špelin@
|
Dobro jutro Naša noč je bila spet ena slabših V sredo grem zase k homeopatu in bom dobila še za Gregca drugo dozo, prva je lepo držala cel teden. Ops, vidim, da sem včeraj zgrešila, da je Gaja od nine7 padla s sedežne, boga revica, naj se buška hitro pozdravi barbaw, tole nespanje in dretje ponoči je res nekaj morečega Fajn, fajn močno stiskam pestke, da se tudi pri vas neha!!! Hja, kar se pA gORENJA TIČE, SEM BILA TUDI JAZ IZREDNO RAZOČARANA NAD PRALNIM STROJEM (ups, caps lock...), steklokeramična plošča in pečica sta pa ok, moram potrkat. Če bodo popravila sušilca postala predraga, boš morala razmišljat o zamenjavi, ne moreš nonstop popravljat Mogoče bo spet kakšen Elinov sušilec v Hoferju suzy85, naj se ima Evo va varstvu lepo hijenca, očitno je Videk ena občutljiva dušica, škoda, da ga ni tašča že kdaj prej malo varovala, da bi se navadil, ker je bil to res šok za malega. Estrella*, tole tvoje nespanje res ni ok Kdaj si dala nazadnje v laboratoriju narest kompletno krvno sliko? A smem vprašat, čisto iz golega firbca, če se ti da odgovorit, kako se ti čez dan prehranjuješ? Koliko obrokov, kaj ješ, ali kaj migaš? tilči, tebi pa zdaj res že pripada malo miru In obisk frizerja tudi Glavno, da je mali bolje IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Samo pozdravim vas, pa že šibam na teren, morem v mullerja po hipp, pa z auroro na kafe, pol v Žalec z Tiaro na kafe, pol pa v Celje... Eni bodo uživali barbaw, za zdravje vseh tvojih: Menstruacija: jaz imam po drugem porodu (no, po tretjem, če štejem izgubo v drugi nosečnosti) drugi dan ene 3 ure M tako močno, da moram menjavati vložke + tampone na 10-15 minut!!! Enako je zdaj po tretjem (no, četrtem) porodu, čeprav moram priznati, da je bila ravno zadnja M "švohnejša" in ni tako ulivalo. Srčekgirll, za spanje. IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ZARA (Zvezdica 05) in ŽIVA (Svojeglava) Vse najboljše za 9 mesecev! Se pridružujem čestitkam
|