![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 19:37:05
|
|
|
|
nell
|
Js sem mogla prit mal pojamrat - me bo namreč pobralo - ok smrkam, grlo me boli, sem ko en zombi, ker v večini itak js skrbim za Tiborja, ki je btw še zmer bolan, ampak gre na boljše - pa to sploh ni nobena panika...ampak deca met bolanga, to je pa za pop - tok hudo je k je prehlajen, da bi najraj vidu, da bi krsto naročla - grrrrrrrrrr. Včasih mam na robu jezička, da bi rekla - ODRASTI - hmmmmmmm. Sem kr potuhtala na matejchinga vrtnarja - vzamem, sam pod pogojem, da ne jamra - khmmm no ja . Ok sem se zlajala in je boljš - ve drage moje revice, boste pa tole brale - jutri je nov dan
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 19:43:23
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: čipka Zdravo punce...spet se dolgo nisem javila...ne me tepst Imam pa vprašanje za tiste, ki ste dale že meska za jest. Kako ste ga nardile? Na koščke na drobno ali drugače? Ti ti lumpa, kje pa hodiš?? Le večkrat se javi... Sedi - rečmo da sedi takrat ko zdrži v tem stanju vsaj minuto in ima ob tem zravnano hrbtenico... Plazenje - v kolikor s premikanjem "spreminja lokacijo" se plazi..tehnik plazenja je veliko... Torej, a jo? Če jo, se plazi in kar sporoči kdaj je to začela :) meska---narežem (kuhanega) na majhne koščke in potem še s paličnim zmiksam zraven zelenjave/riža/krompirja... ko bodo zobki bomo pa samo še na majhne koščke narezal in peštal z vilico.. Sem res lumpa ...sem vam bom oddolžila.. Ja, potem kaže, da še ne sedi, če pa to pomeni že, da se plazi, potem je datum tam nekje cca 14 dni nazaj..rečmo 13.3. Ryssa-aaaauuuaaaa...to boli andrejaboris-mene daje tale utrujenost že ene 14 dni, pol k*** se mi ne da nč. Še na sprehod grem težko. Grda grda jaz. Pa bi blo fajn tele šlaufe kej dol spravt. bella-regrat....mmmmmmmmmmmm njamsi...mi imamo probleme z ritko že od 4 meseca, pa je bil urin uredu. Ugotovila pa sem, da ima izpuščaje, če tisti dan velikokrat kaka, da jih dobi. Vse sem že probala, sušenje s fenom po umivanje, sušenje z pihanjem, praška pasta, canasten, bepanten, babyval, ribodermin...mislim ni da ni...pa enkrat ji pomaga ena, enkrat druga. Robčke pa ne uporabljam več, ker dobi takoj izpuščaje, če ji dam. Erin- a to daš čisto navadno skuto?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 19:47:03
|
|
|
|
čipka
|
nell-tudi mi imamo enga tazga doma. HB, letos še ni bil " bolan " . Ko pa je bolan, pa tut šalce čaja ne more prjet, revček...grrrrr . Hujše k 10 dojenčkov skupaj.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 20:22:45
|
|
|
|
matejchi
|
No naša vročica se je vrnila... po 5 minutah merjenja pod pazduho 39.2, sledila je svečka in vneto oko - kapljica... pa ni reakcija od cepljenja, je bil virus že prej zgleda prisoten..
< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.3.2009 20:23:05 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 20:28:22
|
|
|
|
čipka
|
Najnovejšo fotko Tie lahko vidite TUKAJ Matejchi, upam, da se čimprej pozdravi.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 21:05:12
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Joj, Sayuri, kolk nas ti matraš A bomo začele stave pobirat? Jaz glasujem za kakšno masažo, savno, pedikuro, manikuro To mi pade na pamet. Pa še kako orng kosilo in to je to. Da o večeru ne govorimo JAz pa rečem da jo pelje kam na izlet pa na kako dobro kosilce...ali pa v zlatarno po nekaj dragocenega? Pa da bi tole moj prebral . Ni on za kaka presenečenja . Tipična tehtnica . No ja, vam poročam kmalu, če je še kaj romantika v njem . SE PODPIŠEM! Ben** pa tehtnice..ravno mojega kle kur*** da je isti, nič domiselnosti in romantike..še za rožice od Tilna za mat.dan sem sama rekla... se pa tukaj zraven smeji in pravi da me ne zna presenetit ker itak vse zvoham (No sej to je še res... )..mater pa tko pravi da je bolj pameten od mene, nej pa še dokaže ane..kr brez izgovorov... BRAVO ZA MOŠKE KI ŠE ZNAJO PRESENETIT IN "ZGANJAT" ROMANTIKO.. Grem tašči pomagat naštimat krompirjevo solato z regratom. Mnjammmmmmmmmmmmmmi Grrrrrrrrrrrr....kaj delaš lušte?!?!?!? Jaz bi jo tut
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 21:07:55
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Luna2008 lepo te je bilo spoznati ..sam kako si pa ti takoj vedla da sm jaz jaz SEj si se že večkrat na "ogled postavila" ko si od Zoje slikce kazala Pa TI TI ati..kaj se pa to pravi.. ti kr ornk našeškej to gorenjsko rit
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 21:10:11
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: nell Js sem mogla prit mal pojamrat - me bo namreč pobralo - ok smrkam, grlo me boli, sem ko en zombi, ker v večini itak js skrbim za Tiborja, ki je btw še zmer bolan, ampak gre na boljše - pa to sploh ni nobena panika...ampak deca met bolanga, to je pa za pop - tok hudo je k je prehlajen, da bi najraj vidu, da bi krsto naročla - grrrrrrrrrr. Včasih mam na robu jezička, da bi rekla - ODRASTI - hmmmmmmm. Pozdravite se Tvojmu pa kar reč to kar mu misliš..nč jezika šparat..kr odkrit vse povedat...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 21:13:53
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka Erin- a to daš čisto navadno skuto? To ta pasirano..od Lj mlekarn - MU ja navadno...pa jo kr papca
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 21:16:27
|
|
|
|
matejchi
|
anita da ne bo presenečen, če bo on na terasi spal in vrtnar noter...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 21:20:26
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi No naša vročica se je vrnila... po 5 minutah merjenja pod pazduho 39.2, sledila je svečka in vneto oko - kapljica... pa ni reakcija od cepljenja, je bil virus že prej zgleda prisoten.. JA božica... upam da svečka prime... Mogoče ste pa vi tud fasal šesto..dans je fejst veter pihal, mogoče je kaj do vas prineslo...Hec Pozdravite se... čipka - tvoja Tia je pa prav luškana ..lej te temne očke...pa kako se svetijo...a je kej nagajiva? bella - reč Teji naj na flavto kaj zašpila, ne da se z njo po buči tepe
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 21:22:09
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi anita da ne bo presenečen, če bo on na terasi spal in vrtnar noter...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 21:43:55
|
|
|
|
matejchi
|
Zdaj čakam, da še jaz dobim svečo.... samo ne v rt....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 22:34:55
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Zdaj čakam, da še jaz dobim svečo.... samo ne v rt.... Ti matejchi, dej mi ti povej..a vidva se guncata vsak dan???
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 22:41:32
|
|
|
|
bella02
|
matejchi, pozdravte se nell, te razumem, pa moj HB ni take sorte. Sej, a veš to, če bi oni meli menstro, bi bili celo leto na bolniški Erin, tvoj vsaj ve, kaj pišeš, pa bo morda znal kaj potegnit iz tega, moj pa računalnik le od deleč gleda in bo tako ostalo pri pobožnih željah in upanju. Ja, ja, upanje umre zadnje ... Sam hec, se je glih takrat lopnila po buči . Pa flavta je za en k , ni Miklavž nič sprobal . Je vsaj lepa in zato zanimiva . Drugač pa res klump! Solatka pa ... za vse prste obliznit. Pa jajčka notri in zabeljena s čebulo v masti . Pa je bil danes sadni dan, ma sem mogla to pojest, ni regrat vsak dan čipka, kaj pa plenice? Ena žlahtnica vem, da ni smela uporabljat Pampersk. Tist pa tud jaz vidim, da če je le nekaj časa pokakana, prične rdečet, tako da se ni za igrat matejchi, moj že , tako da ... Se tolažim s tem, da bo zjutraj Tejo zrihtal, da bom jaz še malo spanec potegnila No, zdej se pa grem še malo učit, dokler ne za knjigo. Nočka
< Sporočilo je popravil bella02 -- 27.3.2009 22:55:13 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 23:01:39
|
|
|
|
matejchi
|
eno vprašanje... a so kakšne posledice, če cepijo otroka, ko ima že virus v sebi (vročina, vnete oči)... in ali jih morajo še 1x? hvala in lahko noč
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 23:02:36
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Zdaj čakam, da še jaz dobim svečo.... samo ne v rt.... Ti matejchi, dej mi ti povej..a vidva se guncata vsak dan??? A je lahko kaj narobe?? No če ga ni doma...
< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.3.2009 23:03:02 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 23:04:31
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Erin, tvoj vsaj ve, kaj pišeš, pa bo morda znal kaj potegnit iz tega, moj pa računalnik le od deleč gleda in bo tako ostalo pri pobožnih željah in upanju. Ja, ja, upanje umre zadnje ... Sam hec, se je glih takrat lopnila po buči . Pa flavta je za en k , ni Miklavž nič sprobal . Je vsaj lepa in zato zanimiva . Drugač pa res klump! Solatka pa ... za vse prste obliznit. Pa jajčka notri in zabeljena s čebulo v masti . Pa je bil danes sadni dan, ma sem mogla to pojest, ni regrat vsak dan Oh sej jaz mu kar na glas vse povem... misli ne zna brat, če ne rečem bom pa sploh brez vsega ostala.. PRavijo da je moški do žene tak kot je do matere... če je do nje pozoren bo do žene tud..no naš se komaj še na mami spomni..se pravi kaj lahko pričakujem od njega čez nekaj let...prst u rit... (ne svečko!).. Pa ne rajcej me z regradom no..packa! JAZ BI GA ŽRLA, ne jedla, ŽRLAAAAAAAA!!! njam njam... PA ga ni... oz mi ga noben ne prinese čeprav jih prosim...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 23:08:22
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi eno vprašanje... a so kakšne posledice, če cepijo otroka, ko ima že virus v sebi (vročina, vnete oči)... in ali jih morajo še 1x? hvala in lahko noč Nimam pojma... Mislim da ne..ko je cepljen je cepljen..ne cepijo otroka ponavadi zaradi tega ker z njim oslabi imunski sistem, bolan otrok ima pa že tako oslabljenega... mislim da če je oboje naenkrat da samo telo težje "prebrodi" vse skupaj... ne vem... dej zjutrej pokliči v ZD in jih praši..zih morajo vedt.. al pa na med.over vpraši, tm ti kmal odgovorijo...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 23:09:58
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Zdaj čakam, da še jaz dobim svečo.... samo ne v rt.... Ti matejchi, dej mi ti povej..a vidva se guncata vsak dan??? A je lahko kaj narobe?? No če ga ni doma... Odvisno od tega al se skupi al posebej oz s kom drugim
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 23:28:30
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin čipka - tvoja Tia je pa prav luškana ..lej te temne očke...pa kako se svetijo...a je kej nagajiva? Pa kok...že točno ve kako more narest, da bo mami skočila k njej. Hvala za kompliment. Tvoj Tilen ti je čisto podoben. Pravi mali zapeljivček. matejchy-po moje ne...vsaj še neki časa. Po določenem času se mi zdi, da lahko otroka ponovno cepijo. Nočko vsem.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 23:31:18
|
|
|
|
Erin
|
matejchi, a si že našla svojo svečko?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 23:31:35
|
|
|
|
karmar
|
Živijo! Nisem vas brala, sam tolk da ne pozabim sporočit - Erin, danes sem opazla da sedi tudi že samostojno. Sicer jo zvrne po kaki minutki, ampak se sama poskuša držat pokonci...prav trudi se... Zlato.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.