|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 8:35:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 21:12:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
   RE: Septembrke 2005- 2. del
1.4.2009 21:16:08   
benika
A lahko prosim ena pogleda, če vidite kak moj album? Sem ga včeraj namreč naredila, pa mi noče vabil za ogled poslatuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
1.4.2009 21:20:03   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

A lahko prosim ena pogleda, če vidite kak moj album? Sem ga včeraj namreč naredila, pa mi noče vabil za ogled poslatuser posted image

Nič ni.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
1.4.2009 21:45:17   
benika
Mi smo imeli pa danes popoldne velikonočno delavnico v sklopu vrtca (izdelava butaric, barvanje jajc, izdelava košaric za pirhe). In tole je moj in Benijev produkt dela

Jakobova butarica

user posted image

Benijeva butarica

user posted image

In obe butarici skupaj

user posted image

Košarice bova pa dokončala v prihodnjih dneh, pol pa še tiste pokažem.user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
1.4.2009 22:06:37   
Nika v službi
Benika, super stvaritve! Albuma pa tudi jaz ne vidim prav nobenega.user posted image

BTW, si ti dobila moje sporočilo na FB za Justa?

Valla, kake hude fore za 1. april. Mene je samo zjutraj Tomaž naplahtal, da sem nekaj napacana po bluzi. In to takoj, ko sva speljala iz garaže in je čisto malo manjkalo, da nisem padla na foro.

A ste lepo kofetkale? In poročilo?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
1.4.2009 22:17:57   
benika
A ste lepo kofetkale? In poročilo?

Pile kavo, čvekale na polno, dogovorile smo se, da imamo drug teden piknik pri Ninocki en dan. Ona poskrbi za pijačo in igrače, me pa prinesemo hrano, vsaka nekaj. Po moje da ne bo težav, glede na to, da je napovedanih skoraj 20 stopinj. Nismo pa dorekle točnega dneva....no ja, v bistvu sva se to že na koncu menili samo midve (ker sta ostali deve čvekici morali žal prehitro oditiuser posted image ). BTW Pety, a so vam v vrtcu namontiral nazaj vratauser posted image ?

a čmo rečt kr za soboto? Jaz prinesem mal cukra (rulado, če sem bolj natančna) in pa nekej od hrane (se bomo zmenile v katero smer bomo šle (al finger food, al narezki, zarad mene lahko Samo tud žar zakuri ). Vsekakor je pa Ninocka dala pogoj, da je vse skupaj postreženo na throw away plastiki, da se reva ne bo matrala še s pucanjam za nami.

Nika, sem dobila tvoje sporočilo. Krema bo al drug teden al pa potem naslednjo sredo ziher.

< Sporočilo je popravil benika -- 1.4.2009 22:20:32 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
2.4.2009 8:10:29   
Nika v službi
Jutro!

Hej, tole s piknikom je famozno dobro ideja, samo termin je za moje pojme malce neprimeren. Če si mislila prihodnjo soboto, je to Velika sobota pred Veliko nočjo in pri nas to pomeni barvanje pirhov, peko potice, blagoslov jedi, maša... no way, da bi se udeležila. Veliki teden oz. od četrtka naprej do nedelje je pač pri nas prazničen.

Mogoče bi pa stvar lahko prestavili na ponedeljek, ko je frej? Samo kot ideja. Če ostalim ustreza sobota, se vsekakor ne mislim vmešavati...

Prihodnji tedni bodo pri nas nasploh zelo zapolnjeni. V ponedeljek ob 15. uri bo pogreb naše Mare, isti dan ob 17. uri imamo zobozdravnika z Niko, torek je nabavni dan, v sredo šola, v četrtek pa se že začnejo dnevi pred VN in potem do nedelje polno zabukirani.
Ponedeljek je frej, kot rečeno (juhej!), torek služba, v sredo pa grem že na pot do konca tedna (Italija). Pridem v petek nazaj, sem preko vikenda doma, potem pa spet kovčki in za en teden v Nemčijo. Pridem nazaj in so tu že prvomajski prazniki. Uf, dinamika!

Grem zdaj po kavico in dol napisat nekaj v žalno knjigo Mari v slovo... Smo na njeno mizo postavili ikebano, sliko in žalno knjigo, da se vsi nekako lahko poslovimo od nje...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
2.4.2009 9:54:29   
ninocka
Pile kavo, čvekale na polno, dogovorile smo se, da imamo drug teden piknik pri Ninocki en dan. Ona poskrbi za pijačo in igrače, me pa prinesemo hrano, vsaka nekaj. Po moje da ne bo težav, glede na to, da je napovedanih skoraj 20 stopinj. Nismo pa dorekle točnega dneva....no ja, v bistvu sva se to že na koncu menili samo midve (ker sta ostali deve čvekici morali žal prehitro oditiuser posted image ). BTW Pety, a so vam v vrtcu namontiral nazaj vratauser posted image ?

a čmo rečt kr za soboto? Jaz prinesem mal cukra (rulado, če sem bolj natančna) in pa nekej od hrane (se bomo zmenile v katero smer bomo šle (al finger food, al narezki, zarad mene lahko Samo tud žar zakuri ). Vsekakor je pa Ninocka dala pogoj, da je vse skupaj postreženo na throw away plastiki, da se reva ne bo matrala še s pucanjam za nami.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Benika, kje pa naj mamo piknik, ko je se vse razmoceno, pa se zara nimam user posted image user posted image user posted image

Nika, nc se bat, smo se pogovarjela, da bi se naslednji teden, ko je Benika se doma, dobile nekje na igriscu (pri Brunarci, ker bo baje toplo), pol sem pa rekla, da lahko s tamalimi tudi k nam pridejo(te), pa se tuki zunaj igrajo in ne pri brunarci. Jst bom pa kavo skuhala. No, Benika lahko rulado prnese, jst se je ne bom branila user posted image
Mi cakamo najprej nekaj lepih dni, da mal v red spravimo tole nase dvorisce, pa mal popucamo, pa damo ven stvari...

Sem pa tud absolutno za piknik, ampak raje tam enkrat zacetek junija, ko bo ze bolj toplo...Takrat pa piknik kot se spodobi - deci naj pecejo mesek, me bomo pa cvekale in pile  (sem hotla napisat Ice-e, pa sem se spomnila, da ne smem pit user posted image ) karkoli ze bomo, otroci pa naj divjajo po dvoriscu user posted image

Spelka, hvala za knjigo, sem ze na 100 strani. Sem zjutraj po nevemkolkih letih spet zlelza nazaj v posteljo in zacela brat in sem v manj kot uri prebrala 100 strani. Pol sem pa lacna ratala user posted image

Valla, pri nam ni blo nobene prvoaprilske sale, sem pa mojmu povedala za tole tvojo in se je ful narezal. No, edina sala je bla, ko sva sla na testno voznjo S maxa in je pol Samo dal se predracun za avto narest in ko sem ceno vidla...sem se nasmejala do solz...od zalosti, ker je tolk drag...matr, kot da bomo ziveli v tem avtu user posted image user posted image

Joj, da vam povem, kaj je moj bubi vceraj naredil - se gremo tusirat in tece on nagec v kopalnico, potem pa iz kupa umazanega perila potegne ven moj stumf in se hoce usset na tla, kot da si ga bo dal na nogo. Pol pa kr obcepi in se polula in se mal pritisne in se se pokaka na tla user posted image IN frajer lepo vstane in odseta do tusa...ce bi vedla, da bo kakal, bi mu kahlico dala pod ritko. Ko sem ga pa pol vprasala, ce se je na tla pokakal, se je zacel pa ful smejat in si z roko ucke pokril, kot da ga je sram user posted image user posted image user posted image
Evan je bil pa vceraj zelo, zelo zalosten...user posted image Ker sva mela midva tisto testno voznjo, sta jih sla moja dva iskat v vrtec in se je potem tam igral. Pri mojih ima en traktor, ki ga je seveda, ko smo sli domov, pustil tam. In je bil zato tako zalosten, ker je njemu pa tist traktor REES vsec in mu tist doma ni vec vsec, je grd in si zeli, da mu kupimo nov traktor s prikolico user posted image mislim, doma ma pa od Bruderja traktor+prikolico...joj tale nas zmisljevalcek user posted image user posted image user posted image Ampak vazno, da je bil zelo zalosten, je tud celo voznjo domov drzal sobo in tko zalostno gledal in ce si ga vprasal kaj je, je odgovoril Zelo sem zalosten user posted image user posted image user posted image
OMG, sej nisva vedla a nej se mu smejiva al kaj user posted image user posted image user posted image

Presjnji vecer (tsite s kavice to ze veste) oz. popoldne pa gleda enga dinozavra pri nasih in ma tist dinozaver tak poudarjen trebuscek. Pa rece Mami, lej k ma dinozaver luliko user posted image user posted image user posted image (sploh mi ni blo jasno od kod mu to). Pa mu pojasnim, da nima lulike, ampaj je to trebuscek. Zvecer pa mu recem, da naj pove ociju, kaj je rekel, da ma dinozaver (itak se ni spomnil), pol pa pravim jst A si mislil, da ima luliko? In on ja. Pol pa poveva, da je bil to trebuscek in rece, Ja kje ma pa ritko dinozaver. In pravim jst Zadaj, pod repkom. Evan pa Ne, ritka pa ni zadaj...user posted image Pa mu rece samo, Ja kje pa je? Evan pa Spredaj. Se zacnemo smejat in mu razloziva, da imamo ritko zadaj. Pol ga pa jst vprasam, kaj ma pa on spredaj (lulcka), Evan pa odgovori glavo user posted image user posted image user posted image Pa recem, Ja a nimas ti lulcka? Fantki imajo lulcka, kaj majo pa puncke?
Luilko. Mami, a mas ti tud luilko?
Ja, jo imam.
Dej da vidim in mi zacne kar pas od kavbojk stran vlect in mi hoce pogledat user posted image user posted image user posted image
Jst pa Evan, ne mores videt, ker ma mami zdej toolk velik trebuscek in se ne vidi user posted image user posted image user posted image
Pa smo tam...user posted image user posted image user posted image zacetki spolne vzgoje, pa cebelice in pticki in stroklje....user posted image user posted image user posted image

Grem se eno zehto perila dat prat, pol pa nazaj v posteljo knjigo brat. Ce ne bi na RRju visela, bi jo ze skor prebrala user posted image
Pa danes imava z Rubnom pregled za jajcka. Upam, da bo vse OK.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
2.4.2009 11:48:20   
spelka12
ninočka kolk sem se narežala Evanu. Sicer je pa čist inteligenten. Zdej ga pa še vprašaj kaj ima zgoraj in spodaj. Me zanima, kaj bo zgoraj namesto glaveuser posted image
Knjigo pa kar v miru preberi. Če hočeš lahko dobiš še uno "žetev". Samo da ne boš šla prej rodituser posted image .
tažana da so te napadle takole je pa res čista bedarija. Zato pa je pregled samoplačljiv, ker je to stvar vsakega posebej. Mah ene imajo res čudne poglede na te stvari. Ampak pri meni je pač mal drugače ker sem si rekla, da če bo kdaj z otrokom kaj narobe, bom naredila splav. Sicer pa "narava naredi svoje" sem okusila lani in če bi šla še enkrat skozi pri istem znanju sigurno naredim selektivni splav. Ampak je pa res draga nuhalna. 80€ je pregled in 20€CD.
nika sožalje za tvojo sodelavko, res ni fer. user posted image
benika v naših časih so ble pa butarce mal drugačne (kje so pomaranče)user posted image

V soboto tud meni ne odgovarja piknik, morm jajca farbat.
Se opravičujem, ker sem včerej odžagala kofetkanje. Imam slabše in boljše dni in včerej je bil zelo slab. Sem hodila okrog v pasu prelomljena za 90 stopinj, da me ni tolk bolelo. Ampak danes sem pa kot rožica user posted image .
A ste ve kdaj razmišljale o matičnih celicah? Zdejšnje nosečke so čist nore na to, meni pa cena glih ne paše. 2100€ za shrambo do 18 leta. Samo potem si pa rečem kaj če.........

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
2.4.2009 12:08:40   
benika
A ste ve kdaj razmišljale o matičnih celicah? Zdejšnje nosečke so čist nore na to, meni pa cena glih ne paše. 2100€ za shrambo do 18 leta. Samo potem si pa rečem kaj če.........

Shranjevanje v LJ v javni banki je zastonj.

Glede piknike...ljube moje, 1. april je bil včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 2.4.2009 12:09:07 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
2.4.2009 13:57:05   
tažana

Shranjevanje v LJ v javni banki je zastonj.

Ja, samo če želiš imeti celice samo za svojo rezervo, ti jih v ljubljani ne shranijo. Celice porabijo, ko najdejo ustreznega kandidata. Torej, če bo tvoj otrok to potrreboval ni rečeno, da je še vedno v "banki" - Tako to jaz razumem.
Sem že razmišljala o tem nisem pa še stuhtala rešitve.

Baganco pa bova medve imeli "tapravo" s pomarančo user posted image  - mi jo dela moj star ata. user posted image

< Sporočilo je popravil tažana -- 2.4.2009 13:58:41 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
2.4.2009 18:46:00   
pety78
Punce, glede teh celic sem imela jaz pri Kaji ful slabo vest. Enkrat mi je celo tako udarlo (hormoni), da sem se jokala, ker nisem vedela, kaj naj, saj za Vida jih nismo dali shranit, za Kajo bi pa jih. Potem je bilo pa itak vprašanje denarja, tako da jih nimamo.

Mam pa eno veselo novico za nas zamudnike. Od moje prijateljice fant je odprl firmo, ki je prva v SLO, ki jemlje celice iz mlečnih zobkov. user posted image user posted image user posted image
Bomo mogoče mal v tej smeri razmišljali, se pozanimali, pa bomo videli.

Lp

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
3.4.2009 8:40:59   
Nika v službi
Dobro jutro! Petek je!!! Juhej!

Uf, tematika o matičnih celicah, pa kjerkoli že so vzete, mi je precej tuja, ker ne spremljam teh zadev. Pri Niki to še ni bilo aktualno pri nas, zdaj pa itak to ni več aktualno pri meni.user posted image

Verjamem pa, da bi se mogoče malo ukvarjala s tem, če bi pod srcem nosila novo bitjece oz. razmišljala o naraščaju. Samo kolikor vem, je teh celic premalo za resno zdravljenje, tako da zelo verjetno ne bi šla v neke stroške in bi pač izkoristila javno, brezplačno banko. Če bi celice koristile komu drugemu, bodi tako. Pač moje mnenje.

Glede NS in Tažanine odločitve - globoko spoštujem tako odločitev. Nisem prepričana, da bi sama zmogla kaj takega - brezpogojno sprejetje dejstva, da recimo pod srcem nosim otroka s PP. V teoriji sem močna, ko pa se kaj takega dogaja tebi osebno, pa so še tako trdna stališča v hudi preizkušnji vesti, vere, prepričanja. Težke stvari ali pa lahke, odvisno koliko svobode duha premoreš. Tažana, naj bo otročiček blagoslovljen. Imel bo krasno mamico in toplo družinsko zavetje.user posted image

Vsem želim en lep petek in še lepši vikend! Uživajte!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
3.4.2009 8:43:52   
ninocka
Dobro jutro,

sem ze pozajtrkovala moje nesquick kuglice, zdaj pa hitr neki napisem, pol pa grem likat in prat...Sranje je samo, ker je grdo vreme in pol nimam kam za obesat tisto, kar ne morem v susilcu posusit...user posted image

Vceraj smo imeli pregled z Rubnom za jajcka. Smo bli ful hitr na vrsti (5 min cakanja), sam pregled je pa trajal ene 2 min. Zdravnik mu je pretipal jajcka, z njegovo pomocjo so se spustila nazaj v mosnje, ampak so se takoj spet dvignila. PA omenila sme mu se kozico, ker mu ne gre nic dol, je se to pogledal in nas narocil na operacijo. Tko da bo moj mali lupcek moral na operacijo, kjer mu bodo jajcka prislil na mosnje in obenem se kozico porihtali. Datum imamo januarja naslednje leto in se ze zdaj sekiram, kako bomo to vse skupaj resili - da bom jst lahko prinjemu cez dan, pa dojencek...najboljs bi blo, ce bi bila operacija pred porodom, samo ko je vse zasedeno....user posted image user posted image user posted image
Ga moram pa ful pohvalit, je bil res priden med pregeldom in v cakalnici. Smo prisli tja in je takoj zlezel na klop in sedel tam. No, pa piskotki os tud mal pomagali user posted image So bli pa sami fantki tam in jepotem en revcek (ampak ze starjesi, cca 6 let) tko prijokal ven user posted image user posted image user posted image Bozcki, ker vem, da  jim tuki kar potegnejo tisto kozico dol, ce ne gre sama...user posted image user posted image user posted image

Spelka, jst sem knjigo ze prebrala user posted image Sem sla pol na net gledat in sem vidla, da so 4 deli (jst sem mislila, da so 3 user posted image ) in da je dvojka ze tudi zunaj, 3 pa izizde 8. aprila. Tko da grem kupit 2, ker me ful firbec matra, kaj se bo dogajalo user posted image user posted image user posted image Pa nisem vedla, da je izdana tudi v zepnicah, jst sem vidla smo trdo vezavo in se mi je zdelo 30 EUR za knjigo ful velik. Aja, sem se pa parkrat mal razjokala v knjigi, ker sem v tisti njuni ljubezni nasla tudi moje obcutke do mojga (in otrok)...ko imas nekoga tako rad, da te ze fizicno boli...eh, ja, pa mal mi hormoni nagajajo user posted image
maticne celice - sem pri Rubnu razmisljala, ampak je blo takrat se vse neki v povojih, pa ful drago. In niti niso garantirali, da maticne celice toliko casa zdrzijo. Se mi zdi pa tale varianta z javno hrambo ful dobra - tudi ce nimas prednosti, ampak mogoce pa lahko celice tvojega otroka resijo nekega drugega...se moram se mal s Samotom posvetovat, pa bom vidla...Drugace pa upam, da jih NIKOLI ne bomo potrebovali...

benika, lustne butarce!!! jst itak ne vem, kaksne bi mogle "originalne" zgledat user posted image albumov pa tudi jaz ne vidim user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 8:59:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3891
3.4.2009 10:10:32   
Nika v službi
O, Ninočka, tole z operacijo pa res ni prijetno. Se zelo strinjam z Vallo - jaz bi poskušala prestavit na kasnejši datum, če se prej ne da. Bi bilo veliko lažje za vse. A je to kaj starostno omejeno, kdaj moraš tako operacijo narediti? Jasno, da jo želiš čimprej, ampak če meseca, dva ali tri, ne igrajo bistvene vloge, potem bi jaz prestavila na marec.

Benika, prvoaprilska šala je pri meni uspela 100%! Bravo!user posted image  Se vidi, da sem brala pred malico in da sem že videla čevapčiče na ražnju....user posted image

Ampak mi bi se res lahko dobili kak dan, no. Kaj boste delale na Velikonočni ponedeljek? A se res ne bi kje dobili?

Mi smo šli včeraj v MC Šiška, ker sem jaz morala do zlatarne. Nika pa je bila takoj za, saj je tam Barbie world.user posted image  Pa igralnica. In kavica.user posted image  No, jaz sem se posvečala zlatim zadevam, Tomaž in Nika pa sta se igrala z Barbikami.user posted image  No, ni bilo čisto tako. Jaz sem bila res v zlatarni, ampak Tomaž je bil z mano, Nika pa med Barbikami. Sem končno odnesla v zlatarno pokazat eno ogrlico, ki sem jo dobila od Tomaža na začetku najine veze. Takrat je bila noro draga, saj je težka preko 30 gramov, 24 karatno zlato, oh in sploh. Ogrlica je krasna, ampak ima eno veliko napako, ki me toliko iritira, da je sploh ne nosim. Je ploščata in na dekolte ne sede lepo, se ves čas obrača in to me tako jezi, da je sploh nočem nositi. Blazno mi je hudo zaradi tega že od vsega začetka in Tomaž mi že nekaj let prepričuje, da naj jo vendar pretopim in si izberem nekaj drugega. Pa se nikakor nisem mogla odločiti, ker ima zame posebno vrednost, ker je spomin na najine začetke. Zdaj, po skoraj 15 letih, sem vendarle popustila in vsaj dopustila možnost, da stvar zamenjam za nek drug kos nakita. Zanjo bi tako dobila preko 400€, kar ni tako malo, je pa res, da je to pol manj kot je bila njena nakupna vrednost! Včeraj med vsemi izdelki Zlatarne Celje nisem našla kaj takega, kar bi mi bilo res všeč in bi bilo v tem rangu zamenjave, zato sem ogrlico lepo prinesla domov. Tomažu sem obljubila, da bom šla pogledat še k Močniku (kjer je on to zadevo takrat tudi kupil, pa tudi praktično ves moj nakit je od tam) in da se potem odločim. Sem pa nekako prišla do te stopnje napredkauser posted image , da se strinjam, da je najbolj nesmotrno imeti zlatnino doma, pa je ne nositi.

No, po seansi v zlatarni smo šli skupaj gor do igralnice, midva sva v miru spila kavico, Nika pa je uživala v delavnici izdelovanja velikonočnih okraskov. Domov je tako prinesla luštno kokoško, stojalce za pirhe. Simpatično.

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
3.4.2009 11:29:07   
Pia67
Včeraj sva z Niči ostali doma, ker je ves čas kihala in smrkala. Tako, da sva ustvarjali: nastali sta 2 skodelici iz časopisnega papirja, jutri jih mora le še pobarvati in nekaj jajč (zgolj okras iz styropora, oblepljen z motivi iz servetkov-servetna tehnika in potem potreseni z navadnim sladkorjem). zgleda mal kičasto, ampak pri mamcah definitivno zažge, tako, da bova drug teden le še bravali natur jajčka v barvi čebulnih listov in vse kar paše zraven. Morda prilepim kako fotko.
Tažana user posted image  za držo glede "nuhalne". Jaz nimam "jajc" za kaj takega, priznam.
Piknik z moje strani. vse je odvisno predvsem od financ, ker kot sem omenila, pri meni recesija že nekaj časa kaže zobke in je vse družbeno dogajanje prilagojeno mojim finančnim zmožnostim. Nočem pa se "šlepat" na pomoč bližnjih. Ko napraskam denarce grem, če ne, pač ne.
Otročki in spolnost: v Nininem vrtcu imajo trenutno temo o kokošji družini, pogovarjajo s o tem kako nastanejo otročki in Nina občasno preseneti s kakim vprašanjem. Zadevo jemlje čist "znanstveno", v vrtec sva prinesli žabjo mrest, ki jo bodo opazovali, moj oče pa je tudi obljubil, da si bodo ogledali golobje mladičke, ko se izvale.
Sožitje z Mireno, kot da ne bi nič bilo user posted image , imam pa čedne bulice v levi joški. Včeraj sem bila na UZ, ker me imajo pod drobnogledom. Zaenkrat treba počakat na punkcije, pa bomo videl.

Neposredna povezava do sporočila: 3893
3.4.2009 11:57:00   
ninocka
Valla in Nika, sej zdej cakamo se vse mozne veze, da vidimo, ce se bo dalo kaj prej, drugace bi moral met pa operacijo decembra in smo dali na januar. Bolje kasneje - eh, ne vem...se se prevec zivo spomnem Rubna in moje zelje po Dunaju in kako smo cakali, da bo vecji, pa je blo na koncu samo se slabse. Sej v bolnici bom itak potem tudi z dojenckom, ker cez dan ga noben ne more skoz cuvati. Pa baje cez noc ne smes biti s temi nasimi pikci, tole me se najbolj mori user posted image user posted image user posted image

Sem bla pridna in polikala 2 stroja perila, dala susit 1 zehto in 2 obesla, pa se eno prat. Joj, komaj cakam, da se izvadim iz tega perila, pol pa pomislim, kolk mi ga cez teden Ruben iz vrtca prinese - samo zaradi njega oz. vzgojiteljic imam 2 stroja ekstra - vsak dan dobim domov vsaj 2 umazana bodija, majcko, prej se zabice, obcasno hlace...uh, men se bo zmesal...dobr, da se jst trenutno cele dneve v pizami valam in nic ne umazem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
3.4.2009 13:13:33   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Pa baje cez noc ne smes biti s temi nasimi pikci, tole me se najbolj mori user posted image user posted image user posted image

Ej, to pa težko verjamem. Da ne moreš biti pri otroku čez noč?! Halo? Me ne odvlečejo stran z bagerjem! Pa kje je ta operacija - na pediatrični, urološki?

Pia, dobre misli zate in za tvoje bulice. Upam, da ne bo nič hujšega. Vsekakor pa prilepi kakšno slikico vajinih umetnij.

Joj, da vam povem, kaj je včeraj Nika prijavila (BTW, zdaj sem si končno omislila en zvezek, kamor si vpisujem njene prebliske - bolje pozno kot nikoli). Se s Tomažem zvečer uspavata in mu reče: Oči, a mi masiraš nogico, me tako boli... Pa jo on vpraša, katera nogica jo boli, Nika pa začne z nogama migat noter v vreči in izštevat: An ban, pet podgan, štiri miši, v uh me piši, vija, vaja, ven in pokaže na nogico, ki je izpadla: Tale me boli!user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
3.4.2009 14:01:41   
tažana
Sem hotela na hitrco preletet potem pa za pol ure spat pa bom očitno, kar tukaj obtičala user posted image . Danes sem spal samo 3 ure, ker sem bila včeraj na maturancu danes pa ob 6-ih že v službi. Ampak se presentljivo dobro držim. bomo videli kdaj me bo začelo pobirat. user posted image

Nika: nikar mi preveč na dušo ne pihaj. Sem občutljiva na take stvari user posted image , lahko takoj za 10 cm zratsem user posted image .
Otroci s posebnimi potrebami so se mi pa že davno tako prikupili, da mislim da bi pol lažje sprejela drugačnega otročka, kot mogoče drugače. Poznam tako odrasle ljudi s PP kot otroke pa so mi resnično prijetni in nimam strahu pred njimi. (Itak pa sem mnenja, če mi je to namenjeno mi je gotovo zato, ker to zmorem)
Kako idealno se vse to sliši user posted image , ampak sem že velikokrat premišljevala o tem in se postavila v vlogo teh staršev in mislim da bi se s časoma pozitivno znašla v tej situaciji. Absolutno pa je na začetku šok- to pa je mislim, da normalno. (raje pa izvem takrat ko bodo prepričani in ne takrat ko bodo o tem samo razpravljali) user posted image . Uf, čist sem se poglobila user posted image .

Ninočka: tudi jaz bi težko pustila Katarino v bolnici samo user posted image . že tako je komplikator 100 na uro, tam bi jim pa vse živce popila. (ali pa tudi ne kaj pa vem?)

Pia: Upam, da s temi bulicami ne nič posebnega in da se vse izteče kot je treba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nič grem po Katko v vrtec, zdej že upam da se je zbudila. Vidla sem jo šele včeraj popoldan spala je pa pri moji mami. In menda je zvečer spet blazno pogrešala mamico in očija user posted image .

No še ena prigoda Katarine.
Če je vprašaš kako bo ime dojenčku ima vse izdelano in tega se drži kot pijanec plota. Torej če bo fantek bo Škratek Lučka, punčka bo pa Lizika user posted image . Vse to so junaki iz pravljic in ona ne odstopa in se ne prilagaja. Torej najine ideja kategorično zavrača. Mislim, da se bomo septembra še kregali user posted image !

Zdej pa res šibam...

Neposredna povezava do sporočila: 3896
3.4.2009 14:21:41   
ninocka
En link za tiste, ki se ne znate user posted image user posted image user posted image

nauci se

V 3D animaciji user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
4.4.2009 8:40:18   
tažana
Dobro jutro!
No jaz sem se naspala user posted image . Sem spala celih 11 ur user posted image  pa še bi, če me ne bi ura zbudila  user posted image
Danes sva s Katko ves dan sami, zato razmišljam, da bi kam pičili. Kam, kamor očija ne spraviva. Mogoče je čas, da pokličem kakšno kolegico, ki jo že dolgo nisem videla. Ugotavljam, da sem čisto premalo krat sama, da bi zanala izkoristit "prosti" dan user posted image .

No saj ne da se pritužujem, ker smo vedno skupaj ampak paše pa paše sem in tja. user posted image

Uživajte mislim da bo danes malo sončka user posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
5.4.2009 20:47:40   
tažana
Cel vikend nobene naokrog user posted image . Očitno ste se zbavali user posted image - Tako je treba.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.4.2009 9:14:23   
Kiki
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Matr Kiki, a mislis, da sem na dopustu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja Kiki je pa dolgolasa blondika, mere ma 90-60-90, vozi sportni avto....aja to ne pase sem, to bolj v kaksno rubriko ona - on user posted image user posted image user posted image user posted image
No, Kiki je moja sodelavka, se po 4 letih je rahlo jezna, ker sem jo prehitela (rok je imela namrec pred mano) user posted image , doma pa ima fantka Aleksa, septembrcka seveda. Jst jo vztrajno vabim, da naj se ponovno pridruzi nasemu cveku (takrat, ko smo bile nosece, je pridno cvekala z nami), pa ne vem ali noce ali nima casa...user posted image Je pa zlo fejst punca, tko da upam, da nam bo se kaj povedala user posted image
Tko Kiki, zdej si pa ti na vrsti, pa povej kere risanke Aleks najraje gleda. Za zacetek user posted image

No pa mi je koncno uspelo da se jst kaj napisem, vidim pa da je bila Ninocka ze pridna user posted image  hvala ninockauser posted image
Imam samo en poravek za katerega ti je seveda oprosceno user posted image  nimam vec spotnega avtomobilcka... Megancka sem prodala user posted image  in sedaj sem ocitno tudi uradno v klubu karavanov, ceprav sem se jih vedno branila z vsemi stirimi.. moram pa priznat da so prakticni sam za parkirat pa ne tok... tko da ce kdaj vidite blondinko ki postavlja v avto v boks petkrat, na obmocju btc-ja sem to ziher jaz user posted image
Sej se bom navadla... baje vaja dela mojstra...
Drugace vas pa berem ze od samega starta ampak pisanje mi ne gre najbolj od rok oz. si nikoli ne vzamem casa da bi... se bom probala poboljsati... user posted image
No punce glede na to da vas poznam bolj kot ve mene z vprasanji na plan.... user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.