pety78
|
Punce, lepo pozdravljene, Me je kar srh spreletel, ko sem prebrala tole stran... Špelka, zate držim pesti in ti pošiljam pikapolonice za srečo. Praznike smo preživeli na Koroškem, pri mojih doma. Imeli smo se res super. Sedaj pa spet vse po starem. Tale dež nam jo je zagodel, ampak saj je vendar april, a ne? Smo pa bili včeraj v živalskem vrtu. Okoli enih se odpravim iz Tržiča in za vsak slučaj pokličem Matjaža, kako kaj kaže z vremenom v Ljubljani. Pa reče, kaj norim, da se en medved sprehaja tam okrog, jaz pa, HA, HA, HA, ne boš me nasral.... Pol pa začne razlagat... So pa luštna ta nova igrala, v bistvu je vse leseno in mreže so, da otroci lahko plezajo po njih, res take orng. Pa še neke knjigice so tam za brat, vsaka stran plastificirana, da se ne uničijo takoj. No, da vam povem, da sem se predvčerajšnjim zvečer sama pobarvala. Na rjavo.... Pa samo na vrhu sem si naredila mal svetlejše pramene. Se dobi taka barva, ko je not ščetka, podobna maskari, da si pramene vlečeš. Jao, sem se zafrkavala. Drugič si bom raje kapo dala na glavo in ven vlekla. Sicer ne vem, kako dolgo bom zdržala s to barvo, ker pol me hitro prime po blontni barvi. Sem pa za par nians bolj inteligentna, opažam. Nika v službi, a spet se potepaš? Teta beta, vem, da je težko. Jaz za moje še vedno ne dojamem, da ju več ni. Iskrene sožalje seveda tudi z moje strani. Kaja pa nima še nobenega zobka. Benika, upam, da nam še kako dobro novičko sporočiš. Aja, kako pa je kaj v službi? LP, Petra