Blacky30
|
Krofi - razmišljam, da bi jih letos spet delala, zdaj jih 2 leti nisem, prej pa kar nekaj let zaporedoma. Res so domači, še topli dobri, sploh zato, ker si jih lahko ful nafilam z marmelado. Ksenci, buhtli so tud ful mnjami, sem jih tud že delala, neboglasnica, flancati pa itak. Mnjamii..... Jaz sem parkrat delala tud miške. Pri nas imamo tud tolk ponudnikov že okol, da si lahko izbiramo, katere krofe kupit. Imamo izbrane že tud najboljše in najslabše. Ker smo res mahjeni na krofe v tem času pusta in jih vsak dan kupimo od 5-10, odvisno. Glu3, ne, ziher nimam dnevno-nočnega toka, ker sem ravno včeraj moža izpraševala o tem. Ker vas veliko o tem govori. Pa je rekel, da se to nam ne splača, ker nam ravno čez dan laufajo vsi compi po hiši (3 kom), elektrika in vse to, jaz kuham na elektriko. Ponoči mi bolj malo počnemo. Stroj mi ne laufa ponoči, ker se sredi noči ne bom vstajala in obešala (nimam sušilca), kuham tud ponoči ne, luči ne potrebujem, tak da....pri nas bi potem imeli visoko tarifo, ker je dnevni pri taki situaciji tolko dražji. Imamo pa enakega ves čas, tak da je tak kar najboljše. Rebeca, jaz sem bla skoz prepričana, da dvojčke vsi hranijo izmenično, tebi ena žlička, drugemu ena, itd. Pa vidim, da ni tak ajnfoh, kot sem si predstavljala. Super za tvojo mamo, čeprav ne maram v krofu nič drugega kot le velikooooo marmelade, ostalo mi ne sede. HD, tole z juho, ki se jo spije na koncu, jaz nisem nikol prakticirala, ker mi je to ful bljak. Kaj bom pila juho al jo jem z žlico in zakuho not, al pa nič. In sem raje vzela nič. Sicer se ti tak strogo sploh ne bi rabla držat, ker itak nimaš veliko kg za izgubit. Jaz sem na mesni dan jedla tudi pohano npr., pa sem takrat imela 71kg, torej sem imela veliko za izgubit, no, shujšala pa sem 11 kg v mesecu in pol. Sem se držala diete po dnevih in obrokih, samo ne tak strogo kot piše. Lepe fotke!!! Majuska, aja, jaz sem pa mislila, da si julijko RR-jevko tam srečala, zato sem to rekla. Sorry... Katino po nicku poznam, sicer ne. Frutka, boste Lilijin rd na morju praznovali??
|