bambi14
|
Hajlo, nell- hvala za kofetko, sma jo z dragim skupaj spila in jedla pečene jajčke s slanino- je blo njami. Jao ženske, jaz sem ostala na ne vem keri že strani. Ne me tepst,..pa saj me niste pogrešale tak fejst. Kaj dogaja? V torek sem imela izpit statistiko in sem se prejšnji vikend učila kolko se je pač dalo,....in HB je dala v izpit to kar je rekla, saj sem samo to pogledala in šla in naredla z 10.jeeeeeeeee Drugače pa so nam prejšnji teden barvali prizidek, v pon. pride kolega s svojo ženo ploščice položit,...oba imata fax (on celo mag.) in ploščice polagata, ker ni službe za dobit in se da s tem trenutno zaslužit,....no se pa znajdeta ni kaj. Proti koncu drugega tedna pa pride še parket in potem bo mala končno dobla svojo sobo, ki jo je treba še porihtat,.......in mi2 boma dobla nazaj svoj hobl pank za deco delat. je to bo žurka cele noči,......če verješ. Matejči aja ti pa kr vsak dan, mater ti gre lepo(...pa sama, če tvojga ni doma),...jaz bi tudi rabla vrtnarja,...me čakajo mali paradajzi, da jih presadim v lončke. Pa vas je bolezen zahaklala, da bi čim prej minilo,... Kolk se spomnim je blo govora o sirupih proti bolečinam in vročini. Torej: učinkovina paracetamol 120 mg je v različnih oblikah: - svečke paracetamol(120mg) - sirupi: Panadol(okus jagode), Daleron(okus ananasa), Lekadol(grenek), Calpol(jagoda oz.sladek),...vse isto! Krysia- pojma nimam, a z beljakom cepijo,...proti čem? Sayuri- baravo za take dedce,...za 8 marec je mel moj izgovor, da je to star praznik, za 25. marca je šal nekam po pinkponk mizo in se je opravičo, ker spet ni mel nič zame,..še do danes 0,...ampak jaz si vse pišem, - in - je en velik - in potem se mi mora oddolžit, ja pametni pišejo , kako pa se še nisem odločla,...bom rekla naj mi vrtnarja nabavi. Recepti,...niti enega še nisem sprobala, samo dala sem gor, da boste imele ideje za kosila. Večinoma skuham, kaj mam v hladilniku, če ni nič,...hajmo v trgovino al pa v sili naredim kaj:npr. polžeke prepražim na čebuli, dodam začimbe in solata zraven al pa kr peso in mi je to ful dobro. Jaz sem ji dala osebno delat, ker ne mislimo hodit zaebkrat po svetu. OTROŠKO KOSILO danes: kuhana zelenjava(cvetalča, kolerabica, zelena,mal česna) s kropmirjem in pečen puran z rožmarinom na olivnem olju. Zelo lepo diši iz kuhinje,... Sem pa ji že spekla tudi bučke, te zelene in je jedla 100/ uro. Zdaj pa letim še neko seminarsko napisat, če se ne bo mala prej zbudila,...sem namreč sama, dragi je šal po parket.
|