|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
27.3.2009 12:44:23   
buhtlčk
Ja sej, še minutka za RR, potem pa do konca spokam, juho pogrejem, pa res gremo.

Erin po moje bi se zbudil Tilen, pa dvignil glavo pa se obrnil, nekaj že, zdej je že tolk velik.

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa - zna bit, da bova skup nehale joškat. Mene je strah zdej jest v hotelu. Al naj za vsako stvar posebej morim kaj je notr? Pa še samopostrežno je. Dojiva se pa samo še ponoči enkrat in to malo, pa zjutraj. Pa tud ni, da vriska od veselja, ko zizo vidi. Po moje je ne bo preveč pogrešal. edino noči se bojim, ker tulit pa zna. Bom pa AM pripravla, eno minuto tuljenja bodo pa zdržali. Ne vem, ne morem se odločit....

Aja, za vse, ki mate zlo aktivne otroke - naš se je dans v bazenu obrnil na glavo. Ko so se sami kao družili v nekem obroču, me smo bile pa par metrov oddaljene. Sicer je mami priletela ko torpedo, sam joj. Mal sm se pa ustrašla.

Grem pokat. Sori k ni komentarjev, ni časa user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
27.3.2009 12:49:45   
andrejaboris
Enej mi na ramah sedi jaz pa tipkam .user posted image user posted image

Še nekaj za na seznam za dopust, še posebej za na morje: Raid za v vtičnico -preverjeno pomaga. In kaki autan za otročke proti komarjem.

y<x ddbvjjhjjfgfgghhfggh to pa je od Eneja.

Bella jaz sem tut včeraj 2,5 ure likala. Sploh ne vem od kod se cote jemljejo.user posted image user posted image

ne morem več pisat.

Hasta la vista!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
27.3.2009 12:50:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sayuri, WB. Pol litra alkohola v življenju user posted image Ej, sayuri, šteje se tud obdobje pred poroko in otroci user posted image Mal te hecam ...

Erin, vi se tud pozdravte čimprej ... pa že od nekdaj me zanima, zakaj se reče šesta bolezen ... še jst sm bolj izvirna pri poimenovanju stvari ...

Pol litra?? Ja to sem pozabila prej napisat.. samo .. A RES?????user posted image Ja pridna...ne bom govorila o moji količini prepitega skozi najstništvo...user posted image user posted image

Ja..šesta.. ne vem zakaj???user posted image KEr traja 6 dnji - 3 dni vročina, 3 dni izpuščaji..nimam pojma, samo so res neizvirni.. in zakaj 5 bolezen in kje user posted image so se izgubile 1, 2, 3, 4...obstaja tudi 7, 8, 9, 10, 135786???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
27.3.2009 12:51:21   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutro
user posted image user posted image user posted image

spanje se ni ponovilo, ma za popizuser posted image
dns bom kr mrtvaka plavala, se bo že moj user posted image ukvarjal z Zojo na bazenu

se beremo

Anita pozdravljena, ko si ravno kopanje omenila. Sem pozabila zadnič vprašat koliko časa se ohlajate po kopanju-saj ne greste kar ven user posted image

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
27.3.2009 12:53:43   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

jutro
user posted image user posted image user posted image

spanje se ni ponovilo, ma za popizuser posted image
dns bom kr mrtvaka plavala, se bo že moj user posted image ukvarjal z Zojo na bazenu

se beremo

Anita pozdravljena, ko si ravno kopanje omenila. Sem pozabila zadnič vprašat koliko časa se ohlajate po kopanju-saj ne greste kar ven user posted image

počasi preoblečešuser posted image , bundico ji pa dava gor na vrhu kamor je pogleda  na bazen..tam še mal posedimo in jo oblečeva ter gremo..sam zdej ni panike ni takega mraza zuni

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
27.3.2009 12:54:00   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: betty

AVTOSEDEŽ - ima katera sedez Romer King plus? ste zadovoljne oz. malcki?

Ne vem kaj naj kupim????user posted image

betty- mi imamo od Römerja z izofiksom, samo baje je Römer Mercedes med avtosedeži- tako da ja sigurno je dober !!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
27.3.2009 12:54:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Ja sej, še minutka za RR, potem pa do konca spokam, juho pogrejem, pa res gremo.

Erin po moje bi se zbudil Tilen, pa dvignil glavo pa se obrnil, nekaj že, zdej je že tolk velik.

Mene je strah zdej jest v hotelu. Al naj za vsako stvar posebej morim kaj je notr? Pa še samopostrežno je. Dojiva se pa samo še ponoči enkrat in to malo, pa zjutraj. Pa tud ni, da vriska od veselja, ko zizo vidi. Po moje je ne bo preveč pogrešal. edino noči se bojim, ker tulit pa zna. Bom pa AM pripravla, eno minuto tuljenja bodo pa zdržali. Ne vem, ne morem se odločit....

Aja, za vse, ki mate zlo aktivne otroke - naš se je dans v bazenu obrnil na glavo. Ko so se sami kao družili v nekem obroču, me smo bile pa par metrov oddaljene. Sicer je mami priletela ko torpedo, sam joj. Mal sm se pa ustrašla.

Uživaj na morju, še 1x!
Ja, mislim da bi se obrnil, samo strah je pa še vedno tu...

HB da je bilo vse uredu..materuser posted image user posted image ..šlaufi so bili vedno "kao" nevarni če se otrok obrne v njem... jaz sploh ne bi stran šla...dobro da si bila blizu, res..me je kar stisnilo...

Kako pa boš v hotelu naredila AM..mislim, kje vodo pogrela...a boš grelec s seboj vzela a ti jo oni prinesejo..user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
27.3.2009 12:54:47   
MATEJKA_
bella - PIA ima 5 obrokov
okrog 7h - dojenje+flaška
10h - dojenje + flaška (jutri nadomestimo s sadjem)
okrog 13.30 - kosilo - zelenjava/meso
16.30 - dojenje + flaška (bomo v kratkem tudi nadomestili sadje+žito)
19.30 - večerja - mlečno-žitna kaša

meso - jaz ga skuham skupaj z zelenjavo + krompir - in vse skupaj zmiksam. edino opazla sem, da moram kar dosti vode od te kuharije zraven pustit, da je bolj sočno, ker drugače noče jest. (ne rabi bit redko, ampak bolj sočno pač).

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
27.3.2009 12:54:47   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A ima katera gospodinjsko pomočnico ali jo bo imela??
Jaz bom najela vrtnarja..user posted image (psssst)

a bo skoz zalival rožico(e)user posted image user posted image user posted image user posted image
mi ga boš kdaj posodlauser posted image user posted image pssst

sem mislila (no hotela sem te še vprašat), če bi lahko pri tebi spal, ker imaš več prostora.. tudi na terasi bo OK.. user posted image

jah čak, sam se zna zgodit da bo še sosednje vrtove obdelaluser posted image
drgač pa komot lahko prespi

buhtlčk ni panike tist glede tunkanja, Zojo je vaditeljica prejšn teden ornk potunkala, nam za zaključek pokazala kako se pravilno otroka potunka da nič vode ne popije-grozn za videtuser posted image sam Zoja še dojela niuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 27.3.2009 12:56:21 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
27.3.2009 12:56:13   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

user posted image ja moji punčki sta enojajčni dvojčici in mata res enake finte. skoraj ne morš vrjet.
ryssa slikice mam v albumu (kolko hočeš), drugače pa sem še res mlada mamica ja. pri 21 sem ju rodila. in mi ni nič žal da sem se tak hitro odločila za otroke, čeprav sem mislila da bo za začetek eden dovolj user posted image   zdaj ko pa sta dve pa si sploh ne znam predstavljat kaj bi z prostim časim, če bi mela samo eno  user posted image

minca _n - verjamem-moji nečakinji sta dvojajčni pa zdaj ko sta stari 11let imata v šoli dobesedno enake napake pri testih. aja-pa ne sedita skupaj !!

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
27.3.2009 12:56:40   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Enej mi na ramah sedi jaz pa tipkam .user posted image user posted image

user posted image A ga imaš posedenega za vratom? Al kako?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.3.2009 12:57:53   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Sedi - rečmo da sedi takrat ko zdrži v tem stanju vsaj minuto user posted image in ima ob tem zravnano hrbtenico...
Plazenje - v kolikor s premikanjem "spreminja lokacijo" se plazi..tehnik plazenja je veliko... Torej, a jo? Če jo, se plazi in kar sporoči kdaj je to začela :)

Če je pogoj za plazenje samo spreminjanje lokacije, potem se naš že nekaj časa ''plazi''. user posted image Ampak to zame ni plazenje, kar on počne - nekako se muva naprej ali pa nazaj, ne znam opisat, pač kot kak polžek, čeprav mu uspe v enem kosu tudi za 2 metra spremenit lokacijo. To sicer vedno, ko ne gledam in se potem vsa presenečena, kako se je tja premaknil. user posted image Zame in tudi s stališča teh otroških fizioterapevtov je plazenje premikanje po vseh štirih. user posted image Sedel je pa danes že skupaj več kot minuto, ampak je še malo ''puklast'' zraven, tako da to pa res sigurno ne šteje. Pa naslednji mesec! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
27.3.2009 13:00:03   
Erin

buhtlčk ni panike tist glede tunkanja, Zojo je vaditeljica prejšn teden ornk potunkala, nam za zaključek pokazala kako se pravilno otroka potunka da nič vode ne popije-grozn za videtuser posted image sam Zoja še dojela niuser posted image

Ježešna...user posted image Jaz bi jo kar nazaj user posted image user posted image user posted image Nima da brblja mojega sinetauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.3.2009 13:00:11   
matejchi
anita bova še varnostnika za vrtnarja zrihtale, da ne bo po drugih vrtih kopal...user posted image

Zdaj sem se šele spomnila, da v Kamniku ga za rože itak ne rabim... pol bo lahko pa tut pri meni spal... no v kurilnici...user posted image bo še kurjač hkrati..
zdaj pa grem... papa

buhtlčk ti boš do torka ravno spakirala user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.3.2009 13:02:59 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.3.2009 13:00:35   
minca_n
matejchi tudi jaz sem rodila v mb, samo so me v sobo peljali komaj zvečer, ker so mi punčki peljali na intenzivno v otroško bolnico, in se jim nikamor ni mudilo. tak da so me od 15.30 pa do 21.00 meli v porodni sobi. in na koncu so rekli da so pozabli na mene user posted image  jaz pa cela izstradana, brez moči ker sem bla v porodni celih 26 ur, brez vode, brez jesti (so mi misli CR delat, pa jim ni ratalo), pa še pri porodu sem ogromno krvi zgubla,... eh nimam lepih spominov na tisti dan.

ja jaz tud pravim da mam lepi punčki, no za mene sta tak najlepši user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.3.2009 13:04:30   
matejchi
minca_n saj sem jaz tudi šla šele zvečer gor, samo se spomnim, da se je ena z mano v dvigalu peljala... na postelji seveda... pa mislim, da brez otrok ja... kdo ve

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.3.2009 13:06:19   
minca_n
matejchi možno je vse. se ne spomnim več user posted image  
sem zgleda bla preveč utrujena od vsega skup (skrbi, porod,..)

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.3.2009 13:06:34   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Sedi - rečmo da sedi takrat ko zdrži v tem stanju vsaj minuto user posted image in ima ob tem zravnano hrbtenico...
Plazenje - v kolikor s premikanjem "spreminja lokacijo" se plazi..tehnik plazenja je veliko... Torej, a jo? Če jo, se plazi in kar sporoči kdaj je to začela :)

Če je pogoj za plazenje samo spreminjanje lokacije, potem se naš že nekaj časa ''plazi''. user posted image Ampak to zame ni plazenje, kar on počne - nekako se muva naprej ali pa nazaj, ne znam opisat, pač kot kak polžek, čeprav mu uspe v enem kosu tudi za 2 metra spremenit lokacijo. To sicer vedno, ko ne gledam in se potem vsa presenečena, kako se je tja premaknil. user posted image Zame in tudi s stališča teh otroških fizioterapevtov je plazenje premikanje po vseh štirih. user posted image Sedel je pa danes že skupaj več kot minuto, ampak je še malo ''puklast'' zraven, tako da to pa res sigurno ne šteje. Pa naslednji mesec! user posted image

Ma še tri dni časa...user posted image

Ja, pa ni nujno glede plazenja da je na vseh 4... nekateri se puzajo okrog samo s pomočjo nog in v sedečem položaju, drugi samo v vojaškem načinu, tretji z nogami... tko sem jaz zasledila...v kolikor se s svojim "muvanjem" aktivno premika v željeno smer bi jaz rekla da se plazi...itak pa spet vsak drugače pravi, niti strokovnjaki si niso v tem enotni..nč novega...user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.3.2009 13:13:20   
andrejaboris
Erin Enej spi od 2 tedna starosti samo na trbuhu. Mene je pa bolj strah če bi spal na hrbtu kot na trebuhu. Se mu je že zaletelo ko je bil na hrbtu in HB da sem bla zraven.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
27.3.2009 13:23:08   
tejkaz
5. in 6. bolezen, zato ker sta na 5 in 6 mestu po pogostosti. Očitno je imel tisti ki ju je poimenoval premalo domišljije user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3695
27.3.2009 13:28:06   
buhtlčk
tole še moram (res bom v torek šele spokana user posted image ) - anita naš je ''stal'' na glavi v vodi, ni se samo potunkal. To pa najbrž kar opazi..

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
27.3.2009 13:29:12   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

tole še moram (res bom v torek šele spokana user posted image ) - anita naš je ''stal'' na glavi v vodi, ni se samo potunkal. To pa najbrž kar opazi..

no pa le imate aktivnega fantičauser posted image ni kej je po stari mami

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
27.3.2009 13:36:22   
sayuri

A ima katera gospodinjsko pomočnico ali jo bo imela??
Jaz bom najela vrtnarja..user posted image (psssst)

Jst bi tud vrtnarja mela user posted image user posted image user posted image  O gospodinjsi pomočnici še ne razmišljam. Dokler še zmorem prekoračit kupe igrač, oblek in podobnega...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
27.3.2009 13:37:40   
sayuri
A vaši user posted image  danes kaj spijo???? Jaoooooo sta sitna...zaspana do anglčkov in nazaj, ampak ne.....firbčna..da ne bi kaj zamudila....in sitna, seveda....user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
27.3.2009 13:44:52   
andrejaboris
Sayuri Enej po neprespani noči še tut kar gleda. Spal je pol urce. Pa ponavadi spi 1,5 - 2 urci. Jaz tut ne rabim gospodinjske pomočnice dokler lahko igrače z nogami potiskam okoli.user posted image user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.