|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
29.4.2009 15:27:46   
gigi1
Oktavija drži se in naj te pocajtajo, da bosta čimprej doma.

Jazzy kako ste že veliki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Živček tvoj bauhi je pa tud za vikat user posted image  user posted image  user posted image .

Lupčke vsem.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
29.4.2009 15:33:41   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

evo, še naš bauhi

user posted image

obljubljam že 2 meseca...user posted image

Lepaaaaaaaaaaa!!!!! Kot vedno!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
29.4.2009 15:34:50   
aqua77
Evo kaj sem še našla...

user posted image

san cena ubija... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Price:
$2,995.00

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.4.2009 15:35:39 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
29.4.2009 15:39:25   
ledenka
tkole, mamo sem odpravila domov user posted image  zdaj grem pa počivat, me je utrudla user posted image  oblekce sva zložili, zdaj moram sam še eno omaro pospravit... enkrat user posted image

oktavija user posted image user posted image user posted image  naj bo čim prej ok!

aqua, voziček je kul, ampak samo za pogledat user posted image  nima velike košare spodaj, to je bil pri meni nujni pogoj. kateri pa je tvoj favorit, me firbec daje?

jazzzika, se bova pa videli, ko bom že vozičkala, nič se sekirat! moj priimek je pa v mailu user posted image

murkica, uživaj na dopustu!

spps, hello! lepo te je videt, super, da ste ok!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
29.4.2009 15:40:34   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Evo kaj sem še našla...

user posted image

san cena ubija... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Price:
$2,995.00
pomanjkljivost: nima gibljivih sprednjih koles pa težek je ene 20 kil, če se prav spomnim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
29.4.2009 15:40:34   
sonček33
aqua takega imamo mi doma na podstrešni

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
29.4.2009 15:48:37   
aqua77
user posted image user posted image user posted image  nemorem verjet, kaj vse prodajajo...user posted image user posted image user posted image user posted image  in to za kakšen dnar...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi sem sfalila user posted image , kaj si ti nabavla???

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.4.2009 15:49:06 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
29.4.2009 16:36:27   
pikica36
uf ste načvekaleuser posted image  kaj pa se danes dogajauser posted image , čvekate sto na uro, celo seznam ste privlekle iz podstrešja .. ja bravo za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzika tiste posteljnine so full cortkane pa cena je tudi zelo ugodna

oktavija čimprej se pozdravi user posted image

za vozičke pa mate idejeuser posted image , tale zadnji je sploh prva ligauser posted image  je skoraj tak, kot smo ga mi imeli pred 20 leti pri moji tašči, tako za rezervo, da nismo stalno našega vozička zraven vlačliuser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
29.4.2009 18:07:18   
pikicao.

user posted image user posted image user posted image Živa seznamček je super duper, kot nalašč za našo pikiO!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Aqua...saj rcnije...se mi je čudno zdelo da bi imela katera nick od tablet k si jih v piško tlačišuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo sm sla mal pofirbcat user posted image user posted image user posted image

zivaaaa kje si nasla moja dva bratca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi jih pa iscemo user posted image user posted image user posted image  ja hvalaaa

kako ste vse..mi aqua pridno vse poroca.. mi po savi sporocilca posilja user posted image user posted image user posted image  ce je pa sava bl kalna..pa kr po wc-ju user posted image user posted image

zivo sm zadnic vidla, kaj pa ostale.. bo kdaj kej srecanja? ceprou trenutno nism borka...sam se bi pa vseen prslinila na srecanje user posted image user posted image user posted image

pr men pa vse tko kot ponavadi..mam nafilan urnik tok d se po domace povedan prdnt nimam casa user posted image user posted image user posted image  in tako minevajo dnevi,mesci,... user posted image

no evo dons lih delam neki na racunalniku..tko d bom se kej gor pocekirala..ce bo ktera kj napisalauser posted image

aja pa fuuul lepe  buzzziiije mateee user posted image user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
29.4.2009 18:08:09   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

morem našmu roza pujsu javit, da mamo seznamček kot ustvarjen zanjo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je ze sam pujs vidu..oz cutu d se neki dogaja user posted image user posted image  pa d ste lacne in d me hocte mal posnifat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
29.4.2009 18:08:41   
sonček33
pikica.o ja madopna kako sem te vesela...in ni časa prdnit? ma dej vzem si ga nouser posted image user posted image user posted image , sej konc koncev to lahko nardiš mimgredeuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
29.4.2009 18:09:29   
pikicao.

Aqua, ti pa le sporoči da je dobila konkurenco v miganjuuser posted image

ahahahahahahahah... ne pa nisssssssmmm jz leps migam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
29.4.2009 18:10:16   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

pikica.o ja madopna kako sem te vesela...in ni časa prdnit? ma dej vzem si ga nouser posted image user posted image user posted image , sej konc koncev to lahko nardiš mimgredeuser posted image user posted image

hahaha

tezko user posted image user posted image user posted image user posted image   mogoce kaksnga tihomircaa user posted image user posted image user posted image user posted image
in kako si? kako bebikaaa user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
29.4.2009 18:10:25   
sonček33
roza pujsika ti si konkurenca vsem

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
29.4.2009 18:11:16   
sonček33
mi smo fajn, rastemo, zdej se vsak dan kej novega zgodi, mali se smeji sto na uro

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
29.4.2009 18:11:33   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image  sam d sm jz tak pujs d se rada v blescicah valam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa trenutno mal smetim na borbi user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
29.4.2009 18:12:41   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mi smo fajn, rastemo, zdej se vsak dan kej novega zgodi, mali se smeji sto na uro

iii mi mors kaksno slikco poslat..sm ti zanc sms poslala pa nisi nc odgovorila..no sj razumem mas tok dela.. ti ga mas se vc k jz oz drgacnga user posted image user posted image

in sonce zlato bos kj posijalo cez praznike?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
29.4.2009 18:13:02   
sonček33
pikica kaj smetiš, nič ne smetiš, smo te vesele....pa zakaj pravzaprav tako redko prideš k nam, ne more biti vork razlog

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
29.4.2009 18:14:56   
ledenka
oooo, naš najljubši pujsek user posted image user posted image user posted image  sam še na FBju te vidim user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
29.4.2009 18:15:25   
pikicao.
pa mal za descov.. sicr niso ne vem kaj .. user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
29.4.2009 18:16:09   
sonček33
ma vsaka enga bo zihr našla

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
29.4.2009 18:17:05   
ledenka
aquica, posebej zate... tegale sem naročila

user posted image

v tej barvi user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
29.4.2009 18:17:35   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

oooo, naš najljubši pujsek user posted image user posted image user posted image  sam še na FBju te vidim user posted image  

ja tist mam za homepageeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  pa se delo, fax in zabava vse lahko gor upedenam user posted image user posted image

sj tm me pa res lahko vidis user posted image user posted image user posted image  in so ok slikce?

drgac pa sonce moje zlato.. jz sm tok v fax notr padla d sm dala projekt delanje bebike mal na strn.. bi rada najprej fax koncala pa pol vse ostalouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
29.4.2009 18:18:22   
pikicao.
ajsi ful je lep.. bos lahko sla kdaj na sprehod do mojga sihta user posted image user posted image user posted image  pa ga bom lahko u zivo vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
29.4.2009 18:19:25   
sonček33
pikica - prav imaš, če si se tako odločila..te podpiram...hitr popedenej te izpite (kolk še imaš?), jaz ti pol lahko zlektoriram diplomo, ti pa si med tem privoščiš delanje bebice. 

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

anke
4pikice

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Lana (24%)

Ana (28%)

Ela (16%)

Ema (16%)

Lina (15%)

Število vseh glasov: 435

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!