|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
21.1.2009 22:54:17   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

levinja - si mela babičarja Bojana pri porodu?

ja, ti tudi?user posted image

ne, žaluser posted image Je ravno končal s smeno takrat. Sem pa bla pred porodom pri njemu (moja mama dela v ukc-ju, pa so ga priporočali) malo na razgovoru in mi je pač povedal kako in kaj, res je prijazen, me je ful pomiril, tak da sem šla potem čist na easy rodit. Če bi on takrat delal bi me on prevzel, je pa napisal ostalim babicam listek z mojim imenom in priimkom, tak da sem vedla, da bo za mene lepo poskrbljeno. Ful je fajn resuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 22:55:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
21.1.2009 22:55:43   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: lex

jutri ji bom probala dat kar juho - verjetno kar govejo, jo je danes dobila 1 žlčko pa je cmokala, več je nisem upala dat ker ni bila sveža - od nedelje ali ponedeljka v hladilniku

ne bom več komplicirala in neki kao uvajala, dost je mam

pismo jz tud tuhtam da bi ji dajala kr tist, kar imava mi2 na krožniku. brez  veze za njo delam pa kašice odpiram.

men je Linčka isto delala se davila, pluvala,........ ko sem ji dala pa našo hrano je pa jedla in jutri začne tud Vita.sicer bom naknadno začimbe not metala amapk načeloma dobi isto (no juho dobi točno tako ko te jeuser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4453
21.1.2009 22:57:36   
Anonimen
Btw, a katera ve za kakšno stanovanje, ki se oddaja. 3 sobno, v večstanovanjski hiši, bloku...ne v privat hiši, kjer živijo še lastniki zraven. Tam so potem baje same težave.  Čim bolj novo, lahko neopremljeno in seveda čim bolj ugodnouser posted image
No, pa okolica Ljubljane recimo.

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4454
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 22:57:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4455
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 22:57:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
21.1.2009 22:58:49   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: coraly

Btw, a katera ve za kakšno stanovanje, ki se oddaja. 3 sobno, v večstanovanjski hiši, bloku...ne v privat hiši, kjer živijo še lastniki zraven. Tam so potem baje same težave.  Čim bolj novo, lahko neopremljeno in seveda čim bolj ugodnouser posted image

poglej malo na www.gohome.si

mogoče tukaj kaj najdeš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
21.1.2009 22:58:55   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

no...sem spremenila avatar...vam je všeč???

me zanima s kom me boste pa sedaj zamenjale?user posted image user posted image user posted image user posted image

levinja, rebeca....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
21.1.2009 22:59:29   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

no...sem spremenila avatar...vam je všeč???

me zanima s kom me boste pa sedaj zamenjale?user posted image user posted image user posted image user posted image

z rebeco in levinjo. user posted image user posted image user posted image

vidiš! sem ti reklauser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
21.1.2009 22:59:38   
Anonimen

jutri ji bom probala dat kar juho - verjetno kar govejo, jo je danes dobila 1 žlčko pa je cmokala, več je nisem upala dat ker ni bila sveža - od nedelje ali ponedeljka v hladilniku

pismo jz tud tuhtam da bi ji dajala kr tist, kar imava mi2 na krožniku. brez  veze za njo delam pa kašice odpiram.

men je Linčka isto delala se davila, pluvala,........ ko sem ji dala pa našo hrano je pa jedla in jutri začne tud Vita.sicer bom naknadno začimbe not metala amapk načeloma dobi isto (no juho dobi točno tako ko te jeuser posted image )

Hm, a potem če jeste recimo v pečici pečen krompirček, tudi tamaučki to jejo?
Kaj pa kakšne testenine, riž...

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4460
21.1.2009 23:00:19   
metuljcek321

ajdi butterfly, we are waiting

Eto, metulj is ready to publish THE post .... And you? Are you ready?

I said: "Are you ready??????"

user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4461
21.1.2009 23:00:41   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

poglej malo na www.gohome.si

mogoče tukaj kaj najdeš...

ah šele zdaj vidim da se tuki prodajajo stanovanja...
kaj pa na bolhi?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
21.1.2009 23:00:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

gud morning lejdis! (metuljček to mi je tak svetovno... carica si!)

tenk ju, tenk juuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:01:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4464
21.1.2009 23:01:19   
metuljcek321
to je bil uvod .... zdaj pa zares ...

3

2

1

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:01:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
21.1.2009 23:01:42   
metuljcek321
user posted image  Tii za pogum in grozljivka za razmazano kri,

user posted image  mojcek za pogum za objavo obeh zgodbic - ekskluzivno za nas - thank you, thank you!,

user posted image  Zivi za apetit,

user posted image  Tariku za pogumno prestano srecanje bliznje vrste na relaciji pimpek-ropotuljica ---- pogumni mali moz,

user posted image  pigami za pogum za le eno izbrano ime, ... in se to se je spremenilo - kul,

user posted image  nanki za super instinkt pri izbiri prvih dveh imen, user posted image  za fajn risanko, ki je dala idejo za Zojo in user posted image  za Natko (jaz pa tu vedno pomislim na Natko Gerzina),

user posted image  Ines za tak odrasel pristop ... in ja, anglerce znajo/znamo bit mal smotane. Se pa splaca delat sproti, ker se znanje nadrgajuje, nalaga kot kockice in ce nekaj izpustis, se ti vse porusi & se ne poberes vec ... sproti, sproti, sproti ... malo na malo = VELIIIIIKO znanja!

user posted image  mirjam za lep avatar. I like it a lot!

user posted image  za lepa imena, ce bi bil otrok drugega spola .... ma, prav vsa se mi dopadejo! Julijke imamo prima okus, ni kajuser posted image

user posted image  dzaniki za jeklene zivce in Janu za dobre mere,

user posted image  hd za pospravljalni/kuharski navdih, prav tako Blacky,

user posted image  netki za uspesen pregled,

user posted image  Kali za nov rekord v kolicini popitega caja ... btw: mi se nismo tam ... smo na pozitivni nuliuser posted image  ... hd, dzanika, to sadni za otroke?

user posted image  mirjam za ideje za sadje. A melono je katera ze dala? Se kaksno drugo sadje zraven? Samo pretlacis in je to to? Meni je noro dobrega okusa, me zanima, ce bi jo Anja jedla ... in se glih doma jo imam ...,

user posted image  lejli za zdravje in ganljivo zgodbo o Miranu - lepa gesta, da sta sincka poimenovala po njem ... tako bo vedno zivel, bil med vami in vas spremljal,

user posted image  zimski za zbitje vrocine in pircek,

user posted image  Adrii za hudo posloven odnos do potnikov,

user posted image  lex za super truper link o pravljicah in za prelepega medvedka Uhca - slikico & filmcek, ta medi pa je bil car, res! It brings back memories ...,

user posted image  ilatic za porodno zgodbo ... jokam, jokam, jokam ... in NE, nismo se dolgocasile - meni je tudi v oci padlo, da si sla cekirat RR, pa da si sla lulat na bencinskiuser posted image ,

user posted image  dzaniki za pripravljanje prosnje za sluzbo ... kopija spriceval ... precekiraj razpis, ce to zahtevajo,

user posted image  Angelini za javljanje ... mali tecko - bo minilo, je zihr tudi zaradi tega trapastega vremenauser posted image ,

user posted image  Majuski za SuperMami objavo-to-be ... oujeeeeee .... go, go, go, julijka! (Anna - vau! Meni je pa tudi klasicna Ana super),

user posted image  liju za objavo, prav tako tudi netki,

user posted image  rovarki za uzivanje ob PS I Love You ... je cukrast, ne? ... ceprav Umpa se tu ne bo strinjala, a ne?user posted image

user posted image  Ani za izbran modni okus - prava frajlica, se ze vidi. "Mami, pa za KDAJ bos sparala nove cunjice, no?????? Hitro jih oblect, ce ne jih bomo prerasli ...."

user posted image  mirjam za spancka-zaspancka,

user posted image  rovarki & dzaniki za usklajenost pri risankahuser posted image  ... dobri sta, risanke pa tudi,

user posted image  babici Inigo za tako emancipacijo - krizarjenje ---- kje? In seveda user posted image  Inigo, da sta doma!!!! Welcome home!, pa se user posted image  user posted image  user posted image  za diagnozo nervoza - to je tam ocitno EDINA rec, ki jo znajo izrect .... grrrrr,

user posted image  Bastian za tvoje javljanje. Pogumna mami si! Veliko veselja s sinckom Galom se naprej!,

user posted image  lidija za super jedko (hm, je to zenska oblika samostalnika "jedec"???) Mojco,

user posted image  pigamini Pii za rd,

user posted image  mirjam za vpr. o risankah: smrkci, biskvitki, snorcki, cebelica Maja, medvedek Uhec, ... Resevanje malega Nodija ti je vsec?user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Blacky, da nas je ujela oz. vas je ujela, ker jaz se nisem tam ... not yet ... but soon ...,

user posted image  mirjam za vse info o GH ... dobr si ti to sprasevala. Tko kot prfoksauser posted image  - temeljito in natancnouser posted image  Sedi, 5!,

user posted image  Aleksu za kombajn - trga gateuser posted image  user posted image  ... res je dober, lex ... se ze veselim pustovanj, ko bomo tuhtale in izdelovale kostume za nase malcke ... kva bo fajn, ej! Can't wait!

user posted image  levinji za slikico malcice v reviji,

user posted image  Boru za puzanje ... tako znamo in delamo tudi pri nasi hisi ... ocitno je nalezljivouser posted image ,

user posted image  lidiji za porodno ---- vidim, da si mi v ekspresnosti dobra konkurencauser posted image ,

user posted image  rebeci za prima opravljeno posvetovalnico in zobek nr. 3,

user posted image  za Teotovo yummy malico - kaksen jogurt si to dala zraven? Kaksno hrusko?

user posted image  Brinu za kakanje in zobek nr. 3,

user posted image  petri za P,

user posted image  Teji za hitre premike,

user posted image  aurori, da je omenila davcno, ker imam tamle na mizi izpolnjen list & sem spet pozabila odnest! Sem si ga razprostrla, da ga ne bom spregledala ... again (dzanika, 7 in 12, ja), pa user posted image  za kopico podatkov za na seznam. Mi se zmeraj nimamo nic za gor, smo bolj asketske sorte,

user posted image  Tinky za nov avatar -- sam ne vidimo te, baby! Daj eno fotko, kjer te lahko razberemo ven, a prav?

user posted image  Aleksandru za osvajalski pohod v rumenem pajacu,

user posted image  sasi za nagrado,

user posted image  rovarka za pregled .... in kaj so pa tebi to odgovarjali? Marija, dajmo eno kampanjo zagnat, da dohtarje poslat na ISTI seminar, da se POENOTIJO!!!

user posted image  levinji za nazoren prikaz puzanja v njihovi hisi ... sem se do solz nasmejala!
user posted image  petri za porodno zgodbo ... rodila si kot blisk ... me sisas za 5 minut. Pazi se naslednjicuser posted image  user posted image  user posted image

user posted image  coraly za stiskanje --- tudi moja se pritisne ob mene in mi je takrat tako toplo pri srcu, da je joj. Ni ga lepsega obcutka, res ne!

user posted image  neboglasnici za kenslanje stevilk ob mojem nicku ---- jaz to popolnoma podpiram! Tiste 321 so tam kar tko, da mal vec placa zavzamejo, nic drugega!

user posted image  populis za mini mini pici javljanje. user posted image   user posted image   user posted image , ona bo imela brat se vec kot jazuser posted image  user posted image  user posted image  No, lahko pa samo tole prebere in je opravilauser posted image   user posted image   user posted image

user posted image  lex za kjut pikapolonico. Hm ... mogoce bi bila pa Anja metuljcek? Dala si mi idejo ...

user posted image  mojcek za simpaticno slikico in Blacky za prve luste s fotosutinga - enkratno!user posted image
user posted image  zimski za plesocega fantica - podoben je bil pri Ally McBeal ... da dol pades, tule je link: ugacaka, ucgacaka, .... I can't stop this feeling deep inside of me, girl you just don't realize what you do to me ...:
http://www.youtube.com/watch?v=MhCM0MRMWYw

user posted image za nanko, zimsko (OMG, grozljivo se bere tole s sluzbo ... ampak ves kaj, nekako se bo ze postimalo ... vse bo slo na svoje mesto, bos videla! Me smo s tabo! In ce si za NDC, te ne bi smelo skrbeti ... pa se malcek doma. No worries, love!), netki (things can only get better!), hd, levinjo (jaz se NISEM posmehovala, meni je bilo samo SIMPATICNO, k je bilo napisano minus 1 dag, pa tak lusten smejko, ki navija ... jaz pravim: bolje ista nego nista ... slowly & steadily, pa bo slo ... vsak zacetek je tezak. Le pogumno naprej!), Almero, Tinky, neboglasnico (ta tvoj prst si zasluzi eno nadaljevanko, majke miuser posted image ), coraly, ...

Umpa, o mlecnih izdelkih ne vem kaj dosti, ker smo se na banani, kakiju, hruski, jabolku & korenju, metode ne poznam, podajamo si stvari se ne. Je pa NORA na telefone in jih grabi, gleda, ona bi kar govorila in govorila (beri: grizla ekran do onemoglosti).

neboglasnica, frendica doji ze 10 let???????????????????????? OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A je to potem ze zasvojenost? Kako se odvadis?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4467
21.1.2009 23:03:16   
rovar_ka

levinja - si mela babičarja Bojana pri porodu?

ja, ti tudi?user posted image

ne, žaluser posted image Je ravno končal s smeno takrat. Sem pa bla pred porodom pri njemu (moja mama dela v ukc-ju, pa so ga priporočali) malo na razgovoru in mi je pač povedal kako in kaj, res je prijazen, me je ful pomiril, tak da sem šla potem čist na easy rodit. Če bi on takrat delal bi me on prevzel, je pa napisal ostalim babicam listek z mojim imenom in priimkom, tak da sem vedla, da bo za mene lepo poskrbljeno. Ful je fajn resuser posted image

ja, res je faca user posted image

vsi ga ful hvalijo, pa meni je nogo masiral, ker me je zgrabil krč, ko so me šivali user posted image

prava facauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4468
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:03:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4469
21.1.2009 23:03:48   
metuljcek321
Uf, sem dobra!

Zdaj grem pa v horizontalo. Jutr mam zobarja ... no, ortodonta ...

user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4470
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:05:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4471
21.1.2009 23:06:01   
lex

Hm, a potem če jeste recimo v pečici pečen krompirček, tudi tamaučki to jejo?
Kaj pa kakšne testenine, riž...

pri pečenem krompirju je treba pazit da daš tisto ta mehko, za testenine pa vem da večina otrok jih obožuje, pač malo spremeniš jedilnik ko začneš še za tamale otroke kuhat. jaz sem se ful odvadila soli, prej sem solila kot nora. sedaj ko pridem k moji mami na juho je takrat po njeno ne soli, jaz bi pa lahko znorela me kar peče od soli user posted image , pa recimo pekočih stvari ne delam oz. takrat ko kaj takšnega delam poberem prej za otroke ven. saj ko se navadiš kar gre. začetki so pa težki - jaz se jih že 3 lotevam in pop.izdevam

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
21.1.2009 23:06:07   
Blacky30
Metuljcek, v celem postu samo ploskaš!user posted image user posted image user posted image  

Ups!!!!!!! Ena velika napaka - what a mistejka tu mejka!user posted image user posted image  Jaz vas nisem še dohitela, sem na str. 124, od 158 dalje berem sproti, od 124 do 157 pa še moram vse prebrat.user posted image  In to delam, ko tu malo utihnite. Veste, kdaj je to, ne? NIKOLI!!!!!!!!!user posted image user posted image
Aja, pa barve si pozabla.user posted image

Ok, lepi post si napisala in dolggggggggg!!! Me zanima, če je najdaljši ever?

Neposredna povezava do sporočila: 4473
21.1.2009 23:06:55   
Anonimen
dzanika, saj gledam. Pa so nenormalne cene. Sva zadnjic za foro gledala nepremicnine v Avstraliji. Ko bi ve vedle, kaj se dobi v Avstraliji za isti denar kot pri nas,... Imam teto v avstraliji, pa se malo pomenkujemo o tem, ko pa pride sem, pa se križa nad cenami v primerjavi s tem kar dobiš. S tem seveda, da so plače pri njih veliko višje.

Mi gre pa na živce, ker pri nas tako radi pisejo, da je stanovanje luksuzno opremljeno, pol pa pogledaš slike, pa ti ni jasno, kje ljudje vidijo kaksen luksuz. Pa stanovanja v fazi razpadanja oddajajo za take cene, da ti ni nic jasno.

Evo tukaj, malo za skomine:-)   avstralska stanovanja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4474
21.1.2009 23:07:36   
dzanika
metuljcek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za odličen post. user posted image

drugače pa ja, jaz sem mu kupila sadni čaj za otroke od 6. meseca dalje...

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Teža po porodu
grahek85

Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo?

en mesec ali manj (21%)

nekaj mesecev (19%)

vsaj pol leta (18%)

eno leto ali več (17%)

je nisem dosegla (25%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!