vanilla
|
Ojla! Evo, sm bla pri zobozdravniku. Že nisem bla fuuuul dolgo, pa sem zdej končno šla. No, mi je popravla en mali karies, pa še za 17.4. me je naročila, ker je našla še enega . Sem se pohecala, da upam, da se res 17-ega vidimo, ker to bodo že "nevarni" tedni za rodit, hehe.... Maj_taj, super, da si se nam pridružila. Daj, povej kaj o sebi, kdaj imaš rok, od kje si? Kolikor vidim po tvojem tickerju imaš rok 1. al pa 2. maja? Ne znam prav računat, hehe...... Ker če maš res takrat rok, potem smo kar 4 na kupu z istimi roki . Me le zanima, katera bo naredila otvoritev . Pikica, ti se kar brez problema spusti v debate, ker tudi me rade čvekamo, kot vidiš . In meni moj itak vedno reče, da bi morala bit psiholog al neki, ker vedno udarim kake psiho/čustvene/globoke teme, hehe. Pač, taka sem, rada se pogovarjam itd. Pa še tvoje izkušnje so nam v veliko tolažbo . Aja, glede imena: SAMO. Ime mi je všečno, le da moram priznati, da imaš imena za prva dva fanta (Marsel in Rene) ČUDOVITA!! Taka s francoskim pridihom, hehe. In prav probam razmišljat, kaj bi še lahko pasalo zraven. Za kaka bolj moderna (in pogosta imena) so mi všeč: Gal, Tian, Mark. Med bolj "evergreen" imeni pa recimo David. Ne vem, ne spomnim se več, hehe. Ebetka, joj, midve sva čist iste... obe lene kot gnoj in čist zakrnele . Mogoče smo zato take, ker nimamo otročkov od prej, katerim bi se morale vsakodnevno posvečat... Zato pa lahko lenuharimo cele dneve, hehe. "Sindrom gnezdenja" smo že potešile, pospravljeno in zglancano je tudi več al manj ves čas... tako da.... Rit samo poknemo na sedežno in to je to. Jaz niti po sprehodih ne morem več hodit, ker me fuuul kosti bolijo, pa trebuh mi potem nekam naprej vleče. Aja, kavica... Ja, dajmo ja!! Jaz mam 7.4. tudi pregled - ampak nekje ob 11:30. Pa še tisti dan je moj rojstni dan in popoldan pričakujem obiske. Tako da ta dan ne bom mogla. Probajmo se nekak uskladit. Upam, da nam rata. Pikica, a tebe lahko tvoj pripelje tudi kateri drugi dan do MB? Midve z Ebetko mislim da nimava težav z avtom. Poloma pa tudi ne.... Maj_taj, se nam pridružiš? Nič, grem pred hišo stopnice spucat... sej so samo tri, so pa tako popacane od tacanja od psa. Nimava še asfalta, ker ga bodo zdaj spomladi oz. poleti delali, mava samo navožen pesek, pa se vse nosi okrog. Pa še pomivalca moram prej spraznit - uh, kakšen projekt zame, ki me lenitis daje .
|