Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:44:23
|
|
|
|
buhtlčk
|
Ja sej, še minutka za RR, potem pa do konca spokam, juho pogrejem, pa res gremo. Erin po moje bi se zbudil Tilen, pa dvignil glavo pa se obrnil, nekaj že, zdej je že tolk velik. Zoja Miša Drugače pa - zna bit, da bova skup nehale joškat. Mene je strah zdej jest v hotelu. Al naj za vsako stvar posebej morim kaj je notr? Pa še samopostrežno je. Dojiva se pa samo še ponoči enkrat in to malo, pa zjutraj. Pa tud ni, da vriska od veselja, ko zizo vidi. Po moje je ne bo preveč pogrešal. edino noči se bojim, ker tulit pa zna. Bom pa AM pripravla, eno minuto tuljenja bodo pa zdržali. Ne vem, ne morem se odločit.... Aja, za vse, ki mate zlo aktivne otroke - naš se je dans v bazenu obrnil na glavo. Ko so se sami kao družili v nekem obroču, me smo bile pa par metrov oddaljene. Sicer je mami priletela ko torpedo, sam joj. Mal sm se pa ustrašla. Grem pokat. Sori k ni komentarjev, ni časa
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:49:45
|
|
|
|
andrejaboris
|
Enej mi na ramah sedi jaz pa tipkam . Še nekaj za na seznam za dopust, še posebej za na morje: Raid za v vtičnico -preverjeno pomaga. In kaki autan za otročke proti komarjem. y<x ddbvjjhjjfgfgghhfggh to pa je od Eneja. Bella jaz sem tut včeraj 2,5 ure likala. Sploh ne vem od kod se cote jemljejo. ne morem več pisat. Hasta la vista!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:50:04
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Sayuri, WB. Pol litra alkohola v življenju Ej, sayuri, šteje se tud obdobje pred poroko in otroci Mal te hecam ... Erin, vi se tud pozdravte čimprej ... pa že od nekdaj me zanima, zakaj se reče šesta bolezen ... še jst sm bolj izvirna pri poimenovanju stvari ... Pol litra?? Ja to sem pozabila prej napisat.. samo .. A RES????? Ja pridna...ne bom govorila o moji količini prepitega skozi najstništvo... Ja..šesta.. ne vem zakaj??? KEr traja 6 dnji - 3 dni vročina, 3 dni izpuščaji..nimam pojma, samo so res neizvirni.. in zakaj 5 bolezen in kje so se izgubile 1, 2, 3, 4...obstaja tudi 7, 8, 9, 10, 135786???
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:51:21
|
|
|
|
Luna2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan jutro spanje se ni ponovilo, ma za popiz dns bom kr mrtvaka plavala, se bo že moj ukvarjal z Zojo na bazenu se beremo Anita pozdravljena, ko si ravno kopanje omenila. Sem pozabila zadnič vprašat koliko časa se ohlajate po kopanju-saj ne greste kar ven
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:53:43
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan jutro spanje se ni ponovilo, ma za popiz dns bom kr mrtvaka plavala, se bo že moj ukvarjal z Zojo na bazenu se beremo Anita pozdravljena, ko si ravno kopanje omenila. Sem pozabila zadnič vprašat koliko časa se ohlajate po kopanju-saj ne greste kar ven počasi preoblečeš , bundico ji pa dava gor na vrhu kamor je pogleda na bazen..tam še mal posedimo in jo oblečeva ter gremo..sam zdej ni panike ni takega mraza zuni
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:54:00
|
|
|
|
Luna2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty AVTOSEDEŽ - ima katera sedez Romer King plus? ste zadovoljne oz. malcki? Ne vem kaj naj kupim???? betty- mi imamo od Römerja z izofiksom, samo baje je Römer Mercedes med avtosedeži- tako da ja sigurno je dober !!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:54:28
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Ja sej, še minutka za RR, potem pa do konca spokam, juho pogrejem, pa res gremo. Erin po moje bi se zbudil Tilen, pa dvignil glavo pa se obrnil, nekaj že, zdej je že tolk velik. Mene je strah zdej jest v hotelu. Al naj za vsako stvar posebej morim kaj je notr? Pa še samopostrežno je. Dojiva se pa samo še ponoči enkrat in to malo, pa zjutraj. Pa tud ni, da vriska od veselja, ko zizo vidi. Po moje je ne bo preveč pogrešal. edino noči se bojim, ker tulit pa zna. Bom pa AM pripravla, eno minuto tuljenja bodo pa zdržali. Ne vem, ne morem se odločit.... Aja, za vse, ki mate zlo aktivne otroke - naš se je dans v bazenu obrnil na glavo. Ko so se sami kao družili v nekem obroču, me smo bile pa par metrov oddaljene. Sicer je mami priletela ko torpedo, sam joj. Mal sm se pa ustrašla. Uživaj na morju, še 1x! Ja, mislim da bi se obrnil, samo strah je pa še vedno tu... HB da je bilo vse uredu..mater ..šlaufi so bili vedno "kao" nevarni če se otrok obrne v njem... jaz sploh ne bi stran šla...dobro da si bila blizu, res..me je kar stisnilo... Kako pa boš v hotelu naredila AM..mislim, kje vodo pogrela...a boš grelec s seboj vzela a ti jo oni prinesejo..
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:54:47
|
|
|
|
MATEJKA_
|
bella - PIA ima 5 obrokov okrog 7h - dojenje+flaška 10h - dojenje + flaška (jutri nadomestimo s sadjem) okrog 13.30 - kosilo - zelenjava/meso 16.30 - dojenje + flaška (bomo v kratkem tudi nadomestili sadje+žito) 19.30 - večerja - mlečno-žitna kaša meso - jaz ga skuham skupaj z zelenjavo + krompir - in vse skupaj zmiksam. edino opazla sem, da moram kar dosti vode od te kuharije zraven pustit, da je bolj sočno, ker drugače noče jest. (ne rabi bit redko, ampak bolj sočno pač).
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:54:47
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: matejchi A ima katera gospodinjsko pomočnico ali jo bo imela?? Jaz bom najela vrtnarja.. (psssst) a bo skoz zalival rožico(e) mi ga boš kdaj posodla pssst sem mislila (no hotela sem te še vprašat), če bi lahko pri tebi spal, ker imaš več prostora.. tudi na terasi bo OK.. jah čak, sam se zna zgodit da bo še sosednje vrtove obdelal drgač pa komot lahko prespi buhtlčk ni panike tist glede tunkanja, Zojo je vaditeljica prejšn teden ornk potunkala, nam za zaključek pokazala kako se pravilno otroka potunka da nič vode ne popije-grozn za videt sam Zoja še dojela ni
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 27.3.2009 12:56:21 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:56:13
|
|
|
|
Luna2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n ja moji punčki sta enojajčni dvojčici in mata res enake finte. skoraj ne morš vrjet. ryssa slikice mam v albumu (kolko hočeš), drugače pa sem še res mlada mamica ja. pri 21 sem ju rodila. in mi ni nič žal da sem se tak hitro odločila za otroke, čeprav sem mislila da bo za začetek eden dovolj zdaj ko pa sta dve pa si sploh ne znam predstavljat kaj bi z prostim časim, če bi mela samo eno minca _n - verjamem-moji nečakinji sta dvojajčni pa zdaj ko sta stari 11let imata v šoli dobesedno enake napake pri testih. aja-pa ne sedita skupaj !!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:56:40
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Enej mi na ramah sedi jaz pa tipkam . A ga imaš posedenega za vratom? Al kako?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 12:57:53
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Sedi - rečmo da sedi takrat ko zdrži v tem stanju vsaj minuto in ima ob tem zravnano hrbtenico... Plazenje - v kolikor s premikanjem "spreminja lokacijo" se plazi..tehnik plazenja je veliko... Torej, a jo? Če jo, se plazi in kar sporoči kdaj je to začela :) Če je pogoj za plazenje samo spreminjanje lokacije, potem se naš že nekaj časa ''plazi''. Ampak to zame ni plazenje, kar on počne - nekako se muva naprej ali pa nazaj, ne znam opisat, pač kot kak polžek, čeprav mu uspe v enem kosu tudi za 2 metra spremenit lokacijo. To sicer vedno, ko ne gledam in se potem vsa presenečena, kako se je tja premaknil. Zame in tudi s stališča teh otroških fizioterapevtov je plazenje premikanje po vseh štirih. Sedel je pa danes že skupaj več kot minuto, ampak je še malo ''puklast'' zraven, tako da to pa res sigurno ne šteje. Pa naslednji mesec!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:00:03
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan buhtlčk ni panike tist glede tunkanja, Zojo je vaditeljica prejšn teden ornk potunkala, nam za zaključek pokazala kako se pravilno otroka potunka da nič vode ne popije-grozn za videt sam Zoja še dojela ni Ježešna... Jaz bi jo kar nazaj Nima da brblja mojega sineta
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:00:11
|
|
|
|
matejchi
|
anita bova še varnostnika za vrtnarja zrihtale, da ne bo po drugih vrtih kopal... Zdaj sem se šele spomnila, da v Kamniku ga za rože itak ne rabim... pol bo lahko pa tut pri meni spal... no v kurilnici... bo še kurjač hkrati.. zdaj pa grem... papa buhtlčk ti boš do torka ravno spakirala
< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.3.2009 13:02:59 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:00:35
|
|
|
|
minca_n
|
matejchi tudi jaz sem rodila v mb, samo so me v sobo peljali komaj zvečer, ker so mi punčki peljali na intenzivno v otroško bolnico, in se jim nikamor ni mudilo. tak da so me od 15.30 pa do 21.00 meli v porodni sobi. in na koncu so rekli da so pozabli na mene jaz pa cela izstradana, brez moči ker sem bla v porodni celih 26 ur, brez vode, brez jesti (so mi misli CR delat, pa jim ni ratalo), pa še pri porodu sem ogromno krvi zgubla,... eh nimam lepih spominov na tisti dan. ja jaz tud pravim da mam lepi punčki, no za mene sta tak najlepši
20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:04:30
|
|
|
|
matejchi
|
minca_n saj sem jaz tudi šla šele zvečer gor, samo se spomnim, da se je ena z mano v dvigalu peljala... na postelji seveda... pa mislim, da brez otrok ja... kdo ve
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:06:19
|
|
|
|
minca_n
|
matejchi možno je vse. se ne spomnim več sem zgleda bla preveč utrujena od vsega skup (skrbi, porod,..)
20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:06:34
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Erin Sedi - rečmo da sedi takrat ko zdrži v tem stanju vsaj minuto in ima ob tem zravnano hrbtenico... Plazenje - v kolikor s premikanjem "spreminja lokacijo" se plazi..tehnik plazenja je veliko... Torej, a jo? Če jo, se plazi in kar sporoči kdaj je to začela :) Če je pogoj za plazenje samo spreminjanje lokacije, potem se naš že nekaj časa ''plazi''. Ampak to zame ni plazenje, kar on počne - nekako se muva naprej ali pa nazaj, ne znam opisat, pač kot kak polžek, čeprav mu uspe v enem kosu tudi za 2 metra spremenit lokacijo. To sicer vedno, ko ne gledam in se potem vsa presenečena, kako se je tja premaknil. Zame in tudi s stališča teh otroških fizioterapevtov je plazenje premikanje po vseh štirih. Sedel je pa danes že skupaj več kot minuto, ampak je še malo ''puklast'' zraven, tako da to pa res sigurno ne šteje. Pa naslednji mesec! Ma še tri dni časa... Ja, pa ni nujno glede plazenja da je na vseh 4... nekateri se puzajo okrog samo s pomočjo nog in v sedečem položaju, drugi samo v vojaškem načinu, tretji z nogami... tko sem jaz zasledila...v kolikor se s svojim "muvanjem" aktivno premika v željeno smer bi jaz rekla da se plazi...itak pa spet vsak drugače pravi, niti strokovnjaki si niso v tem enotni..nč novega...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:13:20
|
|
|
|
andrejaboris
|
Erin Enej spi od 2 tedna starosti samo na trbuhu. Mene je pa bolj strah če bi spal na hrbtu kot na trebuhu. Se mu je že zaletelo ko je bil na hrbtu in HB da sem bla zraven.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:23:08
|
|
|
|
tejkaz
|
5. in 6. bolezen, zato ker sta na 5 in 6 mestu po pogostosti. Očitno je imel tisti ki ju je poimenoval premalo domišljije
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:28:06
|
|
|
|
buhtlčk
|
tole še moram (res bom v torek šele spokana ) - anita naš je ''stal'' na glavi v vodi, ni se samo potunkal. To pa najbrž kar opazi..
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:29:12
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk tole še moram (res bom v torek šele spokana ) - anita naš je ''stal'' na glavi v vodi, ni se samo potunkal. To pa najbrž kar opazi.. no pa le imate aktivnega fantiča ni kej je po stari mami
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:36:22
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi A ima katera gospodinjsko pomočnico ali jo bo imela?? Jaz bom najela vrtnarja.. (psssst) Jst bi tud vrtnarja mela O gospodinjsi pomočnici še ne razmišljam. Dokler še zmorem prekoračit kupe igrač, oblek in podobnega...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:37:40
|
|
|
|
sayuri
|
A vaši danes kaj spijo???? Jaoooooo sta sitna...zaspana do anglčkov in nazaj, ampak ne.....firbčna..da ne bi kaj zamudila....in sitna, seveda....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 27.3.2009 13:44:52
|
|
|
|
andrejaboris
|
Sayuri Enej po neprespani noči še tut kar gleda. Spal je pol urce. Pa ponavadi spi 1,5 - 2 urci. Jaz tut ne rabim gospodinjske pomočnice dokler lahko igrače z nogami potiskam okoli.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.