|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.4.2009 10:13:31   
Nika v službi
Jutro!

Ja, šele zdaj sem prišla v službo. Danes sva midva s Tomažem peljala najino princesko v vrtec in šla potem še na kavo. Eto, rezultat je tu - v službi sem šele v času malice.... In ne - nisva nič tankala.user posted image user posted image user posted image

Benika, včeraj je bilo luštno v Mostecu, taka nepričakovana srečanja so najbolj simpatična. Upam, da ste do doma prispeli brez bruhcev in da je Beni lepo pojedel večerjo.user posted image  Nika je bila tudi lačna in je zmazala skoraj 1,5 toplega sendviča, potem je bila pa že tako utrujena, da sva že mislila, da bomo morali tiramisu pri sosedih odpovedat, ampak ob imenu "Luka" je Nika čudežno oživela. In smo šli. Tiramisu je bil res slasten, Nika se je zelo lepo z Lukatom igrala več kot eno uro, na svoj račun pa je prišla tudi njihova kužika Nikita, saj je dobila štiri dodatne roke za crkljanje. Je non-stop lezla k nama in naslanjala glavico na najine noge, češ, božaj me. Je res luštna kužika.
S Tanjo in Damijanom smo se lepo naklepetali, ampak žal je čas hitro minil in smo morali ob 20:30 lepo domov, sicer bi Nika po moje kar pri Lukatu zaspala.

Sicer pa je bil cel vikend lep, v petek smo bili na sprehodu, v soboto dopoldan v Realu, po kosilu pa zunaj do 18. ure, potem pa smo se z mojo prijateljico Sašo dobili na kavici v Supernovi. Nika je uživala v igralnici, mi pa smo v miru klepetali. Za zaključek je sledila zdrava večerja v McDonald'su.

Včeraj smo bili pri maši, smo butarico nesli blagoslovit, kosilo je bilo doma, po kosilu pa smo jo mahnili na sprehod okrog Koseškega barjerja in nato peš na drugo stran v Mostec. Ko smo bili že skoraj pri igrišču, sem dobila klic od Benike... In potem smo preživeli dobro urico in pol na igrišču v Mostecu, klepetali, jedli flancate, pili kavo...

Kiki, lepo, da si se oglasila še sama. Ker imaš oz. si imela Megana, si dobila nekaj uvodnih pozitivnih točk z moje strani...user posted image user posted image  Začetek je torej obetaven. Če je tudi karavan z rombom, si pa že (skoraj) naša. Prvo vprašanje z moje strani je torej: ali imaš Renaulta? Megane Grandtourja, Laguno karavan?

Drugo pa: zakaj si ne nabaviš senzorjev za parkiranje?!?user posted image user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
6.4.2009 10:51:26   
Kiki
No na bzino preden sibam v sluzbo... Sem bila prej zaprisezena Renaultu... najprej twingica (moja velika ljubezen) user posted image , potem Megane coupe, no zdej sm sal pa na Peugeota 307... sm iskala bencinarja in tisti moment je bil edini ki je zahteval mojim financnim in ostalim zahtevam... pa se megana sem lahko dala v ceno, ker se mi ni dalo ubadati s prodajo in vsem ostalim stvarem... Tko da Nika soriii...
Upam da mi bo sluzil tako kot moja dva renojcka user posted image
Rabim pa mal podnapisov kva za user posted image  je to karavan z rombom??? Se mi vid da sm blond... user posted image
Ne park senzorjev pa ne,.. hocem dokazat da se tud blondinke da navadit parkirat user posted image  user posted image  sej pri prejsnjih dveh ni bil problem sem mislila da bo ko sem sla iz twingota na megana pa sem ga vseen spravila v vsako luknjo... sej tu tuki bo... user posted image

No zdej pa res sibam... vas pa definitivno berem med malico s sendivcom v roki user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
6.4.2009 12:51:41   
ninocka
Dober dan,

jst sem danes ze odtekla svoj maraton in se natelovadila z dvigovanjem utezi - ja, Ruben je doma, ker ima vnet ucek in je blo seveda treba plezat po skarpi, pa tect dol pa gor po ulici, pa mal me nesi mami...uh, matr, kot da mam kondicije na pretek user posted image In ob vsem tem sem se non stop visela na telefonu...ce jst nisem ena super mami user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je vidkend minil kot bi mignil - v soboto smo sli zjutraj v trgovino, potem pa v brunarco, ampak je bil kar mraz  in smo hitro popihali domov. Ruben je sel spat, Samo in Evan sta sla pa gozd mal krcit user posted image sta sla mal tiste leske in savje potolct, ker je ze ful grdo zgledalo...pa se jst mam boljsi filing pol, da se na teh leskah lih ne guncajo klopi in komaj cakajo, da pride kdo od nas mimouser posted image user posted image
Potem smo sli skuhat kosilo, pojedli in ko se je Ruben zbudil se mal ven na zrak. Je prisel se od sosede tamal in sta se z Evanom igrala (nje sevda ni bilo nikjer blizu, da bi cuvala svojega otroka user posted image ), ampak me niti ni tolk motilo, ker sta se z Evanom res lepo zaigrala. Edini problem je bil Ruben - cist za vsako igraco, ki jo je sosed prijel v roke, je bubi dobil skor histericnega in je zacel ful tezit...sploh si nisem mislila, da je tolk posesiven glede igrac user posted image
Vceraj smo sli pa z bizovisko bando na rakitno, tamali so uzivali v soncku in na igralih, jst sem se jim ful narezala user posted image user posted image So se spuscali po toboganu in se je prvi ustavil, pol pa sta se pa se dva nanjga spustila in so se rezali KPN (kot pri norcih op.avt. user posted image ). PA se niso po riti spuscali ampak po trebuhu naprej, nazaj...ma za crknt so bli, res...
Najboljsa je bla pa Anjina Ela, ki je baje ratala prava nerodica in Anja to ful razlaga in se Ela tocno v tem trenutku zvrne cez peskovnik user posted image user posted image sej ji ni blo nic, ampak je pac demonstrirala, kar je mami povedala user posted image user posted image user posted image Anci, sej nisi huda, a ne user posted image user posted image
Potem smo sli se pogledat domek Muce copatarice in jim je MC pustila se majhno presenecenje pod drevesom - bonboncke - jih je nastavila ena kolegica. So bli mulcki tooolk veseli user posted image user posted image user posted image
Popoldne smo se pa dobili pri eni kolegici doma, bizoviska banda je spet norela okrog in so se ful igrali, zenske smo cvekale o otrocih, moski so pa mal gume menjali, mal so meli moskega cveka in uzivali v bandidosih...res je bil tak super dan...user posted image user posted image user posted image

Zvecer smo se pa kopali, potem pa maladva spat, Samo je mel tekmo, jst sem si pa nastimala Benjamina Button-a. Pa sem pogledala lih 1 uro, pol sem pa zaspala user posted image Tko da me danes caka nadlajevanje user posted image

V soboto sva pa s Samotom pogledala Twilight in moram rect, da mi ni bil tolk slab. Sem se nekak ze navadla, da filmi ne morjo bit cist po knjigah in sem pac to vzela v zakup in sem v filmu kar uzivala. Sem pol se ful Samotu razlagala dolecene stvari, ki v filmu niso bile pojasnjene.
Spelka, kje si ti kupila knjigo? Ker jst sem jo iskala v Sparu, pa niso meli ne enke ne dvojke...user posted image user posted image

Nika, operacija je pa v KC in ne na pediatricni. Po moje zato potem starsi ne smejo bit cez noc z otrokom user posted image

Samotov oce je bil pa v cetrtek operiran (so mu odrezali nek stanjsan del secovoda, ce sem jst pravilno razumela) in je sele vceraj dokaj k sebi prisel. Upamo, da ga bodo danes premestili na oddelek, pa da ga bo sel lahko Samo pogledat (dokler je bil na intenzivni, ni zelel met obiskov).

Jst mam jutri 3D UZ. Upam, da se bo RAZLOCNO videlo, kaj bomo meli (ceprav jst se zmeraj ne dvomim, da bo puncka) user posted image , pol bomo mogli pa pocasi ze ime zacet zbirat.
Prosim za predloge, pa Pety, prosim ne takih kot si jih pri Rubnu dajala user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se eno vprasanje - a vasi ze kaj barvajo pobarvanke in kako jih barvajo? Sem vidla, da so pri Evanu ful zaceli v vrtcu delat na barvanju znotraj okvirjev. Vzgojiteljica jim narise en kvdarat, ki je razdeljen na vec manjsih in morajo vsakega z drugo barvo pobarvat. Evanu ze ful lepo uspeva, gre res zelo malo cez crto. Ker kaksna 2 meseca nazaj, ko smo kupili tist album Tomazka in je na zadnji strani narisan Tomazek za pobarvat, je cel list pobarval modro user posted image Seveda sem njegovo umetnino na polno pohvalila user posted image user posted image

Kiki, bravo, kapo dol, da si se opogumila user posted image user posted image user posted image A nimas vec megancka, no to pa nisem vedla user posted image Avti z rombom so pa renaulti (za znak imajo romb)...jst sem  bolj pametna ratala odkar sem se na rdec pofarbala user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
6.4.2009 13:40:39   
benika
Spelka, kje si ti kupila knjigo? Ker jst sem jo iskala v Sparu, pa niso meli ne enke ne dvojke...user posted image user posted image

V Svetu knjige. Sem jo lih včeraj videla.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
6.4.2009 13:47:52   
benika
Nika, operacija je pa v KC in ne na pediatricni. Po moje zato potem starsi ne smejo bit cez noc z otrokom user posted image

Nobeden te ne more prisiliti, da otročka pustiš samega. In po novem zakonu ti morajo itak omogočiti brezplačno bivanje z otrokom. In tudi v KC si lahko z njim (ne spiš sicer pri njem in v istem štuku, ampak bolje kot nič). Vem da so se punce tule na RR že pogovarjale o tem. Daj še enkrat postavi to vprašanje, pa boš izvedela iz prvih rok, kako in kaj.

Čeprav po drugi strani pa jaz gledam na to stvar takole. Ruben bo takrat star že 2 leti. Ravno toliko je bil star Beni, ko je bil v bolnici. In je bil ponoči sam, nisva bila zraven. Pa mu je bilo luštno, nič se ni pretirano razburjal, pa itak sestre so bile vedno v bližini. Glede na to, da bo takrat v vaši družini mali dojenček, ki bo najverjetneje polno dojen, tako ali tako ne boš verjetno mogla ostat v KC pri Rubnu. Naši malčki so mogoče bolj samostojni kot se mamice zavedamo. A veš kako je bilo mene strah, kako bo Benč brez mene zdržal v bolnici? Pa je bilo potem vse ok.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
6.4.2009 13:49:30   
benika
Pa se eno vprasanje - a vasi ze kaj barvajo pobarvanke in kako jih barvajo?

Barva že, samo ne sprašuj, kako to zgledauser posted image Včasih mu celo rata, da pobarva kaj v okviru črt, na splošno pa je vse skupaj pobarvano z eno barvo in čez celo sliko.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 15:05:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3907
6.4.2009 21:45:30   
Nika v službi
Kiki, naj ti bo, no, ker je tudi Peugeot Francoz.user posted image  In ja - Renaulti imajo romb - Ninočka, hvala za razlago. Bom drugič bolj natančno razložila, da bo tudi za blondinke razumljivo.user posted image user posted image user posted image  Saj ne zameriš, Kiki, a ne?user posted image

Drugače pa so park senzorji ena tistih zadev, ki je ne dam več stran. Sem jaz tudi prej, dokler jih nisem imela, vedno govorila, da pač parkirat pa res znam in da te zadeve ne rabim. Zdaj, ko jih imam vgrajene serijsko, sem pa čisto navdušena in ga ni denarja, da bi jih dala stran. Izredno uporabna zadeva, ker res maksimalno izkoristiš vsak centimeter pri parkiranju.

Mimogrede, midva s Tomažem sva tudi imela Twingota. Rumenega. Limonca, mu je bilo ime. Ti najbrž še ne veš, ampak pri nas imajo vsi avtomobili imena.user posted image

Ninočka, cel kup vprašanj zate. Omenjaš Rakitno in igrišče. Kje je to, a prav na Rakitni, tam, kjer je zdravilišče ali kako? Po moje sem bila celo 1x ali 2x v življenju v tistem koncu in se mi res ne sanja, kje je kaj. Ampak ker vedno iščemo kakšne predloge za nedeljske izlete, sem kar zastrigla z ušesi, ko sem brala o Rakitni in igrišču. Podrobnosti, prosim. Je zraven kak lokalček? In kje je ta muca copatarica? Tudi na Rakitni? Ali je to kakšna privat zadeva? Ditejls plis.

Na kakšno tekmo pa je šel Samo?

Dobre želje za Samotovega očeta in njegovo hitro okrevanje.

Pobarvanke - hja, kakor je razpoložena. Če se ji da, se potrudi in pobarva minimalno čez črto, največkrat pa se ji ne da in je to križem kražem. Risbice so pa še vedno praktično nerazpoznavne. Nope, risanje in pisanje, nikakor ni Nikina močna točka.

Valla, se ne čudim, da Nik lepo riše. Ima prave gene za umetnost.user posted image

Nika mi pa zboleva. Že nekaj dni malce pokašljuje, danes popoldan pa je bila po pregledu pri zobozdravniku (zobki so super, smo bili pohvaljeni, dobila 2 štampiljki in kontrola spet čez 6 mesecev) čisto hin in sem jo takoj začutila, da je topla. Izmerimo temperaturo in je bilo 37,5. Če si jo vprašal, kako se počuti, je izjavila: Boli me trebušček, sili me na kašelj, pa vročino imam.user posted image  Je bila precej uboga, kar poležavala je, se stiskala, pojokavala. Pred spanjem sem ji še enkrat izmerila vročino in je bila 37,9. Narasla drastično torej ni, zato sem ji dala zgolj sirup proti kašlju in jo namazala z materino dušico po prsih. Bom videla ponoči - če bo temperatura naraščala, ji bom dala Calpol. Upam, da se izmažemo brez hujših pretresov. Itak da ni treba posebej omenjat, da se bližajo prazniki, da smo malce ogledovali aranžmaje v toplicah... In se je spet bolezen najavila. Grrrr.

Grem se dol crkljat k možeku, jutri se bom zgodaj odpravila v službo z željo, da potem prej pridem domov k naši bolni miški.

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
6.4.2009 21:56:53   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Drugače pa so park senzorji ena tistih zadev, ki je ne dam več stran.

jaz tudi ne user posted image , samo s to razliko, da jaz niti slučajn nisem mojster v parkiranju user posted image . je pa problem, da ko vozim naš stari avto (Renault Megane - mi smo pač presedlali na japonce, ne bit hude user posted image ), ki seveda nima senzorjev, se prav slabo počutim, ker mi nič ne piska in si ful ne upam it na knap.

Nika, plis, povej, kateri dan je na letališču J. Pučnika največ prometa, bi šli tud mi radi gledat avijončke user posted image . Pa user posted image za Niko.

Prišla sem dat gor par naših slikic, takole:

A. z butarco, ne mu zamerit, ker se kislo drži, ga je tiščalo lulat - se vidi, ne user posted image

user posted image

user posted image

takole ladjo je naš župnik naredil za oratorij:

user posted image

butarci sem sama naredila - na levi mi je pa ravno Bor zakorakal v kader

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3909
6.4.2009 21:59:29   
benika
2ursaeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res lepe slikice in tvoji izdelki so krasni (sploh zadnja slika mi je fenomenalna-no izdelek na njejuser posted image ).

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
6.4.2009 23:23:14   
benika
Predvčerajšnjim sem kopala oba mulca hkrati in moram vam pokazat eno slikico...men je tolk luštnauser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3911
7.4.2009 6:18:59   
Nika v službi
Iiiii, kakšne luštne slikice!

2ursae, dva krasna čmrlja, super umetnina in fascinantna ladja! Vaš župnik je pa res faca!

Glede letališča je najbolje, da si ogledate plan prihodov/odhodov na spletnih strani letališča (http://www.lju-airport.si/), potem pa se pač odločite, kdaj vam najbolj ustreza. Dinamika letov je različna, včasih manj, včasih več. Mi zdaj niti ne gledamo več na to, da je veliko letal, ker je dogajanja na letališču tudi sicer dovolj. Če ni letal, greš na "odhode" gledat kovčke, ki se vozijo po traku, pa tista "stara letala", ki visijo s stropa, greš na kavicouser posted image , čas res hitro mine... Edino, kar je treba biti pozoren je delovni čas Terase Avionček - delajo le do 18. ure... No, mogoče bodo zdaj kaj podaljšali, ko se počasi začenja sezona letov, tako da - preveri, preden greste, sploh če boste bolj pozni. Če bomo zdravi in če bi nam termin ustrezal, se vam prav radi pridružimo. Sporoči!

Benika, kakšen fleten kopalček-čofotalček! Kjut.

No, jaz sem res že v službi kot sem napovedala. Noč je bila precej nemirna, če Nika ni kašljala in stokala, je pa Tomaž smrčal.user posted image  Jo je kuhalo ponoči, vendar je nisem budila za Calpol, ga bo pa verjetno dobila zjutraj, ko bodo pomerili temperaturo. Če se bo danes slabšalo, bomo stopili verjetno kar do P.

Eh, saj bo, grem delat, da potem res spokam prej. Čauči!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
7.4.2009 8:56:14   
ninocka
Men je tud Evan zbolel, se mi je ze vceraj zdel vroc, ko je sel v vrtec, pa ful je bil nerazpolozen, ko je prisel domov sem ga pa spet tipala, da je vroc, smo zmerli vrocino (mal cez 37), pa spet  nerazpolozen, kar neki bi se crkljal, zvecer je pa rekel, da ga se grlo boli. Ponoci se je cist presvical, sva si pizamico spreoblekla, s tem, da smo preoblacli tud Rubna, ki je [il kakav, pol je pa kr naenkrta ven pljunil (al bruhnil) in je bil cist moker. Ob vsem tem sta se sevda obadva popolnoma zbudila, tko da sem pol Rubna ene 15 min na rokah guncala in ga dala pol v posteljco. Miceno je se pojokal, potem pa zaspal celo do 5:30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, kaksne otroke mam jst, da so vsi taki jutranji ptici...Spat hodta po stari uri ob 7 -8h (nova 8 -9), zbudita se pa po novi med 6-6:30 (stara 5-5:30) user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubnov ucek je drugace OK, sem vceraj klicala P in mi je samo recept napisala (tobrex mazilo), jst sem mu pa ze  prej sama dala 3 kapljice enih kapljic za oci. Evan ma pa danes ob 11h P. Je Samo ostal doma, ker sama ne bi zmogla z obema + se Evana zdravniku peljat, pa se 3D UZ mam danes, pol pa se  Samo fax user posted image user posted image user posted image

Grem mal polikat, nisem vceraj nic in se mi ze nabira user posted image Bom potem se kaj napisala, pa tebi Nika odgovorila glede Rakitne...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3913
7.4.2009 21:25:32   
spelka12
ninočka odgovor si že dobila vidim. Počakaj, da kupim še ostale 3 knjige, pa ti jih posodim za prebratuser posted image
vprašanje za trenutne nosečnice - a ste ve tud imele krče in menstrualne bolečine v teh tednih? Mene zvija ko user posted image . Pa sem skoz na wc-ju, da ni slučajno krviuser posted image . Še 2 dni do nuhalne in komaj čakam, da vidim pikca. Samo da bo na ekranu srček, pa bom mirna.

kiki lepo, da si se javila. Moj je imel tud megana coupe, ko sva začela. Pa sva ga pol zamenjala za karavana, ko sva začela samo razmišljat o nosečnosti.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
8.4.2009 14:52:01   
ninocka
haloo?
Kaj pa je tukaj tako zatisje? A vse ze jajcka barvate user posted image Pa ne pozabit na mozeke, da se ne bodo zalostni, ce ne bodo imeli prihcov user posted image user posted image user posted image

Sej sam na hitrco, lih tolk da nas dvignem -
Spelka, sem kupila danes drugo knjigo, tretje pa se ni v mehki izdaji. Pa ni vedla povedat, kdaj bo, v trdi je pa danes izsla.

3D UZ - no vceraj se je tko fenomenalno vidlo, kaksen spol skriva tale nas bejbi user posted image user posted image Pa vam ne povem user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam pa slikico in bom zvecer dala gor, pol pa ugotavljajte user posted image

Me ze Evan klice - aja ima neko bakterijo ali streptokok  na grlu in je dobil Ospen -10 dni/3x na dan.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
8.4.2009 19:51:16   
Kiki
Jst pa že vem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bravo Ninočka tko se dela user posted image  user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 20:04:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
8.4.2009 20:26:02   
tažana
ninočka: bolj gledam manj vidim user posted image . bi mi pomagalo, če bi točno vidla kje ima otroček noge in popkovino. user posted image  Sej nekako si predstavljam kje je kaj, ampak potem takem je fantek. A niste punčke delal?? user posted image - zato se gotovo motim user posted image .

Špelka: jest nimam nobenih krčev samo špika me pa grozno ves čas nekaj. Pa enkrat tukaj, enkrat tam user posted image . Se ne spomnim, da bi me pri Katarini tako špikalo vse. Pa noro me boli križ. zvečer tut vstati ne morem iz kavča (mislim da je to posledica tega ker delam v jaslih), ker čez vikend se malo popravi vse skupaj. Telovadit bom mogla začet da si malo utrdim križne vezi.
Evo se grem stiskat...

Neposredna povezava do sporočila: 3918
8.4.2009 20:41:43   
spelka12
tažana hvala za odgovor. Mene itak tolk jajčniki bolijo še od stimulacije s hormoni. Špikanje je pa res grozn. Nikoli ne veš, zakaj in kje te špika.
ninočka jest vidm lulijauser posted image . Kvečjem, če ma tolk dolge prstkeuser posted image .
ursae sem ti pozabila povedt da se vidi, da malega res hudo lulat na sliki z butarco - revčekuser posted image .
A se katera spozna na mobije? Rabim en mobi. Sem pa pri simobilu. Pa imajo trenutno za mene bl pofl, 600 € pa tud ne dam za kup plastike, mi prevečkrat "ponesreči" pade na tlauser posted image .
Jest komaj čakam praznike, hren z jabolki, potico, meso, jajca............ samo za hrano mi gre. S čim pa pri vas barvate jajca?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
8.4.2009 21:06:45   
Nika v službi
Čer!

Se na kratko oglasim. Mi smo na AB. Danes sva bili z Niko pri P, kjer je diagnosticirala vnetje dihal, sluz se sliši v sapniku in na velikih dihalih, pljučka so čista, dobili smo AB na 24 ur za 4 dni. Če do petka vročina ne pade, morava nazaj. Upam, da se zližemo brez poslabšanja.

Ninočka, hvala za slikico, tudi jaz se nagibam k user posted image .

Špelka, mi jajca barvamo klasično s čebulnimi olupki, občasno tudi s teranom (letos verjetno ne bomo), vedno pa naredimo tudi barvaste pirhke - rdeče, vijoličaste, rumene, oranžne, modre in jih polepimo z nalepkami. V preteklosti smo delali tudi z voskom, zdaj pa nekako ni časa in potrpljenja.

Zdaj pa letim prečekirat še ponudbo CD playerjev - nam je naš dokončno odpovedal in zdaj Nika spodaj posluša Radio 1.user posted image  Nujno moram jutri torej kupit nek CD predvajalnik.

Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 21:14:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3921
8.4.2009 21:37:19   
2ursae
ninočka, še jaz dam svoj glas: bi rekla, da je user posted image  - zgoraj popkovina, spodaj lulček, AMPAK ... glede na:

IZVIRNO SPOROČILO: Kiki

Jst pa že vem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bravo Ninočka tko se dela user posted image  user posted image

in glede na to, da vem, da si si napovedovala user posted image , je najbrž deklica user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3922
8.4.2009 22:04:53   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

ninočka, še jaz dam svoj glas: bi rekla, da je user posted image  - zgoraj popkovina, spodaj lulček, AMPAK ... glede na:

IZVIRNO SPOROČILO: Kiki

in glede na to, da vem, da si si napovedovala user posted image , je najbrž deklica user posted image

Aha, men se tud nekej takega zdi.

Jaz sem pa včeraj peljala Benija prvič na telovadbo. In sedaj je tako navdušen, da bi on telovadil vsak dan. Škoda le, ker je samo 1x na teden.

Izvedeli pa smo tudi eno žalostno novičko in sicer vnuček od mamičine kolegice (Špelka tebe bo firbec matral-od Jekice) je v bolnici s sumom na levkemijo. Pravijo celo, da bi malček umrl, če bi ga pripeljali le dan ali dva kasneje. Ne vem ali so že dobili izvide ali ne, ampak mene prav pri srcu stiska. Fantek še ni star niti eno letouser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
9.4.2009 7:54:07   
ninocka
A ste sploh lahko spale ponoci user posted image user posted image

Nisem mogla vceraj k racunalniku, ker se je Samo ucil in sem sele zdej prebrala.

No nase dete se je tam tolk razkreclo, da se res ni dalo falit, da bo ..... fantek user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa je sla moja teorija o  fantkih in puncki po gobe user posted image user posted image user posted image Tko da benika in 2ursae - vidve sta na vrsti 
Sicer mi je vseeno, vazno, da bo zdravo dete in nisem razocarana. Samo je pa rekel, da mu je po eni strani kar malo lazje, da je fantek, ker s fantki ze vse obvlada, puncke so pa cist drugac za previjat itd. user posted image

Tko da zdaj pa za nasega Janeza Pavla iscemo ime, ce Evana vprasate je rekel, da bo Cal in ga cist nic ne moti, da ima ze Ruben to ime user posted image user posted image user posted image Ce mu pa recem, ce bi bil pa Max, pa ne dovoli, ker tko je pa njemu ime user posted image user posted image user posted image

Nika, a vi ste tud na AB...bozcki...user posted image user posted image
Benika, bogi malcek...upam, da se bo pozdravil in da bodo lahko kaj iz te javne banke  izvornih celic pomagali user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa vceraj pogledala Benjamina Buttna (v 3 gre rado - sem 2x zaspala) in sem se na koncu 10 min tko drla....user posted image user posted image user posted image Mi rece pol Samo - a je umrl na koncu (ko sem se ze pomirila), jst pa v  jok in jaaaaa in smrc, smrc...oh, groza ti hormoni user posted image user posted image

Aja se to vam moram povedat - ne vem, ce se spomnete, ampak men je takrat G po Rubnovem rojstvu rekel, da imam izredno stanjsano maternico. V materinski imam to tudi napisano, samo mi nazadnje ni mogu pogledat, ker sem mela prevec prazen mehur. Tle mi je pa na UZ pogledala, ko je vidla opombo  in jo je skor kap...je kr utihnila... NA UZ je tko zgledalo, kot da jo na enmu delu sploh nimam oz. da je tolk stanjsana. Potem ko je pokazala na tist del, kjer je normalna debelina, se je vidla razlika (recimo kot da bi potegnil crto z debelim markerjem in potem s svincnikom na minice). Samota je cist zvil, se bolj, ker se mu je zdelo, da se je pol zacel ful zapletat in ni hotla nic vec povedat...Ampak ni mogu bit tih in jo je se vprasal, ce bi mogla zdej bolj pocivat in je rekla, da ona ne bi nesla niti 3 l mleka, ker je to ze pretezko...zdej si pa predstavljite, kako mam doma...za vsako stvar me napi.zdi, nic ne smem...po drugi strani, pa ce rabim kaj, kar res ne morem, me pa ze tko gleda, kot da si zmisljujem...joj, samo se tega se mi je manjklao...user posted image Sej vem, da ga ful skrbi zame, ker je v avtu celo pot samo o tem govoril in razglabljal...user posted image user posted image user posted image

Zdej moram pa it, preden maladva dnevno razturita user posted image Se beremo kasneje

Aja, spelka, srecno danes na nuhalni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 8:21:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.