nas.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
29.4.2009 11:28:00   
murkica
Evo mene iz kavice...

Danes je pa res tako turoben dan, da je za znoret... Prav potrebujem že malo vreme brez dežja in še kakšen sončen žarek, da me ponovno napolni z energijo. Vidim, da ste zopet našle seznamček!!! Zdaj bomo pa res kmalu vse v spodnjem delu seznama... user posted image user posted image user posted image user posted image Kako lepo se je vse obrniluser posted image

Jaz bom danes kuhala kar makaronflajš, ker mi je ful zapasal. Nasploh celo nosečnost že sanjam o makaronih in bi bila komot to hrana, s katero bi preživela celih 9 mesecevuser posted image !!!

... no popravljam, očitno danes ne bom nič kuhala, ker je me je ravnokar klical moj in mi je sporočil, da greva dons vn jest z njegovimi sodelavci :))) Tako, da bo makaronflajš pač padu jutriuser posted image

Upam, da se imate vse lepo in da uživate kljub slabemu vremenu. Jaz sem jutri in pojutrišnjem frej in bomo šli k mojim na vikend na dolensko!!! Če ne bo dežja bomo seveda zakurili kres in uživali!!!

No poljubčke vsem pa se definitivno še kaj javim :)))

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
29.4.2009 11:31:59   
beyba
sam na hitro vam sporočim da mi je oktavia napisala sms:

kot sem predvidevala sem včeraj ostala v bolnici zaradi tezav z mehurjem.Bebica je ureduj, jaz bom pa tudi kmalu ok. Lep pozdrav vsem iz borbe!

Ko bo vedela za izvide mi sporoči in jaz vam.....

lp vsem objemčke poljubčke malim, božite bušije....moj kolega je ravno dans ob 10 dobil fantka val bora 51cm in 3600g....otrok full velik....full fajn!

lp

grem tamalo naprej zabavat.....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
29.4.2009 11:32:15   
ledenka
jazzzika, poglej še tu za posteljnino http://www.zibka.com/

aqui, hja, vse moram ta teden zrihtat user posted image  pol ne bo več časa! moram še mal pospravit, mama pride čez par minut pa mam svinjak user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
29.4.2009 11:34:43   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

... no popravljam, očitno danes ne bom nič kuhala, ker je me je ravnokar klical moj in mi je sporočil, da greva dons vn jest z njegovimi sodelavci :))) Tako, da bo makaronflajš pač padu jutriuser posted image

Ko bi bila jaz te sreče..pa nč!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa se moram pohvalit, da sem dobila obrazec in prijavnico za darovanje popkovnične krvi....jeeeeee...skoraj ena stvar manj na spisku za skrb :)

Ajsi...seznam je fulll uporaben!!!!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
29.4.2009 11:35:00   
aqua77
Mah ajsi na kavč se poč, bodo drugi pospravljal!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
29.4.2009 11:37:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

sam na hitro vam sporočim da mi je oktavia napisala sms:

kot sem predvidevala sem včeraj ostala v bolnici zaradi tezav z mehurjem.Bebica je ureduj, jaz bom pa tudi kmalu ok. Lep pozdrav vsem iz borbe!

Ko bo vedela za izvide mi sporoči in jaz vam.....

lp vsem objemčke poljubčke malim, božite bušije....moj kolega je ravno dans ob 10 dobil fantka val bora 51cm in 3600g....otrok full velik....full fajn!

lp

grem tamalo naprej zabavat.....

Držimo pestke za Oktavijo in za malo bebico!! Da se čim prej pozdravita in nas prideta spet mal pogledat.

Čestitke tvojemu kolegu...za Val Bora...naj se lepo cartajo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
29.4.2009 11:40:20   
murkica
Pozdravi Oktavijo!!!! Naj poboža bušija in ji seveda želim čimprejšnje okrevanje!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
29.4.2009 11:49:58   
aqua77
Okti drži se borba je s teboj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
29.4.2009 14:37:35   
aqua77
Punce men je pa tale voziček tudi lep... Sem šla mal pogledat skupaj s kolegico, ki je zagledala + prejšni mesec...

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
29.4.2009 14:43:27   
sonček33
to je tanov kvini, a ne? men je barve hude, sam model mi pa ni

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
29.4.2009 14:44:36   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Punce men je pa tale voziček tudi lep... Sem šla mal pogledat skupaj s kolegico, ki je zagledala + prejšni mesec...

user posted image

Ful je lep, samo mislim, da je full drag... To je un od Quinnya ane? Ker takšen s košaro pride 1100€... Pol smo se pa mi mal premislil, pa nam ni več všeč user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
29.4.2009 14:45:55   
aqua77
Sanšjn, tolk se še ne razumem kaj je in kaj ni... user posted image user posted image user posted image  Mi je pa lep, tko za pogledat...
Drugače mam pa že enega zbranega oziroma sem uč nanjega vrgla že nekaj časa nazaj in ko bo čas za to....        user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
29.4.2009 14:46:48   
aqua77
No ja, cene nisem gledala... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
29.4.2009 15:10:52   
spps
oljla!
kako ste kaj?kje boste za prvomajske?
mi smo dobro,pridno rastemo,edin ponoč bedimo user posted image user posted image user posted image  mali je skor vsako noč od 3-5ih buden in gleda ,ko sova...

drugače,sem pa ok,občasno precej utrujena(mogoč me že emšo J... hahaha)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
29.4.2009 15:16:18   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image

Ful je lep, samo mislim, da je full drag... To je un od Quinnya ane? Ker takšen s košaro pride 1100€... Pol smo se pa mi mal premislil, pa nam ni več všeč user posted image

K maš pa tak voziček pa mal folk zaj*, da ne vedo al maš fanta al punčkouser posted image user posted image user posted image

Obožujem varljive barveuser posted image user posted image user posted image

Drgač mi pa tale štanga ni spodaj....ne potegne....

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
29.4.2009 15:17:54   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spps

oljla!
kako ste kaj?kje boste za prvomajske?
mi smo dobro,pridno rastemo,edin ponoč bedimo user posted image user posted image user posted image  mali je skor vsako noč od 3-5ih buden in gleda ,ko sova...

drugače,sem pa ok,občasno precej utrujena(mogoč me že emšo J... hahaha)

Bogica....saj bo kmal bolš....sicer ni pa nikol tako slabo, da nebi mogl bit še slabšuser posted image ...TOLAŽBA, ni kaj.....user posted image
Važno da ste zdravi...pa kaka slikca bi tud lahko padla....da vidimo našga nečaka...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
29.4.2009 15:19:31   
jazzz27
evo, še naš bauhi

user posted image

obljubljam že 2 meseca...user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (40%)

da zadovoljen/a (27%)

še kar zadovoljen/a (27%)

nezadovoljen/a (5%)

zelo netadovoljen/a (1%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!