|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majčice iz MB in okolico
6.12.2008 17:42:07   
Anonimen
Hajli je kaj MB user posted image  ki imate rok v mesecu ljubezni....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majčice iz MB in okolico
12.12.2008 13:15:19   
ebetka
jaz sem, rok imam 1.5.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: majčice iz MB in okolico
12.12.2008 13:55:54   
vanilla
hm, a bi pr temle  "majčice iz MB in okolice" prišel v poštev tudi Ptuj user posted image ?
Namreč, jaz sem iz Ptuja in mam rok 2.5.2009.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: majčice iz MB in okolico
15.12.2008 10:04:27   
ebetka
pozdravljena,

po moje tudi Ptuj pride v poštev, sej je tako blizu da je skoraj okolica Maribora user posted image


(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: majčice iz MB in okolico
19.12.2008 10:21:19   
Anonimen
seveda tudi ptujčanke saj smo si res blizu prav lepo je začet na novih straneh.Ko pa ste že tukaj pa vam sporočam da imam PDP 16.05 nekje na sredini

(odgovor članu ebetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: majčice iz MB in okolico
27.12.2008 18:34:31   
vanilla
Ojla punce...
Kako kaj preživljate praznike? Meni takooo paše bit fraj... Ampak kar naprej nekaj jemo, pa na obiske hodimo.... Kako se kaj počutite?
Moja tamala veselo brca cele dneve in včasih jo čutim v kakem predelu, ko ni ravno prijetno - očitno se nasloni oz. brcne v neko prepono oz. organ, da me kar rahlo zaboli user posted image .
Drugač se počutim v redu, le da imam še vedno slabosti po kakšni bolj sladki hrani ali pa po gazirani pijači.
Aja, pa včasih kak dan me prav trebuh boli, kot da bi čutila, kako se maternica razteza. Včeraj zjutraj me je prav bolelo in ko sem vstala, sem morala it še kar nazaj ležat, ker niti stat prav nisem mogla. Cel dan me je potem čudno bolelo vse... Potem zvečer in dans pa je blo boljš, kot da nič ni. Verjetno je res raztezanje.
A boste kaj hodile na telovadbo za nosečke al pa kaj? Jaz bi zelo rada, samo ne vem kam, ker nič ne poznam... Pa še priseljena Ptujčanka sem, tako da še manj vem, kje je kaj dobro... Mi je pa vseeno, če bi hodila na Ptuj ali v MB...
Pridne bodite....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: majčice iz MB in okolico
27.12.2008 22:45:46   
majska pikica
Ojla vse user posted image  iz MB in Ptuja in okoliceuser posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem ponosna user posted image  rok imam 16.5.09 juhu se že ful veselim.Kako preživljate praznike men so vsi enaki saj sem že dober mesec doma na bolniški in tako bo še v naprej. Upam da vas bo čim več tu na forumu da si bomo dopisovale. Pa lepo user posted image  in čim manj težav.(želodčnih zaradi preveč hraneuser posted image user posted image user posted image )
p.s VANILLIJA a tebi so že povedli kaj boš imela? Tudi jaz komaj čakam da izvem.Pa lepe praznike vsem veselimuser posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: majčice iz MB in okolico
27.12.2008 22:53:56   
majska pikica
 
 
 
 
SEZNAM NOSEČK        PDP
                                  
 
Ebetka    user posted image                 01.05.2009
 
Vanillia    user posted image                 02.05.2009
 
Majska p user posted image                 16.05.2009
 
 
 
OJLA anonimna razkrij se da te damo na seznam nosečk. Saj v končni fazi si ti odprla novo temo user posted image user posted image user posted image  me ti veselo sledimo in mislim da smo vesele da se je ena spomnila da na novo odpre majčice.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: majčice iz MB in okolico
29.12.2008 12:48:59   
vanilla
O punce, prav vesela sem, da smo se združile vse majčice iz teh koncev user posted image user posted image .
Aja, jaz bom imela  user posted image  PUNČKO!!!  user posted image  user posted image
Fuuuuul sma bla oba z možekom vesela, saj sva si potihem želela, da bi bla... Zdej, 23.12. sem imela morfologijo in je še enkrat G potrdil, da je res punca..... Sicer pa četut bi bil fant, smo vseeno veseli, samo da je zdravo.

Kaj pa ostale? .... Ebetka? Se mi zdi, da sem nekje na forumu "majčice 2009", da maš ti tudi punčko......

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: majčice iz MB in okolico
30.12.2008 21:23:12   
majska pikica
oi

Vanillia res sem vesela da se vsaj ena oglaša.Mi je prav neumno hodit na Majčice 2009 saj moraš kar precej strani obrnit.Me pa zanima al se je anonimna navolila čakanja na odgovor.Daj povej če so tebi že na NS povedali da bo punčka.
Pa lepe praznike vsem na tem forumu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: majčice iz MB in okolico
3.1.2009 11:03:01   
ebetka
Pozdravljene čveke!

Sem fuuul vesela, da vas najdem tukaj gori vsaj nekaj majčic iz MB in okolice, ki ste aktivne...sem danes po dolgem času spet malo pogledala, če se sploh kaj dogaja še tukaj gor in ste me razveselile.

Ja Vanilla, mi bomo imeli punčko, čestitam tud tebi za tvojo.
Drugače pa so kar naporni tile prazniki, predvsem za želodec user posted image in po eni strani že prav čakam, da se vrenmo nazaj v ustaljen ritem, čeprav mi služba še prav nič ne diši.

Majska pikica - s kod si pa ti MB ali Ptuj... lepo da si se nam pridružila.

Upam, da bomo do maja veselo klepetale in si krajšale čas, dokler ne bomo polno zaposlene mamice z našimi user posted image v naročju.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: majčice iz MB in okolico
3.1.2009 11:04:23   
ebetka
Aja pa naj vam vsem zaželim res lepo in srečno leto 2009, ki bo za vse nas tukaj še prav posebno.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: majčice iz MB in okolico
4.1.2009 0:46:21   
majska pikica
Oi

lep začetek leta vam želim. Jaz sem vedno pozna in to zato ker ponavadi ne morem spat ha ha ha.
Ebetka nisem niti iz Ptuja niti iz Maribora sem pa med njima kot v senviču user posted image . No ja sem iz Lenarta bol točno iz Voličine.Pa upam da spadam lahko med vasuser posted image .
pa lep nočni pozdravček vsem

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: majčice iz MB in okolico
4.1.2009 16:24:15   
vanilla
SREČNO IN ZDRAVO TER PREDVSEM VELIIIIIKO UŽIVANJA V PREOSTANKU NOSEČNOSTI IN POTEM Z NOVIMI ČLANI NAŠIH DRUŽINIC user posted image user posted image user posted image .

Hehe, meni so letos vsi voščili v smislu omenjanja dojenčka, poroda itd itd user posted image . Eden mi je celo rekel, da mi želi, da bi čimbolje dihala in pritiskala, hihi.

Drugače pa.... Sem res vesela, da imamo me en svoj forum, kjer smo res združene samo majčice iz istih koncev user posted image .

majska pikica, seveda tudi Voličina spada "k nam" in smo te vesele.... Meni na NS niso povedala spola. To pa zato, ker moj G ne želi povedati, če ni res prepričan. In mi je takrat rekel, da ne boš povedal, ker tut sam ni siguren in noče nekaj ugibati oz. me zavajati. No, potem na naslednjem pregledu, nekje v 17. tednu pa mi je že za ziher napovedal punčko. Zdaj pred prazniki je to še enkrt potrdil. Naslednjič pa grem na pregled 26.1. Kako pa je pri tebi? Kdaj izveš spol? Kako se pa drugače kaj počutiš?

ebetka, jupi torej za najini punčki!! Kako se ti kaj počutiš? Glede na to, da imaš rok skoraj isto kot jaz - imaš že velik trebušček? Meni vse bolj rate, le da nosečniških hlač še ne nosim.... Nosim svoje z odpetim gumbom.


Jaz preneham delat 15. januarja in komaj čakam. Moram ves dopust pokoristit, na koncu bo pa še ostalo nekaj malega za bolniško, preden začnem s porodniško. Hm, moram si potem zdaj nekak krajšat čas do poroda.... Otroško sobico uredit, kupit vse potrebno itd. Hodila bi tut kam na telovadbo... Punce, ve boste kaj hodile?

Hja, zaenkrat smo aktivne samo me tri, anonimna je nekam poniknila... upam, da še pride. Do kdaj boste ve delale v službi?

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: majčice iz MB in okolico
5.1.2009 15:38:01   
ebetka
Pozdravljene!

Me veseli, da se debata nadaljuje. Moram povedat, da sem danes zjutraj po dveh urah prišla nazaj domov iz službe, ker me je ujel res grd prehlad (močen kašelj, boleče grlo,...) in sem trenutno na bolniški.

Majska pikica, tako kot je napisala vanilla, tudi ti z Lenartom spadaš knam, seveda.  Lepo si uredila naš mali seznamček user posted image . Vidim, da si zgoraj napisala, da si že dober mesec na bolniški, smem vprašati kako to?

Vanilla, glede trebuščka - večina ljudi mi pravi, da imam malega za to obdobje, vendar se meni prav nič ne zdi; posteljico imam bolj spredaj in je zelo ozek in "štrli" naprej user posted image . Nosečniške hlače pa nosim že več kot mesec, ker mi moje z odprtim gumbmom niso ustrezale - če sem stala so mi lezle dol, če pa sem sedela so me pa tiščale.

Jaz bom v službi tam nekje do konca marca, mogoče malo manj, ker imam začetek porodniške glede na pdp 1.4. in porabiti nameravam še 21 dni novega dopusta. Če bo vse ok seveda in ne bo treba na bolniško.
Kako to, da vanilla ti tako hitro prenehaš delat, to ja pa fajn a ne.

Ste že kaj kupovale stvari za sobico in za dojenčka? Niti ne vem, če vam je to prvi otrok... meni je in nisem sama še nič aktivna v šopingu, dobila sem pa nekaj stvari od fantove sestrične, v bistvu že kar dosti.

No, to bi bilo od mene zaenkrat...mi že glavo dol vleče, se res slabo počutim in grem kar ležat.

Lepo se imejte in čim manj težav vam želim.


(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: majčice iz MB in okolico
5.1.2009 22:22:32   
majska pikica
oi punce

Kot prvo hvala za dobrodošlico saj sprva nisem vedela če lahko sodim v vaš post.Tu v lenartu ne vem če je kaj dosti user posted image  zato sem pač se kar k vam priselila.No ja res sem že na bolniški od 19.11.08 in ni ravno vredi ker si dopoldan nimam kaj začet čez dan pa imam dva divjakeca doma ki ju moram porihtat.En je star 11 drugi bo pa 12.01 star 6 let.
Na bolniški pa sem zaradi niske posteljce in ker imam drugač samo stoječe delo po 14 ur  tak da so me spokali v bolniško potem pa so ugotovili da imam NSB in sedaj pridno jemljem 5x na dan inekcije inzulina.
Ni ravno prijetno ko se že na sploh bojim igel. No torej se vam rada pridružujem in upam da bo sedaj bolj aktivno tukaj gor.Sem skoraj ves čas nekje blizu furumov tako da moj že pravi da sem si računalnik prisvojila.
Torej sem ful vesela ko vidim da bosta obe imeli punčki.Tudi mi si jo želimo ampak še vedno ne vemo kaj bo.Mogočaj pa v sredo izvem ko imam pregled ali pa 16.01 ko imam morfologijo.
Upamo na pupo če pa bo fantek pa je tudi super sam da bo vse ok.
Mislim da sem se že malo razpisala no pa še to povem da tudi mi že počasi pripravljamo za user posted image   in se vsake cunjice ful razveselim samo sma pa z mojim proti nakupovanju prehitro.Upam le da naju ne bo kaj prehitelo.
O dajte še povedat kje boste rodile če ste se kaj odločale.         

Pa lep pozdrav sedaj sem začela nekaj šmrkat si grem skuhat čaj.PAPAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: majčice iz MB in okolico
5.1.2009 22:52:15   
tasa_m
hei punce..user posted image
želim vam lepo nosečnost..in čim manj nosečniških težav..


majska pikica.. ne v Lenartu pa ni nekaj dost nosečk. Je leto 2008 bilo bolj plodno in dost dojenčkov. Jaz sem tudi iz Lenarta ampak nisem majčica ampak marčevka..user posted image
Aha, sem ugotovila da imaš tudi nos.sladkorno. Jaz tudi user posted image ampak na srečo še ne rabim inzulina, samo sladkor v krvi si merim 7-krat na dan.. Ampak bomo že vzdražali ta 2 mesca in 10 dni..

Punce tak kot sem vam že napisala,..lepo bodite in čimlepšo nosečnost..user posted image

lp

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: majčice iz MB in okolico
6.1.2009 12:53:41   
vanilla
Ojla....
Ja, jaz neham delat tako zgodaj zato, ker se vozim iz Ptuja v LJ vsak dan v službo z avtom in je kar naporno... Zato bom zdej koristila 10 dni starga dopusta in 20 dni novega, potem pa še ene 27 dni bolniške pred porodniško.
Ja, to je moj prvi otroček, zato tut jaz še nekak nism začela "na kup devat". Bom pa res morala počas. Neki cotik sem dobila od ene znanke, sicer za fantka, tako da bom mogla malce razbrati, kaj bo prišlo pri meni v poštev. Sej v bistvu barve mi niso tuk pomembne, bolj tisto, da ne bom male revce oblekla glih v eno tako moško oblekco.
No, majska pikica, sej boš kmal zvedla spol. Sicer pa dejva tut midve, ebetka, vseen mal z rezervo jemljiva, če bo punca - lahk se tut zmotjo... Čeprav jaz nekak kr zaupam mojmu ginekologu, ker je znan po tem, da če ne bi bil prepričan, ne bi rekel.
Počas bom mogla že za vozičke gledat. Rada bi trikolesnika, lahkega za prenašat, za zlagat itd. Pa ne dragega.
Rodila bom verjetno kr na Ptuju, čeprav bi šla tut v Postojno (zarad prijaznosti, možnosti epiduralne itd.). Sicer pa zaenkrt še nisem tuk občutljiva na to, kje bi rodila, ker se mi zdi to še daleč. Pa tut vem, da bom že nekak preživela, če so vse druge - sej ženske rojevajo že taužnte let, pa bom jaz tudi user posted image .

Huh, majska pikica, kr ni fajn, da si morš injekcije dajat... Ampak sej ne bo dolgo, kmalu boš rodila in bo vse to za tabo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: majčice iz MB in okolico
6.1.2009 13:46:33   
ebetka
Oj,

Majska pikica, res ni fajn to zarad injekcij...ti prav nč ne zavidam. Sicer pa tak kot pravi vanilla - še malo pa bo vse za tabo.
Vanilla, jaz vem za punčko že za 100%, ker sem imela amniocentezo in tam vidijo kromosomsko sestavo, tako da si ne morejo več "premislit"user posted image .

Jaz pa mislim, da bom rodila kar v mb, čeprav me močno mika ptuj zaradi dobrih priporočil in ker so baje zelo skrbni in prijazni. Ampak ker imam v mb porodnišnici tudi svojo ginekologinjo in ker sem doma manj kot 1 km od porodnišnice, bom verjetno pristala kar tukaj.

Danes sem bila pri zdravniku in mi je kar do konc tedna bolniško napisal, sicer se malo boljše počutim, kašelj je pa še vedno močen in tud glava me še po malem boli. Upam da bom hitro ok.

Pravijo, da bi danes naj snežilo pa še nič ne kaže na to.... meni bi blo pa prav fajn, čeprav itak ne smem ven trenutno in lahko samo skoz okno gledam user posted image

Lepo se imejta in se pišemo user posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: majčice iz MB in okolico
6.1.2009 14:41:54   
majska pikica
Oi

danes sem pa čisto boga imam vročino in iz nosu mi teče tako da sem že 7 paket robčkov porabla.Haha kiham pa kot za stavo se mi zdi da se perhlad širi tudi čez računalnike haha. No saj bo bolje sam da neha nos točit.
Vanillia glede inekcij je tako da se jih pač moraš navadit in je potem vse ok imam srečo da mi jih daje moj dragi tu pa tam pa se sama pičim.
Ste opazle da se je vključla še ena samo škoda da ni majska kot me je pa po moje tud dobrodošla več kot nas bo boljše bo a ne.
No sedaj grem malo ležat se ne počutim ravno dobro.

Papa punce in uživajte kolko se le da. Jaz se trudim tudi z prehladom v dvoje nama je lepše če odmislim brisanje nosu in kihanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: majčice iz MB in okolico
6.1.2009 15:04:45   
vanilla
ebetka, majska pikica, kaj je zdej to??? kakšni prehladi??? hehe... pa kr obe ste podlegle....
Držte se punce.. No, vama jaz pošiljam mal zdravja, ker se super držim in mi zaenkrt še ni prišel noben prehlad do živega user posted image user posted image

majska pikica, kje pa ti misliš roditi?

Mene tamala oreng brca vsak dan, ampak vedno jo čutim zelooo nizko... Pa ni ginekolog nič rekel, da bi mela maternico nižje. Reku je samo, da je to normalno, ker ma zdej še ful prostora. Ampak ona zmeri štrca spodaj že čist pr luliki - bo enkrt kr ven pogledala, hehe :-)))))
Pa če gledam gol trebuh, potem prav vidim, kako se delajo izboklinice.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: majčice iz MB in okolico
6.1.2009 15:29:03   
majska pikica
oi

vanillia le glej da še ti kaj ne dobiš ker sedaj mora bit vsaj ena zdrava da nama bo krajšala čas in naju nasmejala. haha nikakor ne morem počivat kar naprej mi nos nagaja.
no moja bebica tud vedno spodi cuka in ruka sem že mojemu rekla da sem skor 100% da bo pupa ker pri prvih dveh nisem imela teh občutkov.se mi včasih zdi kot da balet trenira ker pri nogometu bi ful bol brcalo no vsaj prva dva sta.no ja kaj bo pač bo sam že komaj čakam da pride maj in z njim toplo sonce sem zime že pošteno sita.
punce moje drage držte se in uživajte vsaj ti vanillia ki si še zdrava midve z ebetko pa boma se k sebi spravle čimprej

aja mislim da bom rodila v mariboru če me ne prehiti kje na poti do bolnice

ko bi že minli ti meseci da bi lahko naše bebike cartale

papa vsemuser posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: majčice iz MB in okolico
7.1.2009 14:06:13   
ebetka
Pozdravljeni,

ja, tud moj prehlad še kar ne pojenja...danes me zraven še glava boli user posted image .
Ampak se ne dam in močno upam, da bo do konc tedna vse ok.
Danes sem imela pregled pri g in je zaenkrat vse ok, le na krvni sliki nekaj škripa in moram dooosti tekočine popit, čeprav težko popijem več, kot že.

Tudi meni brca še vedno zelooo nizko, tako kot je napisala vanilla :) in sem ves čas bla v strahu, da imam nizko posteljico in da bom tudi jaz zaradi tega morala mirovati in biti na bolniški. Upam, da nizke brcike niso pokazatelj tega. Drugače je pa naša mala živahna in bi jo prej kot za baletko določila kar za nogometašico user posted image .

Ali tudi vaju ginekologi pegledujejo le od "zunaj" - pri nas ti samo trebuh izmeri in srček posluša, ginekološko pa te v nosečnosti (razen prvič) sploh več ne gleda razen če ni kaj narobe. Meni je to sicer fajn ampak upam, da kaj ne zamujam.

Ok, jaz grem dalje počivat ker itak nisem sposobna za kaj drugega (stanovanje pa kar kliče po pospravljanju in čiščenjuuser posted image ), bo že počakalo pa še moj mi bo kaj pomagal, čeprav pride ful pozno domov....eh, bo že.

Uživajta, vanilla ostani zdrava, pikica, ti pa se čimprej spravi k sebi in okrevaj.user posted image

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: majčice iz MB in okolico
7.1.2009 14:26:50   
majska pikica
Oi

no tudi jaz ravno prihajam iz pregleda in je vse ok .
Naj povem da nizke brcike niso pokazatelj tega da imaš nisko posteljco to je pač tako na začetku saj kasneje pa bodo brcike vedno višje.Oh Ebetka ko bi le do konca tedna prehlad ponehal se mi zdi da se bom kar v palomo preselila ker tolk robčkov ponucam pa kiham tud ko nora. Hehe sedaj midve smrkama potem pa bo še kje Vanillia začela upam da ne ker ni lušno. No sedaj pa grem po dozo inzulina potem pa lepo na kosilo ki me čaka v sosednji hiši. Se puščam popolnoma razvajat moji zlati mamici ki tako pridno kuha se mi zdi da že sem v hišo voham kako diši po testeninah(popravici povedano jih ravno ne bi smela ampak danes se bom malo pregrešila)

Ok punce se še javim kaj danes pridno okrevaj Ebetka ,Vanillia ti pa le glej da ostaneš zdrava user posted image user posted image
PAPA

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: majčice iz MB in okolico
8.1.2009 14:49:44   
vanilla
Punce, upam, da že kaj manj smrkate..... Upam, da vama bo čimprej bolje... Vama pošiljam veliiiiko vitamina C, ker ravnokar jem lepo, sočno mandarinco.
O, vidim, da sta obe imeli preglede te dni... Me veseli, da je vse ok. Je pa zanimivo, da nas ta-malčki brcajo tako nizko. Jaz sem mislila, da bo končno začela kaj višje brcat, pa je zdaj že ves čas enako na isti poziciji. Verjetno so to nogice al pa kaj... Ena kolegica mi je posodila tudi Angel Sounds za poslušat srček in brcike. Sem ene parkrat poslušala in je res zanimivo, ko slišiš tisti srček, pa ko slišiš zravn še preobračanje.... Kot bi poslušal "zvoke iz vesolja" hehe...
Ja, mene tut ginekolog pregleduje "od zunaj"... Vpraša me samo, če mam še beli tok in če je vse ok... In ker nič ne pojamram, potem samo ultrazvok nardiva, da vidiva, kako je tamala... Ja, pa malce pretipa trebuh, da vidi, če je vse "na svojem mestu".
Huh, mene je pa kar "groza", ko se spomnim, kako hitro bo maj tukaj... Sploh ko mam takoj na začetku rok... Verjetno zato, ker je to moja prva beba in je zame še vse novo.. Pa se kr malce poroda bojim, pa tisti strah pred neznanim - kako bo, ko prnesemo dojenčka domov.....

Uživajte punce, premagajte prehlade in javite se.... Jaz pa bom počasi šibnla iz službe domov, ker mam še kr nekaj opravkov.... Papa.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?