|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
9.2.2009 9:00:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Jutro!

Evo še do konca nisem prišla z branjem, se že oglašauser posted image .  Jaz sploh ne vem klaj naj naredim; spim tako slabo oz. ne morem zaspati zvečer če grem ob 12 ali pa ob 00h spatuser posted image Pa še potem se kar naprej zbujam. Zaspim normalno do jutra šele okoli 3h zjutrajuser posted image  Seveda sem neprespana, tečna  in vsa polomljena. Sem imela že kar dolgo obdobje tega, pa se i+je izboljšalo ko sem zamenjala povšter, sedaj pa spet ista pesemuser posted image  

user posted image user posted image user posted image

Se vidi, da sem bolj malo spala in falim pol stvari oz. kar pozabljam. user posted image

Estrella a pa si probala z raznimi naravnimi zdravili za lahko noč? Čaj, med, mleko, ......?

Med in mleko mi ne gresta po grlu. Čaj, kakšen pa?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
9.2.2009 9:00:57   
Estrella*

En kveščn (user posted image ), a imate vse "normalno" menstruacijo? Mislim na tako kot pred user posted image . Jaz imam take krvavitve kot nikoli prej. user posted image  Pa po prvem porodu je bilo boljše kot pred user posted image , zdaj pa user posted image . Me prav zanima kaj me čaka pri naslednji. user posted image

Enako. Po Andražu so bile šibke, sedaj pa 2 dni taka poplavauser posted image Se mi je pa spet na glavo obrnilo, ko sem vsatvila mireno. Sedaj so zelo šibke in dolgeuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
9.2.2009 9:01:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

suzy user posted image user posted image    da se bo dobro obneslo z varuško in ne bo prehudo

se strinjamuser posted image user posted image

Držim pestkeuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
9.2.2009 9:01:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro

Samo pozdravim vas, pa že šibam na teren, morem v mullerja po hipp, pa z auroro na kafe, pol v Žalec z Tiaro na kafe, pol pa v Celje...

Spali smo kolker smo lahko, al se je zbujal Nejc al pa jst,neki me zdravje heca, zgleda sem od Nejca kasirala. Nejc e bil precej lačen ponoč, jedu ob 1h in 5h, ko ni hotu nazaj zaspat, sem že misla da se mi bo zmešal, no pa se je po urci le vdal in spal do 7.15

Mah grem zdej zajtrk nardit, pa šibava..

jana si pa letečauser posted image  Uživaj na kafetku, pa vprašaj Tiaro zakaj se ne javi ?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
9.2.2009 9:03:04   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Naša noč je bila spet ena slabših user posted image  V sredo grem zase k homeopatu in bom dobila še za Gregca drugo dozo, prva je lepo držala cel teden.

Ojej tudi viuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo druga doza dlje časa držala.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
9.2.2009 9:03:58   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Tudi jaz sem danes kar malce povožena, saj Gal ni spal med pol četrto in peto uro. Sicer se ni drl, ampak je bil tak nemiren. Zdaj še sicer spi, ampak ne bo več dolgo. Bom probala prebrati za nazaj in kaj pokomentirati, če pa mi ne uspe pa se verjetno beremo spet popoldne, ker bova verjetno zaradi očk šla k P.

user posted image  Pri P dobro opravita user posted image user posted image

Moj pokakanec že pravi, da ni luštno v dr.eku sedet user posted image  Gremo na delo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za pikapoko in pujska.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
9.2.2009 9:04:08   
Srčekgirll
  • SENCA
    Na kmetih so ročno obračali in sušili seno. Vsi zagreti za delo, le sin komajda sem ter tja premakne vile. Oče se razjezi nanj:
    "Nisi vreden, da nate posije sončni žarek!"
    "No, prav, grem pa ležat v senco!" je rekel sin.

• KRIVCA
    Psihiatrična bolnika v muzeju moderne umetnosti. Ko sta stopila do velikega platna, ki je bilo popackano z barvo, je eden dejal:
    "Hitro pojdiva ven, da ne bodo mislili, da sva to naredila midva!"

• TEKMOVANJE
    Možakarju se je na avtocesti pokvaril Fiat, zato je obstal na odstavnem pasu. Mimo se je pripeljal voznik Mercedesa in ponudil pomoč. Dogovorila sta se, da bo Fiata povlekel do prvega izvoza z avtoceste. Voznik Mercedesa je rekel:
    "Če boste imeli občutek, da vozim prehitro, začnite trobiti in vključite vse štiri smerne kazalce ter mi posvetite z dolgimi lučmi!"
    Rečeno, storjeno. Začela se je vleka. Nenadoma je Mercedesa prehitel voznik Porscheja, kar je voznika Mercedesa močno razjezilo, zato je pritisnil na gas in pričel divjati po avtocesti. Ko sta bila Mercedes in Porsche vzporedno, vsak na svojem prometnem pasu, je dogajanje opazil policist in sporočil svojemu kolegu, ki je bil na nekaj kilometrov oddaljenem parkirišču pripravljen za zaustavitev prehitrih voznikov:
    "To bi moral videti! Mercedes in Porsche divjata po avtocesti kot nora, za njima pa voznik Fiata, ki hupa in sveti z lučmi, ker ju ne more prehiteti!"

• ŠKOLJKE
    Natakar, prosim, če mi prinesete porcijo školjk. Ne prevelikih, ne premajhnih, naj ne bodo preveč slane, temveč naj bodo lepo mastne in sveže. Pa hitro mi jih prinesite!
    "Samo še eno vprašanje: Naj bodo z biseri ali brez?"

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
9.2.2009 9:04:24   
Naty*
Jutro!

Sm vidla, da se lahko pridružim kr četici isto trpečih, kar se noči tiče user posted image . Pri nas je čedalje slabš. Od enajstih naprej jok, zbujanje na pol ure... rezultat... leva enkica končno predrla s konico. Ampak se še ni za veselit, glede na dvojkice nas čaka še nekaj dni, da bo čist zuni.

Drgač hvala za user posted image user posted image user posted image , moje zdravje je danes očitno vredu. Ponoči mi je blo še slabo, včeri cel dan nisem nič jedla, razen pila šipkov čaj (pa še ta je šel ven user posted image ). Ne vem, a je bil enodnevni virus, al sm kej tazga pojedla. Sam upam, da ne bo Žan dobil user posted image .

Se morm pa pohvalit, da sm včeri ostrigla Žana. Moj brat je prinesel mašinco pa sm ga kr ošišala. Sicer sm ga mal zabrila pri ušeskih, ampak kaj naj če je pa tolk glavo obračal zraven user posted image . Je reku Jure, da je zdej čist drug otrok user posted image , bom pol prilimala slikce.

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedeluser posted image user posted image Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokroguser posted image user posted image

user posted image user posted image
Ja mami, treba ga je pripet. user posted image
A še vedno uporabljate ležalnik? Se nič ne buni?

Sva bila oba zraven njegauser posted image . Ja Gal je še kar rad v ležalniku in mu je full fajn, ko brca in se guga zraven.

Meni je skoraj s sedežne padla ko sem jo rihtala. Sem jo zadnji moment za bedrce ujela. Ma je hitra ko user posted image . Pridemo domov pa je čisto drug otrok. user posted image  Čisto se ji je sfuzlalo. Plazi vsepovsod, vstaja, proba naredit par korakov, stoji brez naslanjanja, ..... user posted image  A imate kaj takega v luftu, da se je tako spremenila? Mogoče je pa pri nas kaj. user posted image

Pri ns je pa Gaja dons padla s sedežne in se udarla na rob mize, ma buško čez cel čel pa modro,boga miška.
Pa še zravn me ni blouser posted image . Ma se bo treba kr navadit na buške

O bošček user posted image ... ja čedalje več nas ma tako izkušnjo. Pri nas tamau sedežne ne vid več, razen v naročju, ker smo mel tri "incidente" user posted image , ki so se hvalabogu dobro končal.

Ojej, Naty*, očitno si kasirala tak virus, kot je mene prejšnji teden zvil  Čimprej se pozdravi

Očitno je bla HB muha enodnevnica, ker sm dons čist dobra user posted image .

ZARA (Zvezdica 05) in
ŽIVA (Svojeglava)

Vse najboljše za 9 mesecev!

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image !

Estrella user posted image user posted image user posted image user posted image za nespanje. Po moje je kriva dieta veš user posted image . Js vem, da lačna zelo težko spim. Sej ko se bo organizem mal navadil, bo po moje boljše, sam vem, da je to fuuuul zaj....

barbaw najina hrošča mata očitno oba bl debele dlesni pa jih zato tolk matra user posted image .

Anitka še dobro, da se je Gal samo presedel z ležalnika in ni blo nič hujšega user posted image .

Komentirala sem mal tko... mal po spominu, mal sproti, tko da če sm kero spregledala, brez zamere.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
9.2.2009 9:04:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pr nas se neki sonček kaže, upam da bo cel dan tko, da greva z Vidkom ven.user posted image

Jaz pa sedaj zaradi teh očk ne upam zunaj hoditi z njim.user posted image user posted image Pa tako uživa na zraku.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
9.2.2009 9:05:34   
Anitka

Aja, Anitka, prosi P, če ti napiše na recept dvoje kapljice, da jih boš ene imela doma za rezervo, ker je super, da jih uporabiš takoj, ko vidiš, da so učke vnete.

Hvala za nasvetuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
9.2.2009 9:06:35   
Naty*
Aja špelin@ upam da bojo kroglice tud zdej pomagale pa user posted image user posted image user posted image user posted image za težko noč. 

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
9.2.2009 9:06:59   
Anitka

Jutro!

Evo še do konca nisem prišla z branjem, se že oglašauser posted image .  Jaz sploh ne vem klaj naj naredim; spim tako slabo oz. ne morem zaspati zvečer če grem ob 12 ali pa ob 00h spatuser posted image Pa še potem se kar naprej zbujam. Zaspim normalno do jutra šele okoli 3h zjutrajuser posted image  Seveda sem neprespana, tečna  in vsa polomljena. Sem imela že kar dolgo obdobje tega, pa se i+je izboljšalo ko sem zamenjala povšter, sedaj pa spet ista pesemuser posted image

Kaj pa če greš tu pa tam malo prej spat? Ob devetih, desetih?user posted image user posted image user posted image Sicer pa je danes se mi zdi polna luna in upam, da bo sedaj spet bolje.

Saj grem , sem hotla napisat ob 21h ne ob 12huser posted image Ni haskauser posted image

user posted image user posted image Ojejuser posted image user posted image . Vem kakšen user posted image je, ko ne moreš spati

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
9.2.2009 9:09:34   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

Sm vidla, da se lahko pridružim kr četici isto trpečih, kar se noči tiče user posted image . Pri nas je čedalje slabš. Od enajstih naprej jok, zbujanje na pol ure... rezultat... leva enkica končno predrla s konico. Ampak se še ni za veselit, glede na dvojkice nas čaka še nekaj dni, da bo čist zuni.

user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da hitro predrejo.

Anitka še dobro, da se je Gal samo presedel z ležalnika in ni blo nič hujšega user posted image .

Ja na srečo. Pa HB da so ležalniki precej nizki.

Komentirala sem mal tko... mal po spominu, mal sproti, tko da če sm kero spregledala, brez zamere.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
9.2.2009 9:12:44   
špelin@

user posted image user posted image  Sem pa zelo vesela, da si danes ok, kar se zdravja tiče user posted image  Komaj čakam, da vidim "novega" Žana, le daj fotke gor user posted image

Jaz grem danes na govorilne za veliko piko in peljem medtem Gregca k moji mami. Potem bom imela pa še skoraj celo uro "frej", bom lahko vsaj 1x po dolgem času brez motenj posesala, pobrisala po tleh in spravila kopalnico v eno primerno stanje user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
9.2.2009 9:18:08   
tilči
Novo prevozno sredstvo našega Tilna:user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2890
9.2.2009 9:21:00   
špelin@

user posted image

user posted image  Ej, kakšen sonček je mali mišek user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
9.2.2009 9:24:50   
Srčekgirll

user posted image

user posted image user posted image sweetuser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
9.2.2009 9:27:23   
suzy85

no, mi smo zadnji user posted image  prosti vikend izkoristili in smo se malo potepali. evo ful zobki jezijo, zjutraj pa sma jo že ob 6ih zbudila, ker je je blo treba nosa pocat. pa HB ni nahod, ampak zgleda, da mamo suh zrak v spalnici. user posted image

no, user posted image  jutri odhaja in pride šele v petek domov. se boma lahk mal potepale popoldne. je pa eva dans začela s "polnim delovnim časom" pri varuški. user posted image  bomo vidli kak bo!

Upam, da bo prvi polni delovni čas hitro in lepo minil za malo Evo in tudi mami.

Če nisem preveč firbčna (saj morda ste se o tem že  pogovarjale), kam pa je šel ati? Aima tako službo?

zaposlen je bil v eni firmi v celju, kjer so mu že na začetku dopusta za nego in varstvo otroka rekli, da če gre v to, si lahko drugje službo išče. user posted image  in si jo je, ker so bile razmere v tej firmi vedno hujše!

jutri začne delati v vojski, kar mu je velika želja že od služenja vojaškega roka. zdej na začetku mora za 2 tedna v vipavo na usposabljanja zaradi nekega novega orožja, pol pa še ne vema kam ga bojo dali. user posted image  baje da zdle polnijo kranj in MB. drživa pesti za MB, ker je precek bliže kot kranj.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
9.2.2009 9:29:10   
suzy85
Jutro!

user posted image user posted image user posted image , da bojo še ostali zobki hitro zunaj!

Drgač hvala za user posted image user posted image user posted image , moje zdravje je danes očitno vredu. Ponoči mi je blo še slabo, včeri cel dan nisem nič jedla, razen pila šipkov čaj (pa še ta je šel ven user posted image ). Ne vem, a je bil enodnevni virus, al sm kej tazga pojedla. Sam upam, da ne bo Žan dobil user posted image .
samo, da se je tvoje zdravje izboljšalo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
9.2.2009 9:31:27   
suzy85

user posted image

dobr ga obvlada! user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
9.2.2009 9:38:42   
špelin@
zaposlen je bil v eni firmi v celju, kjer so mu že na začetku dopusta za nego in varstvo otroka rekli, da če gre v to, si lahko drugje službo išče. user posted image  in si jo je, ker so bile razmere v tej firmi vedno hujše!
Banda user posted image  Ja, pa naj država še tako poudarja, kako je vse super in lepo za družine, je to ena navadna laž in prikrivanje resnice!

jutri začne delati v vojski, kar mu je velika želja že od služenja vojaškega roka. zdej na začetku mora za 2 tedna v vipavo na usposabljanja zaradi nekega novega orožja, pol pa še ne vema kam ga bojo dali. user posted image  baje da zdle polnijo kranj in MB. drživa pesti za MB, ker je precek bliže kot kranj.
Naj bo v novi službi zadovoljen in naj mu bo v veselje user posted image  Pestke za MB user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
9.2.2009 9:39:11   
barbaw

barbaw, tole nespanje in dretje ponoči je res nekaj morečega user posted image  Fajn, fajn močno stiskam pestke, da se tudi pri vas neha!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image
Hja, kar se pA gORENJA TIČE, SEM BILA TUDI JAZ IZREDNO RAZOČARANA NAD PRALNIM STROJEM (ups, caps lock...), steklokeramična plošča in pečica sta pa ok, moram potrkat. Če bodo popravila sušilca postala predraga, boš morala razmišljat o zamenjavi, ne moreš nonstop popravljat user posted image user posted image  Mogoče bo spet kakšen Elinov sušilec v Hoferju user posted image  

Tašči sva ga midva kupila več kot 3 leta nazaj in je boljši kot moj, ki je bil kao high class. Bi ga takoj menjala za Elina. Popravilo pa bo stalo malenkost več kot 12 eur. Je še sprejemljivo, ker zna moj marsikaj popraviti.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
9.2.2009 9:39:16   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image pol si naslednjauser posted image user posted image
Ha, jst mam šopek k sm ga ujela 5 al 6 let nazaj pa še zdaj nism poročenauser posted image , bom mogla očitno še počakat. Upam, da boš ( če nisi že ) ti pred mano.

Jaz sem septembra ujela že mojega tretjega, pa se še nič ne sveti na prstuuser posted image user posted image user posted image

Boš mogla svojega malo pod rebra dreznit in ga spomnit na to, da si ujela že 3 šopke.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
9.2.2009 9:39:16   
barbaw

Jutro!

user posted image user posted image user posted image

Se vidi, da sem bolj malo spala in falim pol stvari oz. kar pozabljam. user posted image

Estrella a pa si probala z raznimi naravnimi zdravili za lahko noč? Čaj, med, mleko, ......?

Med in mleko mi ne gresta po grlu. Čaj, kakšen pa?

joj bi mogla it pogledat. mislim da janež, pa baldrijan pomaga. Bom šla po knjigo pa ti potem javim. Imaš pa v trgovinah te variante za lahko noč, kjer so zelišča, ki pomirjajo.

Neposredna povezava do sporočila: 2899
9.2.2009 9:39:19   
barbaw
barbaw najina hrošča mata očitno oba bl debele dlesni pa jih zato tolk matra user posted image .

Če bi mi kdo prej to rekel mu ne bi najbolj verjela. Ne morem verjet, da en zob prebija celo večnost (14 dni) zadnjo plast. user posted image  Nekaj ga je že zunaj ampak še ni cel. Me je kar groza, ker vem, da jih je še 16. user posted image  Upam, da bodo tista homeopatska zdravila kaj pomagala, ker bom drugače rabila pomirjevala in energijske pripravke.  

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?