kaja02
|
anita- za spanje, upam, da se včerajšna noč ponovi, čim večkrat! gajka- za napredek, za rukzak mate pa še itak dost časa, še naveličal se ga boste ja, jest sem tud med tistimi, ki se mi porodniška steče čez natančno 3 mesece, 26.6. se začne moj prvi delovni dan, na borzi minca_n- dobrodošla, joj kaki mickeni punčki si mela, za kg košuta- naša še toliko ne spije čez dan , je sploh ne morem prepričat, pa sem sprobala vse, take in drugačne lončke, flaško, sokce, čaje , vodo, ma ni da ni, bom kmal lahko začela prodajat pripomočke, toliko jih mamo, kakšen požirek tekočine ji spravim dol le med obrokom, pa še to po žlički, ko misli, da bo dobila hrano ; mislim, da posledično ima ravno zaradi tega težave s kakanjem, HB da še se dojiva, da vsaj nekaj tekočine v njo spravim ozziebo- držim pesti, da ti podaljšajo porodniško! krysia- za očeta suzana- ja vi ste pa res ena velika družina naša tud je zamrzjeno špinačo, pa nikoli ne kupujem bio izdelkov.... mishel- za Davidovo skoraj hojo, kok gre hiter čas a ne? kak lep medo! katja- pa kaj lepga kupte! sem kar nekaj časa brala, mal pokomentirala, sedaj pa upam, da me ven ne vrže