Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:39:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas se neki sonček kaže, upam da bo cel dan tko, da greva z Vidkom ven. mi imamo pa spet to grozno meglo Mi imamo sonček, ampak je verjetno zdaj prilezlo do 1 stopinje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:39:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Aja špelin@ upam da bojo kroglice tud zdej pomagale pa za težko noč. Se kar tule podpišem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:39:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Novo prevozno sredstvo našega Tilna: A se že prav poganja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:39:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, mi smo zadnji prosti vikend izkoristili in smo se malo potepali. evo ful zobki jezijo, zjutraj pa sma jo že ob 6ih zbudila, ker je je blo treba nosa pocat. pa HB ni nahod, ampak zgleda, da mamo suh zrak v spalnici. no, jutri odhaja in pride šele v petek domov. se boma lahk mal potepale popoldne. je pa eva dans začela s "polnim delovnim časom" pri varuški. bomo vidli kak bo! Upam, da bo prvi polni delovni čas hitro in lepo minil za malo Evo in tudi mami. Če nisem preveč firbčna (saj morda ste se o tem že pogovarjale), kam pa je šel ati? Aima tako službo? zaposlen je bil v eni firmi v celju, kjer so mu že na začetku dopusta za nego in varstvo otroka rekli, da če gre v to, si lahko drugje službo išče. in si jo je, ker so bile razmere v tej firmi vedno hujše! jutri začne delati v vojski, kar mu je velika želja že od služenja vojaškega roka. zdej na začetku mora za 2 tedna v vipavo na usposabljanja zaradi nekega novega orožja, pol pa še ne vema kam ga bojo dali. baje da zdle polnijo kranj in MB. drživa pesti za MB, ker je precek bliže kot kranj. Dobra si. Jaz poznam enega, ki je bil zaposlen v vojski pred xx leti, pa ga ni bilo skoraj nič doma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:42:22
|
|
|
|
barbaw
|
Da ne bo katera rekla, da si zmišljujem, ko pravim, da se naša vstane na manjših stvareh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:43:09
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz sem pa Vidka poknila sedaj v prenosno posteljico, mu nasipala igrač in sedaj se igra. Zjutraj sem mu dala za pit sladke kamilice, ker tako neredno kaka in prej ga je toliko nakidal, da sem ga mogla celega preoblečt. Čakamo pa gasilce, ker imamo zaprti bazen v kleti, toliko vode imamo v kleti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:47:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 zaposlen je bil v eni firmi v celju, kjer so mu že na začetku dopusta za nego in varstvo otroka rekli, da če gre v to, si lahko drugje službo išče. in si jo je, ker so bile razmere v tej firmi vedno hujše! Banda Ja, pa naj država še tako poudarja, kako je vse super in lepo za družine, je to ena navadna laž in prikrivanje resnice! jutri začne delati v vojski, kar mu je velika želja že od služenja vojaškega roka. zdej na začetku mora za 2 tedna v vipavo na usposabljanja zaradi nekega novega orožja, pol pa še ne vema kam ga bojo dali. baje da zdle polnijo kranj in MB. drživa pesti za MB, ker je precek bliže kot kranj. Naj bo v novi službi zadovoljen in naj mu bo v veselje Pestke za MB najbolj žalostno je, da mi je celo gospa iz CSD rekla, da je to pravica, s katero pa se mora delodajalec strinjat oz. mu to dovoliti! bi jih najraje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:49:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 zaposlen je bil v eni firmi v celju, kjer so mu že na začetku dopusta za nego in varstvo otroka rekli, da če gre v to, si lahko drugje službo išče. in si jo je, ker so bile razmere v tej firmi vedno hujše! Banda Ja, pa naj država še tako poudarja, kako je vse super in lepo za družine, je to ena navadna laž in prikrivanje resnice! jutri začne delati v vojski, kar mu je velika želja že od služenja vojaškega roka. zdej na začetku mora za 2 tedna v vipavo na usposabljanja zaradi nekega novega orožja, pol pa še ne vema kam ga bojo dali. baje da zdle polnijo kranj in MB. drživa pesti za MB, ker je precek bliže kot kranj. Naj bo v novi službi zadovoljen in naj mu bo v veselje Pestke za MB najbolj žalostno je, da mi je celo gospa iz CSD rekla, da je to pravica, s katero pa se mora delodajalec strinjat oz. mu to dovoliti! bi jih najraje Tole je prav žalostno naredit pa ne moreš nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:49:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem pa Vidka poknila sedaj v prenosno posteljico, mu nasipala igrač in sedaj se igra. Zjutraj sem mu dala za pit sladke kamilice, ker tako neredno kaka in prej ga je toliko nakidal, da sem ga mogla celega preoblečt. Čakamo pa gasilce, ker imamo zaprti bazen v kleti, toliko vode imamo v kleti A je voda ogrevana? Maja zdaj plazi in se vstaja pa govori zraven joj joj joj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:50:46
|
|
|
|
Naty*
|
Sm se spomnila, da sm pozabla prilimat prvi del posta, ki sem ga skopirala, ko mi je net zablokiral ... zdej bom pa na pamet... tally glede čveka se mi zdi, da Estrella ne more v torek in sredo, jana ne more v ponedeljek in četrtek, sesil ne more v torek (?), midva mava v sredo pregled ... mislim, da nam ostane sam petek, pa še Manca bo takrat zdrava. Kaj pravte? barbaw hrčki morjo bit pa ful luštni . Aja glede Brene ste mele včeri ene debate sm vidla. Ej ta ženska je men taka carica ! Naše kvazi zvezde se lahk čist vse skrijejo. Ona je čist na enem drugem nivoju pa še ful je preprosta ženska. Zmer mi je bla všeč, ampak včeri me je pa čist fascinirala. In pela vse v živo pa glas da dol padeš!!! IZVIRNO SPOROČILO: tilči Novo prevozno sredstvo našega Tilna: luštkan ... suzy upam, da to bo čas brez tvojga hitr minil...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:50:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas se neki sonček kaže, upam da bo cel dan tko, da greva z Vidkom ven. mi imamo pa spet to grozno meglo Mi imamo sonček, ampak je verjetno zdaj prilezlo do 1 stopinje. mi imamo tudi sončka sam kaj ko sem v službi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:52:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem pa Vidka poknila sedaj v prenosno posteljico, mu nasipala igrač in sedaj se igra. Zjutraj sem mu dala za pit sladke kamilice, ker tako neredno kaka in prej ga je toliko nakidal, da sem ga mogla celega preoblečt. Čakamo pa gasilce, ker imamo zaprti bazen v kleti, toliko vode imamo v kleti A je voda ogrevana? Maja zdaj plazi in se vstaja pa govori zraven joj joj joj. Na žalost ni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:54:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! Vidim, da ste razpoložene danes zjutraj... Nič mi ni za brat, me je vrglo malo iz tira pa ne bom nadaljevala...Nekaj sem pokomentirala...drugo pa se mogoče vključim kasneje...Hb smo kljub polni luni spali odlično in upam, da bo tudi dan krasen...glede sončka že kaže tako...vsem vam želim enako. Živa vse najboljše za 9 mesecev.!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:54:41
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ČER Mi smo se spet cel dan potepali, zdaj mi je pa žal, da nisem raje mal spucala po stanovanju, joooj jutri moram pa nujno malo spucat ker je bombaaaaa A boste danes gledale '' a si ti tudi not padu'', bo gošča moja najljubša pevka , Lepa Brena, pa komaj čakam 21.3. da gremo na koncert . Aaaaaaa, še ena fenica L. Brene...jaz tudi komaj čakam , sem nekoč že plesala z njo na koncertu, kot majhna deklica!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:54:44
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Hitro se malo javim. Poroka za mano, Prišla domov ob 4 uri, danes pa sem full utrujena in zaspana. Videk je preživel varstvo pri tašči, vendar je danes čisto zmeden in me ne spusti z oči, danes samo jaz veljam, mogoče še malo ati, k nobenemu drugemu pa noče it. Sem pa dobila poročni šopek . Hvala vsem za čestitke za Vidkovih 9 mesecev. Sedaj pa grem pod tuš, pa mogoče še pridem kaj pogledat. Juhu, še ena poroka na vidiku?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:54:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmr lika, kakorkoli bosta z naredila (tako glede poroke kot glede ev. novega ), bo za vaju prav. mislim, da ti nobena ni hotela soliti pameti, niti nisi namenoma spregledana, verjemi Zakaj pa taka tolažba,al razlaga... saj nisem hotla nič takega povzročit, da bi kdo kaj razumel... za barbaw - pa se mi je res zdelo na trenutke da mi noče odgovorit...ker na poste okrog mene pa je... hotla sem ji pač namignit, da lahko zamenja izpuščaj, tako kot bi ga kmalu jaz... pri Taji... pa glede priimka mi je blo čudno kaj mi je hotela povedat... potem je šlo pa to še naprej za poroko pa sem pač nadaljevala svoje videnje... za otroka pa mi je enih par smilejev sfalilo in pol pride do nerazumevanja, o soljenju pameti pa nisem nič rekla... eh zgleda da sem nekaj narobe anrdila...bom nehala
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 9.2.2009 9:56:16 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:57:08
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro, ja je res dobro, smo spali dosti boljše kot ponavadi in to ob polni luni . Čez dan ni pojedla skoraj nič, ponoči pa je spila 2x po 150ml mlekeca, zgleda da ji to mleko gre bolj po grlu, vendar le ponoči Zdaj pa najprej Zara in Živa vse naj naj ob obmesečnicah Barbaw za nespanje, verjamem da ti d.o.p.i.z.d.i., tudi meni včasih živčki delajo na polno, sklepam da ti kupim kroglice, ker nisi več nič napisala Estrella mogoče pa je res kriva dieta, ker telo doživlja spremembe, upam da bo kmalu bolje Anitka veš da me je presenetila, zaspala je ob 21.00, se zbudila ob 21.45, vendar ni tečnarla, sem ji dala malo čajeka in je spala naprej, zbudila se je še sicer 3x, vendar je od tega 2x pila mlekeca, ker je bila po moje lačna, saj ni jedla čez dan skoraj nič Srčekgirl za spanje, sem ti kar malo fauš Nina7 dobro da ni bilo pri padcu hujšega, meni je včeraj bufnila iz postelje, ampak je HB ful nizka in ne more bit kaj fejst narobe Jana uživaj ob kavicah Tilči luškana fotkica in fantek na njej Tako bliža se prva runda spanja, tako da papa do nadaljnega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:57:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, mi smo zadnji prosti vikend izkoristili in smo se malo potepali. evo ful zobki jezijo, zjutraj pa sma jo že ob 6ih zbudila, ker je je blo treba nosa pocat. pa HB ni nahod, ampak zgleda, da mamo suh zrak v spalnici. no, jutri odhaja in pride šele v petek domov. se boma lahk mal potepale popoldne. je pa eva dans začela s "polnim delovnim časom" pri varuški. bomo vidli kak bo! Upam, da bo prvi polni delovni čas hitro in lepo minil za malo Evo in tudi mami. Če nisem preveč firbčna (saj morda ste se o tem že pogovarjale), kam pa je šel ati? Aima tako službo? zaposlen je bil v eni firmi v celju, kjer so mu že na začetku dopusta za nego in varstvo otroka rekli, da če gre v to, si lahko drugje službo išče. in si jo je, ker so bile razmere v tej firmi vedno hujše! jutri začne delati v vojski, kar mu je velika želja že od služenja vojaškega roka. zdej na začetku mora za 2 tedna v vipavo na usposabljanja zaradi nekega novega orožja, pol pa še ne vema kam ga bojo dali. baje da zdle polnijo kranj in MB. drživa pesti za MB, ker je precek bliže kot kranj. Dobra si. Jaz poznam enega, ki je bil zaposlen v vojski pred xx leti, pa ga ni bilo skoraj nič doma. od začetka me je ful panika - tereni, pa misije... sam če mu je to res velika želja že od nekdaj in glede na to, kako slabo kaže v njegovi (zdaj že bivši) službi, sem se s tem nekao sprijaznila. sj če bo v MB pol ne bo take panike, razen kadar bojo razni tereni. do kranja bi pa mel pribl. uro in pol vožnje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:57:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da ne bo katera rekla, da si zmišljujem, ko pravim, da se naša vstane na manjših stvareh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:57:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas se neki sonček kaže, upam da bo cel dan tko, da greva z Vidkom ven. mi imamo pa spet to grozno meglo Mi imamo sonček, ampak je verjetno zdaj prilezlo do 1 stopinje. Bo treba popoldne,ko ati pride iz službe,kam višje iti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:58:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da ne bo katera rekla, da si zmišljujem, ko pravim, da se naša vstane na manjših stvareh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:59:03
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da ne bo katera rekla, da si zmišljujem, ko pravim, da se naša vstane na manjših stvareh. Naša tudi! aa zdaj moromo že dokazovat,al kako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 9:59:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Novo prevozno sredstvo našega Tilna: A se že prav poganja? Ja,po prstkih,ker ima še malo kratke noge ,saj je avto za malo večje otroke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 10:00:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čakamo pa gasilce, ker imamo zaprti bazen v kleti, toliko vode imamo v kleti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 10:00:51
|
|
|
|
tilči
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?