Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:27:46
|
|
|
|
gigi1
|
Oktavija drži se in naj te pocajtajo, da bosta čimprej doma. Jazzy kako ste že veliki Živček tvoj bauhi je pa tud za vikat . Lupčke vsem.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:33:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 evo, še naš bauhi obljubljam že 2 meseca... Lepaaaaaaaaaaa!!!!! Kot vedno!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:34:50
|
|
|
|
aqua77
|
Evo kaj sem še našla... san cena ubija... Price: $2,995.00
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.4.2009 15:35:39 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:39:25
|
|
|
|
ledenka
|
tkole, mamo sem odpravila domov zdaj grem pa počivat, me je utrudla oblekce sva zložili, zdaj moram sam še eno omaro pospravit... enkrat oktavija naj bo čim prej ok! aqua, voziček je kul, ampak samo za pogledat nima velike košare spodaj, to je bil pri meni nujni pogoj. kateri pa je tvoj favorit, me firbec daje? jazzzika, se bova pa videli, ko bom že vozičkala, nič se sekirat! moj priimek je pa v mailu murkica, uživaj na dopustu! spps, hello! lepo te je videt, super, da ste ok!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:40:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Evo kaj sem še našla... san cena ubija... Price: $2,995.00 pomanjkljivost: nima gibljivih sprednjih koles pa težek je ene 20 kil, če se prav spomnim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:40:34
|
|
|
|
sonček33
|
aqua takega imamo mi doma na podstrešni
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 15:48:37
|
|
|
|
aqua77
|
nemorem verjet, kaj vse prodajajo... in to za kakšen dnar... Ajsi sem sfalila , kaj si ti nabavla???
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.4.2009 15:49:06 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 16:36:27
|
|
|
|
pikica36
|
uf ste načvekale kaj pa se danes dogaja , čvekate sto na uro, celo seznam ste privlekle iz podstrešja .. ja bravo za nas jazzika tiste posteljnine so full cortkane pa cena je tudi zelo ugodna oktavija čimprej se pozdravi za vozičke pa mate ideje , tale zadnji je sploh prva liga je skoraj tak, kot smo ga mi imeli pred 20 leti pri moji tašči, tako za rezervo, da nismo stalno našega vozička zraven vlačli
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:07:18
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa seznamček je super duper, kot nalašč za našo pikiO!! Ja Aqua...saj rcnije...se mi je čudno zdelo da bi imela katera nick od tablet k si jih v piško tlačiš evo sm sla mal pofirbcat zivaaaa kje si nasla moja dva bratca mi jih pa iscemo ja hvalaaa kako ste vse..mi aqua pridno vse poroca.. mi po savi sporocilca posilja ce je pa sava bl kalna..pa kr po wc-ju zivo sm zadnic vidla, kaj pa ostale.. bo kdaj kej srecanja? ceprou trenutno nism borka...sam se bi pa vseen prslinila na srecanje pr men pa vse tko kot ponavadi..mam nafilan urnik tok d se po domace povedan prdnt nimam casa in tako minevajo dnevi,mesci,... no evo dons lih delam neki na racunalniku..tko d bom se kej gor pocekirala..ce bo ktera kj napisala aja pa fuuul lepe buzzziiije mateee
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:08:09
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 morem našmu roza pujsu javit, da mamo seznamček kot ustvarjen zanjo... je ze sam pujs vidu..oz cutu d se neki dogaja pa d ste lacne in d me hocte mal posnifat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:08:41
|
|
|
|
sonček33
|
pikica.o ja madopna kako sem te vesela...in ni časa prdnit? ma dej vzem si ga no , sej konc koncev to lahko nardiš mimgrede
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:09:29
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Aqua, ti pa le sporoči da je dobila konkurenco v miganju ahahahahahahahah... ne pa nisssssssmmm jz leps migam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:10:16
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pikica.o ja madopna kako sem te vesela...in ni časa prdnit? ma dej vzem si ga no , sej konc koncev to lahko nardiš mimgrede hahaha tezko mogoce kaksnga tihomircaa in kako si? kako bebikaaa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:10:25
|
|
|
|
sonček33
|
roza pujsika ti si konkurenca vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:11:16
|
|
|
|
sonček33
|
mi smo fajn, rastemo, zdej se vsak dan kej novega zgodi, mali se smeji sto na uro
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:11:33
|
|
|
|
pikicao.
|
sam d sm jz tak pujs d se rada v blescicah valam pa trenutno mal smetim na borbi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:12:41
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mi smo fajn, rastemo, zdej se vsak dan kej novega zgodi, mali se smeji sto na uro iii mi mors kaksno slikco poslat..sm ti zanc sms poslala pa nisi nc odgovorila..no sj razumem mas tok dela.. ti ga mas se vc k jz oz drgacnga in sonce zlato bos kj posijalo cez praznike?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:13:02
|
|
|
|
sonček33
|
pikica kaj smetiš, nič ne smetiš, smo te vesele....pa zakaj pravzaprav tako redko prideš k nam, ne more biti vork razlog
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:14:56
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, naš najljubši pujsek sam še na FBju te vidim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:15:25
|
|
|
|
pikicao.
|
pa mal za descov.. sicr niso ne vem kaj ..
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:16:09
|
|
|
|
sonček33
|
ma vsaka enga bo zihr našla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:17:05
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, posebej zate... tegale sem naročila v tej barvi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:17:35
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, naš najljubši pujsek sam še na FBju te vidim ja tist mam za homepageeeeeeeeeeeee pa se delo, fax in zabava vse lahko gor upedenam sj tm me pa res lahko vidis in so ok slikce? drgac pa sonce moje zlato.. jz sm tok v fax notr padla d sm dala projekt delanje bebike mal na strn.. bi rada najprej fax koncala pa pol vse ostalo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:18:22
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi ful je lep.. bos lahko sla kdaj na sprehod do mojga sihta pa ga bom lahko u zivo vidla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.4.2009 18:19:25
|
|
|
|
sonček33
|
pikica - prav imaš, če si se tako odločila..te podpiram...hitr popedenej te izpite (kolk še imaš?), jaz ti pol lahko zlektoriram diplomo, ti pa si med tem privoščiš delanje bebice.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
anke4pikiceKatero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?Lana (
24%)
Ana (
28%)
Ela (
16%)
Ema (
16%)
Lina (
15%)
Število vseh glasov: 435Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!