Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Nedelja je standardno prehitro minila Da vidim, kaj se je kaj danes dogajalo tu gor. Soncnica Sandra ***, berem, da ste zelo slabo spali, res trdno stiskam pestke, da bo današnja noč mnogo boljša tilči, za pridnega jedca Tilna, se vidi, da fant prihaja nazaj k sebi Upam, da boste tole deževje prestali brez poplavljene kleti Aha, ob obmesečnicah čestitke Vidku in Lukasu tudi od mene Estrella*, pri vas ste imeli pa konkreten sleep-over Drugače pa iz tvojih postov veje, da nisi tako polna energije in dobre volje kot ponavadi, upam, da se to kmalu popravi katy82, za super čofotanje!!! O, pišuka, imaš pa res daleč do službe Čmr lika, kakorkoli bosta z naredila (tako glede poroke kot glede ev. novega ), bo za vaju prav. mislim, da ti nobena ni hotela soliti pameti, niti nisi namenoma spregledana, verjemi barbaw, vidim, da te je Gorenje razpenilo... Koliko pa je star sušilec? Zate , za Majo pa edinaos, upam, da bo peta hitro pozdravljena Ej, ne mi reč: a se je to zgodilo ob tvojem prvem obisku pedikerja?? Hudo Anitka, pojdita z Galom jutri do P, če je izvedljivo, da dobi kapljice, bo tiktak ok nia5 in barbaw, upam, da dobita komeopatske kroglico za lajšanje bolečin pri izraščanju zob, vem, da jih homeopati kar dosti dajejo Hudirja, meni net blazno počasi dela, bom dobila ****is, moram resetirat vse skupaj Ostala sem pa na začetku 110. strani... te tvoje obnove so mi pa ful dobre. Zaslužiš čisto petico
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|