|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice iz MB in okolice
3.4.2009 15:22:02   
vanilla
Huh, ebetka, ravno razmišljam, kako naj te potolažim..... Najprej: ali obstaja možnost, da si recimo zanosila kasneje kot se je sprva mislilo? S tem mislim na to, da se mogoče zaradi tega zdaj tedni glede dojenčkove teže ne ujemajo?

Glede teže: mogoče je pač samo bolj droben dojenček, kar je za punčke velikokrat značilno. Moja sodelavka je rodila malce več kot en mesec pred PDP in je njena dojenčica imela 2200 gramov. So tudi rekli v P, da je to dosti premalo, ampak kljub temu ni bil razlog za paniko in je bilo vse v redu. Saj tudi medicina je tako napredna, da zna komot poskrbeti za take dojenčke. Kaj pa tam, ko se rodijo dvojčki ali trojčki in eden tehta recimo samo 1000 gramov ali kaj takega. Pač, potreben je inkubator, ampak se vse lepo izide!
Pa dokler boš rodila, se bo še lepo poredila. Ti je kaj meril pretoke? To je tut na UZ ponavadi, da vidi, če skozi popkovnico poteka oz. se pretaka dovolj hrane oz. krvi (nekaj takega).

Verjamem, da te skrbi, pa še to otrdevanje trebuha imaš... Si to omenila? Joj, da vsaj ni bil tako blesav zdravnik. Probaj potem drug teden na pregledih povprašati, kaj pomeni vse to in če je zato kaj narobe, ker pač rezultati niso čisto v okviru povprečja. Naj ti tvoja G razloži. Če pa hočeš bit bolj mirna, pa jo lahko že prej po telefonu pokličeš, da ti kaj pojasni.

Mislim, da so punce na forumih tudi že govorile, da imajo manj plodovnice in da naj bi potem počivanje pomagalo. Sicer te bodo pa itak spremljali zdaj na pregledih in se bo videlo kako in kaj. Četudi bi morala it rodit, je mala vseeno dovolj velika (kljub temu, da je bolj lahek perešček) in bi blo vse v redu. Sem prepričana! Ti samo glavo pokonci in se ne sekiraj preveč. Če pa bi te vseeno preveč žrlo, pa le pokliči G.

Na kavico lahko gremo že kar v ponedeljek.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   RE: majčice iz MB in okolice
3.4.2009 15:23:00   
majska pikica
Ebetka glavo pokoncu in brez slabe volje to ti ne bo koristlo.Daj mi samo javi če je bil dr.Čuič tak bolj star z očali pa močnejše postave.Ker če je bil ta potem si naletela na popolnega ...... Kar se tiče teže je to nekje pač približek teže ki jo računajo poglej meni vedno pravijo da je pretežak in da bom prej rodila če pa malo po forumu pogledaš boš ugotovila da se včasih za več kot 500g zmotijo tudi do 900g so že primeri.Punca ne obremenjuj se z tem ti veš da bo vse ok in da ti en tak majmun pokvari vikend .
Javi če je bil ta dr Čuič saj imaš na izvidu napisano kdo je delal UZ.
Jaz trdim da se ne smeš sekirat ker to enostavno ne koristi ne tebi in še majn tvoji sončici zato glavo pokoncu in piši kaj mogočaj pa nam le uspe te potolažit boš videla da bo vse vredu in super.
Javi se še kaj danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   RE: majčice iz MB in okolice
3.4.2009 15:37:55   
ebetka
O punce, hvala za tolažbo... sem zdaj malo po netu pogledala...premajhen trebušček pomeni, da se otrok ali ne redi dovolj hitro - če bo naslednji teden večji, ni panike, ali pa da je pač bolj suhcena deklica, ker mere pa ima vredu. Pretoki plodovnice je rekel, da so vredu.
Sej bom videla...v sredo imam svojo g tako da mi bo ona povedala kako in kaj dalje.  Glavno je, da se mala naprej razvija in bo na naslednjem uz večja in težja (držimo pesti).
Pikica, bil je dr. Janko, ne ta ko praviš ti, ampak verjetno ne dosti boljši...
Sej vem, da se rojevajo še lažji otroci in da je potem vse ok, smo me pa vseeno pošteno skrbi. Pa upajmo, da bodo drug teden boljši rezultati.

Bom pa zdaj definitivno več počivala (sej že zdaj sem bila bolj med lenimi user posted image ), se je vseeno treba pazit.

Tako da pišite še kaj, predvsem pa lep topel vikend vam želim.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   RE: majčice iz MB in okolice
3.4.2009 16:19:57   
vanilla
Tako se govori, ebetka user posted image ! Glavo pokonci! Te bomo že me tukaj pomagale spravljat v večji optimizem. Ja, punca je bolj med suhcenimi, pa se bo že poredila, boš vidla.

Midva z mojim pa greva zdaj kar po opravkih, pa naju verjetno do poznega večera ne bo domov, tako da se slišimo oz. z moje strani pišemo jutri....
Čimlepše preživite tale petek!

Papa

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
   RE: majčice iz MB in okolice
3.4.2009 19:39:07   
Maj_taj
ebtka, tudi jaz mislim podobno kot ostale. Ta predvidevanja kako velik je in bo otrok so čista bedarija oz. niso natančni podatki, ker ful nihajo navzgor ali navzdol. Sploh pa ima veliko vlogo konstrukcija, dednost... Zdaj si itak že čisto na koncu, malo še pa bo user posted image ob tebi. Ti samo lepo počivaj in dosti jej. user posted image

Jaz pa mislim da niti nimam več nobenega UZ-ja. Zadnjega sem mela pred približno enim. Drug teden mam pa prvi ctg. Ne vem če zraven sodi tudi uz al kak to gre. Torej do poroda sploh ne bom več seznanjena s tem kako velik je že moj user posted image .

Glede kavice ..sem čisto nova članica, tak da se vam bom prilagodila. Upam edino, da mi bo termin ustrezal. LP

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   RE: majčice iz MB in okolice
3.4.2009 21:37:43   
majska pikica
Oi punce

Ebetka lepo da si tak pozitivna in videla boš da je res tako.V večini primerov pa samo ugibajo o teži in vedeti moraš da je tudi odvisno kako bebika leži.
Glej tako lajično ti bom povedla če ti stegneš nogo je obseg tvojega stegna manjši če pa nogo pokrčiš bo stegno močnejše. Naredi poiskus pri sebi. No in na to bebelino računajo težo.Npr. če imaš ti obseg stegna 10 cm in to pomnožiš z 2 je 20  če pa boš pomnožila tisto mero ko imaš skrčeno nogo pa bo to več.Upam da me razumeš.Tako nekako računajo težo naših bebik.
Glede trebuščka je pa enako če si nareta v klobčič je obseg večji če pa se boš iztegnila se s tem tudi trebuh zoža to pa ne pomeni da imaš premali obseg se je pač obseg v trenutnem stanju zmanjšal s tem pa se je raztegnil in je velik v dolžino.
Tako nekako si jaz vse skupaj razlagam in logično pogledano nisem daleč od resnice kaj praviš.Poizkus še vedno lahko narediš pri sebi ti bo vsaj v tolažbo.
Maj taj tudi ti povej kdaj ti odgovarja da se dobimo na kavici saj sploh ni pomembno če si nova pomembno je da vse uskladimo urnik tako da se lahko srečamo.Aja nisem zasledila če si nam povedla kaj pričakuješ ali je skrivnost.
No upam da ste drugač vredu sedaj grem pa počasi pod tuš.
Lepo se imejte se pišemo

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   RE: majčice iz MB in okolice
4.4.2009 10:14:49   
vanilla
Lepo sončno dobro jutro!

Kako ste kaj spale? Jaz moram priznat, da zdej že par noči dobro spim, se skoraj ne zbudim in nimam več takih težav z obračanjem iz enega boka na drugi. Hm, mogoče sem se pa že navadila na te bolečine, pa se mi zato zdi, da je kao boljše user posted image .
Včeraj sma končno dobila omaro in komodo pri Rutarju, tak da bo moj možek to danes lepo sestavil in bom lahko notri zložila vse tiste oprane cotike za tamalo. No, potem bo pa res vse pripravljeno in grem lahko rodit, hehe.

Ebetka, kako se počutiš? Kako trebušček? Še kaj otrdeva?
Pa ostale? Pikica, Maj_taj, Poloma? Sej pravim, na kavico lahko gremo že v ponedeljek, jaz sem za.

Aja, ebetka, mogoče se je pa tamala vrgla tudi po tebi: ti si tudi visoka in šlank - kot manekenka user posted image . Vidiš, bo taka kot mamica user posted image .

Joj, tak lep sonček je zunaj... Popoldan greva v MB, sva zmenjena na dveh kavicah. Komaj čakam. Po eni strani pa me skos mori, da me še ta porod čaka in bi najrajši vidla že, da se končno začne, ker se mi zdi, da bolj, ko se bo PDP približeval, bolj mi bodo živčki delali.

Nič, zdaj pa grem strešno okno spucat, ker se je nek klinčev ptič tak vsral, da je 5cm premera od tistega dreka po celi šajbi user posted image user posted image .
Za kosilo bom pa danes naredla kar špinačo in pire krompir, pa vsakmu pečen jajc zraven. Pa bo!

Lepo uživajte na sončku, se pišemo!

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   RE: majčice iz MB in okolice
4.4.2009 10:26:50   
ebetka
Dobro jutro !!

Tudi jaz sem danes odločno spala - po enem tednu.Od 10 zvečer in danes do 9h. Fajn.
Kako je lepo vreme, ravno prav za soboto. In baje bo cel teden tako.
Vanilla zdaj že imaš vse, kar zadeva pohištva? Fajn, jaz tudi. Edino posteljico bo treba še sestaviti. Pa en predal čakava iz Rutarja, ki sva ga reklamirala, ker se je pri sestavljanju zlomil user posted image . Drugače smo pa več ali manj pripravljeni, edino naša nagajivka se mra še porediti.

Pikica, to kar si napisala za mere je pa tudi re...odvisno je tud od lege otroka in od vsega ostalega. Tudi jaz sem bila celo otroštvo predsuh otrok, še pred porodom sem imela 178 cm in 54 kg. Očitno se je naša pupa res po meni vrgla. Ampak mora pa še vseeno malo pridoboto na teži. Upam, da me ne bo moja g na pregledu v sredo še dodatno prestrašila, da so izvidi uz res tako slabi.

No, grem jaz, greva z dragim v trgovino in k mojim na obisk.

Lepo se imejte! Pa uživajte na sončku.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 333
   RE: majčice iz MB in okolice
4.4.2009 20:57:02   
vanilla
Dober večer bejbe...

Evo, prišla sva domov iz MB....Sma kofetkala najprej z enimi znanci, pa potem še z dvemi kolegi na Lentu.. Kako čudovito vreme je bilo, kak lepo je blo sedet na kavici ob Dravi in uživaaatiiii.... Pa koliko nosečk sem vidla user posted image . In vse so ble nekako proti koncu, tako kot me...

Moj dragi pa še zdej sestavlja komodo, ker je prej ni utegnil dokončati. Jutri pa pričakujeva obiske: njegove starše, moje starše, njegove stare starše ter brata s punco... Hm, bo kar treba nahraniti vse te ljudi, a meni se prav nič ne da user posted image . Sva jih kao povabila zard mojga rojstnega dne, ki bo sicer šele čez teden, ampak naslednji vikend je že velika noč in bomo vsi počeli kaj drugega.

Trebuh se zadnje čase presenetljivo dobro obnaša. Ne vem kaj je to, bolj ko grem proti koncu, lažje ga prenašam user posted image ? Ma sej pravim, mogoče sem že navajena, hehe.

Kako ste kaj ve preživele dan? Upam, da lepo, saj je bilo res polno optimizma v zraku ob takem lepem vremenu....


(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 334
   RE: majčice iz MB in okolice
4.4.2009 21:01:11   
Poloma
Jao meni...se opravičujem ker se tak dolgo nisem javla, ampak je skos bla neka laufarija ali delo da nisem utegnila nič napisat :( Sem vas pa pridno prebirala, tak na tekočem pa sem :)))

Ebetka tudi jaz mislim, da je najboljše da misliš pozitivno in bojo vse težave naenkrat izgledale veliko manjše :) Moje dete recimo pa je nesorazmerno veliko (33 teden, pa ma 2400g) in je spet drugi ekstrem in s tem bojazen na sladkorno (mam v pon laufarijo po preiskavah), na zapleten porod,...

Ampak to so naša bitjeca, majhna ali velika - jaz sem prepričana da bo vse ok in da bomo čez dobra 2 meseca že veselo skupaj vozičkale :)))

Maj_taj dobrodošla med nami...upam da se nam pridružiš na kavici naslednjič da vidiš kaka razgibana družba smo :)) Nam nikoli ne zmanjka materiala (jaz seveda vodim, ampak se navadiš, ne punci? :)))) No majska pikica pa tebe tudi seveda vabimo :))

Mi je pa dragi naredil že previjalno, sestavil posteljico, dobila sem že "novo rundo" oblekic (zdaj je na vrsti še samo pranje in likanje), pa jogi je prišel iz Recinka,...skratka se zadeve kr intenzivno odvijajo :))

No pa izpit sem naredla - se morem pohvalit user posted image

Tak - zdaj pa grem malo pred TV; ful so mi noge začele otekat in mi prav paše v luft jih dat :)

Papa, Polona


P.S.: Za kafe sem pa itak vedno...nimam za ta teden nobenih posebnih planov, tak da z predlogi na plano :))




(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   RE: majčice iz MB in okolice
5.4.2009 16:05:45   
majska pikica
Juhu sonček je


Kako ste mene to vreme kar lepo razvaja se mi zdi da se počutim kot prerojena.
Poloma čestitke ob izpitu sedaj pa mislim da je čas da se malo razvajaš in večkrat kaj napišeš.
Vanilla upam da lepo praznuješ danes in da ne pretiravaš z kuhanjem in streženjem daj raje malo uživaj na sončku.
Ebetka kako si pa ti kaj danes sonček te je sigurno spravil v dobro voljo.
Maj_taj tudi ti lepo uživaj in izkoristi lepo vreme.
Tako punce sedaj grem nazaj v gugalnik in se predajat sončku.
Se pišemo
PAPA

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 336
   RE: majčice iz MB in okolice
5.4.2009 20:17:33   
vanilla
Ojla mačkice....

Evo, pa smo odrajdali goste... Ma, sva se z možekom kar nadelala... Kuhanje, streženje... Ampak je moj dragi res tako zlat, da res vsako gospodinjsko delo opravi in mi je res lažje. Ne vem, kaj bi brez njega user posted image .

Poloma, ČESTITKE za izpit!!! To pa je res prekrasno preden pride beba user posted image !!

Pikica, verjamem, da si uživala na sončku. Jaz se tudi počutim kot prerojena ob takih dneh. Danes se resnično počutim čudovito. Pa še ena znanka je poslala sms, da je zjutraj rodila 53 cm in 4010 gramov težko pupo. Oreng baba user posted image .

Ebetka, Maj_taj, kako sta preživeli dan? Upam, da se počutita dobro...

Dajmo babe dorečt za tole kavico ta teden... Ta teden res moramo, NUJNO!!! Komaj vas čakam, da se dobimo in vidimo.... Zdaj za jutri se je prepozno dogovarjat, tako da dajmo za naslednje dni.
Torej jaz lahko v sredo, četrtek ali petek. Dajmo se zmenit.

Zdaj pa počasi pod tuš, pa potem pred TV... Trenutno pa gledam As' ti tut not padu.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 337
   RE: majčice iz MB in okolice
5.4.2009 20:40:36   
Maj_taj
Pa je že skoraj konec vikenda. user posted image Ker sem imela naporen teden, sem si privoščila malo oddiha in sprehode na sončku. No, danes sem edino mela čistilno akcijo doma.. pospravljanje in podobno. :)

Drugače pa me spet čaka bolj kot ne naporen teden, ker še kar delam. Ja ne, ne morem si pomagat oz. ne vem od kod še jemljem energijo. Sem se kr navadla na trebušček. Sem misla da bo to bolj naporno... glede na to kaj sem vse slišala od enih:))) Edin napor mi je teža ki pritiska na kosti, pa še to ni neke sile. Se mi zdi da me vsak dan dugače boli.

Upam se vidimo ta teden, da kako rečemo še v živo. :)) Jaz sem sicer do srede kar zadedena, ker mam vsaki dan neko obveznost. Potem pa močno upam, da se bo stvar umirila... pol pa že lahko grem počasi rodit. user posted image


(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 9:25:35   
ebetka
Dobro jutro,

Kako fajn dan je bil včeraj... sva bla cel dan pri mojih in seveda cel dan zunaj na sončku pred hišo - smo imeli otrvoritveni piknik letošnje sezoe. Takooo sem se najedla meseka iz žara, da sem še zvečer komaj dihala user posted image . Upam, da je tud naša pupika kaj vstran dobila in da bo še pridno rasla.

Poloma - zakon, sem si kar mislila, da ti bo uspelo. Super user posted image user posted image user posted image .

Vanilla, pikica in maj taj - vidim, da ste tudi ve uživale in si napolnile baterije. Maj taj, ti pa si še kar pridna - sej fajn, če te nekaj ne ovira preveč, zkaj pa ne. Jaz bi tud bla bolj aktivna zadnje čase, če bi lahko, pa zdaj ne upam nič preveč migat in delat, dokler mi ta teden ne povejo kako bebica napreduje in kako je s plodovnico. Ker trebuh tud mene prav nič ne ovira.

Za kavico imam čas jaz jutri in v četrtek (če bo seveda vse vredu po pregledu, UPAM) - vidim, da smo vse bolj nagnjene k četrtku. Javita še vidve pikica in poloma.

Uživajte in se še pišemo.

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 339
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 10:06:42   
vanilla
Lepo pomladno dobro jutro...

Joj, kako obožujem pomlad.... Ebetka, jaz sem se tudi včeraj dobesedno nažrla roštiljčka user posted image . To bodo poštene kalorije za tvojo pupo. Pa saj ti pravim, nič se ne sekiraj zard njene teže. Saj velika je pa normalno in tudi pretoki skozi popkovnico so ok.. tak da... Vseeno pa upam, da bo zdaj pregled ok user posted image .

O, Maj_taj, a ti pa še delaš? Pridna! Sicer tudi meni trebušček fizično ni v napoto, ker ni tako velik, pa tudi špeha nisem nič pridobila. Ampak tako kot ti praviš - vse skupaj pritiska na kosti tam spodaj in predvsem ponoči je to ful mučno. Pa doma, če se vsedem ali uležem za nekaj časa, potem komaj vstanem... Tak da če hočem bit pridna in delovna čez dan, potem si ne smem dovolit, da mi rit pade na sedežno user posted image .

Kavica: Če gledam zdaj ta prve uskladitve: z ebetko imava torej možnost v četrtek. Maj_taj, Pikica, Poloma? Moramo se res čimpre dobit, da ne začnemo počasi romati že v porodnišnice, hehe.... Bomo potem Polomo zaposlile, da bo obveščala o porodih, ker ima ona rok 20-ega, hihi user posted image .

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 10:22:16   
ebetka
Ja, dobro bi si blo izmenjat tel. številke - če se dobimo ta teden, potem si jih lahko damo takrat, če ne pa res najboljše, da si jih pošljemo na zs. Ker imam občutek, da se bo kmalu začelo...user posted image .

No, upam, da se nam uspe še vsaj enkrat na kavici dobit, ker je bilo prejšnjič ful fajn in se že veselim, da se spet vidimouser posted image .

Kako kaj vaši dojenčki migajo? Moja je bila včeraj cel dan pridno aktivna in danes se tud že lepo preteguje in steguje nogice pa rito ven tišči nad popkom. Pa včasih tak smešno na hitro stegne nogice oz. brcne, da se mi kar trebuh strese.

Joj kak bi šla na en sprehod v tem lepem vremenu.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 341
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 11:12:51   
vanilla
Ja, meni je blo tut super na kavici, ker smo res vse na istem in se je fajn pogovarjat o stvareh, ki nas vse skupaj zanimajo.

Moja glih ni neka huda migetavka.... Se pač preteguje, steguje nogice, rokice... Potem se izbočijo bunke okrog popka, pa tudi pod rebro, pa nekam desno sili v moj hrbet... user posted image . Ampak to tako po "obdobjih"... Nekaj ur je recimo čisto pri miru, verjetno spi, potem pa ima nekaj minut za razgibavanje. Na splošno opažam, da je bolj miren dojenček. Zvečer ima ponavadi migetalne vaje, včasih mi tudi trebuh strese... No, bomo vidli, kakšna bo, ko se bo rodila - če bo tudi tako lena, hehe.
Če gledam njen ritem, je vedno tako, da je par ur mirna, če jo malo dregnem, potem se pretegne.... Drugače pa kar mirna, potem se pa menda zbudi in začne malo migat nekaj časa. Pa kolca še vedno ogromno.

Jaz pa moram tla pomit od včerajšnjih obiskov, pa končno cotike za tamalo zložit v omaro, ki sva jo v petek in soboto sestavljala od Rutarja.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 13:44:04   
ebetka
Jaz si bom pa zdaj po kosilu malo sončka privoščla - si bom dala stol lepo ven na balkon (nimva še poletnih stvari zunaj - stolov in mizice) pa grem malo uživat. Zdaj bo ravno počasi sonček sem prikukal, smo skriti za enim večjim blokom in ga imamo najprej zjutraj in potem spet popoldne. Tak da si grem malo baterije polnit.
Vanilla, moja pupa tud kolca še vedno nenormalno, včasih po trikrat na dan user posted image . To mi je tak smešno.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 343
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 15:22:11   
vanilla
Evo, jaz sem tudi kosilo pojedla ravnokar. Nisem rabila veliko pripravljat, ker je še od včeraj ostalo. Nekak mi je dolgčas danes, pogrešam neko družbo user posted image . Hehe, sej jo bom mela že čez en mesec, če ne še prej user posted image .

V petek mam posvet o ultivi. Tak da bom tiste dokumente podpisala in jih potem mela s sabo, ko bom šla rodit. Čeprav nekak ne upam preveč na njo, ker bogve, kak bo vse skupaj pri porodu dejansko potekalo. Za ultivo moraš bit 3 al 4 centi odprta (kar pa lahk traaaaaaja, da pride do te meje), pa še babice v Ptujski P jo nerade dajejo... Tak da glih ponujale se ne bodo, kvečjemu bodo še slabo voljo pokazale, če bom čveknila, da bi jo mela user posted image . Jaz pa slabe volje tam ne bi rada doživljala... No ja, bo že.

Prej sem še ene ropotuljice oprala, ko sm jih dobila od ene znanke. Nič se mi ne da, na sonce grem malo sedet...

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 18:16:59   
Maj_taj
Upam da uživate kje na sončku. Jaz si bom verjetno tudi vzela malo časa in šla na sprehod z mojim user posted image . Joj, danes pa celo noč nisem mogla spat, ne vem kaj je to blo. Mogoče se kažejo začetki polne lune. user posted image Vse me je bolelo, moj dojenček pa je bil celo bolj aktiven kot podnevi, al pa se mi je zdelo, ker nisem mogla spat. Zato pa sem že celo dan tečna, ker se nisem mogla naspat. :))

V četerek bi mi odgovarjalo za kavico, ampak komaj popoldan, ker prej delam. Saj bom verjetno še samo ta teden, potem pa od doma, bom bolj komot.
Se tipkamo, pa pa


(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 345
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 18:18:41   
Maj_taj
Upam da uživate kje na sončku. Jaz si bom verjetno tudi vzela malo časa in šla na sprehod z mojim user posted image . Joj, danes pa celo noč nisem mogla spat, ne vem kaj je to blo. Mogoče se kažejo začetki polne lune. user posted image Vse me je bolelo, moj dojenček pa je bil celo bolj aktiven kot podnevi, al pa se mi je zdelo, ker nisem mogla spat. Zato pa sem že celo dan tečna, ker se nisem mogla naspat. :))

V četerek bi mi odgovarjalo za kavico, ampak komaj popoldan, ker prej delam. Saj bom verjetno še samo ta teden, potem pa od doma, bom bolj komot.
Se tipkamo, pa pa

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 18:39:20   
Poloma
Evo, sem obljubla, da bom bolj redna (kar se javljanja tiče :)))

Torej - meni v četrtek odgovarja :) Dopoldan ali popoldan :) Tak da čakam da se dogovrite pa pridem :)

Papa

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 347
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 18:40:40   
Poloma
Evo, sem obljubila, da se bom pogosteje javljala... :)))

Vbistvu sem en post že spisala, pa mi je neki error javlo :(

Torej...jaz mam v četrtek čas - dopoldan in popoldan. Tako da ve samo povejte kdaj in pridem :)))

Papa

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 348
   RE: majčice iz MB in okolice
6.4.2009 18:45:48   
Poloma
No evo zaj pa oba posta naenkrat...eeeh :))

Pardon user posted image

Zaj pa me mate dovolj za danes ne?

Papa

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 349
   RE: majčice iz MB in okolice
7.4.2009 10:07:41   
ebetka
Dobro jutro,

kako ste kaj...jaz sem ful slabo spala danes, me je želodec tako bolel da nisem vedela kaj naj, potem ko je pa nehalo pa še kako urco nisem mogla zatisnit očesa pa še dojenčica je razgrajala po svoje. Pa nič novega, malo se moram pripravit na neprespane noči, ne user posted image .

Zunaj je pa lepo in toplo kot da smo že v polovici maja. Sej ne da mam kaj proti smo da ga nebo potem kaj sračkalo z dežjem, ko bo čas za vozičkanje.

Poloma, kako si zrihtala na preiskavah (sej si rekla, da jih imaš v pon, ne)?




(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Delovno mesto
sladkorcek

Ali ste se po končani porodniški v službo vrnile na isto delovno mesto?

Da. (58%)

Ne. (12%)

Zamenjala sem službo. (8%)

Sem ostala brez službe. (7%)

Sem brez službe. (15%)


Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!