|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
27.3.2009 11:22:16   
Zoja Miša
Hvala še Ozziebo, Sandra, za pohvale.

Anita, če dojiš, lahko samo Granobil, ki nič ne pomaga ali pa Panthol, ki je nagravžen ko user posted image .

Ryssa, kaj vem, jaz nimam več napetih prsi, pa bom danes videla, kako se bo obneslo, ko si zvečer ne bom več pumpala, ti javim.

Erin, na seznam lahko daš konec pumpanja 27.3.user posted image  Ne, hecam seuser posted image

Sandra, čestitke! Kakšno pa je bilo darilo, firbec pačuser posted image

Sadno žitna je ponavadi popoldne ali pa sadno mlečna (skuta ali jogurt), dopoldne pa sadno keksasta.
Jaz še vedno kuhamuser posted image

Sva obe malo spali, jaz na RR, Kaja Lina se igra, ampak že nekaj jamra bo čas za kosilo.  Okoli 12h ponavadi mora biti.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
27.3.2009 11:25:51   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Upam, da se ne naleze česa! Kaj pa lahko narediš, če otroka začne boleti grlo?

A tole res nobena ne ve?user posted image  Mislim, saj je ne boli, ampak kaj pa če jo čez vikend kaj zgrabi?user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
27.3.2009 11:27:35   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

MATEJKA za to majčko si spraševala zadnjič a ne,

Zoji ta čipka ne dela problemov

ja, točno to majčko sem mislila. hvala. ampak se mi zdi, sa mi že prejšnji teden odgovorila user posted image . no, pa hvala še enkrat user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
27.3.2009 11:28:39   
minca_n
user posted image ja moji punčki sta enojajčni dvojčici in mata res enake finte. skoraj ne morš vrjet.
ryssa slikice mam v albumu (kolko hočeš), drugače pa sem še res mlada mamica ja. pri 21 sem ju rodila. in mi ni nič žal da sem se tak hitro odločila za otroke, čeprav sem mislila da bo za začetek eden dovolj user posted image   zdaj ko pa sta dve pa si sploh ne znam predstavljat kaj bi z prostim časim, če bi mela samo eno  user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3654
27.3.2009 11:28:46   
MATEJKA_

A tole res nobena ne ve?user posted image  Mislim, saj je ne boli, ampak kaj pa če jo čez vikend kaj zgrabi?user posted image user posted image user posted image

niti ne vem, kak naj vem če jo boli user posted image . naša je bila ta teden samo žnodrava, pa je že to bil cel cirkus pri čiščenju noska...

Neposredna povezava do sporočila: 3655
27.3.2009 11:31:37   
MATEJKA_
SAJ SEM VEDLA DA SEM NEKAJ POZABLA...
špinača - jaz sem ji naredla tisto ta zmržnjeno, dodala krompir in maslo. pa se je ful zmrdovala. pa sem dodala še malo smetane, pa je šlo boljše, ampak ji vseeno ni bilo preveč všeč. in to je bila do zdaj edina hrana, kjer se je tak zmrdovala. user posted image
pia pa ima daleč najraje bučke+cvetača+krompir...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
27.3.2009 11:34:19   
sayuri
Čist pozabila minca_n dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image  In čestitke za mali pikici. Joj, sta bili pa res drobni in miceni. PA čist sta si podobni. Seveda...če sta enojajčni. No, evo, pa smo zdaj tri mamice z dvojčki tukile user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša za vneto grlo pri tko micenih verjetno dohtarji kaj predpišejo. user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
27.3.2009 11:34:26   
sandra123
sandra a bove fešto nrdile ko se 1x naspimo a

Ja, ena grande fešta bi morala padituser posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra, čestitke! Kakšno pa je bilo darilo, firbec pačuser posted image

Ja, se je "ven vrgu"...dobila sem pa nekaj od zlatnineuser posted image ...jaz pa še vedno v dvomih, kaj naj mu podarimuser posted image user posted image

Moji2 nič spali, tečni za znoret, zunaj piha kot pri norcih, pa kar ne vem, kaj naj nardimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 27.3.2009 11:36:24 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3658
27.3.2009 11:37:02   
anita goitan

če ti ne bo jedla..in bo vročina..in bo sitna bosta šle k dr...tako bi jaz naredila, izkušenj pa HB še nimam

Glede teh žaub k itak n pomagajo za grlo..ko mene boli al pa začnem smrkat ruknem žajbelj namočen v šnopcu  (kar je verjetno tud prepovedano ker dojim sam ja sem grda mama) in vrč čaja in se ful oblečem-potem je kmal ok

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3659
27.3.2009 11:42:36   
naty13
Zoja Miša, čajček in slezov sirup.

tejkaz

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3660
27.3.2009 11:48:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

za seznamček
žana sedi, in  se plazi

Pozdravljena tudi ti..   KDAJ pa je Žana vse to osvojila da napišem zraven..januar, februar??

buhtlčk - uživaj na morju še namesto meneuser posted image

Ma punce, na sosedni temi (spolnost) sem brala da ena sumi na zlorabo 4-letnega sina s strani očeta..ajej.. jaz bi ga fentalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
27.3.2009 11:49:50   
Erin

jutro
user posted image user posted image user posted image

spanje se ni ponovilo, ma za popizuser posted image
dns bom kr mrtvaka plavala, se bo že moj user posted image ukvarjal z Zojo na bazenu

se beremo

Ti na ležalnik zraven bazena, tvoj pa v bazen... malce pavze si privošči...

Neposredna povezava do sporočila: 3662
27.3.2009 12:00:06   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
smo pa spali celo noč, drugič do sedaj - od 7 do pol 7 - jupiiiiiiii user posted image

In sayuri je nazaaaaaaaaaaaaj!!! Wiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravite...pa SUPER za prespano noč...bravo dvojčka!

Zojkomišek, a ti pa bolna...ja bogica moja...pozdravi seuser posted image user posted image pa upam da Ka-Li ne bo naslednja... vidiš..če bi se pa v torek dobil bi pa še lahko rekla da te je Tilen okužiluser posted image No, si pa nekje drugje nekaj pobrala... upam da se do drugega tedna uštima situacija in končno skuhava eno fajno dozo kofeta...user posted image
In pa user posted image za konec pumpanja... IN ŠE 1X - SVAKA TI ČAST!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gajka - bravo za Roka in njegov napredek...vidiš, saj bo šlouser posted image user posted image user posted image

sandra - čestitke za obletnicouser posted image in user posted image user posted image naj se še vaše noči uredijo...

minca_n - tvoji princeski sta pa res luškaniuser posted image user posted image user posted image pa kako sta si podobni... Mater delamo lepe otroče aneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
27.3.2009 12:08:12   
čipka
Zdravo punce...spet se dolgo nisem javila...ne me tepst user posted image
Mi smo uredu HB, s Tio je vse ok, tam pa tam mogoče dobi spuščaje po luliki in ritke, drugače je pa ok. Erin, za sedenje in plazenje. Sedi še ne samostojno, mislim, če pomeni samostojno da sedi 2,3 sekunde in se potem takoj uleže to pomeni, da še ne sedi samostojno, kajne? Plazi se že, vendar je tko k tjulenjčekuser posted image ...rito gor, pa z nogicami poganja. Da bi pa šla na vse 4 to pa še ne.. Ima tudi že 2 spodnje enki, ki sta ji zrasla enden točno, ko je dopolnila 6 mesecev, drugi pa 3 dni kaseje. Punce, drugič, ko sem boste spet organizirale srečanje prideva tudi midve. A vam je prav? Kar se goste hrane tiče imamo tak ritual: zjuraj okol 8 spije mleko, ob 12 imamo zelenjavo mešano, spet ob 3 mleko, in ob 6 tudi, ob 9 zvečer pa največ poje in sicer mešanco med grisolinom in eno nemško stvarjo (bio-g...staidebrei) user posted image neki tazga.  Se pravi imamo 5 obrokov na dan. Imam pa vprašanje za tiste, ki ste dale že meska za jest. Kako ste ga nardile? Na koščke na drobno ali drugače?
Čestitam tudi vse avgustočkom za obmesečnice za nazaj.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
27.3.2009 12:08:50   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

user posted image ja moji punčki sta enojajčni dvojčici in mata res enake finte. skoraj ne morš vrjet.
ryssa slikice mam v albumu (kolko hočeš), drugače pa sem še res mlada mamica ja. pri 21 sem ju rodila. in mi ni nič žal da sem se tak hitro odločila za otroke, čeprav sem mislila da bo za začetek eden dovolj user posted image   zdaj ko pa sta dve pa si sploh ne znam predstavljat kaj bi z prostim časim, če bi mela samo eno  user posted image

Kje si pa rodila?
Jaz sem eno uro za tabo v MB... se mi zdi, kot da sva se iz porodne skupaj v dvigalu peljali??

< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.3.2009 12:12:38 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
27.3.2009 12:10:52   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

jutro

spanje se ni ponovilo, ma za popizuser posted image
dns bom kr mrtvaka plavala, se bo že moj user posted image ukvarjal z Zojo na bazenu

se beremo

Ti na ležalnik zraven bazena, tvoj pa v bazen... malce pavze si privošči...

Pa te pride pol naslednjo sredo iskat.. pomoje bi še kar spala...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
27.3.2009 12:15:43   
matejchi
A ima katera gospodinjsko pomočnico ali jo bo imela??
Jaz bom najela vrtnarja..user posted image (psssst)

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
27.3.2009 12:18:13   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

a bo skoz zalival rožico(e)user posted image user posted image user posted image user posted image
mi ga boš kdaj posodlauser posted image user posted image pssst

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
27.3.2009 12:26:56   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: betty

AVTOSEDEŽ - ima katera sedez Romer King plus? ste zadovoljne oz. malcki?

Ne vem kaj naj kupim????user posted image

Mi ga imamo..zaenkrat nam je uredu, le ko je Tilen bolj napravljen ga komaj noter damo - to je pa tko ko je tak buškolinkouser posted image Drugače pa fajn oprime otroka, udobno noter sedi, le ne vem kako bo kaj poleti, ker naš že tko velik švica, kako bo šele v tem... drugače pa moram še malo preučit sedež, da vidim njegove + in - ..ga imamo šele dober mesec..

Naša situacija...pikast vedno bolj - po telesu..ampak vsaj vemo sedaj kaj je in ni panike..čakam da začne bledet...user posted image

In...

Naš mulo se je včeraj odločil da bo pa začel spat na boku (do sedaj je le na hrbtu) in kaj temu sledi...ko je spal in se obrnil na bok ga je vedno preveč naprej zaneslo in je pristal na trebuhu in avtomatsko glavo gor in pasel kravice user posted image (v spanju) in začel jokcat in se kregat...in ga obračam in obračam kot enga gujdeka pol noči ker ni dojel da gre predaleč in se je vedno ob tem zbudil, potem se je pa še name kregal ko sem ga popravljala in obračalauser posted image user posted image user posted image Sej nisem vedela več kaj naj naredim..smao da sem se ulegla se je že obrnil in uuuuuuuuueeeeeeeeeeeee...user posted image user posted image ..potem sem pa ta "kritični" kot založila z večjo plišasto živalvo in ga je HB ustavila pri prevalu..je samo na njo položil nogo, obrnil se pa ni... no.. ko sem ga potem preverjala je vseeno nekako zlezel na trebuh in še celo spal..ampak vsaj joka ni bilo... MAter...te noči sem se bala od začetka... sicer za brez veze, ampak strah me je bilo da bi se mali v takem položaju  (na trebuhu) zadušil (bog ne daj) ker je največ smrti v zibkah v tem položaju plus ima refluks kar še bolj oteži vso situacijo... ampak mislim da ima že dovolj razvite mišice in refleks da bi se ob tem stran obrnil ane?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 27.3.2009 12:33:50 >

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
27.3.2009 12:29:21   
matejchi

a bo skoz zalival rožico(e)user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mislila (no hotela sem te še vprašat), če bi lahko pri tebi spal, ker imaš več prostora.. tudi na terasi bo OK.. user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 3670
27.3.2009 12:35:28   
Erin

Zato odpri svoj cvet, dovolj sem že ogret, kot struna sem napet..uuuuuuuuuuu...

VRTNARuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3671
27.3.2009 12:35:33   
bella02
Zojko Mišekuser posted image user posted image user posted image
Z Rysso sta vredni vsega občudovanja, ker sta tako dolgo vzdržali! Zato si ne očitaj in ne imej slabe vesti. Vez med mamico in otrokom se splete tudi drugače, ni dojenje pogoj!
Pa pozdravi se! V šoli sem si velikokrat želela, da bi zbolelauser posted image , to mi je uspelo morda le 1x na leto. Ko me je pa bolelo grlo, sem pa klela sama sebe! Sem rajši zdrava!
Pa zato smo tle, da si pojamramo, drugače bi bile al zoprne do svojih user posted image ali pa do user posted image . A ni bolš, da se izpovemo škatliuser posted image .
Pa nisi ji odžrla plavanja, ne misli tako. Je pač usoda taka. Pol bi si lahko za vsako lepo urco nevozičkanja očitala, da si ji odžla sonček, a ne? Ne delaj tega, bo sam teb hudo!user posted image

Sayuri, halooooo! Morda je pa neprisostvovanje na RR odgnalo driskouser posted image user posted image user posted image .
Pa za eno pomoč bi te prosila. Rada bi prodala ležalnik, pa sem totalen butelj v teh rečeh. Boš mela 5 min cajta?

Katja, so ti že napovedali rizično user posted image , pa še noseča nisi? A je to sploh mogoče? Prvič slišim ...

Krysia, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj bo vse OK

tejkaz in andrejaboris, obema hvala za seznam. Sta oba varno spravljenauser posted image

sandra, te vaše noči so pa res živa groza! No, te je vsaj user posted image presenetil. Pa čestitke še od nasuser posted image user posted image user posted image

betty, ne, nimamo tega (sploh ga še nimamo, pa bo treba)

čipka, jaz sem ga spasirala zraven. Itak, da se nam lahko pridružišuser posted image

Erin, naša je dolgo spala na boku in pomoje je tako najbolš, če imajo refluks. Pa itak slišiš, če bi bruhnil. Vsaj jaz imam vedno en ušes tam user posted image .
Aja, pa unmu bi odtrgala obe glavi, prasuser posted image

matejchi, jaz bi tud rabila enga, da bi mal pospravljal, prevsem pa likal. Mi ne rata in ne rata ... Pol pa še odlašam, ker se raje tisto uro kao učim, kup pa se veča in veča. Mislim, da bom danes al čez vikend, ker bo zmanjkalo cunj za Tjašo za v vrtecuser posted image

Še eno vprašanje: koliko obrokov imate in koliko od tega je mleko? Midva jih imava 6/7, pa ji dam mleko še kar 3/4 krat. Zdaj delava tako: mleko zjutraj ob 7h, potem okol 9h in ob 12h, okoli 14h zelenjava, okol 16h mleko, okol 18h sadje/mlečna kašica in okol 20h mleko. Sem začela dopoldne namesto mleko ob 12h dajat jogurt/puding. Dajete vi mlečne izdelke vsak dan?
Vem, da se je o tem govorilo, sam nimam časa brskat nazaj. Pa ne me user posted image

Me že ni, da izkoristim čas, ko Teja pančka ...

Joj, še eno vprašanje oz. 2 me že dalj časa mučita:
1. Ali še umivate ritke svojih user posted image z vodo?

2. Ali je katera kdaj slišala za kakršenkoli recept ali nasvet, kako se ubraniti sladkarijam? RESNO SPRAŠUJEM! Kaj mi pomaga dieta, če me pa sladko vedno/velikokrat premaga? Pa ne mi rečt, zdrži, ker to ne gre. Vsaj kak dan v tednu se mi ne uspe zadržatuser posted image . Bi se jo prenažrla, pa ne vem, če je to prava potuser posted image .

< Sporočilo je popravil bella02 -- 27.3.2009 12:50:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 3672
27.3.2009 12:40:18   
andrejaboris

Oj !

Danes tut naša noč katastrofa. So zobki na pohodu. Skupaj sem nakrampala 3,5 ure spanja. Super ne? user posted image

Sandra ,Anita se vama lahko pridružim na čagi?user posted image user posted image

Minca_a dobrodošla med čevekami vseh čvek:user posted image user posted image Tvoji dve pupiki sta lubani!

Zoja MIša saj če bo vneto grlo bo zraven tut kaka vročina in se bo mogoče zatikalo pri hranjenju. Upam, pa da ne prie do tega.

ill be back!user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
27.3.2009 12:41:34   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Zdravo punce...spet se dolgo nisem javila...ne me tepst user posted image

Imam pa vprašanje za tiste, ki ste dale že meska za jest. Kako ste ga nardile? Na koščke na drobno ali drugače?

Ti ti lumpa, kje pa hodiš??user posted image Le večkrat se javi...

Sedi - rečmo da sedi takrat ko zdrži v tem stanju vsaj minuto user posted image in ima ob tem zravnano hrbtenico...
Plazenje - v kolikor s premikanjem "spreminja lokacijo" se plazi..tehnik plazenja je veliko... Torej, a jo? Če jo, se plazi in kar sporoči kdaj je to začela :)

meska---narežem (kuhanega) na majhne koščke in potem še s paličnim zmiksam zraven zelenjave/riža/krompirja... ko bodo zobki bomo pa samo še na majhne koščke narezal in peštal z vilico..

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
27.3.2009 12:43:19   
Krysia
Evo mene s plavanja ... je blo pestro, a ne buhtlčk? No, smo zaključili s tečajem, pa še diplomo smo dobil, ker sva prejšnjič manjkala, ko so delil diplome ... Rok zdej itak spi - tole plavanje ga čist zmatra ...

Hvala vsem za objemčke in pikapoke ... sej moj oči je zdej v redu, sam te tole kr zruka ... ko nekak ne računaš, da se tud starši starajo, ne sam mi ... v glavnem, more it še na ene par kontrol pa verjetn mal bolj zdravo jest in kakšen sprehod več ... upam, da bo vse ok ...

Zoja Miša, pozdravi se čimprej, pa upam, da Kaja Lina ne bo česa pobrala od tebe ... ker jst tud ne vem, kaj lahko narediš, če dojenčka boli grlo ... verjetno je fajn, da daješ mlačne čajčke za pit, jest pa verjetn itak nočejo, ke rjih boli, ko požirajo ... ne vem, to je sam moje razmišljanje ...

Sayuri, WB. Pol litra alkohola v življenju user posted image Ej, sayuri, šteje se tud obdobje pred poroko in otroci user posted image Mal te hecam ...

Erin, vi se tud pozdravte čimprej ... pa že od nekdaj me zanima, zakaj se reče šesta bolezen ... še jst sm bolj izvirna pri poimenovanju stvari ...

Včeraj po moje nisem nič čestitala za obmesečnice - bom pa zdej: NELI (anaya), LANA (pf) in LARA (veveričica), vse najboljše za 7ko! user posted image user posted image Danes pa noben avgustovček ne praznuje, če se ne motim ...
Pa seveda sandra123, čestitke za 10. obletnico user posted image user posted image

čipka, WB. dej se bolj redno javljaj, no! Jst sm prvič dala kr meska od Hipp-a (ja, vem ... shame on me ... user posted image ). Drugač pa na koščke pa pol še s paličnim pa bo ...

Nč, to je blo na hitr .. grem hladilnik ropat ... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.