Zoja Miša
|
Hvala vsem za odgovore, no upam, da nič od tega ne bomo rabili Erin, ja res je in kava bo prav prišla ja, mi danes sploh ne paše. Res sem bolana Glede pumpanja pa ja, svaka mi čast In jaz mislim, da je Tilen že dovolj velik, da se to ne more narediti. In glede te bolezni tudi meni ni jasno, kr neka bz imena Čipka, ti se nam le pridruži. Bella, hvala in res je kot praviš, saj moramo paziti tudi nase, ne? Rito ji povečini umivam še z vodo. Robčki, občasno. Glede sladkarij, nimam pojma, jaz jih pojem ogromno, a HB nimam problemov, za enkrat. Res sem pa glede drugih obrokov bolj tako-tako, zase se mi ne da kaj ekstra pacati, pa se prživim s polento in grisom in takimi rečmi. Glede hrane imava pa midve sedaj tako: zjutraj okoli 6h mleko, okoli 8h, sadno kašico, okoli 12h kosilo (zelenjava, meso riž/polenta/krompir..) neke take kombinacije pač, okoli 15h, jogurt, skuta-sadje-žita) okoli 18h keksolino ali kašice od Mulipe, okoli 20h še mleko, če hoče, pa ne vedno. Potem je mleko še ponoči okoli 1h. Buhtlček, uživajte!!! Pa pazi na svojega potapljača. IZVIRNO SPOROČILO: sayuri A vaši danes kaj spijo???? Jaoooooo sta sitna...zaspana do anglčkov in nazaj, ampak ne.....firbčna..da ne bi kaj zamudila....in sitna, seveda.... Kaja Lina je pravi danes, ve da mami nima moči . Pravkar bo zaspala v ležalniku pri gledanju Baby Tv-ja. Ja kaj moram, če pa rada gleda. Ne me zdej tepst. Minca, lepo da si z nami, pa imamo 3 z dvojčki Grem čajček si narediti. Lep vikend, pa deževen bo. Jaz sem itak bolana Anita, šnopsa pa nimam, bi ga drugače že ruknila. Nisem kot Sayuri, pridna punca! Pa je to princip ali ti pač ne paše? Spet firbcam.