|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
9.2.2009 8:02:25   
Estrella*
Jutro!

Evo še do konca nisem prišla z branjem, se že oglašauser posted image .  Jaz sploh ne vem klaj naj naredim; spim tako slabo oz. ne morem zaspati zvečer če grem ob 12 ali pa ob 00h spatuser posted image Pa še potem se kar naprej zbujam. Zaspim normalno do jutra šele okoli 3h zjutrajuser posted image  Seveda sem neprespana, tečna  in vsa polomljena. Sem imela že kar dolgo obdobje tega, pa se i+je izboljšalo ko sem zamenjala povšter, sedaj pa spet ista pesemuser posted image

barbaw: user posted image  seveda da jo imaš že vrh glave, sicer pa veš zakaj se tako zbuja in tuli. Saj zobki bodo kmalu ven in bo vse po straem. Hudič je to, če ima tako nizek prag bolečineuser posted image
Sušilc ima očitno neko skrito napako, čle ste že 2x popravljali elektronko. Si imela res nesrečo pri nakupu. Jaz sem svojga kupila v Nemčiji 2004 INDESIT, neka leva firma, je bil najcenejši, pa moram potrkat, da dela brezhibno. Se mi res zdi, da za tuj trg delajo bolj kvalitetno. Avto sem kupila tudi direkno uvožen (rabljen) iz Francije in mi dela tika taka.

Grem malo pogledat, če je kaj v pleniciuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
9.2.2009 8:03:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ZARA (Zvezdica 05) in
ŽIVA (Svojeglava)

Vse najboljše za 9 mesecev!

user posted image

Se pridružujeva z Alči!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
9.2.2009 8:06:24   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Tako, cel dan nisem imela volje za ničuser posted image . Odkar hujšam ta hudo varianto sem tako sitna, da grem že sama sebi na živce. Šele ko sem pojedla kosilo sem bila bokljše voljeuser posted image  Upam, da ta začetna kriza kmalu mine.
Kot vedno pridem gor ko ni nobeneuser posted image

user posted image user posted image user posted image  ko bojo prvi vidni rezultati, te bo tudi slaba volja minila!

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Štrajk? Mislim, da bo RR odklenkalo šrej ali slej. Estrella začni jest!

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Sem pa dobila poročni šopekuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  če je videk mamin sinček, bo pa drugi bolj atijev... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedeluser posted image user posted image Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokroguser posted image user posted image

sam, da si ni nič nardil!

barbaw upam, da pridejo zobki čim prej ven. našo tudi ful jezijo, pol je pa sitna, pa spat ne... user posted image

Lahko še povem, da je hrčjih mladičkov 5. Imajo pa že dlako. Še vedno pa ne gledajo, pa prav hecni so ko jih gledaš. Hecno glavo, dolg trup, dolge noge in mičken repek. Pri odraslemu pa noge ne zgledajo tako dolge.

Špelin@ sušilec je star 4 leta. Poprvaljli smo ga pa že 2x elektroniko, 3x vrata, 1x stikalo za posodo za vodo (kondenzacijski).
vse to ste že manjali!? user posted image  upam, da ste vsaj nekaj še menjali pod garancijo!

Bo katera mislila, da se mi je zmešalo, ker sredi noči pišem, ampak Maja se dere kot jesihar in jo imam poln kur..... in sem jo pustila atiju, ker enostavno ne zmorem več. user posted image  Pa tako je že spala celo noč, zdaj pa je vedno huje. Bi jo najraje poslala v tri krasne.

no, mi smo zadnji user posted image  prosti vikend izkoristili in smo se malo potepali. evo ful zobki jezijo, zjutraj pa sma jo že ob 6ih zbudila, ker je je blo treba nosa pocat. pa HB ni nahod, ampak zgleda, da mamo suh zrak v spalnici. user posted image

no, user posted image  jutri odhaja in pride šele v petek domov. se boma lahk mal potepale popoldne. je pa eva dans začela s "polnim delovnim časom" pri varuški. user posted image  bomo vidli kak bo!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
9.2.2009 8:12:30   
barbaw

ZARA (Zvezdica 05) in
ŽIVA (Svojeglava)

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
9.2.2009 8:12:35   
barbaw

Tudi moj čmrlek je siten 100 na uro, samo bi se nosil. Danes bo grozen, ker se je že tako zgodaj zbudiluser posted image

Naj ti čimprej zaspi nazaj.
Najina kava pa bo mogla počakat. user posted image  Maja je ful prehlajena, pa ne bi rada, da bi Vid ponovno kaj skasiral.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
9.2.2009 8:12:37   
barbaw

Jutro!

Evo še do konca nisem prišla z branjem, se že oglašauser posted image .  Jaz sploh ne vem klaj naj naredim; spim tako slabo oz. ne morem zaspati zvečer če grem ob 12 ali pa ob 00h spatuser posted image Pa še potem se kar naprej zbujam. Zaspim normalno do jutra šele okoli 3h zjutrajuser posted image  Seveda sem neprespana, tečna  in vsa polomljena. Sem imela že kar dolgo obdobje tega, pa se i+je izboljšalo ko sem zamenjala povšter, sedaj pa spet ista pesemuser posted image

barbaw: user posted image  seveda da jo imaš že vrh glave, sicer pa veš zakaj se tako zbuja in tuli. Saj zobki bodo kmalu ven in bo vse po straem. Hudič je to, če ima tako nizek prag bolečineuser posted image
Sušilc ima očitno neko skrito napako, čle ste že 2x popravljali elektronko. Si imela res nesrečo pri nakupu. Jaz sem svojga kupila v Nemčiji 2004 INDESIT, neka leva firma, je bil najcenejši, pa moram potrkat, da dela brezhibno. Se mi res zdi, da za tuj trg delajo bolj kvalitetno. Avto sem kupila tudi direkno uvožen (rabljen) iz Francije in mi dela tika taka.

Grem malo pogledat, če je kaj v pleniciuser posted image

Ma ti zobki se vlečejo že zelo večnost. Najbolj žalostno je to, da prebija že cca 1o dni, pa še ni skozi. user posted image

Indesit glih ni leva firma. Tale moj Gorenjev sušilec pa je bil najboljši na tržišču ko smo ga kupovali pa je en klumpet. V glavnem Gorenja ne kupim več, razen če je za nemški trg. user posted image  Da ne omenjam, da imamo napo in po 2m stikala ne delajo več tako kot je treba. Moj pa ni računa spravil pa nimam kaj.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
9.2.2009 8:13:00   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

barbaw upam, da pridejo zobki čim prej ven. našo tudi ful jezijo, pol je pa sitna, pa spat ne... user posted image

Lahko še povem, da je hrčjih mladičkov 5. Imajo pa že dlako. Še vedno pa ne gledajo, pa prav hecni so ko jih gledaš. Hecno glavo, dolg trup, dolge noge in mičken repek. Pri odraslemu pa noge ne zgledajo tako dolge.

Špelin@ sušilec je star 4 leta. Poprvaljli smo ga pa že 2x elektroniko, 3x vrata, 1x stikalo za posodo za vodo (kondenzacijski).
vse to ste že manjali!? user posted image  upam, da ste vsaj nekaj še menjali pod garancijo!

Bo katera mislila, da se mi je zmešalo, ker sredi noči pišem, ampak Maja se dere kot jesihar in jo imam poln kur..... in sem jo pustila atiju, ker enostavno ne zmorem več. user posted image  Pa tako je že spala celo noč, zdaj pa je vedno huje. Bi jo najraje poslala v tri krasne.

Elektroniko smo sami menjali, ostalo pa je bilo v garanciji.

Hrčki že cvilijo in hočejo zajtrk. Glede na to, da je vse potihnili so ga verjetno dobili. user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
9.2.2009 8:14:27   
barbaw
suzy user posted image user posted image user posted image  da se bo dobro obneslo z varuško in ne bo prehudo

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
9.2.2009 8:15:01   
tilči
Dobro jutro!user posted image

Mi smo že v polnem zagonu,otroka sta padla v baby tv,jaz pa ravno pijem user posted image .Danes je pa že čas,da se malo spravim k likanjuuser posted image .Me je ravno user posted image  klical,da se je usedel k frizerju.Jaz bi tudi že morala iti,ker sem že kot strašilo.Nejc ima že tudi celo goščavo,če bo volja,bo danes na vrsti.Ker ima tako goste lase in se začne praskat,če ima predolge.Tilna sem pa prejšnji teden malo sfriziralauser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
9.2.2009 8:16:27   
tilči

ZARA (Zvezdica 05) in
ŽIVA (Svojeglava)

user posted image

se pridružujemo čestitkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
9.2.2009 8:17:02   
jana81
Dobro jutro

Samo pozdravim vas, pa že šibam na teren, morem v mullerja po hipp, pa z auroro na kafe, pol v Žalec z Tiaro na kafe, pol pa v Celje...

Spali smo kolker smo lahko, al se je zbujal Nejc al pa jst,neki me zdravje heca, zgleda sem od Nejca kasirala. Nejc e bil precej lačen ponoč, jedu ob 1h in 5h, ko ni hotu nazaj zaspat, sem že misla da se mi bo zmešal, no pa se je po urci le vdal in spal do 7.15

Mah grem zdej zajtrk nardit, pa šibava..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
9.2.2009 8:18:04   
tilči

Dobro jutro!

Mi smo danes že mogli vstat pred 6.30, je Videk začel tulit. Je čisto zmeden, bog ne daj, da mama kam gre, ker če me pet minut ne vidi je dereje.user posted image user posted image .

Tudi naš me po novem ne sme izgubiti spred oči.Mislim,da je sedaj eno tako obdobje

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
9.2.2009 8:18:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!user posted image

Mi smo že v polnem zagonu,otroka sta padla v baby tv,jaz pa ravno pijem user posted image .Danes je pa že čas,da se malo spravim k likanjuuser posted image .Me je ravno user posted image  klical,da se je usedel k frizerju.Jaz bi tudi že morala iti,ker sem že kot strašilo.Nejc ima že tudi celo goščavo,če bo volja,bo danes na vrsti.Ker ima tako goste lase in se začne praskat,če ima predolge.Tilna sem pa prejšnji teden malo sfriziralauser posted image

Pri nas je čisto isto. Jaka prav zašvica v glavo, ker ima neverjetno goste lase za takega otroka in se bogi revež praska. Jaz ga bom tudi ta teden odvlekla k frizerju.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
9.2.2009 8:19:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Mi smo danes že mogli vstat pred 6.30, je Videk začel tulit. Je čisto zmeden, bog ne daj, da mama kam gre, ker če me pet minut ne vidi je dereje.user posted image user posted image .

Tudi naš me po novem ne sme izgubiti spred oči.Mislim,da je sedaj eno tako obdobje

Upam, da nas preskoči. Tak je bil Jaka in si ne želim tega dat še 1x skozi, ker je bilo predolgo in mukotrpno.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za obe

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
9.2.2009 8:19:43   
suzy85

Tudi moj čmrlek je siten 100 na uro, samo bi se nosil. Danes bo grozen, ker se je že tako zgodaj zbudiluser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
9.2.2009 8:20:06   
tilči

Jutro!

Jaz sem svojga kupila v Nemčiji 2004 INDESIT, neka leva firma, je bil najcenejši, pa moram potrkat, da dela brezhibno. Se mi res zdi, da za tuj trg delajo bolj kvalitetno.

Tudi mi imamo Indesitov sušilec in dela-trkam.Do sedaj se je polomil le stikalo za programe,pa še to zato,ker je imel Nejc prste zraven

Neposredna povezava do sporočila: 2841
9.2.2009 8:22:28   
barbaw
Pri nas bomo počasi imeli spet zdravstveni dom v malem  in upam, da se ne bo razširilo v bolnico. Moj je tudi nekaj pobral od Maje, Jaka tu in tam zakašlja, jaz pa zaenkrat še nič. Bi mogla po Immunal ali nekaj podobnega, da ne fašem kaj, ker še nisem nič od ...... sploh se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje kaj prehlajena, kaj šele kaj več. user posted image  Pri zdravniku sem bila nazadnje zaradi zdravja l. 2006, decembra, potem pa nič več. Se bo treba pazit, da me kaj ne bo podrlo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
9.2.2009 8:26:20   
tilči

suzy user posted image user posted image user posted image  da se bo dobro obneslo z varuško in ne bo prehudo

se strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
9.2.2009 8:27:40   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro

Samo pozdravim vas, pa že šibam na teren, morem v mullerja po hipp, pa z auroro na kafe, pol v Žalec z Tiaro na kafe, pol pa v Celje...
 Dobro kofetkajteuser posted image
Spali smo kolker smo lahko, al se je zbujal Nejc al pa jst,neki me zdravje heca, zgleda sem od Nejca kasirala. Nejc e bil precej lačen ponoč, jedu ob 1h in 5h, ko ni hotu nazaj zaspat, sem že misla da se mi bo zmešal, no pa se je po urci le vdal in spal do 7.15

Mah grem zdej zajtrk nardit, pa šibava..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
9.2.2009 8:28:08   
suzy85
Jutro!

Neposredna povezava do sporočila: 2845
9.2.2009 8:28:08   
barbaw
En kveščn (user posted image ), a imate vse "normalno" menstruacijo? Mislim na tako kot pred user posted image . Jaz imam take krvavitve kot nikoli prej. user posted image  Pa po prvem porodu je bilo boljše kot pred user posted image , zdaj pa user posted image . Me prav zanima kaj me čaka pri naslednji. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
9.2.2009 8:28:46   
tilči

Pri nas bomo počasi imeli spet zdravstveni dom v malem  in upam, da se ne bo razširilo v bolnico. Moj je tudi nekaj pobral od Maje, Jaka tu in tam zakašlja, jaz pa zaenkrat še nič. Bi mogla po Immunal ali nekaj podobnega, da ne fašem kaj, ker še nisem nič od ...... sploh se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje kaj prehlajena, kaj šele kaj več. user posted image  Pri zdravniku sem bila nazadnje zaradi zdravja l. 2006, decembra, potem pa nič več. Se bo treba pazit, da me kaj ne bo podrlo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
9.2.2009 8:28:56   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image  pa vama bo uspelo vse oblaufat?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
9.2.2009 8:29:23   
barbaw

Jutro!

Se vidi, da sem bolj malo spala in falim pol stvari oz. kar pozabljam. user posted image

Estrella a pa si probala z raznimi naravnimi zdravili za lahko noč? Čaj, med, mleko, ......?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
9.2.2009 8:29:53   
tilči

En kveščn (user posted image ), a imate vse "normalno" menstruacijo? Mislim na tako kot pred user posted image . Jaz imam take krvavitve kot nikoli prej. user posted image  Pa po prvem porodu je bilo boljše kot pred user posted image , zdaj pa user posted image . Me prav zanima kaj me čaka pri naslednji. user posted image

Prva dva meseca sem poplavljala,seda je pa že normalna

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?