|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
27.3.2009 19:37:05   
nell
Js sem mogla prit mal pojamrat - me bo namreč pobralo - ok smrkam, grlo me boli, sem ko en zombi, ker v večini itak js skrbim za Tiborja, ki je btw še zmer bolan, ampak gre na boljše - pa to sploh ni nobena panika...ampak deca met bolanga, to je pa za popuser posted image - tok hudo je k je prehlajen, da bi najraj vidu, da bi krsto naročlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - grrrrrrrrrr. Včasih mam na robu jezička, da bi rekla - ODRASTI - hmmmmmmm.

Sem kr potuhtala na matejchinga vrtnarja - vzamem, sam pod pogojem, da ne jamra - khmmm no jauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ok sem se zlajala in je boljš - ve drage moje revice, boste pa tole brale - jutri je nov dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
27.3.2009 19:43:23   
čipka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Zdravo punce...spet se dolgo nisem javila...ne me tepst user posted image

Imam pa vprašanje za tiste, ki ste dale že meska za jest. Kako ste ga nardile? Na koščke na drobno ali drugače?

Ti ti lumpa, kje pa hodiš??user posted image Le večkrat se javi...

Sedi - rečmo da sedi takrat ko zdrži v tem stanju vsaj minuto user posted image in ima ob tem zravnano hrbtenico...
Plazenje - v kolikor s premikanjem "spreminja lokacijo" se plazi..tehnik plazenja je veliko... Torej, a jo? Če jo, se plazi in kar sporoči kdaj je to začela :)

meska---narežem (kuhanega) na majhne koščke in potem še s paličnim zmiksam zraven zelenjave/riža/krompirja... ko bodo zobki bomo pa samo še na majhne koščke narezal in peštal z vilico..

Sem res lumpauser posted image ...sem vam bom oddolžila..user posted image   Ja, potem kaže, da še ne sedi, če pa to pomeni že, da se plazi, potem je datum tam nekje cca 14 dni nazaj..rečmo 13.3.

Ryssa-aaaauuuaaaa...to boli user posted image user posted image
andrejaboris-mene daje tale utrujenost že ene 14 dni, pol k*** se mi ne da nč. Še na sprehod grem težko. Grda grda jaz. Pa bi blo fajn tele šlaufe kej dol spravt.user posted image
bella-regrat....mmmmmmmmmmmm   njamsi...mi imamo probleme z ritko že od 4 meseca, pa je bil urin uredu. Ugotovila pa sem, da ima izpuščaje, če tisti dan velikokrat kaka, da jih dobi. Vse sem že probala, sušenje s fenom po umivanje, sušenje z pihanjem, praška pasta, canasten, bepanten, babyval, ribodermin...mislim ni da ni...pa enkrat ji pomaga ena, enkrat druga. Robčke pa ne uporabljam več, ker dobi takoj izpuščaje, če ji dam.
Erin- a to daš čisto navadno skuto?

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
27.3.2009 19:47:03   
čipka
nell-tudi mi imamo enga tazga doma. HB, letos še ni bil " bolan " . Ko pa je bolan, pa tut šalce čaja ne more prjet, revček...grrrrruser posted image user posted image user posted image . Hujše k 10 dojenčkov skupaj.user posted image

-

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
27.3.2009 20:22:45   
matejchi
No naša vročica se je vrnila... po 5 minutah merjenja pod pazduho 39.2, sledila je svečka in vneto oko - kapljica... pa ni reakcija od cepljenja, je bil virus že prej zgleda prisoten..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.3.2009 20:23:05 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
27.3.2009 20:28:22   
čipka
Najnovejšo fotko Tie lahko vidite

TUKAJ

Matejchi, upam, da se čimprej pozdravi.user posted image

-

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
27.3.2009 21:05:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Joj, Sayuri, kolk nas ti matrašuser posted image A bomo začele stave pobirat? Jaz glasujem za kakšno masažo, savno, pedikuro, manikurouser posted image To mi pade na pamet. Pa še kako orng kosilo in to je to. Da o večeru ne govorimouser posted image

JAz pa rečem da jo pelje kam na izlet pa na kako dobro kosilce...ali pa v zlatarno po nekaj dragocenega?user posted image user posted image user posted image
Pa da bi tole moj prebraluser posted image . Ni on za kaka presenečenjauser posted image . Tipična tehtnica user posted image . No ja, vam poročam kmalu, če je še kaj romantika v njemuser posted image .
SE PODPIŠEM! Ben** pa tehtnice..ravno mojega kle kur*** da je isti, nič domiselnosti in romantike..še za rožice od Tilna za mat.dan sem sama rekla... se pa tukaj zraven smeji in pravi da me ne zna presenetit ker itak vse zvoham (No sej to je še res...user posted image )..mater pa tko pravi da je bolj pameten od mene, nej pa še dokaže ane..kr brez izgovorov... BRAVO ZA MOŠKE KI ŠE ZNAJO PRESENETIT IN "ZGANJAT" ROMANTIKO..user posted image user posted image user posted image

Grem tašči pomagat naštimat krompirjevo solato z regratom. Mnjammmmmmmmmmmmmmi
Grrrrrrrrrrrr....kaj delaš lušte?!?!?!?user posted image user posted image user posted image Jaz bi jo tutuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
27.3.2009 21:07:55   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Luna2008 lepo te je bilo spoznatiuser posted image ..sam kako si pa ti takoj vedla da sm jaz jazuser posted image

SEj si se že večkrat na "ogled postavila" ko si od Zoje slikce kazalauser posted image

Pa TI TI ati..kaj se pa to pravi.. ti kr ornk našeškej to gorenjsko rituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
27.3.2009 21:10:11   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Js sem mogla prit mal pojamrat - me bo namreč pobralo - ok smrkam, grlo me boli, sem ko en zombi, ker v večini itak js skrbim za Tiborja, ki je btw še zmer bolan, ampak gre na boljše - pa to sploh ni nobena panika...ampak deca met bolanga, to je pa za popuser posted image - tok hudo je k je prehlajen, da bi najraj vidu, da bi krsto naročlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - grrrrrrrrrr. Včasih mam na robu jezička, da bi rekla - ODRASTI - hmmmmmmm.

Pozdravite se user posted image user posted image user posted image

Tvojmu pa kar reč to kar mu misliš..nč jezika šparat..kr odkrit vse povedat...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
27.3.2009 21:13:53   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Erin- a to daš čisto navadno skuto?

To ta pasirano..od Lj mlekarn - MU user posted image ja navadno...pa jo kr papca

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
27.3.2009 21:16:27   
matejchi
anita da ne bo presenečen, če bo on na terasi spal in vrtnar noter... user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
27.3.2009 21:20:26   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

No naša vročica se je vrnila... po 5 minutah merjenja pod pazduho 39.2, sledila je svečka in vneto oko - kapljica... pa ni reakcija od cepljenja, je bil virus že prej zgleda prisoten..

JA božica... upam da svečka prime...user posted image user posted image user posted image Mogoče ste pa vi tud fasal šesto..dans je fejst veter pihal, mogoče je kaj do vas prineslo...Hecuser posted image

Pozdravite se...user posted image

čipka - tvoja Tia je pa prav luškanauser posted image ..lej te temne očke...pa kako se svetijo...a je kej nagajiva?user posted image

bella - reč Teji naj na flavto kaj zašpila, ne da se z njo po buči tepeuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
27.3.2009 21:22:09   
Erin

anita da ne bo presenečen, če bo on na terasi spal in vrtnar noter... user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
27.3.2009 21:43:55   
matejchi
Zdaj čakam, da še jaz dobim svečo.... samo ne v rt....user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
27.3.2009 22:34:55   
Erin

Ti matejchi, dej mi ti povej..a vidva se guncata vsak dan???user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
27.3.2009 22:41:32   
bella02
matejchi, pozdravte seuser posted image user posted image user posted image

nell, te razumem, pa moj user posted image HB ni take sorte. Sej, a veš to, če bi oni meli menstro, bi bili celo leto na bolniškiuser posted image user posted image user posted image

Erin, tvoj vsaj ve, kaj pišeš, pa bo morda znal kaj potegnit iz tega, moj pa računalnik le od deleč gleda in bo tako ostalo pri pobožnih željah in upanju. Ja, ja, upanje umre zadnje ...
Sam hec, se je glih takrat lopnila po bučiuser posted image user posted image user posted image . Pa flavta je za en kuser posted image , ni Miklavž nič sprobaluser posted image user posted image user posted image . Je vsaj lepa in zato zanimivauser posted image . Drugač pa res klump!
Solatka pa  ... za vse prste obliznit. Pa jajčka notri in zabeljena s čebulo v masti user posted image . Pa je bil danes sadni dan, ma sem mogla to pojest, ni regrat vsak danuser posted image

čipka, kaj pa plenice? Ena žlahtnica vem, da ni smela uporabljat Pampersk. Tist pa tud jaz vidim, da če je le nekaj časa pokakana, prične rdečet, tako da se ni za igrat
matejchi, moj že user posted image , tako da ... Se tolažim s tem, da bo zjutraj Tejo zrihtal, da bom jaz še malo spanec potegnilauser posted image

No, zdej se pa grem še malo učit, dokler ne user posted image za knjigo.

Nočka user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 27.3.2009 22:55:13 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
27.3.2009 23:01:39   
matejchi
eno vprašanje... a so kakšne posledice, če cepijo otroka, ko ima že virus v sebi (vročina, vnete oči)... in ali jih morajo še 1x?

hvala in lahko noč

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
27.3.2009 23:02:36   
matejchi

Ti matejchi, dej mi ti povej..a vidva se guncata vsak dan???user posted image user posted image

A je lahko kaj narobe?? user posted image No če ga ni doma... 

< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.3.2009 23:03:02 >

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
27.3.2009 23:04:31   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Erin, tvoj vsaj ve, kaj pišeš, pa bo morda znal kaj potegnit iz tega, moj pa računalnik le od deleč gleda in bo tako ostalo pri pobožnih željah in upanju. Ja, ja, upanje umre zadnje ...
Sam hec, se je glih takrat lopnila po bučiuser posted image user posted image user posted image . Pa flavta je za en kuser posted image , ni Miklavž nič sprobaluser posted image user posted image user posted image . Je vsaj lepa in zato zanimivauser posted image . Drugač pa res klump!
Solatka pa  ... za vse prste obliznit. Pa jajčka notri in zabeljena s čebulo v masti user posted image . Pa je bil danes sadni dan, ma sem mogla to pojest, ni regrat vsak danuser posted image

Oh sej jaz mu kar na glas vse povem... misli ne zna brat, če ne rečem bom pa sploh brez vsega ostala..
PRavijo da je moški do žene tak kot je do matere... če je do nje pozoren bo do žene tud..no naš se komaj še na mami spomni..se pravi kaj lahko pričakujem od njega čez nekaj let...prst u rit... (ne svečko!)..user posted image

Pa ne rajcej me z regradom no..packa!user posted image JAZ BI GA ŽRLA, ne jedla, ŽRLAAAAAAAA!!! njam njam...user posted image PA ga ni... oz mi ga noben ne prinese čeprav jih prosim...user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
27.3.2009 23:08:22   
Erin

eno vprašanje... a so kakšne posledice, če cepijo otroka, ko ima že virus v sebi (vročina, vnete oči)... in ali jih morajo še 1x?

hvala in lahko noč

Nimam pojma...user posted image Mislim da ne..ko je cepljen je cepljen..ne cepijo otroka ponavadi zaradi tega ker z njim oslabi imunski sistem, bolan otrok ima pa že tako oslabljenega... mislim da če je oboje naenkrat da samo telo težje "prebrodi" vse skupaj... ne vem... dej zjutrej pokliči v ZD in jih praši..zih morajo vedt.. al pa na med.over vpraši, tm ti kmal odgovorijo...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
27.3.2009 23:09:58   
Erin

A je lahko kaj narobe?? user posted image No če ga ni doma... 

Odvisno od tega al se skupi al posebej oz s kom drugimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
27.3.2009 23:28:30   
čipka

čipka - tvoja Tia je pa prav luškanauser posted image ..lej te temne očke...pa kako se svetijo...a je kej nagajiva?user posted image

Pa kok...že točno ve kako more narest, da bo mami skočila k njej.user posted image   Hvala za kompliment. Tvoj Tilen ti je čisto podoben. Pravi mali zapeljivček.user posted image

matejchy-po moje ne...vsaj še neki časa.  Po določenem času se mi zdi, da lahko otroka ponovno cepijo.
Nočko vsem.

-

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
27.3.2009 23:28:56   
Erin
Če hoče katera biti fit naj si pogleda te vaje... če hoče biti še bolj fit naj jih pa zraven še izvajauser posted image

http://www.osebnitrener.com/index.php?option=com_content&view=article&id=137:tiri-tedne-do-lepe-postave-samo-zanjo&catid=38:trening-fitness&Itemid=86

< Sporočilo je popravil Erin -- 27.3.2009 23:29:18 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
27.3.2009 23:31:18   
Erin
matejchi, a si že  našla svojo svečko?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
27.3.2009 23:31:35   
karmar
Živijo! Nisem vas brala, sam tolk da ne pozabim sporočit - Erin, danes sem opazla da sedi tudi že samostojno. Sicer jo zvrne po kaki minutki, ampak se sama poskuša držat pokonci...prav trudi se...user posted image user posted image  Zlato.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
27.3.2009 23:52:30   
čipka

Če hoče katera biti fit naj si pogleda te vaje... če hoče biti še bolj fit naj jih pa zraven še izvajauser posted image

http://www.osebnitrener.com/index.php?option=com_content&view=article&id=137:tiri-tedne-do-lepe-postave-samo-zanjo&catid=38:trening-fitness&Itemid=86

Zaenkrat ne, hvala...se mi ne lup..user posted image
Nikoli nisem bila glih športni tip, rajši stradam da shujšam, kot pa da kakšno vajo delam.user posted image

-

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.