lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki iščem en apartma za poletni dopust...pa iščem in iščem in iščem....mah minilo me bo glih zdej, nč pametnega al pa cene tko navite, da te kap tole je pa meni ZELO znano. Predlani, ko sva imela še samo Aleksa in Alino smo se menili, da bomo šli v apartma in ja mami ni našla nič, kar bi mi bilo všeč. Ali je bilo predaleč od obale, ali pa mi lokacija ni ustrezala. No na koncu naju je razpi.zdilo in sva kupila prikiolico za malo manj kot 3.000€ in sedaj komaj čakam POLETJE in da zima gre proč. sicer pa če se spomniš kak sem iskala hotel za krompirjeve počitnice . sem mela zdaj alarem od Vite in jo dam v posteljico nazaj pa mala tak v spanju reče - opaaaaa. ja ona bi že govorila , druga je ne zanima. Pa glavo tak suče za njima, da ju gleda kaj delata, da me je včasih že prav strah da si je ne bo zašraufala jaz sem pa danes že drugič orng omaro Viti okoli obrnila in ven zmetala stvari, ki ji niso več prav - ko gledam te male cotke se mi prav zlušta še kaj malega, no ko pa se pol začnem kopat v cotah (vse omare sem imela okoli obrnjene) si pa premislim, že za nas 5 me včasih zabaše, da se komaj ven izkopljem . Jaz morem vsak dan oprat vsaj 1 pralni stroj, drugače se mi pol preveč nabere in pol imam kupe in kupe. Moji 3 so še tolk skupaj, da 1 lula v hlače (le kdaj se bo to nehalo. Upam, da spomladi), 1 packa in maže in skratka kje je kaj popacanega in politega je 100% Alina poleg, Vita pa al se pokaka tak da ji vse vun vseka al pa bruha. Še sreča, da je moj tak, da zna očuvat stvari, samo kaj ko ne more met majice 2 dni gor. grem jaz v sušilca iskat darilo zame