Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 8:57:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis wikipedija pravi da je sintesajzer = sintetizator I trust you, baby, no worries
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 8:59:53
|
|
|
|
metuljcek321
|
Inigo, pa kva je to, no? A tud jest noce takrat, ko se sredi noci zbuja? Kolk casa ga pa ze sracka? A ga mogoce zobki matrajo?
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 9:01:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
Inigo, ja, dosti je modrookcev ... modro nebo, modro morje .... poletni cas ... ma, zna bit, da je imel tudi letni cas prste vmes. A res, Brin ima modre oci, pa noben od vaju ne - imajo babice in dedki?
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 9:02:57
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Inigo, pa kva je to, no? A tud jest noce takrat, ko se sredi noci zbuja? Kolk casa ga pa ze sracka? A ga mogoce zobki matrajo? noče jest, noče dude, noče cartanja... nič! ma zdj je to 3 al 4 noči, ampak čist dovolj, da sm čist out. zobki? kaj pa vem... ma že 4 zunaj. da bi še dvojke začele sekat zdj? o madona... možn!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 9:03:29
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Inigo, ja, dosti je modrookcev ... modro nebo, modro morje .... poletni cas ... ma, zna bit, da je imel tudi letni cas prste vmes. A res, Brin ima modre oci, pa noben od vaju ne - imajo babice in dedki? noben! se že sprašujejo, če je sploh markotov to je šala, seveda!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 9:05:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
Joj, ej, zunaj je pa tko lepo, da bi sla kar zdaj na en giro ... ma, je se rahlo mraz .... Prebrala o FB ... najbolj mi je v oci padlo tole: Tako kljub ukinitvi profila na Facebooku za vedno ostanejo vse osebne informacije uporabnikov in njihovega obnašanja na strani, torej tudi, s kom so kaj govorili in nad čim so se pritoževali. O, it's nine o'clock ---- breakfast time .... pa, pa .... PS: Pogajanja med sindikati in vlado - not good , se nic kaj ne premakne ... bi nam vzeli vse zivo ... no, dodatek na delovno uspesnost so glih potrdili, da gre rakom zvizgat ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 9:06:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo noben! se že sprašujejo, če je sploh markotov to je šala, seveda! Ma, ja, a res? Niti stari starsi ne? To je pa res noro! Kaksen postaven modrooki postar in the neighborhood? Hec, hec ...
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 9:13:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 9:37:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 9:43:31
|
|
|
|
netki
|
dzanika....dej mi namigni kje si iskala, in kaj si našla? kam pa imate namen it? sej lahko na zs
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 9:53:29
|
|
|
|
nanka
|
dan, še z našega mrzlega zasneženega konca. Jaz sem že čisto sita tega mraza in snega, dosti ga je za letos, upam, da pust prežene zimo. Metuljček, kakšna lušna pupa, pa iskrene četitke za nalogo, zdaj pa hitro iskat založnika in izdat knjigo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 10:03:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 10:22:17
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mi smo pa spet celo noč prespali..mislim da je pa zdej že več kot 1 teen da spi brez zbujanja blagor vam.....hm, le kdaj bomo mi na tem
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 10:33:06
|
|
|
|
ksenci
|
lep sončen pozdrav imamo belo ampak se je veter hb pomiril in tako lepo sonček sije včeraj nisva mogla pogledat film do konca, kr je gospodič spal slabo urco pol pa se dve uri dru žal tudi pri nas ne gre drugače, kot da spi med nama. poskušava ampak enostavno lahk sam znorima kr se tak dere in postanevaše midva živčna in se pol še midva spičma ko pa sm ga stisnala k seb pa je spal od 23.30 do 6.30 v enem kosu! pravi iskoriščevalc je ratu. tud jz sm čist zlamana je pa zdaj bil dobre vole in pojedu 150 frutolinija po žlički-lepo prosim ne morš vrjet, če mu je je lepo po žlički, če pa ne, mu moram pa v flašo naštimat. ilatic- tud naš je ratu zelo zahtevn, se ne da zlahka jooojj, pa praska naš tud mirjam- včeri sva z umpo sms-ali pa je rekla da je luka super, za tiste preiskave pa ne vem metuljček jz bom srečna in ponosn če bom enkrat vsaj to diplomo spocala skup populis- pa kaj nimate večje ščetke inigo- kok ti rata moj ne vtihne v postli. sm ga pustila že 45 min, se dere, da je čist hripav, pa zašvica, da ga lahk ožameš, ampak vtihne pa ne! več ga pa nism upala pustit in naš tud spi podnev tak lepo, najmajn 2 rundi po najmajn 2 uri! metuljček- čop joj, sm enkrat poskusla, pa je pol čista pupa- bom enkrat za foro slikakla pr špangicah pa pazte- ko sm bla v bolci je bla not punčka leto stara pa je špangico pojedla! ne vem kaj je pol blo kr sm šla domov, ampak so bli vsi zelo zaskrbljeni hd- če ti je zdaj kaj dolgcajt ponoč, lahk za kak tedn menjava otroke, da se jz podočnjakov znebim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 10:45:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 10:47:04
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, midva sva že z obiska pri pediatrinji, danes je bilo prav hecno, sva srečala vse kolegice z otročki tam, pa eno RR-jevko in je bilo prav zabavno. Jasno smo pobirali cofke in rozine, je bila teta prav zadovoljna z Aleksandrom, pa še poslednjo pikico smo dobili. Zdaj mali seveda spi kot ubit ... kot vedno po cepljenju. Sem pa ugotovila, kako hud je ohranitveni nagon ... pred ZD mi je spodrsnilo na ledu. Po mojem se mi je uspelo obdržat na nogah zgolj zato, ker sem ščitila Aleksandra, drugače bi zgrmela, kot sem dolga in široka. Me je pa tako štihnilo v kolenu, da se nekaj minut sploh premaknit nisem mogla. Ena prijazna gospa mi je priskočila na pomoč, da je prijela malega in da sem jaz prišla k sebi. Tu mač! Blacky, za seznam - pri 6 mesecih imamo 7420 g, 69 cm in 44 cm obseg glave. Rastemo, rastemo! Metuljčica, čestitam za odličen doktorat krasna slikica Anje! paparica - če je katera nima, naj pove, v tem primeru bom šla poskenirat (dokler imam sploh skener na voljo!)
< Sporočilo je popravil Majuska -- 18.2.2009 10:49:23 >
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 10:53:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 10:55:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 10:57:42
|
|
|
|
Inigo
|
ksenci - jst ga jokat neb pustla. ne joka, ampak sitka. in njuri... groza! priznam da sm fauš hruški!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 11:08:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 11:12:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 18.2.2009 11:13:02
|
|
|
|
glugluglu
|
metuljcek, iskrene čestitke!!! res si dobra levinja, nam se je tudi zmanjšal obrok za kredit (za 80EUR), ampak imamo euribor Mi tudi še ne spimo ponoči, ampak ga matrajo zgornji zobki, ima zelo zatečeno, malo se že vidi belo, upam, da bo kmalu ven prišlo, ker ga kar muči ponoči, jamra, tečnari, se zbuja, mu dajem dudo, ma bogi. ksenci 45 minut ti je uspelo? Jaz ne bi mogla. Ilatic - Tarik za zobek, pa da se hitro pozdravi Naš mali tudi rad raziskuje naše obraze, jih malo grobo boža, praska, .... meni je to prav zanimivo Lepo vreme je danes, malo še mrzlo, ampak bo. Ponoči je potem zapadlo samo ene 3-5cm, se že topi, ker sonce sije.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 11:15:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 11:21:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 11:22:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?