vanilla
|
Ojla babike... Evo, tudi naju iz Madžarske. Sva kupla ciprese, ki so res za pol ceneje kot pri nas. Zdaj pa moram it eno pecivo spečt, da bo jutri za obiske. Poloma, super, da ti je blo fajn v LJ. Ebetka, no, tebi je blo tudi super v Ikei in verjamem, da za drugam nisi več kot za kavč, hihi . Pikica, tvojemu postu sem se pa prav nasmejala. Ko praviš, da se spravljaš iz avta kot medved in toliko da se ne skotališ....Hehe, pri meni je isto. Sva danes z mojim morala ene parkrat not in ven iz avta in on samo hopne iz avta in zapre vrata za sabo in že hoče zaklenit, medtem pa se jaz komaj kotalim ven: najprej desna noga, pa potem leva, pa potem trebuh dvignit in potem vstanem in stojim nekaj sekund, da se "vse vsede na svoje mesto", hehe . Pa še te boleče kosti..... Hujš kot kaka stara mamika. Pa temu sem se tut nasmejala, ko si napisala, da bi morala met kakšno majčko PAZI GRIZEM . Meni je od mojega stara mama celo enkrat svojo glavo dala na trebuh, češ, da bo kaj slišala, hehe.... Tisto je blo pa res višek . Ampak ji ni za zamerit, saj je že čez 80 let stara. Ja, glede tega zbujanja dojenčka... Uh, to se absolutno strinjam, da je pod nobenim pogojem ne mislim zbujat, če bo pančala, bo že sama povedala, ko bo lačna. Edino, če bi bla tak ultra zaspanček, da bi potem kar zgubljala na teži. No, saj to bi pa itak opazila. Ampak dvomim, da bo toliko spala, ker je takih dojenčkov verjetno zelooo malo . Verjetno bo še preveč pokonci in zahtevna. Ti, Pikica, imaš že toliko izkušenj, imaš celo dva otročka že doma... Ti še najboljše veš, kako je s tem in kako "handlat" z njimi. Me, ki bomo pa prvič mamice pa hočemo bit zdej čimbolj teoretično naštudirane, da bomo ja vse vedle . Saj potem, ko bomo dojenčke prinesle domov, bomo pa od tega znanja uporabile tisto, kar bo pač uporabno za nas in našega otroka. Joj, komaj čakam, da se spet dobimo na kavici, tokrat tudi s tabo, Pikica!! Nič, pridne bodite in lep preostanek večera!
|