|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
8.2.2009 20:48:25   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Lahko še povem, da je hrčjih mladičkov 5. Imajo pa že dlako. Še vedno pa ne gledajo, pa prav hecni so ko jih gledaš. Hecno glavo, dolg trup, dolge noge in mičken repek. Pri odraslemu pa noge ne zgledajo tako dolge.

iiiiiiiiii, kar lepa družinica hrčkov.user posted image user posted image user posted image

Ja jih je zdaj 7 z mamo in atijem. user posted image  Je pa mama malo groba. Če ji pobegnejo ven iz gnezda jih prime za kožo na hrbtu ali taco in jih odvleče nazaj noter. Mali pa kar cvilijo. user posted image  

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
8.2.2009 20:54:03   
hijenca

Lahko še povem, da je hrčjih mladičkov 5. Imajo pa že dlako. Še vedno pa ne gledajo, pa prav hecni so ko jih gledaš. Hecno glavo, dolg trup, dolge noge in mičken repek. Pri odraslemu pa noge ne zgledajo tako dolge.

iiiiiiiiii, kar lepa družinica hrčkov.user posted image user posted image user posted image

Ja jih je zdaj 7 z mamo in atijem. user posted image  Je pa mama malo groba. Če ji pobegnejo ven iz gnezda jih prime za kožo na hrbtu ali taco in jih odvleče nazaj noter. Mali pa kar cvilijo. user posted image  

Saj naši otroci bodo tudi "cvilili" ko jih bomo noter terale, oni bi še pa pohajkovali zunaj.user posted image user posted image Tak Videk po novem tuli, ko ga dam iz bane ali pa ko se z atijem tušira pa ga mama potem odnese v brisači.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
8.2.2009 20:57:43   
barbaw

Saj naši otroci bodo tudi "cvilili" ko jih bomo noter terale, oni bi še pa pohajkovali zunaj.user posted image user posted image Tak Videk po novem tuli, ko ga dam iz bane ali pa ko se z atijem tušira pa ga mama potem odnese v brisači.user posted image

Sem že pozabila kako je to, ko nočejo noter.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
8.2.2009 21:06:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedeluser posted image user posted image Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokroguser posted image user posted image

user posted image user posted image
Ja mami, treba ga je pripet. user posted image
A še vedno uporabljate ležalnik? Se nič ne buni?

Sva bila oba zraven njegauser posted image . Ja Gal je še kar rad v ležalniku in mu je full fajn, ko brca in se guga zraven.

Meni je skoraj s sedežne padla ko sem jo rihtala. Sem jo zadnji moment za bedrce ujela. Ma je hitra ko user posted image . Pridemo domov pa je čisto drug otrok. user posted image  Čisto se ji je sfuzlalo. Plazi vsepovsod, vstaja, proba naredit par korakov, stoji brez naslanjanja, ..... user posted image  A imate kaj takega v luftu, da se je tako spremenila? Mogoče je pa pri nas kaj. user posted image

Pri ns je pa Gaja dons padla s sedežne in se udarla na rob mize, ma buško čez cel čel pa modro,boga miška.
Pa še zravn me ni blouser posted image . Ma se bo treba kr navadit na buške

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
8.2.2009 21:06:12   
hijenca
Zdaj sem stuširana, sedaj pa grem gledat TV, en film sem mislila gledat, pa je user posted image očarala Lepa Brena, pa ne bo nič s filmom.

Mogoče še pridem kaj, ker čakam sušilec, da bo do konca posušil.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
8.2.2009 21:10:49   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedeluser posted image user posted image Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokroguser posted image user posted image

Sva bila oba zraven njegauser posted image . Ja Gal je še kar rad v ležalniku in mu je full fajn, ko brca in se guga zraven.

Meni je skoraj s sedežne padla ko sem jo rihtala. Sem jo zadnji moment za bedrce ujela. Ma je hitra ko user posted image . Pridemo domov pa je čisto drug otrok. user posted image  Čisto se ji je sfuzlalo. Plazi vsepovsod, vstaja, proba naredit par korakov, stoji brez naslanjanja, ..... user posted image  A imate kaj takega v luftu, da se je tako spremenila? Mogoče je pa pri nas kaj. user posted image

Pri ns je pa Gaja dons padla s sedežne in se udarla na rob mize, ma buško čez cel čel pa modro,boga miška.

Zdaj bom malo tečna, ampak med daj drugič gor pa ne bo ne buške ne modrice.

Jaz se poslavljam za danes, ker imam dovolj računalnika. Zdaj gledam z mojim načrt za našo hišo. Je moj tako multifunkcijski, da je narisal v enem programu našo hišo, zdaj pa bomo probali glede na to pripravit načrt za mansardo. Moja sestra pa dela notranji design in nam bo pomagala. Še je upanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
8.2.2009 21:14:31   
Anonimen

Jaz se poslavljam za danes, ker imam dovolj računalnika. Zdaj gledam z mojim načrt za našo hišo. Je moj tako multifunkcijski, da je narisal v enem programu našo hišo, zdaj pa bomo probali glede na to pripravit načrt za mansardo. Moja sestra pa dela notranji design in nam bo pomagala. Še je upanje.

Ja ja sej vem, med al pa maslo da pomaga. Sam morš takoj namazat, moj pa ni vedu. Ah sej bo zginla kmal.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
8.2.2009 21:41:33   
špelin@
Dober večer user posted image

Nedelja je standardno prehitro minila user posted image

Da vidim, kaj se je kaj danes dogajalo tu gor.

Soncnica Sandra ***, berem, da ste zelo slabo spali, res trdno stiskam pestke, da bo današnja noč mnogo boljša user posted image user posted image user posted image user posted image

tilči, user posted image  za pridnega jedca Tilna, se vidi, da fant prihaja nazaj k sebi user posted image  Upam, da boste tole deževje prestali brez poplavljene kleti user posted image user posted image user posted image user posted image
Aha, ob obmesečnicah čestitke Vidku in Lukasu tudi od mene user posted image user posted image user posted image

Estrella*, pri vas ste imeli pa konkreten sleep-over user posted image  Drugače pa iz tvojih postov veje, da nisi tako polna energije in dobre volje kot ponavadi, upam, da se to kmalu popravi user posted image user posted image user posted image

katy82, user posted image  za super čofotanje!!! O, pišuka, imaš pa res daleč do službe user posted image

Čmruser posted image lika, kakorkoli bosta z user posted image  naredila (tako glede poroke kot glede ev. novega user posted image ), bo za vaju prav. mislim, da ti nobena ni hotela soliti pameti, niti nisi namenoma spregledana, verjemi

barbaw, vidim, da te je Gorenje razpenilo... Koliko pa je star sušilec? Zate user posted image , za Majo pa user posted image user posted image user posted image

edinaos, upam, da bo peta hitro pozdravljena user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej, ne mi reč: a se je to zgodilo ob tvojem prvem obisku pedikerja?? Hudo user posted image

Anitka, pojdita z Galom jutri do P, če je izvedljivo, da dobi kapljice, bo tiktak ok user posted image

nia5 in barbaw, upam, da dobita komeopatske kroglico za lajšanje bolečin pri izraščanju zob, vem, da jih homeopati kar dosti dajejo user posted image

Hudirja, meni net blazno počasi dela, bom dobila ****is, moram resetirat vse skupaj user posted image  Ostala sem pa na začetku 110. strani...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
8.2.2009 21:44:57   
Soncnica Sandra ***
Evo, naša Mančita je končno zaspala. Joj jz res ne vem več a ta otrok res rabi tako malo spanja al kva.

Nč, grem tud jz počasi za njo

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
8.2.2009 21:45:39   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dober večer user posted image

Nedelja je standardno prehitro minila user posted image

Da vidim, kaj se je kaj danes dogajalo tu gor.

Soncnica Sandra ***, berem, da ste zelo slabo spali, res trdno stiskam pestke, da bo današnja noč mnogo boljša user posted image user posted image user posted image user posted image

tilči, user posted image  za pridnega jedca Tilna, se vidi, da fant prihaja nazaj k sebi user posted image  Upam, da boste tole deževje prestali brez poplavljene kleti user posted image user posted image user posted image user posted image
Aha, ob obmesečnicah čestitke Vidku in Lukasu tudi od mene user posted image user posted image user posted image

Estrella*, pri vas ste imeli pa konkreten sleep-over user posted image  Drugače pa iz tvojih postov veje, da nisi tako polna energije in dobre volje kot ponavadi, upam, da se to kmalu popravi user posted image user posted image user posted image

katy82, user posted image  za super čofotanje!!! O, pišuka, imaš pa res daleč do službe user posted image

Čmruser posted image lika, kakorkoli bosta z user posted image  naredila (tako glede poroke kot glede ev. novega user posted image ), bo za vaju prav. mislim, da ti nobena ni hotela soliti pameti, niti nisi namenoma spregledana, verjemi

barbaw, vidim, da te je Gorenje razpenilo... Koliko pa je star sušilec? Zate user posted image , za Majo pa user posted image user posted image user posted image

edinaos, upam, da bo peta hitro pozdravljena user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej, ne mi reč: a se je to zgodilo ob tvojem prvem obisku pedikerja?? Hudo user posted image

Anitka, pojdita z Galom jutri do P, če je izvedljivo, da dobi kapljice, bo tiktak ok user posted image

nia5 in barbaw, upam, da dobita komeopatske kroglico za lajšanje bolečin pri izraščanju zob, vem, da jih homeopati kar dosti dajejo user posted image

Hudirja, meni net blazno počasi dela, bom dobila ****is, moram resetirat vse skupaj user posted image  Ostala sem pa na začetku 110. strani...

te tvoje obnove so mi pa ful dobre.

Zaslužiš čisto petico user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
8.2.2009 21:46:54   
Soncnica Sandra ***

Mirno in lahko noč vam želim!

Super za tvojega, da je tak multifunktik. Pa upam, da se vam dobro razide z mansardo!!!
O, pa še sestra, super še zanjo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
8.2.2009 21:48:05   
Soncnica Sandra ***

opa, kar lepa družinica user posted image
pa upam, da mami kmalu neha bit groba.
kako je pa kej možeka sprejela. a si ga že dala nazaj k njim,a l je revež še skozi sam ?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
8.2.2009 21:49:10   
Soncnica Sandra ***
Nč, zdej se pa jz počasi poslavljam.

Želim vam mirno in lahko noč

NOČKO

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2813
8.2.2009 22:04:10   
špelin@
Aha, vidim, da se je Filip od mafi izkazal z današnjim dnevnim spanjem user posted image user posted image

Ojej, Naty*, očitno si kasirala tak virus, kot je mene prejšnji teden zvil user posted image  Čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll, fajn vici user posted image user posted image user posted image

nina7, user posted image  za včerajšnje dooolgo kartanje user posted image

O, tally se je našla user posted image  Upam, da ste se fajn napotepali user posted image

Anitka, tudi mi po novem vse vlečemo dol preko partisa user posted image  Mulo smo poslali v koš.
A je Gal sam zlezel iz ležalnika? Mi smo z ležalnikom dokončno zaključili, ker ga je Gregi skoraj demoliral user posted image

hijenca, ohoho, user posted image  za šopek user posted image  

barbaw, fajn zrihtajte mansardo, vmes nam pa le pokaži, kako si bosta z user posted image  zamislila. Pa pofotkaj hrčke, da vidimo te male nadlogice user posted image

jana81, priden Nejc, da gre tako kmalu spat user posted image

Tako, prišla do konca user posted image  Na mojo srečo niste bile preveč pridne user posted image

Mirno nočko želim vsem user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
8.2.2009 23:04:35   
Srčekgirll

Halo halo!

Hitro se malo javim. Poroka za mano, Prišla domov ob 4 uri, danes pa sem full utrujena in zaspana. Videk je preživel varstvo pri tašči, vendar je danes čisto zmeden in me ne spusti z oči, danes samo jaz veljam, mogoče še malo ati, k nobenemu drugemu pa noče it. Sem pa dobila poročni šopekuser posted image user posted image .

Hvala vsem za čestitke za Vidkovih 9 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa grem pod tuš, pa mogoče še pridem kaj pogledat.

user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image pol si naslednjauser posted image user posted image
Ha, jst mam šopek k sm ga ujela 5 al 6 let nazaj pa še zdaj nism poročenauser posted image , bom mogla očitno še počakat. Upam, da boš ( če nisi že ) ti pred mano.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
8.2.2009 23:05:29   
Srčekgirll
Nočko
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
9.2.2009 2:41:50   
barbaw

Ja ja sej vem, med al pa maslo da pomaga. Sam morš takoj namazat, moj pa ni vedu. Ah sej bo zginla kmal.

Tudi če malo kasneje namažeš pomaga. Ne tako kot če takoj namažeš, pomaga pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
9.2.2009 2:43:10   
barbaw
Špelin@ sušilec je star 4 leta. Poprvaljli smo ga pa že 2x elektroniko, 3x vrata, 1x stikalo za posodo za vodo (kondenzacijski).

Bo katera mislila, da se mi je zmešalo, ker sredi noči pišem, ampak Maja se dere kot jesihar in jo imam poln kur..... in sem jo pustila atiju, ker enostavno ne zmorem več. user posted image  Pa tako je že spala celo noč, zdaj pa je vedno huje. Bi jo najraje poslala v tri krasne.

Neposredna povezava do sporočila: 2818
9.2.2009 2:43:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

opa, kar lepa družinica user posted image
pa upam, da mami kmalu neha bit groba.
kako je pa kej možeka sprejela. a si ga že dala nazaj k njim,a l je revež še skozi sam ?

Še vedno je osamljen

Neposredna povezava do sporočila: 2819
9.2.2009 7:29:04   
suzy85
dobro jutro!
user posted image
no, če ste tudi ve tako boge, vam ponujam:

user posted image

grem mal čekirat, kaj ste napisale!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
9.2.2009 7:51:53   
suzy85
ZARA (Zvezdica 05) in
ŽIVA (Svojeglava)

Vse najboljše za 9 mesecev!

user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
9.2.2009 7:53:30   
hijenca
Dobro jutro!

Mi smo danes že mogli vstat pred 6.30, je Videk začel tulit. Je čisto zmeden, bog ne daj, da mama kam gre, ker če me pet minut ne vidi je dereje.user posted image user posted image .

Ati je šel v LJ, ta teden ga ne bo nič pred petkom domov, ker gre jutri v Sarajevo in pride komaj v četrtek nazaj.

Suzy hvala za kavico.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
9.2.2009 7:54:15   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ZARA (Zvezdica 05) in
ŽIVA (Svojeglava)

Vse najboljše za 9 mesecev!

user posted image

Še od naju z Vidkom.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
9.2.2009 7:57:44   
hijenca

Špelin@ sušilec je star 4 leta. Poprvaljli smo ga pa že 2x elektroniko, 3x vrata, 1x stikalo za posodo za vodo (kondenzacijski).

Bo katera mislila, da se mi je zmešalo, ker sredi noči pišem, ampak Maja se dere kot jesihar in jo imam poln kur..... in sem jo pustila atiju, ker enostavno ne zmorem več. user posted image  Pa tako je že spala celo noč, zdaj pa je vedno huje. Bi jo najraje poslala v tri krasne.

Ti ti Maja, mamico jeziš. Saj bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
9.2.2009 7:58:51   
hijenca
Tudi moj čmrlek je siten 100 na uro, samo bi se nosil. Danes bo grozen, ker se je že tako zgodaj zbudiluser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?