suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, cel dan nisem imela volje za nič . Odkar hujšam ta hudo varianto sem tako sitna, da grem že sama sebi na živce. Šele ko sem pojedla kosilo sem bila bokljše volje Upam, da ta začetna kriza kmalu mine. Kot vedno pridem gor ko ni nobene ko bojo prvi vidni rezultati, te bo tudi slaba volja minila! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Štrajk? Mislim, da bo RR odklenkalo šrej ali slej. Estrella začni jest! IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pa dobila poročni šopek . če je videk mamin sinček, bo pa drugi bolj atijev... IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedel Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokrog sam, da si ni nič nardil! barbaw upam, da pridejo zobki čim prej ven. našo tudi ful jezijo, pol je pa sitna, pa spat ne... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lahko še povem, da je hrčjih mladičkov 5. Imajo pa že dlako. Še vedno pa ne gledajo, pa prav hecni so ko jih gledaš. Hecno glavo, dolg trup, dolge noge in mičken repek. Pri odraslemu pa noge ne zgledajo tako dolge. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ sušilec je star 4 leta. Poprvaljli smo ga pa že 2x elektroniko, 3x vrata, 1x stikalo za posodo za vodo (kondenzacijski). vse to ste že manjali!? upam, da ste vsaj nekaj še menjali pod garancijo! Bo katera mislila, da se mi je zmešalo, ker sredi noči pišem, ampak Maja se dere kot jesihar in jo imam poln kur..... in sem jo pustila atiju, ker enostavno ne zmorem več. Pa tako je že spala celo noč, zdaj pa je vedno huje. Bi jo najraje poslala v tri krasne. no, mi smo zadnji prosti vikend izkoristili in smo se malo potepali. evo ful zobki jezijo, zjutraj pa sma jo že ob 6ih zbudila, ker je je blo treba nosa pocat. pa HB ni nahod, ampak zgleda, da mamo suh zrak v spalnici. no, jutri odhaja in pride šele v petek domov. se boma lahk mal potepale popoldne. je pa eva dans začela s "polnim delovnim časom" pri varuški. bomo vidli kak bo!