ninocka
|
Dober dan, jst sem danes ze odtekla svoj maraton in se natelovadila z dvigovanjem utezi - ja, Ruben je doma, ker ima vnet ucek in je blo seveda treba plezat po skarpi, pa tect dol pa gor po ulici, pa mal me nesi mami...uh, matr, kot da mam kondicije na pretek In ob vsem tem sem se non stop visela na telefonu...ce jst nisem ena super mami Pri nas je vidkend minil kot bi mignil - v soboto smo sli zjutraj v trgovino, potem pa v brunarco, ampak je bil kar mraz in smo hitro popihali domov. Ruben je sel spat, Samo in Evan sta sla pa gozd mal krcit sta sla mal tiste leske in savje potolct, ker je ze ful grdo zgledalo...pa se jst mam boljsi filing pol, da se na teh leskah lih ne guncajo klopi in komaj cakajo, da pride kdo od nas mimo Potem smo sli skuhat kosilo, pojedli in ko se je Ruben zbudil se mal ven na zrak. Je prisel se od sosede tamal in sta se z Evanom igrala (nje sevda ni bilo nikjer blizu, da bi cuvala svojega otroka ), ampak me niti ni tolk motilo, ker sta se z Evanom res lepo zaigrala. Edini problem je bil Ruben - cist za vsako igraco, ki jo je sosed prijel v roke, je bubi dobil skor histericnega in je zacel ful tezit...sploh si nisem mislila, da je tolk posesiven glede igrac Vceraj smo sli pa z bizovisko bando na rakitno, tamali so uzivali v soncku in na igralih, jst sem se jim ful narezala So se spuscali po toboganu in se je prvi ustavil, pol pa sta se pa se dva nanjga spustila in so se rezali KPN (kot pri norcih op.avt. ). PA se niso po riti spuscali ampak po trebuhu naprej, nazaj...ma za crknt so bli, res... Najboljsa je bla pa Anjina Ela, ki je baje ratala prava nerodica in Anja to ful razlaga in se Ela tocno v tem trenutku zvrne cez peskovnik sej ji ni blo nic, ampak je pac demonstrirala, kar je mami povedala Anci, sej nisi huda, a ne Potem smo sli se pogledat domek Muce copatarice in jim je MC pustila se majhno presenecenje pod drevesom - bonboncke - jih je nastavila ena kolegica. So bli mulcki tooolk veseli Popoldne smo se pa dobili pri eni kolegici doma, bizoviska banda je spet norela okrog in so se ful igrali, zenske smo cvekale o otrocih, moski so pa mal gume menjali, mal so meli moskega cveka in uzivali v bandidosih...res je bil tak super dan... Zvecer smo se pa kopali, potem pa maladva spat, Samo je mel tekmo, jst sem si pa nastimala Benjamina Button-a. Pa sem pogledala lih 1 uro, pol sem pa zaspala Tko da me danes caka nadlajevanje V soboto sva pa s Samotom pogledala Twilight in moram rect, da mi ni bil tolk slab. Sem se nekak ze navadla, da filmi ne morjo bit cist po knjigah in sem pac to vzela v zakup in sem v filmu kar uzivala. Sem pol se ful Samotu razlagala dolecene stvari, ki v filmu niso bile pojasnjene. Spelka, kje si ti kupila knjigo? Ker jst sem jo iskala v Sparu, pa niso meli ne enke ne dvojke... Nika, operacija je pa v KC in ne na pediatricni. Po moje zato potem starsi ne smejo bit cez noc z otrokom Samotov oce je bil pa v cetrtek operiran (so mu odrezali nek stanjsan del secovoda, ce sem jst pravilno razumela) in je sele vceraj dokaj k sebi prisel. Upamo, da ga bodo danes premestili na oddelek, pa da ga bo sel lahko Samo pogledat (dokler je bil na intenzivni, ni zelel met obiskov). Jst mam jutri 3D UZ. Upam, da se bo RAZLOCNO videlo, kaj bomo meli (ceprav jst se zmeraj ne dvomim, da bo puncka) , pol bomo mogli pa pocasi ze ime zacet zbirat. Prosim za predloge, pa Pety, prosim ne takih kot si jih pri Rubnu dajala Pa se eno vprasanje - a vasi ze kaj barvajo pobarvanke in kako jih barvajo? Sem vidla, da so pri Evanu ful zaceli v vrtcu delat na barvanju znotraj okvirjev. Vzgojiteljica jim narise en kvdarat, ki je razdeljen na vec manjsih in morajo vsakega z drugo barvo pobarvat. Evanu ze ful lepo uspeva, gre res zelo malo cez crto. Ker kaksna 2 meseca nazaj, ko smo kupili tist album Tomazka in je na zadnji strani narisan Tomazek za pobarvat, je cel list pobarval modro Seveda sem njegovo umetnino na polno pohvalila Kiki, bravo, kapo dol, da si se opogumila A nimas vec megancka, no to pa nisem vedla Avti z rombom so pa renaulti (za znak imajo romb)...jst sem bolj pametna ratala odkar sem se na rdec pofarbala