|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
18.2.2009 8:57:58   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

wikipedija pravi da je sintesajzer = sintetizator user posted image user posted image user posted image

I trust you, baby, no worriesuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 601
18.2.2009 8:59:53   
metuljcek321
Inigo, pa kva je to, no? A tud jest noce takrat, ko se sredi noci zbuja? Kolk casa ga pa ze sracka? A ga mogoce zobki matrajo?

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 602
18.2.2009 9:01:35   
metuljcek321
Inigo, ja, dosti je modrookcev ... modro nebo, modro morje .... poletni cas ... ma, zna bit, da je imel tudi letni cas prste vmes. A res, Brin ima modre oci, pa noben od vaju ne - imajo babice in dedki?

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 603
18.2.2009 9:02:57   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Inigo, pa kva je to, no? A tud jest noce takrat, ko se sredi noci zbuja? Kolk casa ga pa ze sracka? A ga mogoce zobki matrajo?

noče jest, noče dude, noče cartanja... nič! ma zdj je to 3 al 4 noči, ampak čist dovolj, da sm čist out. zobki? kaj pa vem... ma že 4 zunaj. da bi še dvojke začele sekat zdj? o madona... možn! user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 604
18.2.2009 9:03:29   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Inigo, ja, dosti je modrookcev ... modro nebo, modro morje .... poletni cas ... ma, zna bit, da je imel tudi letni cas prste vmes. A res, Brin ima modre oci, pa noben od vaju ne - imajo babice in dedki?

noben! se že sprašujejo, če je sploh markotov user posted image user posted image user posted image to je šala, seveda!

Neposredna povezava do sporočila: 605
18.2.2009 9:05:12   
metuljcek321
Joj, ej, zunaj je pa tko lepo, da bi sla kar zdaj na en giro ... ma, je se rahlo mraz ....

Prebrala o FB ... najbolj mi je v oci padlo tole:
Tako kljub ukinitvi profila na Facebooku za vedno ostanejo vse osebne informacije uporabnikov in njihovega obnašanja na strani, torej tudi, s kom so kaj govorili in nad čim so se pritoževali.

O, it's nine o'clock ---- breakfast time .... pa, pa ....

PS: Pogajanja med sindikati in vlado - not gooduser posted image , se nic kaj ne premakne ... bi nam vzeli vse zivo ... no, dodatek na delovno uspesnost so glih potrdili, da gre rakom zvizgat ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 606
18.2.2009 9:06:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

noben! se že sprašujejo, če je sploh markotov user posted image user posted image user posted image to je šala, seveda!

Ma, ja, a res? Niti stari starsi ne? To je pa res noro! Kaksen postaven modrooki postar in the neighborhood?user posted image  user posted image  Hec, hec ...

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 9:13:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 9:37:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 609
18.2.2009 9:43:31   
netki
dzanika....dej mi namigni kje si iskala, in kaj si našla? kam pa imate namen it?

sej lahko na zs

Neposredna povezava do sporočila: 610
18.2.2009 9:53:29   
nanka
dan, še z našega mrzlega zasneženega konca. Jaz sem že čisto sita tega mraza in snega, dosti ga je za letos, upam, da pust prežene zimo.

Metuljček, kakšna lušna pupa, pa iskrene četitke za nalogo, zdaj pa hitro iskat založnika in izdat knjigo.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 611
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 10:03:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 612
18.2.2009 10:22:17   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mi smo pa spet celo noč prespali..mislim da je pa zdej že več kot 1 teen da spi brez zbujanja

blagor vam.....hm, le kdaj bomo mi na temuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 613
18.2.2009 10:33:06   
ksenci
lep sončen pozdravuser posted image user posted image user posted image imamo belo ampak se je veter hb pomiril in tako lepo sonček sijeuser posted image
včeraj nisva mogla pogledat film do konca, kr je gospodič spal slabo urco pol pa se dve uri druuser posted image žal tudi pri nas ne gre drugače, kot da spi med nama. poskušava ampak enostavno lahk sam znorima kr se tak dere in postanevaše midva živčna in se pol še midva spičmauser posted image ko pa sm ga stisnala k seb pa je spal od 23.30 do 6.30 v enem kosu! pravi iskoriščevalc je ratu. tud jz sm čist zlamanauser posted image je pa zdaj bil dobre vole in pojedu 150 frutolinija po žlički-lepo prosimuser posted image user posted image user posted image ne morš vrjet, če mu je je lepo po žlički, če pa ne, mu moram pa v flašo naštimat.

ilatic- tud naš je ratu zelo zahtevn, se ne da zlahkauser posted image jooojj, pa praska naš tuduser posted image
mirjam- včeri sva z umpo sms-ali pa je rekla da je luka super, za tiste preiskave pa ne vemuser posted image
metuljčekuser posted image user posted image user posted image jz bom srečna in ponosn če bom enkrat vsaj to diplomo spocala skupuser posted image
populis- pa kaj nimate večje ščetkeuser posted image
inigo- kok ti ratauser posted image user posted image user posted image moj ne vtihne v postli. sm ga pustila že 45 min, se dere, da je čist hripav, pa zašvica, da ga lahk ožameš, ampak vtihne pa ne! več ga pa nism upala pustituser posted image
in naš tud spi podnev tak lepo, najmajn 2 rundi po najmajn 2 uri!
metuljček- čopuser posted image joj, sm enkrat poskusla, pa je pol čista pupa- bom enkrat za foro slikaklauser posted image
pr špangicah pa pazte- ko sm bla v bolci je bla not punčka leto stara pa je špangico pojedla! ne vem kaj je pol blo kr sm šla domov, ampak so bli vsi zelo zaskrbljeni
hd- če ti je zdaj kaj dolgcajt ponoč, lahk za kak tedn menjava otroke, da se jz podočnjakov znebimuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 10:45:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 615
18.2.2009 10:47:04   
Majuska
Ojla,

midva sva že z obiska pri pediatrinji, danes je bilo prav hecno, sva srečala vse kolegice z otročki tam, pa eno RR-jevko in je bilo prav zabavno. Jasno smo pobirali cofke in rozine, je bila teta prav zadovoljna z Aleksandrom, pa še poslednjo pikico smo dobili. Zdaj mali seveda spi kot ubit ... kot vedno po cepljenju.

Sem pa ugotovila, kako hud je ohranitveni nagon ... pred ZD mi je spodrsnilo na ledu. Po mojem se mi je uspelo obdržat na nogah zgolj zato, ker sem ščitila Aleksandra, drugače bi zgrmela, kot sem dolga in široka. Me je pa tako štihnilo v kolenu, da se nekaj minut sploh premaknit nisem mogla. Ena prijazna gospa mi je priskočila na pomoč, da je prijela malega in da sem jaz prišla k sebi. Tu mač!

Blacky, za seznam - pri 6 mesecih imamo 7420 g, 69 cm in 44 cm obseg glave. Rastemo, rastemo! user posted image

Metuljčica, čestitam za odličen doktorat  user posted image    krasna slikica Anje!

paparica - če je katera nima, naj pove, v tem primeru bom šla poskenirat  (dokler imam sploh skener na voljo!)

< Sporočilo je popravil Majuska -- 18.2.2009 10:49:23 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 616
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 10:53:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 10:55:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 618
18.2.2009 10:57:42   
Inigo
ksenci - jst ga jokat neb pustla. ne joka, ampak sitka. in njuri... groza! priznam da sm fauš hruški! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 11:08:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 620
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 11:12:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 621
18.2.2009 11:13:02   
glugluglu
metuljcek, iskrene čestitke!!! res si dobrauser posted image

levinja, nam se je tudi zmanjšal obrok za kredit (za 80EUR), ampak imamo euriboruser posted image

Mi tudi še ne spimo ponoči, ampak ga matrajo zgornji zobki, ima zelo zatečeno, malo se že vidi belo, upam, da bo kmalu ven prišlo, ker ga kar muči ponoči, jamra, tečnari, se zbuja, mu dajem dudo, ma bogi.

ksenci
45 minut ti je uspelo? Jaz ne bi mogla.
Ilatic - Tarik user posted image za zobek, pa da se hitro pozdraviuser posted image

Naš mali tudi rad raziskuje naše obraze, jih malo grobo boža, praska, ....user posted image meni je to prav zanimivo

Lepo vreme je danes, malo še mrzlo, ampak bo. Ponoči je potem zapadlo samo ene 3-5cm, se že topi, ker sonce sije.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 11:15:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 11:21:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 624
   [Brisano sporočilo]
18.2.2009 11:22:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?