metuljcek321
|
, mirjam, za spicko - to se je zgodilo ze ene parkrat ... pri meni se ne bo, ker nisem dala sumnika - hi, hi, kva sem jih zeznla, a ne? O, lex, uzivajte v pocitnicah - in se sneg je - to je za otroke nekaj najlepsega. kavarna, dobro opravita danes! rebeca, a ste OK? Upam, da vas ni kaj napdalo! Baje kar precej razsajajo trebusne viroze - pri nas na soli je ful izpad prfoksov, nadomescanj pa za A4 list ksenci, In 3x si ze strigla vasega skratka? Vau, ej! Kaj pa, ce mu pustis dolge & bosta potem lahko imela podobni frizurci - cop/kitko? Saj copek mu verjetno ze zdaj lahko naredis, a ne? Joj, jaz se prav veselim, da nasi se zrastejo in bo imela kaksno spangico ipd. neboglasnica, kako je s Saro danes? netki, kar pogumno s trebusnjaki --- slowly but steadily & bo. Jaz sem jih nekoc delala - se v najstniskih letih & mi ni blo problem 100 ali vec jih usekat ... potem me je z leti minilo. Sem imela pa tak sexy trebuh v tistih casih - ulala. Aha, vidim, da je imela tudi rebeca taksno obdobje prepogibanja telesa Kolk snega pa mate pri vas, punce? Nekatere ste ze vceraj zvecer pisale, da pada. Tu ga je ene 10 cm & je tak cisto prhek & lahek. Aha, glugluglu, tako se je Tian zataknil, ko si mi pravila. Zdaj vidim, kako to izgleda. Bravo, mali! Blacky, a ti je bil vsec vcerajsnji House? Jaz sem kar cepetala zraven, noro fajn mi je bil. Cist drugacen kot ponavadi - kul! Vsebinsko je blo malo manj fajn, pa kaj cmo ... (mislim na razplet). Kvaj, se boljse, da bo? Ma, ne bo menda 13 umrla? A to je to? U, ilatic, kaksna kavica - to bi pa se jaz (ki sem sicer ne-kofetar) probala In za zobek nr. 2, pa cim prej naj se pozdravi! flower, saj glavne ceste so najbrz prima spluzene - kdaj pa imas mentorja? Majuska, dobr opravita danes! Aja, glede Paprice pa: mi je glih Almera poslala - tko da zaenkrat ne rabim. Hvala! mirjam, ful dobr tole z OJLA. Me je nasmejalo. Nasa je pa zdaj zacela z dadadada, gagagaga, mamamam ipd. Tko je simpaticna - ima take dolge monologe, da je joj. Govori kot raztrgan dohtar dzanika, netki, porocajta, kaj bosta nasli - apratmaji in to. za lepo noc, populis. In vau, prima slikici si dala gor! Ustna higiena je pomembna, se posebej zdaj, ko vedno vec cebljajo.