|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
27.3.2009 13:45:19   
sayuri
bella mam cajt user posted image  Me kar poZSjaj user posted image  Sladkarije? Ne vem...čakam tud jaz kak pameten nasvet. user posted image

sandra čestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image  TTT so že zdaj prave lisičke. user posted image

Krysia, ojej, sem šele zdaj bolj natančno prebrala. Držim pesti za tvojega očeta, da čimprej okreva. user posted image

buhtlčk uživaj uživaj uživaj na morju user posted image

Erin user posted image  z Lovrom sem imela enake probleme ponoči, kot ti s Tilnom. Kakor se na trebuh prekotali, glavo gor in hop...takoj buden... potem pa jok, ko sem ga nazaj popravljala user posted image  Zdajle se je že navadil spati na trebuhu dalje in se mi zdi, da lepše spi. user posted image  Zara je na trebuhu že kake 3 mesece. user posted image

Se mi je pa danes Zara postavila v posteljici na kolena. Prijela se je za stranico in se gor povlekla user posted image  Zdaj moram pa res dno posteljice dol spustit.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
27.3.2009 13:46:17   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A vaši user posted image  danes kaj spijo???? Jaoooooo sta sitna...zaspana do anglčkov in nazaj, ampak ne.....firbčna..da ne bi kaj zamudila....in sitna, seveda....user posted image

Spi, spi, že 2 uri in pol! user posted image Ja, tudi čudeži se dogajajo. user posted image Vsake toliko me preseneti z ultra dolgim dnevnim spancem.
Pa bravo, Zara! user posted image Naš zna stranico na posteljici uporabljat samo za tiščanje nog med špriklami. user posted image Očitno bi rad krivine hvatal in tako ven zlezel. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 27.3.2009 13:49:14 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
27.3.2009 13:55:11   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

pri nas ima kar sadno, ponavadi jabolko+banana, če nas ni doma, pa hippuser posted image

Matejka, imaš zs user posted image

hvala user posted image . sem ti odgovorila na zs user posted image

aja, kako dolgo pa bi naj še sadje kuhali? jaz ji jabolka skuham tak al tak za dodatek k večerji  - zaradi vit. C. (riževa kašica od milupe).

Jaz že kr lep čas ne kuham več sadja.

minca sem videla zdaj slikice, oooo sta luštni, čist enaki user posted image
Jaz sem isto stara kot ti oz. še tri mesece mlajša user posted image

Midva sva bila prejle s kengurujčkom zunaj, sem mislila da me bo pobralo, tak je težek. Mi je skoraj ramo ven vrglo.

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Zdravo punce...spet se dolgo nisem javila...ne me tepst 

user posted image
user posted image

Imam čas za oslarije, namesto da bi kosilo kuhala.

Erin pri nas imamo isto glede spanja na boku, s tem da pri nas nič ne pomaga da se ne bi obrnil. Dopoldan je založen s tavelikim povštrom, pa se vseeno preobrne.

bella hvala za pohvale, ritko mu jaz že od rojstva brišem z robčki pa ni imel še nikoli vnete, na drugo vprašanje pa lahko samo rečem da niti ne kupuj sladkarij, se boš najlažje uprla če jih ne boš imela doma.

buhtlčk brez slabe vesti, tudi ti si super pridna saj si dojila 7,5 mesecev, pa še dieto si mogla imeti. Jaz vprašanje če bi zdržala z dieto. Pa uživajte!

sayuri mene je tudi malo šokiralo, da si samo pol litra alkohola spila v življenju. Pridna pupa. Tudi jaz raje, kot erin, ne bi komentirala količin user posted image user posted image user posted image

Aja pa Erin ne klicat še 1,2,3,4,5 bolezni, sem ti hotla to že na fb napisat, pa sem pozabla user posted image

Grem kuhat.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
27.3.2009 14:26:21   
MATEJKA_
tak, kosilo je pojedla... danes prvič riž (+ zelenjava). probala sem ga sicer zmiksat, pa so bolj ali manj veliki kosi ostali in je ni čisto nič motilo. user posted image  moram pa še naslednji teden polento sprobat, če ji bo všeč.

spanje - pia spi vedno na hrbtu. v posteljo jo vedno položim na bok, čez kako uro ali dve pa se obrne na hrbet in tak ponoči tudi ostane. na trebuh se obrača samo ko se igra...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
27.3.2009 14:28:13   
MATEJKA_
buhtlčk - uživajte na morju user posted image mi gremo šele čez 1 mesec...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
27.3.2009 15:13:45   
bella02

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A ima katera gospodinjsko pomočnico ali jo bo imela??
Jaz bom najela vrtnarja..user posted image (psssst)

Jst bi tud vrtnarja mela user posted image user posted image user posted image  O gospodinjsi pomočnici še ne razmišljam. Dokler še zmorem prekoračit kupe igrač, oblek in podobnega...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
27.3.2009 15:30:42   
Zoja Miša
Hvala vsem za odgovore, no upam, da nič od tega ne bomo rabili

Erin, ja res je in kava bo prav prišla ja, mi danes sploh ne paše.user posted image  Res sem bolanauser posted image  Glede pumpanja pa ja, svaka mi častuser posted image  In jaz mislim, da je Tilen že dovolj velik, da se to ne more narediti. In glede te bolezni tudi meni ni jasno, kr neka bz imenauser posted image

Čipka, ti se nam le pridruži.
Bella, hvalauser posted image  in res je kot praviš, saj moramo paziti tudi nase, ne? Rito ji povečini umivam še z vodo. Robčki, občasno. Glede sladkarij, nimam pojma, jaz jih pojem ogromno, a HB nimam problemov, za enkrat. Res sem pa glede drugih obrokov bolj tako-tako, zase se mi ne da kaj ekstra pacati, pa se prživim s polento in grisom in takimi rečmi.

Glede hrane imava pa midve sedaj tako: zjutraj okoli 6h mleko, okoli 8h, sadno kašico, okoli 12h kosilo (zelenjava, meso riž/polenta/krompir..) neke take kombinacije pač, okoli 15h, jogurt, skuta-sadje-žita) okoli 18h keksolino ali kašice od Mulipe, okoli 20h še mleko, če hoče, pa ne vedno. Potem je mleko še ponoči okoli 1h.

Buhtlček, uživajte!!! Pa pazi na svojega potapljača.

A vaši user posted image  danes kaj spijo???? Jaoooooo sta sitna...zaspana do anglčkov in nazaj, ampak ne.....firbčna..da ne bi kaj zamudila....in sitna, seveda....user posted image

Kaja Lina je pravi user posted image  danes, ve da mami nima močiuser posted image . Pravkar bo zaspala v ležalniku pri gledanju Baby Tv-ja. Ja kaj moram, če pa rada gleda.user posted image Ne me zdej tepst.
Minca, lepo da si z nami, pa imamo 3 z dvojčkiuser posted image

Grem čajček si narediti. Lep vikend, pa deževen bo. Jaz sem itak bolanauser posted image

Anita, šnopsa pa nimam, bi ga drugače že ruknila.
Nisem kot Sayuri, pridna punca! Pa je to princip ali ti pač ne paše? Spet firbcam.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
27.3.2009 15:37:42   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

http://24ur.com/novice/svet/alfie-ni-oce.html

JA revež kako so ga nategnili.. oz ga je nategnilauser posted image

http://24ur.com/novice/svet/13-letna-zagrebcanka-rodila-dvojcici.html

JA Buh pomahejuser posted image user posted image

Pol pa pravijo da sem jaz mlada mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa res Erin Bog pomagaj!

Ja in meni tudi...  user posted image user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
27.3.2009 15:39:35   
bambi14
Pozdravljene,
tako dolgo me ni blo na spregled, ker sem mogla vse sprobatuser posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

No pa spet nimam cajta,.....grrrr,...treba it malo cartat, je danes nekaj v zraku.

Se javim kasneje.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
27.3.2009 15:53:15   
anita goitan
kašna tema se nrdilauser posted image ..Zoja mi spi, jaz kuham, jah čeprav je petek bo puran z gorčico in polnozrnat riž
neč šibam se beremo jutri

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
27.3.2009 16:08:36   
sayuri
Zoja Miša, ni princip kar se alkota tiče. Ne paše mi. bljak in fuj. Kr stresem se že ob vonju. user posted image  No, zadnjič sem zvečer en požirek jegra ruklna z zamašenim nosom, ker me je bolel želodec. Po dolgem prepričevanju mojega-da pomaga. in mi je res user posted image

Mene pa prej kliče moj, da mora potegnit kako urco na šihtu. sem se že začela jezit user posted image , pol mi pa reče, da zato, da jutri ne bo delal user posted image , ker me mora nekam peljat user posted image user posted image  Kao darilo za RD user posted image user posted image user posted image user posted image  In to dopoldne.user posted image  Ob 9h morva bit tam-kjerkoli že to bo user posted image user posted image user posted image  Sama-brez otrok - on zrihtal varuško user posted image user posted image user posted image  Zdaj sm pa firbčna, ko hudič user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
27.3.2009 16:09:11   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

kašna tema se nrdilauser posted image ..Zoja mi spi, jaz kuham, jah čeprav je petek bo puran z gorčico in polnozrnat riž
neč šibam se beremo jutri

mmmmmmmmmmmmmm

Neposredna povezava do sporočila: 3712
27.3.2009 16:11:22   
sayuri
bambi tole bo šlo pa v printanje. Kje si pa dobila vse te recepte? Zvenijo super user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
27.3.2009 16:11:32   
anita goitan
sayuri superuser posted image glej da nam poročašuser posted image
jao zdej me pa prou firbec matra sm kot zoja mišauser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 27.3.2009 16:13:01 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
27.3.2009 16:15:44   
sayuri

Kok šele mene. Razmišljam vse mogoče, kaj bi blo lahko v igri user posted image  Joj, kok jst ne maram presenečenj. Zdaj me je že kar strah...bog ve, kaj mi je naštimal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3715
27.3.2009 16:19:32   
andrejaboris
Sayuri super, pol bo seveda sledilo poročilo a ne? user posted image user posted image user posted image Uživajta, kjerkoli že bosta!!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
27.3.2009 16:24:49   
anita goitan
joj kolk je ura, Zoja spi..ob 17ih bazen..šibam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
27.3.2009 16:32:20   
Erin
bella - jaz sem Tilnu umivala ritko z vodo do 3 meseca, od takrat naprej Pampers robčki  sensitive ali pa z aloe vero, pa ni nič narobe..pa rita poj diša mmmmm...user posted image

Kako se ubrant sladkarijam - v trgovini se izogibaj policam z njimi, da jih ne bo doma... in če jih doma ni, jih ne moreš jestuser posted image

Naši obroki GH in pitja:

ob 8h - dojenje
ob 10h - dojenje
ob 12h - sadna kašica....15-30min za tem 50-100 ml čaja
ob 14h - 50-100 ml čaja
ob 15h - zelenjavna kašica z riž/krompir/meskom...15-30 min zatem 50-100 ml čaja ali dojenje (to odvajamo)
ob 17h - 50-100 ml čaja ali dojenje (odvajamo)
ob 18h - keksolino  ali skuta s sadjem
ob 19h - 50 ml čaja
ob 20h - Hipp mleko 210ml in 2 žlici riževih kosmičev

... včasih ponoč še mal na joški povisiuser posted image

bambi - hval az a recepteuser posted image user posted image user posted image ..sem si kuj shranilauser posted image In, si res preizkusila recepte..so dobri?user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
27.3.2009 16:33:29   
Erin

Kok šele mene. Razmišljam vse mogoče, kaj bi blo lahko v igri user posted image  Joj, kok jst ne maram presenečenj. Zdaj me je že kar strah...bog ve, kaj mi je naštimal user posted image

JA superuser posted image user posted image user posted image Nč strah bit...pa RES poročaj..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
27.3.2009 16:44:03   
matejchi

Mogoče te pelje na IVF al kak se že reče...user posted image

Ne saj se hecam, samo so se mi pa kocine po hrbtu dvignile, ko vidim, da so še moški, ki znajo presenetit... (moj je tudi med njimi...user posted image )

UŽIVAJ!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
27.3.2009 16:50:27   
sayuri
matejchi  IVF z darovanimi ženskimi celicami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker mene ni nihče filal s hormoni zadnje 14 dni user posted image user posted image user posted image  Drugače s epa strinjam, da so še moški, ki presenečajo/razvajajo. Mene moj velikokrat user posted image

bella ne vem, če ti naši obroki kaj prav pridejo, ker sta L&Z že tolk starejša od Teje. Ampak vseeno:
Ob 6h 210ml APtamila
Ob 9h sadje
Ob 12h zelenjava/meso
Ob 15h skutke/jogurti/sadje/mlečne kašice...
Ob 18h 210 ml Aptamila

Včeraj sem jima prvič zvečer dala namest flaše gres....na navadnem mleku kuhan. Krasno prenesla... Počasi bomo prešli na kravje mleko. Te tri škatle Aptamila pokurim, potem pa "po domače". Aja...ritko od vsega začetka z robčki brišem. Zvečer operem z vodo. Robčki niso važni, kateri so..vse preneseta user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 27.3.2009 16:51:35 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
27.3.2009 17:32:30   
andrejaboris
Jaz pa sem dans najbolj lena oseba na svetu. Bi rekla da me daje pomladanska utrujenost , pa ne morem, ker ni pomladi!user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
27.3.2009 18:18:19   
bella02
Joj, Sayuri, kolk nas ti matrašuser posted image A bomo začele stave pobirat? Jaz glasujem za kakšno masažo, savno, pedikuro, manikurouser posted image To mi pade na pamet. Pa še kako orng kosilo in to je to. Da o večeru ne govorimouser posted image
Pa da bi tole moj prebraluser posted image . Ni on za kaka presenečenjauser posted image . Tipična tehtnica user posted image . No ja, vam poročam kmalu, če je še kaj romantika v njemuser posted image .

Erin, sej bom šla tudi jaz verjetno počasi na robčke. Sam se men fajn zdi, da ji je toplo, ko ji brišem rito. Težava je, ker je žaba tako hitra in imam v pol sekunde tisto posodo z vodo obrnjeno okol in pol 3 sek študiram, al najprej zrihtam njo al brišem previjalno in laminat
Pa glede cukra. V trgovini grem brez težav mimo, težava je to, kar mi drugi prinesejo in leži v omariuser posted image . Sej bo! Danes še nisem pojedla niti enega čok. bonbona, ki jih je tašča dobila iz ITA, načeloma za Veliko noč. Sam ti bonboni letos teh praznikov ne bodo videli splohuser posted image user posted image user posted image

Vsem hvala za podatek, kako se prehranjujeteuser posted image .

Grem tašči pomagat naštimat krompirjevo solato z regratom. Mnjammmmmmmmmmmmmmi

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
27.3.2009 19:04:37   
anita goitan
Luna2008 lepo te je bilo spoznatiuser posted image ..sam kako si pa ti takoj vedla da sm jaz jazuser posted image

Moj user posted image bo dns tepen, pa ne na način nočnih igric, čist zaresuser posted image ga še ni domov, 20min pred plavanje ga kličem, ej stari kje si: mam ful dela...in sva šle same tud prou, ja sayuri&matejchi tako pa mene razvaja

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
27.3.2009 19:20:50   
betty
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

IZVIRNO SPOROČILO: betty

AVTOSEDEŽ - ima katera sedez Romer King plus? ste zadovoljne oz. malcki?

Ne vem kaj naj kupim????user posted image

betty- mi imamo od Römerja z izofiksom, samo baje je Römer Mercedes med avtosedeži- tako da ja sigurno je dober !!

luna2000user posted image  ta mi je vsec. morda v modri ali pa indigo barvi.
nas avto nima izofixa.... tko da ....

a ima se katera KING plus???

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.