ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Pile kavo, čvekale na polno, dogovorile smo se, da imamo drug teden piknik pri Ninocki en dan. Ona poskrbi za pijačo in igrače, me pa prinesemo hrano, vsaka nekaj. Po moje da ne bo težav, glede na to, da je napovedanih skoraj 20 stopinj. Nismo pa dorekle točnega dneva....no ja, v bistvu sva se to že na koncu menili samo midve (ker sta ostali deve čvekici morali žal prehitro oditi ). BTW Pety, a so vam v vrtcu namontiral nazaj vrata ? a čmo rečt kr za soboto? Jaz prinesem mal cukra (rulado, če sem bolj natančna) in pa nekej od hrane (se bomo zmenile v katero smer bomo šle (al finger food, al narezki, zarad mene lahko Samo tud žar zakuri ). Vsekakor je pa Ninocka dala pogoj, da je vse skupaj postreženo na throw away plastiki, da se reva ne bo matrala še s pucanjam za nami. Benika, kje pa naj mamo piknik, ko je se vse razmoceno, pa se zara nimam Nika, nc se bat, smo se pogovarjela, da bi se naslednji teden, ko je Benika se doma, dobile nekje na igriscu (pri Brunarci, ker bo baje toplo), pol sem pa rekla, da lahko s tamalimi tudi k nam pridejo(te), pa se tuki zunaj igrajo in ne pri brunarci. Jst bom pa kavo skuhala. No, Benika lahko rulado prnese, jst se je ne bom branila Mi cakamo najprej nekaj lepih dni, da mal v red spravimo tole nase dvorisce, pa mal popucamo, pa damo ven stvari... Sem pa tud absolutno za piknik, ampak raje tam enkrat zacetek junija, ko bo ze bolj toplo...Takrat pa piknik kot se spodobi - deci naj pecejo mesek, me bomo pa cvekale in pile (sem hotla napisat Ice-e, pa sem se spomnila, da ne smem pit ) karkoli ze bomo, otroci pa naj divjajo po dvoriscu Spelka, hvala za knjigo, sem ze na 100 strani. Sem zjutraj po nevemkolkih letih spet zlelza nazaj v posteljo in zacela brat in sem v manj kot uri prebrala 100 strani. Pol sem pa lacna ratala Valla, pri nam ni blo nobene prvoaprilske sale, sem pa mojmu povedala za tole tvojo in se je ful narezal. No, edina sala je bla, ko sva sla na testno voznjo S maxa in je pol Samo dal se predracun za avto narest in ko sem ceno vidla...sem se nasmejala do solz...od zalosti, ker je tolk drag...matr, kot da bomo ziveli v tem avtu Joj, da vam povem, kaj je moj bubi vceraj naredil - se gremo tusirat in tece on nagec v kopalnico, potem pa iz kupa umazanega perila potegne ven moj stumf in se hoce usset na tla, kot da si ga bo dal na nogo. Pol pa kr obcepi in se polula in se mal pritisne in se se pokaka na tla IN frajer lepo vstane in odseta do tusa...ce bi vedla, da bo kakal, bi mu kahlico dala pod ritko. Ko sem ga pa pol vprasala, ce se je na tla pokakal, se je zacel pa ful smejat in si z roko ucke pokril, kot da ga je sram Evan je bil pa vceraj zelo, zelo zalosten... Ker sva mela midva tisto testno voznjo, sta jih sla moja dva iskat v vrtec in se je potem tam igral. Pri mojih ima en traktor, ki ga je seveda, ko smo sli domov, pustil tam. In je bil zato tako zalosten, ker je njemu pa tist traktor REES vsec in mu tist doma ni vec vsec, je grd in si zeli, da mu kupimo nov traktor s prikolico mislim, doma ma pa od Bruderja traktor+prikolico...joj tale nas zmisljevalcek Ampak vazno, da je bil zelo zalosten, je tud celo voznjo domov drzal sobo in tko zalostno gledal in ce si ga vprasal kaj je, je odgovoril Zelo sem zalosten OMG, sej nisva vedla a nej se mu smejiva al kaj Presjnji vecer (tsite s kavice to ze veste) oz. popoldne pa gleda enga dinozavra pri nasih in ma tist dinozaver tak poudarjen trebuscek. Pa rece Mami, lej k ma dinozaver luliko (sploh mi ni blo jasno od kod mu to). Pa mu pojasnim, da nima lulike, ampaj je to trebuscek. Zvecer pa mu recem, da naj pove ociju, kaj je rekel, da ma dinozaver (itak se ni spomnil), pol pa pravim jst A si mislil, da ima luliko? In on ja. Pol pa poveva, da je bil to trebuscek in rece, Ja kje ma pa ritko dinozaver. In pravim jst Zadaj, pod repkom. Evan pa Ne, ritka pa ni zadaj... Pa mu rece samo, Ja kje pa je? Evan pa Spredaj. Se zacnemo smejat in mu razloziva, da imamo ritko zadaj. Pol ga pa jst vprasam, kaj ma pa on spredaj (lulcka), Evan pa odgovori glavo Pa recem, Ja a nimas ti lulcka? Fantki imajo lulcka, kaj majo pa puncke? Luilko. Mami, a mas ti tud luilko? Ja, jo imam. Dej da vidim in mi zacne kar pas od kavbojk stran vlect in mi hoce pogledat Jst pa Evan, ne mores videt, ker ma mami zdej toolk velik trebuscek in se ne vidi Pa smo tam... zacetki spolne vzgoje, pa cebelice in pticki in stroklje.... Grem se eno zehto perila dat prat, pol pa nazaj v posteljo knjigo brat. Ce ne bi na RRju visela, bi jo ze skor prebrala Pa danes imava z Rubnom pregled za jajcka. Upam, da bo vse OK.