ninocka
|
Dobro jutro! Upam, da ste se meli lepo cez praznike, najdeli jajck in poticke in sunke in hrena...men so bolj kot to disale nesquick kuglice Mi smo se v nedeljo vrnili iz Crne, kjer smo se meli fajn. Evan in ruben sta cel dan norela zunaj, Ruben je itak skoz za Bibo laufakl, pa mal po peskovniku, Evan je pa mal dediju pomagal, pa mal se je v peskovniku igral, mal je pa fuzbal igral. Na obisk sta prisla tud od kolegice tamaladva in se je potem z njima igral in sibal po dvoriscu. Jst sem se trudila pocivat, mapak kaj ko ne gre, ko se lih usedem, pa bi Evan rad to, pa bi Ruben rad uno... Sem pa prebrala 2 knjigo - Mlada luna. Upam, da bo zdej 3 cimprej zunaj. V soboto smo jima nastavli po dvoriscu kinder jajcka in in cokoladne zajcke in bonboncke. Evan je ful navduseno laufal in iskal, Ruuben je pa sodeloval do prvega kinnder jajca, pol je blo pa bol zanimivo probat tist odpret, kot pa iskat Evan je potem ful z navdusenjem pripovedoval, kako mu je zajcek po celem dvoriscu skril jajcka Pa od mojih je dobil pisanko - ene par stvari za oblect in zelen starinski traktor. In potem ta traktor ni bil OK, ker je starinski in je pobarvan, ot da ima mal rje na sebi in mu to ni bilo vsec... Ruben je dobil pa enega majhnega rdecega in je bil pri Evanu pol ta bolj aktualen. Sta se pa ful igrala z njimi - Evan ga je vozil po mizi, Ruben pa (itak vse ponavlja za njim) tudi. V soboto sva s smaotoms kocila v Avstrijo, jst sem hotla it v Ikeo in mi ni dovolil , tko da sva sla samo cez mejo in sva bla v 45 min nazaj...prednosti tega, da zivis ob meji, mas lih tolk ot do BTCja . Evanu sva v NKDju kupila 2 majcki in jopico, pa mel so tolk lepe hlace, ampak ni blo cifre zanjga, pol sem mu pa se v Kiku kupila eno majcko s kratkimi rokavi za 2 EUR. Sem ugotovila, da nima cit nobenih puloverjev in pa nobenih spodnjih delov trenirk. Samo tega pa nisem nasla, tko da bom mogla it mal v H&M in C&A pogledat. Vceraj smo bli pri tasci in tastu na obisku, je tast prisel v petek iz bolnice, ampak mora danes nazaj. Smo si pogeldali novo kuhinjo (zdej sta zrihtala spodni stuk bajte in se bosta v roku 1 meseca preselila, zgoraj si bo pa pol od samota stestra naredila), mal smo bli na soncku in pojedli kosilo. Evan se je igral zunaj, Ruben se je pa nekaj casa igral, pol je sel pa spat. Ko smo pirlsi odmov, smo vbli pa se mlao zunja, potem je pa Evan neki nagajal in sem ga odnesla not. Se je ful drl in krical, da ne gre gor in me je zacel mlatit, pa sem ga takrat samo objela in mu rekla greva gor in da se bomo igrali spomin in se je v 15 sekundah pomiril. Ampak me pa potem ni hotu poslusat, ko sem mu zelela pojasnit, zakaj je bil kaznovan (sej vem, da ze sam ve, ampak jst mu vedno se enkrat ralozim). Mi je kr roko pokazal (tko kot crnci - talk to the hand ) in rekel, ne govorit, ne poslusam Da vam povem, kaj me je zadnjic nasmejal - Ruben mi zdaj ful "prdi na trebuh" in mene seveda to zgecka in se potem smejim. Rubnu se zdi pa ful fajn in potem se bolj to dela, Evan pa itak sam krici od navdusenja in proba se on se zraven ustulit in prdnit. No in mi tko obadva tam po tebuhu prdita, se ful rezimo, pol pa Evan rece Ti bom se po nogici in mi dvigne hlace in "prdne", pol pa rece Blek, tuki mas pa prevec dlak tazana, a tkole zgodi je Katarinca zacela Jst moram tud na govorilne za Evana, me prav zanima, kja bo rekla in povedala Benika, lep prvi dan v sluzbi 2ursae, kaksno ograjo ste postavljali? Mi2 sva tud zdaj v fazi nakupa ograje, ker je pri nam ratalo nevzdrzno. Vceraj se na dvorise nismo zapeljali, ko so ze sosedovi otroci, cakali, da pridejo k nam Sva se s Samotom lih pogovarjala, da ce bi kupovala ograjo 7 let nazaj, bi mela kovinsko, zdej bi pa najraje 2 meterski betonski zid postavla pa se bodeco mrezo gor Nika, simobil je delal v crni, ampak se mi je zdel tolk pocaen, da se mi sploh ni dalo ukvarjat z njim. Je bil pa moj oci cist navdusen, ko je dal tist USB not v PCja in je mel internet V cetrtek sem gledal film Marley & me in sem se na koncu filma 20 min totalno histericno jokala, potem sem pa sklenila, da bom nabavli enga kuzka (neki v rangu zlatega prinaslaca oz. kaksnega takega mesancka). Samo mi je obljubil, da ga gremo iskat, sam da vrt zapremo in naredimo skarpo, da ga ne bomo po cesti lovili. V nedeljo sva pa gledala Revni miljonar in me je film tolk pretresel...sploh od zacetka mi je bil blazno grozen in sem ze ene parkrat hotla nehat gledat...