|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 12:49:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 13:13:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
17.2.2009 13:25:19   
Inigo
kavarna - poskusi še s kozarcem. naš pije s kozarca. pa poskusi z vodo, ja. je brez okusa, tako da ga mogoče tako lahko prepričaš. 

Neposredna povezava do sporočila: 503
17.2.2009 13:37:36   
Netta
j!

Matr sem jezna. Sem bila kot ponavadi na pilatesu in pred odhodom mojemu naročim, da naj ob osmih pripravi Stašu Hipp-ovo kašico (mlečno oz. zmešam z vodo), tako kot vedno. Naj bo v pižami, ko pridem, ga podojim in hop ajanje. Sem še hotela pripraviti krožnik in vse ostalo, pa sem si rekla, jok brate, saj znaš menda. In kaj me pričaka? Staš spi, meni bo joške razneslo, jedel je pa, usedite se, Hipp-ovo sadno kašico jabolko-višnja. Še nikoli je ni, danes zvečer prvič!!! To bo pestra noč. Butl!!! Blacky30: prosim za kak znak za naj ne-...ne najdem besed kakšnega moža. Pobral je prvo nagrado, ni kaj.

Tebi tole verjetno ni bilo smešno, ampak ko sem danes tole prebrala, me je skor pobralo od smeha...še mojmu je bilo smešno...kaj češ...moška pamet pačuser posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
17.2.2009 13:48:05   
Netta
dober dan,

ma sem mogla neboglasnici posebej odgovoriti, ter me je res v tako dobro voljo spravila

kavarna - pozdravljena! če si probala že vse, potem nimam več idej...razen tega, da če že daješ GH da daš tako zelo tekočo...melono npr. al pa redko zelenjavno juhico...
pa pristavljanje seveda

ljubljančanke...kakšno vreme imate?

spanje - pri nas je HB po starem...do naslednjega zoba verjetnouser posted image sem pa mislila da potem ko enkrat pogleda š**** ven, da se simptomi malo umirijo, ampak ana se še vedno slini, ima rdeča lička, kaka kar naprej in vse tlači v usta...a je bilo pri vas tudi tako???

blacky - mi se plazimo...sicer še ne gre s svetlobno hitrostjo kot Lara, ampak se premika in to naprejuser posted image

moj rač je na popravilu, trenutno se švercam na moževem in ga preklinjam sto na uro zraven, ker je taka zarukana tipkovnica, da skoz popravljam...tak da bom kar nehala, sicer me bo od stresa pobralouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 505
17.2.2009 13:55:09   
Netta
a ste videle da mi je cenzuriralo besedo na š....hahaha...no mislila sem na špico od zobauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 506
17.2.2009 14:11:07   
lex
helow. se me spomniteuser posted image
mamo počitnice in ni časa za računalnik. trenutno srednja mis spi, mala mis pomaga tipkat, aleks sestavlja strelo - puzzle in sem se prešvercalauser posted image . sicer sem mislila zvečer uletet pa mi je Aleks po nesreči ugasnil računalnik, pol gsa pa nisem prižigala nazaj, ker neki ventilator ne dela in je prav pasalo malo tišineuser posted image .

Neboglasnica, kaj ima tvoj mož prvega otrokauser posted image  - hec. ja moškemu moreš vse spedenat preden greš user posted image

grem animirat mularijo

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 14:14:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
17.2.2009 14:14:59   
dzanika
kavarna kaj pa če bi mu poskusla dati kakšen frutek sokec. Naš ni maral čaja, to pa je pil...  Sedaj pa pije tudi že sadni hipp čajček...
in pa pozdravljena nova julijka! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 509
17.2.2009 14:15:40   
kavarna07
Hvala vsem za odgovore!

Saj verjetno je res najbolje, da ga čim večkrat pristavljam - danes se dojiva spet kot da je komaj mesec dni star in posledično je tudi stanje v plenicah bolj mokro - ga pa že dalj časa (odkar sva začela z gh) posiljujem z raznoraznimi čaji, pa mu nič ne gre po grlu.

Hvala Inigo za info s kozarcem - sem probala in mu je bilo ful zanimivo, kozarec je lepo zagrabil z obema rokama, ampak je bilo žal več vode na njemu kot v njemu.

Jutri imava kontrolo in upam, da bo vse v redu. Sicer mu je že v nedeljo poslušala pljučka in rekla, da so čista - upam, da je tako ostalo.

Pa hvala tudi vsem za izrečeno dobrodošlico, bom se poskušala še kaj javit - če me vzamete seveda. Vidi se, da imam trenutno ogromno časa, ker sva s pikecem že od sobote skoz doma, drugače sva skoz nekje zunaj, tako, da naju zdaj poleg bolezni ful matra - predvsem mene - še to, da sva obsojena na stanovanje. Ma, bo že. Samo, da mu bo bolje.

Če ima še katera bolanega otročka ji želim, da se čem prej pozdravi.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 510
17.2.2009 14:17:14   
lex
Larisa vse najboljše za 9. rojstni dan.
user posted image

Teja vse najboljše za 7. mesecev
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 511
17.2.2009 14:18:19   
kavarna07

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

kavarna kaj pa če bi mu poskusla dati kakšen frutek sokec. Naš ni maral čaja, to pa je pil...  Sedaj pa pije tudi že sadni hipp čajček...

Kako pa je s temi sokovi? A niso kao ful sladki?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 14:21:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 513
17.2.2009 14:30:25   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: kavarna07

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Kako pa je s temi sokovi? A niso kao ful sladki?

ne ni sile. Bolš da pije to kot pa nič. Pa saj so narejeni prav za dojenčke!

(odgovor članu kavarna07)
Neposredna povezava do sporočila: 514
17.2.2009 14:33:50   
lex
kavarna dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image  - tud midve se dojiva in ji ne dam zraven nič čaja, vode, noče potegnit. sma skoz na zizi

blacky naša pupa se premika - čez celo sobo se pridrajsa po riti - prosim znak, zaradi mene lahko tud polžka, ker puzala bo itak po tistem ko bo shodla, zdaj jo dat na trebuh je sadomazouser posted image  - cvili kot bi jo koliniliuser posted image
znakec je pa tale zanimiv - ker se jim ne ljubi po vseh 4ih user posted image  pa mi je tale padel v oči. (če hočeš, ampak sem glih zadnjič zasledila, da nimaš ideje kaj dat tistim, ki se ne plazijo, premikajo se pa - če sem odzadaj se oproščam, nimam časa prebrat za nazaj)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 515
17.2.2009 14:55:02   
neboglasnica
Alo, meni bo pa križ potrgalo.... In Sara se zahvaljuje za lepe želje in sporoča, da je med lovljenjem odletela v letvenik.

Zdaj pa šibam oz. odpeljat jo moram na plavanje...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 516
17.2.2009 15:19:45   
ksenci
končno je bil Aljaž drugič cepljenuser posted image user posted image user posted image spal je kot ponavadi, z nekaj izpadiuser posted image drugače bil pohvaljen, da kljub obilo bolezni ne zaostaja nič v razvojuuser posted image
ko prideva domov pa naju čakajo izvidi iz pediatrične, v katerih piše; v laboratorijskih izvidih so prisotne mejno povišane vrednosti laktata in piruvata, zato priporočamo pregled v endokrinološki ambulanti. sm bla tako šokirana! sm kr klicala p. in se naročila za v četrtek. tole mi je tako čudn, kaj je zdaj to? pa pojma nimam kaj sploh pomeni? nekak mislim, da ni to nič, pač ma mal povišan, kr je bil bolan. upam!!! a se kiri sanja kaj to sploh pomenuser posted image bom šla zdaj mal po netu pogledat.

že drugi dan zapored je tako lepo pojedel kosilo in upam, da tak tud ostaneuser posted image spi pa že drugo runo. prvo je 2 uri, upam da bo zdaj tud kr imam stanovanje en sam svinjakuser posted image jz ne vem od kot se nabere tak velik praha, za prat mam celo marijo, pa še zlikan nimam vse od zadnjič, pa tud kopalnca je potrebna generalke. tak sm se polenilauser posted image user posted image user posted image

mojcek-te čist zastopim, isto se je pr nas zgodil, naj te potolažim, da ga je zdaj minil in je še kr- trkam!!!user posted image
populis- ja že 3x sm ga strigla. tak mu hitr rastejo, naslednič ga še pa odzad, kr ma ful hecn, neki kretkih, nektir pa so 15 cm dolgi, pa je čudnuser posted image
sonček- pr nas piha mraz ko strela, še men ne diši ven, ne da bi šla s tamalimuser posted image
lex- zanimiv znakecuser posted image
neboglasnica- sam da ni nič resnega s sarouser posted image sm jz tud ful nerodna, zmeri se mi kaj nardiuser posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 17.2.2009 15:24:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 517
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 15:21:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
17.2.2009 15:22:23   
frutka_
Hellou še od mene.

Čakam obisk pa sem hitro gor skočila. Stanovanje spucano, perilo se pere.
Blacky in ksenci hvala za odg. o porabi vode. Full bi bila vesela, če še mi kera napiše kolko vode porabite mesečno. Mislim kolko eurov. Lidija kapo za Tejiko sem mislila ja! Tako tanko bombažno kot jo imajo dojenčki po kopanju. Uši so katastrofa. Najbolj noro pa je to, da je zelo dvoumno ali lahko takega otroka vzgojiteljica v vrtec sprejme.
Flower bravo za Lančija. Tako pridno je jedel.
Vse najboljše današnji slavljenci!
Lex pozdravček tudu tebi. pri nas so počitnice naslednji teden. Tale znakec je full luškan.
Kavarna dobrodošla! Padla si med prave klepetulje!
Mirjam jaz sem tudi cela smotana, ko pridem na drug računalnik.
Meni so najboljše torte v Ilichu. No, tudi Pohorska ima res dobre.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 519
17.2.2009 15:26:01   
frutka_
Ksenci po mojem je to še posledica bolezni. Saj bošček rabi malo cajta da k sebi pride.
Mojcek lepo sta ajčali!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 520
17.2.2009 15:27:36   
ksenci
Aljaž pa zdaj med spanjem cmoče, kot da bi lubčke devuuser posted image le o kiri sanjauser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 521
17.2.2009 15:32:20   
Blacky30
Kavarna07, dobrodošla med julijkami!!!!user posted image user posted image user posted image  Če želiš na naše sezname, mi javi podatke, da te dodam.user posted image

Rebeca, kaj dobrega si jima danes pripravila za kosilo?

Lex, dobra ideja glede novega smajlija. Torej vse tiste, katerih julijčki se ne plazijo po standardu, torej na vseh štirih in NAPREJ, se javite, da vam namesto polžka dam to šlepajočo želvo.user posted image  Polžka dobimo takrat, ko so na kolenih in šibajo po bajti. Za to želvo pa bi se štelo plazenje po vseh štirih nazaj, puzanje po trebuhu, itd. Se strinjate???

Sara  user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe želje moji slavljenki.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 17.2.2009 15:43:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 522
17.2.2009 15:40:19   
lidija***
Teja vse najboljše za 7. mesecev

[link=http://disneyshopping.go.com/disney/store/Product_10002_10051_1239160_-1_14295__Collectibles-%27%27Anything-Is-Possible-with-Friends%27%27----Cinderella-Figurine-by-Precious-Moments][/link]

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 523
17.2.2009 15:48:19   
Blacky30
HD, danes sem dobila pošto. Hvala! Pa še kdaj!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 15:52:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?