|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 19:42:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kavarna07)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
17.2.2009 19:53:38   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Pri nas pa ful sneži. V uri in pol je 10 cm zapadlo. Jaz pa sem hotla it jutri v LJ k mentorju diplomsko predebatirat. Če misli bit tako ne grem nikamor. Kaj pri vas tudi tako sneži????

pri nas je bilo danes delno oblačno, malo sončno in še vedno se vidijo zvezde na nebu tako, da ne duha ne sluha o sneženjuuser posted image

kavarna07
avatar (slikico pod imenom) si naložiš v mojem profilu pod moj avatar, tukaj jih je nekaj:
http://www.avatarji.com/kategorija/%C5%BDenske%20(postavne).html?cat=41
ali pa, če daš kakšno svojo sliko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 552
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 20:06:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
17.2.2009 20:08:41   
ksenci
dans pa bo ati spravu malga spat, tak da mam fraj, sam me zanima kak in kdaj mu bo rataluser posted image sm nesramnauser posted image

včeri smmu prvič dala keks, pa ga je zmazu- no tud zamazu se je fajnuser posted image dans pa žemelco. je ful hecn, ko je še tak narodnuser posted image komi zdaj je začel mlet hrano, prej je sam požiral. zdaj ga je tud hranit lažje, ko je to dojel.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 554
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 20:15:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
17.2.2009 20:16:54   
netki
sem hotla se smejat k pišete da gre sneg in pogledam vem....katastrofa....sneži ful in piha k pr norcih...vse je že belo user posted image user posted image

tilen že pančka, upam da do jutra user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 556
17.2.2009 20:17:52   
ksenci
sam jz se ne spomnim da bi kdaj tk pihal pr nas. kr ruži po strehi. halooo!user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 557
17.2.2009 20:31:23   
ksenci
očitno ati obvlada- mali spiuser posted image zdaj pa greva film pogledat
se beremo jutri!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 558
17.2.2009 20:41:51   
nanka
Pri nas tudi sneži in piha, da ni za ven stopit, noro.

Teja čestitke za 7 mesecev

Ksenci pri nas tudi ni bilo nobene reakcije na cepljenje in spala je tudi bolje.

Pri nas imamo vaški vodovod ( smo ga financirali sami) zato je tudi račun smešno nizek, se ne spomnim koliko, ker pride nekdo popisat števec vsake tri mesece, je pa nizek znesek, okoli 50 EUR, za tri mesece, nas je pa osem + kmetija.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 559
17.2.2009 20:44:46   
netki
punce....tole je noro in nimamo si kaj user posted image

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=9&c_id=193373#comments

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 21:02:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
17.2.2009 21:13:47   
nanka
 Mojcek jaz, kaj te zanima, če vem ti povem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 562
17.2.2009 21:19:17   
netki
nanka....zs

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
17.2.2009 21:20:02   
netki
mater dons smo napisale cele tri strani....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 564
17.2.2009 21:41:14   
netki
nanka...hvalauser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 565
17.2.2009 21:48:43   
nanka
Netki, ni problema

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 566
17.2.2009 21:53:34   
nanka
nočko

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
17.2.2009 21:58:26   
Blacky30
Ja, rebeca, polžke bom menjala z želvico tistim, ki ne plazijo čisto po reglcih. Mislim, da je pri Almeri tak in še pri parih. Almera, ti potrdi, če je tak in če lahko menjam. Potem pa dobijo še polžka, ko začnejo po vseh štirih letat.user posted image

Bom še potem prebrala do konca, zdaj gledam House-a. Mojcek, danes je tisti ključni del, ko si mi ga takrat razkrila.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
17.2.2009 22:03:37   
Blacky30
Ja, mhmmm, že jemljem nazaj, ni to tisti del, bo treba še en teden počakat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 569
17.2.2009 22:05:14   
netki
iščem en apartma za poletni dopust...pa iščem in iščem in iščem....mah minilo me bo glih zdej, nč pametnega al pa cene tko navite, da te kap user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 570
17.2.2009 23:08:28   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Btw: A Paparico ima kdo CELO? Ker jaz sem dobila le nekaj vzorcnih strani ... no, ce jo katera ima, se priporocam. ZELO!

Če mi jo rada preskenirat, bom dala link user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 571
17.2.2009 23:11:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: kavarna07

Še nekaj. Bi bila katera tako prijazna in mi razložila kako prilepim slikico pod moje ime -  vidim, da sem edina brez, pa nimam pojma kako to spremeniti?!

Hvala.

Greš v Moja Ringaraja - > spodaj je povezava v Moj profil, tu poiščeš sklop Moj avatar in za izbiro slikce klikneš Naloži mojo sliko - avatar

Moraš pa imeti majhno slikco.

Sicer pa dobrodošla med nami user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu kavarna07)
Neposredna povezava do sporočila: 572
17.2.2009 23:31:03   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: netki

iščem en apartma za poletni dopust...pa iščem in iščem in iščem....mah minilo me bo glih zdej, nč pametnega al pa cene tko navite, da te kap user posted image

tole je pa meni ZELO znano. Predlani, ko sva imela še samo Aleksa in Alino smo se menili, da bomo šli v apartma in ja mami ni našla nič, kar bi mi bilo všeč. Ali je bilo predaleč od obale, ali pa mi lokacija ni ustrezala. No na koncu naju je razpi.zdilo in sva kupila prikiolico za malo manj kot 3.000€ in sedaj komaj čakam POLETJE in da zima gre proč. sicer pa če se spomniš kak sem iskala hotel za krompirjeve počitniceuser posted image user posted image user posted image  .

sem mela zdaj alarem od Vite in jo dam v posteljico nazaj pa mala tak v spanju reče - opaaaaa. ja ona bi že govorilauser posted image , druga je ne zanima. Pa glavo tak suče za njima, da ju gleda kaj delata, da me je včasih že prav strah da si je ne bo zašraufalauser posted image

jaz sem pa danes že drugič orng omaro Viti okoli obrnila in ven zmetala stvari, ki ji niso več prav - ko gledam te male cotke se mi prav zlušta še kaj malega, no ko pa se pol začnem kopat v cotah (vse omare sem imela okoli obrnjene) si pa premislim, že za nas 5 me včasih zabaše, da se komaj ven izkopljemuser posted image . Jaz morem vsak dan oprat vsaj 1 pralni stroj, drugače se mi pol preveč nabere in pol imam kupe in kupe. Moji 3user posted image  so še tolk skupaj, da 1 lula v hlače (le kdaj se bo to nehalo. Upam, da spomladi), 1 packa in maže in skratka kje je kaj popacanega in politega je 100% Alina poleg, Vita pa al se pokaka tak da ji vse vun vseka al pa bruha. Še sreča, da je moj tak, da zna očuvat stvari, samo kaj ko ne more met majice 2 dni gor. grem jaz v sušilca iskat darilo zameuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 573
18.2.2009 7:18:09   
ilatic
Dobro jutro!

Evo zadnje čase sem skoraj vedno prva zjutrajuser posted image user posted image .

user posted image

pa da vam postrežem s kavico.

Tarik je dobil včeraj še drugi zobekuser posted image user posted image user posted image .
Je pa zelo siten in prehlajen in iz očkov mu teče gnojček. Sem klicala včeraj P pa mi je rekla če je samo to naj pridem samo po recept za kremico in če čez 3dni ne bo v redu naj se prideva pokazat.
Je pa strašno zahteven ratal!!! noče se več sam zaigrat, včasih kar joka pa ga nič ne pomiri, ko ga hranim po žlički začne po treh žličkah se jokat kot hudič (flašo pa spije). Tko se zna že jezit!!1 A vaši tud? Kr grabi z prstki pa ščipa, pa se meče nazaj. Ihta! Svašta!
tko da upam, da je to zdaj zaradi zobkov in da ga mine!

Lep dan vam želim!

p.s. Pri nam je zapadlo kar dosti snega so pa že splužili

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 7:41:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?