|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 7:42:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
18.2.2009 7:43:33   
Majuska
'morning,

čist sem še zadeta ... se še spravljam k sebi, potlej greva z Aleksandrom do naše pediatrinje.

Medtem pa v miru spijte kofi in kaj pojejte ...
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 577
18.2.2009 7:45:29   
Netta
jutro,

spali tako tako...se je ob treh spomnila, da bi se rada malo igrala, pa mami ni pustila....ti ti mami...no in je obupala čez kakšno uro in zaspala nazaj.

ma kar sneg imamo pset, pa ravno danes ko moram v LJ, ker peljem mojo mamo na razvajanje v kozmetični salon...koliko snega imate v LJ???

koliko vode porabimo
...tole pa je vprašanje za 10 milijonov...pojma nimam...ste me prav zmamile in grem pogledat...ampak perete pa nekatere ful...mi ponavadi le čez vikend, ko je cenejši tok, pa še to vsega skup ne vem če znese 5 strojevuser posted image

blacky - ja tudi mi spadamo pod katergorijo želvicuser posted image user posted image user posted image user posted image

a katera ve kako je luka od umpa lumpe? sem ravno razmišljala če so mu res kaj odkrili revčku?

ilatic - ja tudi moja mala je na žalost podedovala mojo trmo in to izgleda tako, da če npr. ne more doseči igračke, najprej na glas nekajkrat zakriči, nato pa začne nabirati in čez par sekund prav eksplodira takšen jok kot bi jo kdo iz kože dajaluser posted image user posted image user posted image user posted image   uf, to bo še pestro ko se tudi uradno začne obdobje trme...bom šla kar na dopust in jo mojmu prepustilauser posted image user posted image

pa čestitke za zobek!

lex - tvoja govori opaaaa, moja pa ojlaaaaaaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image   sva potem razmišljala da tudi midva to besedo največkrat izgovoriva in izgleda da jo je že pobrala...je pa prav smešno ko zjutraj pogledam v njeno posteljico in reče OJLAuser posted image user posted image user posted image user posted image

majuska - paparico imam, ampak le en del...žal

flower - a  vidim da greš tudi ti v LJ...no če boste videle v BTCju mamo s štorkljo in notri roza pupo, sem to verjetno jazuser posted image user posted image user posted image

nič grem pakirat futer za našega jedca...madonca bo treba kmalu cel hladilnik s sabo jematuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 578
18.2.2009 8:00:25   
ilatic
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Mali je celo noč spal pri nama, ker je non stop nekaj stokal, zdaj sem pa vsa polomljena.

Enako, čeprav nisem polomljena. Pri nama je spal že 3 noč, ker celo noč se zbuja in išče dudo. Zdaj ne vem a se je že razvadu ali pa je spet samo zaradi bolezni.

Neposredna povezava do sporočila: 579
18.2.2009 8:03:23   
ilatic
Mirjam naš dokler se je sam dru iz ihte se nisem sekirala. Zdaj pa že kr grabi stvari iz ihte. Če ga položim v posteljico meče dudo, igrače letijo v luft. Noro. S tem da ko ga imam pa v naročju se mi vrže nazaj in morm full pazit! Al pa me zaćne po licu grabit s tistimi nohti. Sm čist popraskana!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 8:04:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 8:05:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
18.2.2009 8:06:42   
ilatic
Jaz ga pa objamem in stisnem k sebi in potem tako spiva, se nič ne premaknem in pol me vse boli.

Bogica! Jaz ga tudi stisnem samo pol se pa obrnem in je gospod lepo na sredini in to je to. HB imam posteljo 200*200! Tko da je plac za vse tri.

Neposredna povezava do sporočila: 583
18.2.2009 8:08:49   
ilatic
Flower ne to ni dobro. Samo ni pa nujno da bo sigurno kaj narobe. Če bi full krvavela iz znamenja ali da bi se ti začelo rdečiti in spreminjati pa takoj k zdravniku. Jaz imam full teh znamenj pa se mi je zgodilo da sem si jo sama spraskala ker sem mislila da je krasta ali mozolj pa je blo vse ok.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 584
18.2.2009 8:11:08   
metuljcek321
Morning, morning!

Sonce + zasnezena pokrajina - idilicno!

Vam moram najprej povedati, da sem tako srecna & ponosna nase, da je jojuser posted image  Vceraj sem sla torej do mentorja, da mi je dal potrdilo, s katerim lahko oddam doktorat, pa sva se malo pokramljala. Je navdusen nad mojo nalogo, predlaga, da napisem se kaksen clanek iz tega - podobno kot je bilo objavljeno ze decembra. Sem cist navdusena. No, potem pa knock, knock & pride v kabinet se (sicer ze upokojeni) somentor ---- kaksno nakljucje, ej - ludnica. In tudi on cist ven pade, da ze dolgo ni bral tako dobrega dela, je ze kar napisal porocilo, me ocenil z odlicno oceno & predlaga, da bi iz doktorske objavila se knjigouser posted image  user posted image  user posted image  Skratka, izredno sem vesela priznanja in pohval s strani mojih profesorjev, to mi pomeni ful, ful, ful. Veliko casa in energije sem vlozila v doktorat & prekrasno je videti/slisati, da je bilo v pravo smeruser posted image  Se mi je kar smejalo cel dan & kar nekaj solzic srece je poteklo ... Anji ni bilo nic jasnouser posted image  user posted image

Zdaj pa moram najti eno ugodno varianto, da dam ta moj "speh" 7x kopirat  in potem vseh 8 verzij se zvezati.

No, grem vas se prebrat, da vidim, kaj dogaja in ce se je tudi vam vceraj kaj smejalo.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 585
18.2.2009 8:12:03   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

iščem en apartma za poletni dopust...pa iščem in iščem in iščem....mah minilo me bo glih zdej, nč pametnega al pa cene tko navite, da te kap user posted image

js sm tut včeraj mal iskala pa sm kr neki našla. Par super apartmajev! user posted image
Gledam pa da so na obali. Da so oddaljeni 30 -  50 metrov od obale!

Tarik user posted image   za zobek!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 8:12:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
18.2.2009 8:13:05   
dzanika
dr. metuljcek user posted image   za tale tvoj doktorat.  Carica si res!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 8:16:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 8:19:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 8:22:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 591
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 8:22:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 592
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 8:29:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 593
18.2.2009 8:30:03   
metuljcek321
user posted image , populis, Sasa Losic res seka - ful sem se nasmejala. Sintetizator? WTF?user posted image  user posted image  user posted image

lidija, lepe pupe imas! In ksenci, kaksen cupavec je tvoj Aljaz!

Is Tarik any better? Inigo, kako vasa noc?

Almera, merci beaucoup za Paparico!

mojcek, kako danes Ziva? In user posted image  za vecerjo & porcijo jagod. Pri nas so danes zjutraj zaradi izrednih razmer odpadle - beri: kidanje snegauser posted image

A res niste imele soncka vceraj? Pri nas je bilo pa tako lepo cel dan - samo pihalo je pa tudi fuuuul - mi je skoraj skalp odneslo, ko sva sli s ta malo na spancir.

O, hello, hello, nova julijka kavarna! Welcome to the club! Zdaj se pa kar pridno javljaj!

Teja, happy mini b'day:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 594
18.2.2009 8:33:17   
metuljcek321
Hvala, hvala za cestitke, bejbike!

Sem vzporedno na str. 20 RR-ja, pa stimam slikice na FB-u & se tule skacem ... multipraktikuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.2.2009 8:35:54   
metuljcek321
Hi, hi, tole je pa nasa fraca pred pol urice:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 596
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 8:38:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 597
18.2.2009 8:54:49   
Inigo
punce... jst sm že skor obupala... user posted image

naš šiš miš noče in noče spat. spet je bla prava katastrofa. ati nama je pobegnil v dnevno spat. to ni še nikol! user posted image user posted image user posted image

vsak dan lepo zaspi, a ob 23ih se začne. do 2eh sm vsake 10 do 15 minut vstajala, mu dala nazaj dudo, ga obrnila, pokrila in je zaspal. če si preračunate sm vstala... kolkrat? ja, prevečkrat.

pol sm ga dala k nama in ni blo niti malo bolje. smo se 2 uri premetavali po postli gor in dol, pol sm ga pa fliknala v kinderpet. valda se je pizdu in javkav in trmaril in ihtal... in nism vstala! nism! dojst sm ga mela! pol se je v pol ure umiril in sva spala do 7ih.

pol pa wejki wejki!

pa kr zvija se, pa kr premetava, sitnari... jst ne vem več ka mu nj nardim! ne pomaga še ziza ne!

user posted image user posted image user posted image

čist sm polamana. naspim se še samo čez dan, ko mali zgasne. podnev pa spi neprekinjeno 2 uri... in to dopoldan in popoldan user posted image pošast mala!

< Sporočilo je popravil Inigo -- 18.2.2009 8:57:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 598
18.2.2009 8:56:27   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hi, hi, tole je pa nasa fraca pred pol urice:
user posted image

kaka češpla lepa! oke za dol past!

a ste opazle, da ma ful dost julijcev in julijk modre oke?! take poletne, morske otroke mamo! user posted image user posted image user posted image

še naš ma modre, pa nima noben u familji modrih user posted image

drgač pa dr. metuljček... svaka ti čast! res si nam lahko vsem julijkam v ponos in motivacija za vse, ki še študiramo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 599
18.2.2009 8:57:18   
metuljcek321
user posted image  user posted image , mirjam, za spicko - to se je zgodilo ze ene parkrat ... pri meni se ne bo, ker nisem dala sumnika - hi, hi, kva sem jih zeznla, a ne?

O, lex, uzivajte v pocitnicah - in se sneg je - to je za otroke nekaj najlepsega.

kavarna, dobro opravita danes!

rebeca,  a ste OK? Upam, da vas ni kaj napdalo! Baje kar precej razsajajo trebusne viroze - pri nas na soli je ful izpad prfoksov, nadomescanj pa za A4 listuser posted image

ksenci, user posted image  In 3x si ze strigla vasega skratka? Vau, ej! Kaj pa, ce mu pustis dolge & bosta potem lahko imela podobni frizurci - cop/kitko? user posted image  Saj copek mu verjetno ze zdaj lahko naredis, a ne? Joj, jaz se prav veselim, da nasi se zrastejo in bo imela kaksno spangico ipd.

neboglasnica, kako je s Saro danes?

netki, kar pogumno s trebusnjaki --- slowly but steadily & bo. Jaz sem jih nekoc delala - se v najstniskih letih & mi ni blo problem 100 ali vec jih usekat ... potem me je z leti minilo. Sem imela pa tak sexy trebuh v tistih casih - ulala. Aha, vidim, da je imela tudi rebeca taksno obdobje prepogibanja telesauser posted image

Kolk snega pa mate pri vas, punce? Nekatere ste ze vceraj zvecer pisale, da pada. Tu ga je ene 10 cm & je tak cisto prhek & lahek.

Aha, glugluglu, tako se je Tian zataknil, ko si mi pravila. Zdaj vidim, kako to izgleda. Bravo, mali!

Blacky, a ti je bil vsec vcerajsnji House? Jaz sem kar cepetala zraven, noro fajn mi je bil. Cist drugacen kot ponavadi - kul! Vsebinsko je blo malo manj fajn, pa kaj cmo ... (mislim na razplet). Kvaj, se boljse, da bo? Ma, ne bo menda 13 umrla? A to je to?

U, ilatic, kaksna kavica - to bi pa se jaz (ki sem sicer ne-kofetar) probalauser posted image  In user posted image  za zobek nr. 2, pa cim prej naj se pozdravi!

flower, saj glavne ceste so najbrz prima spluzene - kdaj pa imas mentorja?

Majuska, dobr opravita danes! Aja, glede Paprice pa: mi je glih Almera poslala - tko da zaenkrat ne rabim. Hvala!

mirjam, ful dobr tole z OJLA. Me je nasmejalo. Nasa je pa zdaj zacela z dadadada, gagagaga, mamamam ipd. Tko je simpaticna - ima take dolge monologe, da je joj. Govori kot raztrgan dohtaruser posted image

dzanika, netki, porocajta, kaj bosta nasli - apratmaji in to.

user posted image  za lepo noc, populis. In vau, prima slikici si dala gor! Ustna higiena je pomembna, se posebej zdaj, ko vedno vec cebljajo.

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?