bella02
|
Zojko Mišek Z Rysso sta vredni vsega občudovanja, ker sta tako dolgo vzdržali! Zato si ne očitaj in ne imej slabe vesti. Vez med mamico in otrokom se splete tudi drugače, ni dojenje pogoj! Pa pozdravi se! V šoli sem si velikokrat želela, da bi zbolela , to mi je uspelo morda le 1x na leto. Ko me je pa bolelo grlo, sem pa klela sama sebe! Sem rajši zdrava! Pa zato smo tle, da si pojamramo, drugače bi bile al zoprne do svojih ali pa do . A ni bolš, da se izpovemo škatli . Pa nisi ji odžrla plavanja, ne misli tako. Je pač usoda taka. Pol bi si lahko za vsako lepo urco nevozičkanja očitala, da si ji odžla sonček, a ne? Ne delaj tega, bo sam teb hudo! Sayuri, halooooo! Morda je pa neprisostvovanje na RR odgnalo drisko . Pa za eno pomoč bi te prosila. Rada bi prodala ležalnik, pa sem totalen butelj v teh rečeh. Boš mela 5 min cajta? Katja, so ti že napovedali rizično , pa še noseča nisi? A je to sploh mogoče? Prvič slišim ... Krysia, , naj bo vse OK tejkaz in andrejaboris, obema hvala za seznam. Sta oba varno spravljena sandra, te vaše noči so pa res živa groza! No, te je vsaj presenetil. Pa čestitke še od nas betty, ne, nimamo tega (sploh ga še nimamo, pa bo treba) čipka, jaz sem ga spasirala zraven. Itak, da se nam lahko pridružiš Erin, naša je dolgo spala na boku in pomoje je tako najbolš, če imajo refluks. Pa itak slišiš, če bi bruhnil. Vsaj jaz imam vedno en ušes tam . Aja, pa unmu bi odtrgala obe glavi, pras matejchi, jaz bi tud rabila enga, da bi mal pospravljal, prevsem pa likal. Mi ne rata in ne rata ... Pol pa še odlašam, ker se raje tisto uro kao učim, kup pa se veča in veča. Mislim, da bom danes al čez vikend, ker bo zmanjkalo cunj za Tjašo za v vrtec Še eno vprašanje: koliko obrokov imate in koliko od tega je mleko? Midva jih imava 6/7, pa ji dam mleko še kar 3/4 krat. Zdaj delava tako: mleko zjutraj ob 7h, potem okol 9h in ob 12h, okoli 14h zelenjava, okol 16h mleko, okol 18h sadje/mlečna kašica in okol 20h mleko. Sem začela dopoldne namesto mleko ob 12h dajat jogurt/puding. Dajete vi mlečne izdelke vsak dan? Vem, da se je o tem govorilo, sam nimam časa brskat nazaj. Pa ne me Me že ni, da izkoristim čas, ko Teja pančka ... Joj, še eno vprašanje oz. 2 me že dalj časa mučita: 1. Ali še umivate ritke svojih z vodo? 2. Ali je katera kdaj slišala za kakršenkoli recept ali nasvet, kako se ubraniti sladkarijam? RESNO SPRAŠUJEM! Kaj mi pomaga dieta, če me pa sladko vedno/velikokrat premaga? Pa ne mi rečt, zdrži, ker to ne gre. Vsaj kak dan v tednu se mi ne uspe zadržat . Bi se jo prenažrla, pa ne vem, če je to prava pot .
< Sporočilo je popravil bella02 -- 27.3.2009 12:50:48 >
|